Nati erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Nati-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-23 01:59:30

afuri
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nati reagálása

Szia drága ! :)
Köszönöm szépen ezt a remekművet . Csodálattal olvastam minden szavad . Örülök , hogy ennyire jó hatással volt rád a randink . Egy élmény volt a veled töltött idő ;) Várom mielőbbi találkozásunkat . Addig is millió csók

Nati beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Nati hirdetése nagyon rég a kedvencek között volt már, de mivel viszonylag lassan megy a "bakancslistám" kivégzése, csak most került sor a csini lány megimádására. Itt irogattam, aztán hivogattam, majd VTR-t is hadrendbe állítottam. Kedvesen reagált mindenhol, a hangja szelíden magabiztosnak tűnt, jó érzés volt vele beszélni. 2 nappal későbbi időpontajánlatomat elfogadta, realizálódott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A jól ismert Marina Part egyik Duna felőli utcája. Én most épp tömegközlekedtem, majd a Metrótól laza egészségügyi sétával megtoldva érkeztem a helyszínre. A cím egyértelmű, Időtúltengés esetén vízparti séta ajánlott, mert a Dunai látvány bizony még mindig szemet gyönyörködtető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Marinai színvonal, nívós kis lakás valahány szobával, ahol több lány fogad szerencsés delikvenseket. Jó értelemben vett szalonérzés, néha kis ajtórésen kémlelgetéssel, hogy szabad e pálya a helyiségek váltásakor. Majdnem sötétben fogadott Nati, amit a fürdőből visszatérve kívántam szóvá tenni, de akkorra vendéglátóm pont annyi korrekciót eszközölt, hogy már megfelelő lett tervezett programunkhoz. A masszobában tatami varja a vendéget oldalt tükörrel, kanapé fal mellett szobainas társaságában, és komód zenével. A fürdő tökéletes, van ami csak kellhet, jó hangulatú tiszta és száraz. Minden adott egy jó élményhez.
Nati külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Jajj. Nati szerintem gyönyörű. Csak így egyszerűen. Bővebben? Nagyon gyönyörű.
A képei sejtetik mi vár ránk, arc nélkül ugyan, de ami ott látszik az tényleg nagyon ott van. Nem a modellszerű csontvékony lány, hanem a tökéletes kompromisszum. Úgy vékony hogy mindenhol találni pici kemény husiréteget, amitől bármely szögből is van szerencséd ránézni, izgalmas sziluettet látsz. A cicik természetes tökéletességek, ahogy az egész lány is az. Az arc egyéni elbírálás kérdése mint tudjuk, Nati ebből a szempontból is az esetem. Csak ismételhetem, Gyönyörű. Szexi fekete melltartóban, hozzáillő bugyiban, combfixes neccharisnyában és fekete tűsarkúban nyitott ajtót. A szemem esett ki ott rögtön. Mint később kiderült gyönyörű kontyba csavart fekete haja is megér egy misét, de erről majd később.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Masszázs? Az volt valamennyi a végén, levezetésképp. Nem volt komoly dögönyözés, inkább amolyan kellemes levezetésnek szánt lazító massz volt, annak viszont tökéletesen megfelelt.Főképp a hátam volt a célpont, de lejjebb is eltévelyedtek vendéglátóm kezecskéi. Mivel kezdésképp elfoglaltam magam vendéglátóm testének felfedezésével, ennek a komolyabb masszázs is áldozatul esett. Csúszkamasszázs viszont volt,nem is kevés. Az elején megbeszéltük hogy ezt nagyon hosszan el fogom tudni viselni, és Nati ehhez tartotta magát.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Kezdetben állva fedeztem fel Nati rejtett kincseit, és mivel a fogadóruhában volt még, extrán csodás élmény volt. Majd a tatamira fekve szép lassan megszabadítottam a feketeneműktől, miközben sorra értek a sokkok. Basszus, micsoda nő! A cicifix alól álomszerű mellek bukkantak elő, forma, állag, bimbók, fenomenális! A bugyi lesimogatása után is gyönyörűséget találtam, muszáj volt beköszönnöm néhány nyelvcsapással. Nem a nagy lepkeszárnyas típus, csak egész pici szárnyacskák villannak elő leszállópálya nélküli barackjából. Fantasztikus!
A harisnya és a cipellők eltávolítása után is sikerült csodákra lelnem. Mondanám hogy beindítottak azok a formás lábak, de itt már rég be voltam indulva, lábai szépsége csak olaj volt a tűzre.
Simogattam ahol értem,próbáltam teste minden négyzetcentiméterét kényeztetni, de legalább is törekedtem rá. Lassan átvezetett a csúszkás részbe, megkérdezte segítek e teste olajozásában? Naná! Lelkesen kenegettük az anyagot mindenfelé, majd hasrafekve kezdődött kezelésem. A bimbói szinte felszántották a hátamat ahogy siklott rajtam, és hason fekve a kistesót és környékét ingerelte célirányos matatással, imádtam! Hosszasan élvezkedtünk, majd fordulást javasolt.Mikor megfordultam megpillantottam lentről ahogy mellettem térdel, olajtól csillogó testével a kontyból kiszabaduló fenekéig érő fekete haját teljesen leengedte, majd összerendezve újra formába rendezte. Mindezt a mozdulatsort tette olyan nőiesen erotikusan vadítóan, hogy a lélegzetem is kimaradt egy ütemet. Ez az apró kis mementó beleégett a retinámba, csodás látvány volt.
Megosztottam vele fülig érő mosolyom okát, amitől az ő szájacskája is kb. odáig szaladt. Tetszett neki hogy milyen hatással van rám. Folytatta a csúszkálást és a módszeres őrületbe kergetésem az előlapomon, miközben egyre lejjebb vándorolt, és a kistesót is bevonta a játékba. Szájacskája melege körülölelte, finoman simogató kezei ingerelték. Kicsivel később kölcsönösséget javasoltam, amit széles mosoly kíséretében, lábát fejem felett átemelve kivitelezett azonnal. A végtelenségig el tudtam volna viselni, de miután a kapitulálás vészesen közeledett, szünetet kellet kérjek. Még érezni akartam a Nati által prezentált élménycunamit. Nem sikerült hosszúra a szünet, hamarosan szépséges vendéglátóm módszeres kivégző üzemmódba kapcsolt és miután jeleztem végem, szétlőttem a környéket. Mivel az agyam még kikapcsolt állapotban volt, a romeltakarítás vendéglátóm kivitelezte, majd felajánlotta a fentebb leírt masszázsrészt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A program végén rendeztem a komódra téve. 2 órás programot kértem, amiért méltányos ellentételezéssel kellett készülnöm. Az átélt élmények összessége messze túlmutat az otthagyott papírlapok értékén.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A Nati által nyújtott vizuális élmények már önmagukban elvinnék hátukon a programját, de amit mellé prezentál ez a tüneményes lány, az együtt lenyűgöző. Még most is kész vagyok hogy írok, és felidézem a történteket, és őt. Tuti visszatérek, és megkérem Natit hogy igazgassa újra és újra a haját. Hihetetlen szexi pillanat volt. És ez jellemző volt a vele töltött idő minden percére. Pillanatról pillanatra felfedeztem valami izgató dolgot, látványt, mozdulatot. Imádtam!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-02 23:25:06
Nati egy régóta csillogó ékkő a Marinán és te ezútta tovább fényesítetted remek beszámolód által. Tetszett ahogy visszaadtad a hangulatot és a Nati által benned keltett érzéseket. Bravó!

2020-07-31 07:15:22
Nem tökéletes beszámolód, de látszik a törekvő szándék. Natival töltött randid leírása viszont sokk MT-t tettekre fog sarkallni. Nati úgy néz ki, nem tud hibázni. A reagjai pedig aranyos gesztusból születnek. Gratulálok!

2020-07-25 06:33:37
Lassú a bakancslistád csak most került sor erre a gyönyörű lányra? Nekem is rajta van de én tekerek rajta hogy előrébb legyen az írásod ami erre késztet. Köszi hogy megírtad!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-23 22:19:05
Nati káprázatos teljesítmény nyújtott, te pedig szépen.közzé tetted. Grat

2020-07-23 20:17:45
Hiteles, valóban szép írás, semmi kétség. A jól részletezett információk sajnos elmaradtak, értem ezt, a külső, masszázs, levezetés fejezetekre. Amit láttál, tapintottál, megéltél, sokkal jobban kellett volna "kicsomagolni", ami egyben jó indoklása a kimaxolt pontozásodnak. Nati, egy igazi kuriózum, azoknak, akik még nem ismerik, ezt kellett volna bemutatni.

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-12-27) : Nati a lábaimat kezdte el olajozni Barbi a hátammal foglalatoskodott.nem finomkodtak és elég erőteljes átgyúrást kaptam mindenhol Nati a derekamig minden átgyúrt Barbi pedig egészen a nyakam felső részéig,

(2017-10-18) : Krémmel kellemesen, de szakavatottan végiggyurmázza hátamat, vállamat, nyakamat. Néha combomon ülve, néha derekamon vagy hátsómon. Múltkori randinkon bugyi nélkül, most bugyiban.

(2016-08-15) : Egyébként akinek ez fontos annak leírom ,hogy tényleg jól masszíroz. Kellő erővel és nagyon alaposan. Néhol szakszerűséget is fel lehet fedezni eme tevékenységében, az idő múlásával e téren is egyre tökéletesebb lesz!

felejthetetlen: 18db
(2020-08-31) : Kedvesen kérdezte mivel is szeretném (krém vagy olaj), én az olajat választottam. Masszázsa kellemes, nem túl erős. Ami számomra kielégítő, mert nem szeretem a masszázsnak azt a fajtáját ami után 3 napig izomlázam van……..Közben sikerült elég jól elbeszélgetni és a simogatása annyira jól esett hogy (kezdtem kétségbe esni kevés lesz az eredetileg megbeszélt másfél óra) kértem ha van ró mód inkább két órát maradnék. :)

(2020-08-18) : A tatamira feküdtem háttal, és Nati elkezdte a combjaim simizését az illatmentes olajjal. Én pedig őt fedeztem fel a kezemmel, végig simogattam mindenfelé. Ekkor már csak a combfix, és a cipő volt rajta. Nagyon érzékien csinálta, mosolygott, és néha behunyta a szemét. Valahogy úgy éreztem, hogy Ő is élvezi. Nyilván nem vagyok naív, de szeretem ezt az érzést, és Nati ebben nagyon jó.

(2020-07-03) : cserét kértem. Barbi franciája lágyabb volt, mint Nati-é. Nati felmászott hozzám és én elkezdetem a ciciket kényeztetni és néha a számba vettem őket

nagyon jó: 27db
(2020-08-02) : Majd jobbomra mellém térdelt. Valami fantasztikus filmet tárt elém amit nem csak láthattam hanem érezhetttem is! :))) Először finoman végigpuszilgatta és nyalta a szerszámot, közben letért a golyszikra is. Majd szépen ajkai között eltüntette. És kezdődött : az ismételten hosszú kéj állapot gyors/lassú mozgás erős/lágy szorításokkal. Jeleztem neki hogy hihetetlen tudással rendelkezik!

(2019-08-01) : Először a hátamat majd a derekamat vette kezelésbe, nagyon finom és gyengéd volt. Van sajnos egy pici derék fájdalmam, de nem vészes, Nati kezeinek munkája tényleg hatásos volt. Ami viszont ennél is jobban esett az az volt, mikor kezei már a fenekemet érintették, duplán azért is, mert ekkor Nati ráült a lábaimra és így a forró punciját közvetlenül is magamon érezhettem

(2018-09-07) : A lényeg, hogy a legkülönlegesebb átvezetés és felhúzás kombinációját gyakorolja Nati. Olyan érzékkel nyúl a lábad közé, és olyan különlegesen kezel ott lent, hogy átadod minden porcikádat neki. Azután valami egészen elképesztő finom furulya, amit nem is bírtam sokáig.

: 28db
(2019-08-20) : Először a hátamat kezdte masszirozni finoman és gyengéden majd elérkezett a fenekemhez, amit már a lábamon ülve végzett, és néha néha a punciját és megkeményedő mellbimbóját ishozzámérintette. Meleg és nedves volt az alsó része, nem tudtam csak arra gondolni, hogy letámadom azonnal!

(2019-07-23) : Rögtön lekerűlt róla minden ruhadarab, és csak bámultam milyen gyönyörű. Az erotika minden mozdulatában benne van, nem az a belegyurlak az ágyba tipus, de nem is azért jöttem. Finoman gyengéden maszirozott végig és közben nézhettem csodálatos testét ahogy a cickokkal cirolgatja a hátamat, huhh nagyon ott volt minden.

(2019-01-29) : Pár percel késöbb már a tatamin feküdtem ö a hátamat masszirozta lágy de határozott mozdulatokkal. A tarkomtól a fenekemig jól átgyurt, szerintem nem tanult inkább ösztönös mozdulatolkkal. Nekem általában a masszázstechnikályával szemben nincs kifogásom.