6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Bunny szexpartner

szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-28 14:58:31

bm981
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-31

Egyeztetés
Elérhető:
5
Bunny rendszeresen jelzi az oldalon a szabad időpontjait, így mindenki könnyen kiválaszthatja a neki megfelelőt. A találkánkat VTR-en egyeztettük, nagyon könnyen, gördülékenyen zajlott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kelenföld központi, de csendes része. GPS pontosan odavezet, a parkolás nem lehet probléma sok szabad hely fogadott, mikor megérkeztem. A parkolás ingyenes. Aki BKV-val érkezik, annak sem kell sokat sétálnia, viszonylag forgalmas csomópont közelében található.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Magasabb panelház, alsó harmadában található a teljesen felújított, ízlésesen berendezett lakás. A fürdőben teljes tisztaság fogad, kád, nagy választék tusfürdőkből, fogkrém, fogkefe szájvíz is rendelkezésre áll. A hálóban egy nagy kényelmes franciaágy és egy kanapé áll rendelkezésre.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bunny külseje abszolút megfelel a képeknek, bájos arcú lány, gyönyörű mellekkel, selymes bőrrel és kemény, feszes fenékkel, diót lehetne törni rajta. Imádtam minden porcikáját. Egy fekete szettben fogadott, bugyi nélkül.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Ajtónyitás után öleléssel és puszikkal fogadott, bementünk a szobába, ott rövid ismerkedős beszélgetés, majd ruhák le és kaptam egy nagy tiszta, illatos törülközőt és irány a fürdő. Közben ő bekészített egy pohár icetea-t. Tusolás után visszatérve az ágyon állva várt egyből a mellei között találtam magam, majd csókok következtek, Bunny nagyon jól csókol, nem csak szájrapuszikat kaptam. Kis csókcsata után négykézláb helyezkedett és elkezdett franciázni. Ebben is nagyon ügyes elég hamar harcra kész állapotba varázsolt, majd hanyatt feküdt az ágyon és jött a fejlógatós mélytorkos francia, közben a melleivel játszottam, és kérésére (utasítására) kapott egy kis ujjas kényeztetést. Ezután következett egy kis kebelszex, nagyon ügyesen csinálja, amikor a mellei között vagy, a makkot meg a szájával kényezteti. Majd védőfelszerelést varázsolt rám és Bunny kedvence pózban csusszantam be előszőr a puncijába. Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását. Eközben úgy helyezkedett, hogy én is hozzá férjek. Egyik kezemmel a melleit markolásztam, másikkal pedig a feszes fenekét simogattam, elfenekeltem. Ismét gumit húzott és következett az én kedvenc pózom a hason fekve hátulról, nagyon jól esett Bunny hátán fekve melleit markolászva egyre mélyebben benne lenni. Újabb ivószünet után missziben folytattuk itt is volt több variáció, bokafogás, láb a nyakba. Mivel eléggé kifárasztott, franciás befejezés következett, ő az ágyon helyezkedett el négykézláb én pedig az ágy mellett álltam, a kitartó változatos franciázás meghozta hatását és Bunny szájába mentem el, hagyott lenyugodni, az utódok egy törlőkendőben végezték, engem is letisztogatott. Ezután kaptam még egy kellemes masszázst, majd dumcsiztunk egy kicsit. Habár az időm lejárt, még gyorsan elmentem letusolni. Fürdés után kaptam még egy pohár italt, ezután kikísért, puszikkal és öleléssel váltunk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órára mentem, a bővebb infó tartalmaz minden fontosat, diszkréten egy borítékban helyeztem el a polcon nem is került szóba, nem figyeltem, hogy mi lett a sorsa.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A randi minden egyes perce élmény volt számomra, most látogattam meg Bunnyt először, remélem még lesz rá lehetőségem máskor is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

(2020-08-20) : Majd édes hangon megszólalt, most ő szeretne a farkammal foglalkozni. Az ágyon négykézlábon elhelyezkedve, miközben én előtte álltam finoman szájába vette a farkamat, és fantasztikus franciába kezdett. Szopta, nyalta a farkamat, a makkot is finoman nyalogatva, időnként majdnem tövig befogadva kényeztetett. Majd pózt váltott, hanyatt feküdt az ágyon,

felejthetetlen: 7db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 6db
(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

(2020-01-20) : Utána még egy isteni franciát kaptam a végére, a gyerekek a szájában végezték. Fantasztikus élmény volt ismét vele lenni. Ez a lány megunhatatlan!

(2019-11-25) : gumit húzott nyomban a péniszemre majd mondta, hogy nyuszi hopp és már fordított lovagló pózban kezdett vágtába a farkamon eközben Én mellmániásként előre nyúlva a melleit markolásztam. Bunny a finom lovaglást követően lepattant a farkamról

: 9db
(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-12) : Itt picit bajban vagyok, teljesen nem tudom leirni a sorrendet, mert annyira kezdeményező és akciódús volt :)\r\nÁgy mellett rögtön neki esett a farkamnak, nem kényeskedik, sőt, inkább arra...