Liza erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Liza-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-27 14:07:50

krampi
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Köszönöm szépen a beszámolót kedves Krampi :)

Liza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Telefonon értem el Lizát, és másnap délelőttre beszéltünk meg időpontot, másfél órás időtartamra. Fontosnak tartom, hogy halljam a másik hangját, sokkal személyesebb így egyeztetni, mint írásban. Ráadásul Liza hangja rendkívül szexin mélyül a telefonban, szóval ezért is érdemes telefonálni neki.
Megközelítés
Az adatlapon a térkép pontosan jelöli az utcát. A busztól pár perc gyalog, parkolni könnyedén lehet a családi házas övezetben.
Helyszín
Egy többlakásos családi ház az utca végén, de nem kell attól tartani, hogy mindenféle nénik figyelik az arra járót. A telefonban elmondott instrukciók alapján csöngettem a megfelelő kaputelefonon. A kaput kicsit erősebben kell megnyomni a bejutáshoz, de utána már több nehézség nincs. Egy fehér ajtó mögött egy lépcsőn kell felmenni, a lépcső tetején pedig egy másik ajtó, ami mögött már ott várt Liza, aki rögtön elvarázsolt. (Lásd alább.)
A maszoba egy nem túl nagy tetőtéri helyiség, pont elfér benne egy matrac a földön, egy fotel és egy kisszekrény. A matrac mellett tükör a falon, de sajnos ahhoz túl magasra helyezve, hogy fekve is mindent jól lehessen látni.
A fürdő a célnak megfelel, zuhanykabinnal, elegendő mennyiségű tusfürdővel, szájvízzel.
Liza külseje
Liza picike lány, és irtózatosan cukorfalat. Egy piros bodyban fogadott, ami jól emelte ki az alakját. Az alakja pedig pont olyan mint a képeken, kerek, de felesleg nélkül, és olyan gyönyörű cicikkel, amiket órákig lennék képes kényeztetni. Külön kitérnék Liza hibátlan bőrére, ami külön vágykeltő attribútum. Összefoglalva: Lizának gyönyörű teste, nagyon szép arca és kedves személyisége van. Úgyhogy már az ajtónyitás után pár másodperccel láttam, hogy jó helyen járok.

Erotikus masszázs
Nagyon szeretem ha masszíroznak, és még jobban szeretem ha jól masszíroznak. Egyszóval ez a része a programnak számomra legalább olyan fontos, mint a második fele. Nem kérdeztem Lizát, hogy tanulta-e a masszázst, de a mozdulatai tudatosnak tűntek. Néha az alkarját is bevetette, és megfelelő erővel esett neki a csomóknak a hátamon. A derekam és a fenekem kezelése után egy csúszkamasszázzsal folytatta. Ekkor került le róla a body, én pedig botor módon nem segítettem neki a vetkőzésben, pedig még direkt meg is kértem a zuhanyzás előtt, hogy fehérneműben masszírozzon.
Liza felajánlotta, hogy beolajozhatom csodás melleit. Én kicsit óvatoskodtam, de ő bőven öntötte magára az olajat, majd elkezdte a csúszkamasszázst. Közben apró puszikkal izgatott, és hagyta, hogy belecsókoljak a nyakába. A csúszka ezután egy változatos, néha mélytorkos franciába ment át. Egy idő múlva kölcsönösségbe fordultak az események, majd utána a matracon fekvő Liza fölé térdelve lett végem.
Ezután folytatódott masszázs, és a lábaim kerültek sorra. Liza közben megkérdezte, hogy menne-e a második menet, amiben nem voltam egyértelműen biztos, de itt Liza akarata döntött.
Levezetés
Liza egyre inkább visszatért a fenekem masszírozására, majd szépen benyúlt a lábaim közé, és megkérdezte, hogy rácsaphat-e a fenekemre. Ez volt az a pont amikor határozottan azt éreztem, hogy nem én vagyok az egyedüli a szobában, aki élvezi azt, ami történik. Miután megfordultam, a kezemre nyomott egy adag olajat. “Adok egy kis olajat, és oda kened, ahova szeretnéd.”
Hát én a puncijára szerettem volna kenni, és ez neki sem volt ellenére. Közben igazán igyekezett, de nem sikerült harckészültségbe állítania. Így aztán megkértem, hogy feküdjön hanyatt, és én láttam neki a kényeztetésének. Hamarosan elért a csúcsra, ami viszont rám hatott izgatólag, és ő így újra franciázni kezdett. Nagyon jól esett, de éreztem, hogy nem fogok tudni még egyszer elélvezni, és ezt jeleztem is. Liza csekkolta az időt, amit még pont nem léptünk túl. A zuhany felé vettem az irányt, Liza pedig kedvesen felajánlotta, hogy lemossa a hátam.
Elszámolás
A végén a kisszekrényre helyeztem a bővebb infóban megadott csokrot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Liza egy nagyon jó csaj. Első látásra egy szende kislánynak gondolnám, de ez a látszólagos szendesége erős kontrasztot képez azzal a lendülettel, ahogy a férfitesttel bánik.
Ráadásul az utóbbi azt is eredményezi, hogy úgy éreztem, hogy pont engem kíván, hogy másra sem várt, csak rám, és hogy neki is legalább ugyanolyan jó, mint nekem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-15 19:48:33
Remekbeszabott randi, megha Liza annyira el is csavarta a fejed, hogy időzavarba kerültél. Jó volt olvasni a lelkesedésed!

2020-07-29 14:36:08
Remek beszámoló. Öröm számomra, hogy a kisasszony ért a ffi fejek elcsavarásához.

Noctis
Könyvet írhatna
2020-07-29 08:54:53
Én is csak a tükörbe tudtam belekötni de szerintem az Lizának van ott mert ő is szeret élvezkedni és nézni magát benne. Ha a masz előtt kéred a kényeztetést szerintem sikeres lehet a 2x, nekem olyasféle terveim lesznek ha újra megyek.

Kutato te már júniusban is majdnem elmentél hozzá, vámonos! :) Liza tényleg úgy fogad mintha csak rád várt volna egész évben.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-29 07:36:13
Ő az egyik titkos favoritom, akit már réges rég meg kellett volna látogatnom...ha nem csábulnék el oly gyakran...

2020-07-28 21:47:33
Az ám, Liza tündér :) Imádnivaló.

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-03-18) : Nem túl hosszú masszázs után hátulról benyúlt, eszembe jutott az alsó madárfogás amit tinédzser korunkban műveltünk a lányok cicijével, és kaptam egy kis golyszi masszázst. Kedvet kaptam a pucsításához, hogy jobban hozzáférjen, négykézlábra majd hanyatt fordultam.

felejthetetlen: 3db
(2020-06-08) : Hátamon csúszka, elöl minden irányból, őrjítő, hogy ezen a felén van az oldalnak :P Szájam mindig keresi a bimbót, aztán meredező banánom cicik közé fogva siklik, jajj nekem.

(2019-10-27) : Hamar kezébe kaparintotta a kispajtásomat, simogatta, dédelgette, bekapta, szopogatta, körülnyalogatta, hol a makkot, hol a szárát végig.

(2019-10-21) : Tanulta a masszázst, nagyon jól esett, és szakszerűek voltak a mizdulatai, ráérzett a csomós részekre, ott jobban elidőzött. A hátammal kezdte a masszázst, közben folyamatosan csacsogott, jó volt lemenni alfába közben. Tényleg el lehet lazulni és teljesen kikapcsolni.

nagyon jó: 5db
(2019-11-23) : Hasra „parancsolt” s jól átgyúrt. Ezt részletezhetném, de max. annyi jut még eszembe, hogy érdekesen tekergette és hajlítgatta a karomat, aminek az lett a vége, hogy tök jól kimozgatta a berögzült vállamat, s hátamat. Időnként rám szólt, hogy lazítsak, ez persze nem volt könnyű kérés, mert a tenyerem épp a két lába közt, pontosan a punci alatt volt. S ahhoz, hogy zsiványkodhassak, a tenyeret felfele kellett fordítani, ami ugye megfeszíti a kart. Na, szóval, küzdöttünk egymással.

(2019-11-02) : Liza jól masszíroz, nem is tudna rosszul masszolni, mert olyan pozitív a hozzáállása, hogyha véletlenül is elvétene valamit, akkor is elnézném neki. De nem vétett el semmit, folyamatosan kommunikáltunk, jó beszélgető partner, amúgy mindig kérdezte, hogy rátérhet-e erre meg erre a testrészemre.

(2019-10-05) : Két részre volt szedve a masszázs rész is, először felsőtest, aztán kényeztetés, majd alsó test, aztán megint kényeztetés. Emiatt olyan érzés volt mintha 2 randit toltunk volna egymás után.

: 3db
(2019-12-11) : A simogatásokra is jól reagál, egyáltalán nem visszahúzódó, szerintem igényli is a kölcsönösséget. Ugyanakkor maximálisan figyel rád! Lesi és kérdezi is kívánságaid...

(2019-11-15) : Szóval egy masszázzsal kezdtünk ami ha jól emlékszem svéd alapú volt. Nekem szakszerűnek tűnt, biztos hogy tanulta, mindenesetre nagyon jól esett, el is lazultam teljesen. Közben folyamatosan beszélgettünk, nagyon jó partner ebben is. Majd következett életem első csúszkája, mondanom se kell elképesztő volt ahogy a kis testével mozgott rajtam, állt is a zászló rendesen.

(2019-06-09) : Persze azonnal szót fogadtam, engedelmesen hasra feküdtem és olajat kenve a hátamra és a kezeire, elkezdte azt az isteni jó Masszázst, finoman átgyúrta izmaimat. Külön figyelmébe ajánlottam a jobb vállam, amely már több napja fájt és reméltem ki tudja kezelni..