93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Szyszyke erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Szyszyke-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-08 18:04:33

Sparrow
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szyszyke reagálása

Kedves 💞

Köszönöm ezt a hetvenkedő beszit :)
Örülök hogy újra találkoztunk és egy felejthetetlen élmény tulajdonosai lehetünk mindketten !
Tudod dragam az a fontos igazán ami mindkettőnknek megmarad ebből a randibol ;) még ha az igazán apró részletek csak nekünk maradnak is meg !
Szeretem az ilyen fajta írásokat melyek hagynak valami sejtetni valót ! ;)
Igazán remek lett ez a beszámoló , nagyon köszönöm !
Várlak egy újabb kis játékra amiben mindketten tudunk szárnyalni !
Millió csók 😘😘😘

Szyszyke beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-08

Egyeztetés
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Végülis... egye fene, elmesélem, ha már Szöszike felhatalmazott, hogy bármit megírjak... szóval mi az első randink óta kötetlen Viber kapcsolatban vagyunk. Nem túl gyakori vagy tolakodó, de kedves érdeklődés szintjén követtük egymás karanténnal kapcsolatos nehézségeit; így kézenfekvő volt, hogy a randit is Viberen szervezzük meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szerencsém volt, könnyen parkoltam a Mester utcában, nem messze a háztól. Nem hittem volna, hogy ilyet egyszer le fogok írni. :-)
GPS-re nem volt szükség, korábbi randink alkalmából emlékeztem az épületre és a lakásra is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Körfolyosós társasház emeletén található lakás, jó állapotban, szépen berendezve. A lift felújított, érintéssel vezérelhető.
A fürdőszoba látott szebb napokat, de Szöszike tudtommal hamarosan át is teszi a székhelyét egy másik lokációra.
Mindenhol rend, tisztaság, egy rossz szavam nem lehet.
A masszázs és társai ágyon történnek, mely méreti és kényelmi szempontból is megfelelő.
Szyszyke külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szöszi tökéletes alakú hölgy, vékony lábakkal és derékkal, az alkathoz ideális cicikkel.
Bájos arca van, igéző szemekkel.
Egy kígyóbőr-mintás dresszben fogadott, amit "le is vedlett" mire a zuhanyból kiértem.
Volt rajta smink, de nem tolakodó mennyiségben.
Zuhanyzás után rózsaszín csipkés-áttetsző bugyiban fogadott. Igazán vonzó darab.
Puncin pár napos borosta, de szintén nem zavaró.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
3
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szöszike masszázsa kellemes, de inkább háttérprogram, mint főszereplője az együtt töltött időnknek.
És most - első sorban - nem úgy értem, hogy a fókusz az intim kényeztetésen van, hanem hogy a fel és levezetés között is végig beszélgettünk, a masszírozás inkább csak mellékesen történt.
De a derekam köszöni, hogy ő is kapott figyelmet.
Mindazonáltal a le- és felvezetés mellett nem volt komoly hangsúly a masszázson.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
A kényeztetési portfólió a "behatoláson kívül bármit" opciókat tartalmazta.
Valószínűleg régi vágású vagyok, de további kísérletezgetések helyett a már múltkor is jól bevált kölcsönös, de nem egyidejű franciás kényeztetés mellett maradtam.
Ebben már kezdjük ismerni egymás Szöszikével. Meg amúgy is, őt élvezet kényeztetni - még ha a hanghatásokat és arcjátékot egy párna közbeiktatásával korlátozza is.
Félek, hogy semmitmondónak találhatnák a beszámoló tartalmát, ha nem osztanám meg az obszcén részleteket, úgyhogy íme:
A felvezetés és a levezetés előtt - de egy olajos csókolózós-ölelkezős bemelegítés követően - is orgazmusig nyaltam Szöszike punciját. Ő a hátán feküdt, én meg a combjai között. Megpróbáltam felvetni, hogy nem lenne-e kedve fölém térdelni, de mivel azt a választ kaptam, hogy abban a pózban nem tudja eléggé elengedni magát és a saját örömére koncentrálni, ezt a forgatókönyvet végül elvetettük. Ami talán érdekes lehet, hogy másodszorra sokkal hamarabb feljutott a hölgy a csúcsra - így azok táborát erősíti, akik izgalmi szintje nem esik vissza a start-mezőre egy orgazmust követően.
A fordított kényeztetés során Szöszike a kezével és a szájával szinkronban kényeztetett, csak annyi változott, hogy első körben én térdeltem a keblei fölé (szemkontaktust keresve), a másodikban pedig csak kellemesen leheveredtem, és hagytam, hogy a doktornő kiszolgálja magát. Amire viszont sort kerítettünk - bár az előző alkalomból kimaradt, az én alacsony asszertivitásomból kifolyólag - hogy megkértem Szöszikét, hogy "szex közbeni beszéd" terén tegyen a kedvemre. És bár Szöszike inkább úrinő, mint dirty talking specialista, a számára elfogadható szóhasználat épp az volt, ami az én vágyaimat felkorbácsolta, így semmi hiányérzetem nem maradt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A második felvonás után vízzel kínált, majd lezuhanyoztam és távoztam.
Fizetés utólag: alapcsomag + 2xNFVSZ - szezonális akció, így a bő (!) másfél órát követően az új budapest átlag alatt maradt csokor mérete.
A rózsákat az asztalon hagytam, nem vette el a kezemből. Nem először fordul velem elő ilyesmi, lassan érdemes lenne megtanulnom. :-)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kicsit furdalt a lelkiismeret, hogy Szöszike eddigi 69 beszámolóját elrontom egy hetvenedikkel, de előbb-utóbb valaki úgyis megtette volna. Jól éreztem magam, testileg fáradtan, de mentálisan felfrissülve távoztam. A kutyus most nem volt itt, őt ezúton is üdvözlöm.
Azok számára ajánlom a doktornőt jó szívvel, akik olyan hölgyet keresnek, aki tud és szeret is kényeztetni, és aki nem fél megosztani a szexualitását - észszerű keretek között - a vendégekkel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szyszyke erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókSzyszyke legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-07-21) : A lábfejemtől indult fölfelé, kellemes érintései voltak, nagyon jólesett, bár végig beszélgettünk, így nem emlékszem minden mozzanatra, az biztos, hogy amikor a hátsómhoz ért és finoman "benyúlkált", kicsit kitekert pozícióba kerültem, így abban állapodtunk meg, hogy deréktól fölfelé már nem fontos a masszázs, szóval megfordulhattam... :-)

(2020-01-17) : Lágyan, simogatósan csinálta, ahogy szeretem, lábtól felfelé haladt, azt hiszem, krémet használt, bár nem vagyok teljesen biztos benne, természetesen a popóm se maradt ki, majd a hátam következett.

(2019-12-03) : Kis állva csókolózás után ledőltünk, olajat vett elő, bekente a ciciket a segítségemmel, és volt egy jó kis csuszka. Jártak a mellkasomon a fütyesznél a cicik.

felejthetetlen: 24db
(2020-07-09) : Szyszyke beolajozta formás kebleit és töbször végig siklott rajtam formás testével,mikor az arcunk összért szájpuszit váltottunk.Majd lejjebb csúszott és a cicije közt kényeztette a velem egykórút ettől a kis ciciszextől nagyon felhúzott.

(2020-04-06) : A nyakam alatti részen most nem talált csomókat,meg is jegyezte,hogy máskor több szokott lenni azon a részen.Végül mégegyszer mindenhol egy simogatós lágy masszázst kaptam.

(2020-04-05) : Ismét közepesen erős masszázst kértem és kaptam Szöszitől.Alaposan végiggyúrta a lábaimat,majd a karom,vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

nagyon jó: 27db
(2020-05-19) : Egy gyors tisztálkodás után a masszázs program következett.Közepes erősségű masszázst kértem. Szöszi alaposan végiggyúrta a lábaimat,majd a karom,vállam,nyakam,fejem következett.A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte. Majd egy csodás csúszkamasszázs következett.Csodás kebleivel a hátamon szánkázott le-fel-keresztbe,nagyon kellemes érzés volt.

(2020-03-21) : Szép fokozatosan kezdtem eltűnni a szájában,időnként egészen " mélytorkos szerűen ".Először finoman kényeztetett,majd erőteljesebben folytatta a kényeztetést,gyorsított.Majd végkifejletként az utódok Szöszi mellei között landoltak.......és szép lassan szétfolytak....

(2020-02-21) : Ezt követte az igazi csúszkálós rész, fantasztikusan csinálja, olajos mellek játéka mindenfelé, hol lent tevékenykedik, hol felcsúszik egy gyors csókra. Észrevétlenül váltott át az akció lingamos játékba,

: 14db
(2020-05-27) : A masszázs, amiben részesített, nagyon kellemes, érezhetően tanulta és folyamatosan képzi magát ebben az irányban. A kezelést olajjal végezte, ami testem minden pontját érintette, és nagyon üditőleg hatott.

(2019-12-19) : Svédmasszázs fogásait gyakorolta rajtam, aminek az erőssége tökéletesen megfelelt. Mondani sem kellett neki mikor mi fáj, kitapogatta magátòl.

(2019-12-12) : Lábamtól haladt fölfelé mindenem tökéletesen megmasszírozott. Utána hátamat vette kezelésbe. Masszázs közben nagyon jól elbeszélgettünk, minden témát éríntve. Miután vegzett a hatammal és többi testrészemmel kérte forduljak meg