93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Fanni erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Fanni-

Prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-14 20:11:12

Domkor007
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-15

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en vettem föl vele a kapcsolatot, szinte azonnal reagált, el is fogadta a másnapi időpontkérésemet. Egyszerű, és nagyszerű módszer a szervezésre, nem kell hívogatni :)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Pontos címet kaptam, könnyű odatalálni. Pláne, ha valaki ismeri a tizenharmadik kerületet. Parkolni sem volt nehéz, akadtak helyek az utcában. Fizetős, de a város nagy része már az...
Bkk-val sem vészes odatalálni. Villamos is, busz is jár arra, Béke tér környéke.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű ház, ötödik emelet. Jobbra ledobod a cipődet. Szőnyeg van a parkettán. Tisztaság, és rend uralkodik, látszik, hogy az, aki ért hozzá!
Fürdőben tusfürdő választék, jó vastag kilépő van. Tetszett a kis műanyag poharas megoldás a szájvízre. És volt kikészítve pár deo is. Mivel elején-végén zuhanyoztam, mindkétszer száraz törölközőt kaptam, köszönöm! ;)
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Első látásra elragadó tüneménnyel áltam szemben. Mivel a képeken is látszik, és a beszámolókat is olvasva kitűnik, hogy nem az a "ropi" alkat. Szépen gömbölyödnek a vonalak. És kedves kis huncut mosolya van. A fenekén szerencsére van mit markolászni, és a cicikbe is nagyon jó érzés "belegabajodni"
Szóval olyan lány nyitott ajtót, mint akit elképzeltem (arckitakarás). Sőt még szebb is!
Egy szál, na jó. Két szál combfixben fogadott. Egyből hangulatba kerül az ember

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A masszírkodásra a két levezetés között került sor. Közben kellemesen elcseverésztünk a világ dolgairól, nyaralásról, satöbbi. Bár az én ízlésemnek picit tolakodóan hangos volt a rádió, de nem tettem szóvá. Inkább rá próbáltam figyelni.
Vádlimnál kezdte, és haladt a vállamig. Ügyesen ráérzett a technikára. Nem az a gyúrás-masszázs, de nem is azért jöttem. Nagyon jól éreztem magam, kiengedtem, megnyugidtam a kezei alatt. A vállaimat különös műgonddal vette kezelésbe, szóltam is, hogy mennyire jól esik. Köszönöm még egyszer!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Már az elején tisztáztuk, hogy két levezetés lesz, vagyis egy fel, és egy le :)
Hanyatt feküdtem, és el kezdte olajozni a cickókat, és a velem egykorút. Finoman símogatott, és puszilgatott. Aztán jött a csúszka rész, cicikkel símogatta a lécet, hasam, mindenem. Közben a fenekét markolásztam. Néha néha be-be vette a szájába a szerszámom, majd 69-be fordult és úgy folytatta a francia nyelvleckét. A látvány fantasztikus volt, az orrom előtt volt a kelyhe, nem bírtam ki, hogy ne kezdjek el nyalakodni. Aztán így ebben a helyzetben lett végem.
Törölközés után jött a masszír, majd a levezetés, hasonló koreográfiával. Mindkét alkalommal a nyalakodásomat kellemes nyögdécseléssel nyugtázta.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel a bővebb infóban minden is(!) olvasható, így látható, hogy milyen az elszámolás. De a virágcsokor megadva rovatban is olvasható.
Érkezéskor a komódra helyeztem a pénzt, majd gyors kézfertőtlenítés után lehetett folytatni a mindent.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összbenyomás? Aranyos, csacsogó csajszi, kedves, mosolygós. Pozitív életszemlélettel. Kis angyalka! Örülök, hogy rátaláltam!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

torta24
Rutinos harcos
2020-07-15 23:12:56
Ha egy ilyen beszi számít 'leverésnek', akkor jobb ha maradok inaktív :-)
Nemrég küldtem be, (vizsgálat tart) kb hasonló mint ez. Tetszett a hölgy és leírtam a főbb pontokat.. már előre félek :D

2020-07-15 19:54:38
Írásod, köszönő viszonyban sincs annak, amit egy beszámolónak tartalmaznia kellene. "nesze semmi fogd meg jól". Spontán jött véleményem. Miért? Ha elolvasod, amiket összehordtál, remélem megérted.
Nem ma kezdted az írást, sokkal komolyabb munkásság az elvárt, a lécet most csúnyán leverted.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-04-14) : I laid down on my stomach and she put my feet up on her lap. After working my feet and calves she spread my legs and worked up higher and I started getting very excited.

(2018-09-02) : Abban a fennmaradó 10%-ban én hason feküdtem a tatamin és Fanni kellő olajzás után a hátamat és a csuklyámat masszírozta át tenyérrel és alkarral, ami azért nagyon jól felfrissített

(2018-05-29) : Mindeközben a hátamra különös figyelmet fordított, a kérésemre. Kellemesen kilazította a vállaimat, csuklyát, nyakat. Megfordultam és a mellizmokat, hasat szintén egy kicsit kezelésbe vette.

felejthetetlen: 2db
(2019-02-04) : Fanni ezt érzékelve azonnal a popsiját még a lenge köntösén keresztül finoman, majd egyre lendületesebben az ágyékomhoz dörgölte. Nagyon izgató volt, de a köztünk lévő textil ki tudja miért, de valahogy engem zavart :) így elkezdtem lassan Fannit kicsomagolni belőle.

(2018-06-08) : Az első körös kényeztetés után igazán alapos és harmónikus masszázst kaptam testem egyetlen porcikája sem lett kihagyva, egészen az újjak kiropogtatásával bezároűlag. közben kellemesen elcsevegtünk.

nagyon jó: 5db
(2019-05-30) : Látvány, íz, illat, érintés teljesen kikészített, nem tudtam betelni vele. Javasoltam, hogy talán ha a hátára feküdne kényelmesebb lenne. Egyetértett, hátára feküdt, elkapta mindkét bokáját, feltolta punciját jelezve, hogy akkor most így folytassuk.

(2019-02-17) : Masszázsa alapos, inkább könnyed relaxáló., ellazító. Később mellém ült, és így haladt hátamon felfelé, majd nyakamhoz érve fölém guggolt és így masszírozott. Elég nehéz volt lehajtva tartani fejem, mert nézni akartam a tükörből a kis szétnyíló szirmait.

(2018-12-12) : Egy jó kis francia következett, közben simogatás itt-ott. Mivel hiányzott kicsit a puncija, megkértem, hogy számoljunk el 69-ig.

: 7db
(2020-07-15) : First an erotic part, then massage, and finally an erotic part again. French with Fanny is stunning.

(2020-01-12) : Alapos láb, fenék majd hátmasszázs, kicsit a kezeimet is megdolgozta. Narancsos olajjal dolgozott ami után narancsligetté változott a szoba. Nem gondolom, hogy szakszerű de átéléssel jól masszíroz és amit csinál az nagyon jól esi

(2019-11-29) : Csókos és ujjas csiklókényeztetésem eredményeként valódi orgazmust élvezhettem végre nézőként. Ezt követően - némi pihegés után - ő mutatta be csodálatos csúszka masszázsát. Ennek van egy olyan formája is, amikor felemelkedik, minta 69 lenne, de nem érünk egymáshoz.