53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-17
Tia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-08 13:42:24

lacko30
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Tiát előző nap kerestem meg telefonon és miután megbeszéltünk mindent VTR-en ráerősítettem az időpontra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szokás szerint kocsival érkeztem meg és mint mindig a parkolás is könnyen ment a már ismert címen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás minden tekintetben teljesen megfelel a randi helyszínének. Nem túl nagy, de kellően tágasak a fontosabb helyiségek. Tiszta rendezett az egész valamint a fürdőben is lehet több tisztálkodó eszközből válogatni, kinek mi tetszik.
Tia külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Mondhatom, hogy immár visszajáró vendége vagyok ennek a gyönyörű teremtésnek. Nem véletlenül. Ami látszik a képeken még annál is szebb, teljesen elbűvölő szépség. Az egyik kedvencem a szép arca és a szemei valamint a formás feneke.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
1
A lakásba érve egy kis könnyed nyári ruhácskában fogadott. Bekísért a szobába ahol elkezdtünk beszélgetni, közben ruháimat ledobtam és elmentem tusolni. Mire végeztem és kinyitottam a fürdő ajtaját és Ő már ott várt meztelenül. Ez a látvány egyből felcsigázott. Nem kellett sokat várni és már el is helyezkedtünk az ágyon. Apró csókokkal halmoztam el a testét a nyakától kezdve a combja tövéig, végül a lágy kis ajkainál kötöttem ki. Szeretem Őt kényeztetni, mert látszik, hogy élvezi és nem csak megjátsza. A kis francia tudásomnak köszönhetően sikerült eljuttatnom a csúcsra amit egyértelműen mutattak a kis rángó mozdulatai. Ezután pihenésképpen megint csókolgattam a testét és nyakát. Miután érezte, hogy pihent egy kicsit átvette a kezdeményezést és most Ő kényeztetett. Ezek a mozdulatai leírhatatlanok kész élmény. Kis idő múlva jeleztem, hogy az óvszert előkészíthetjük bevetésre. "Öltözködés" után az ölembe ült és lovagolni kezdett lassan, lágyan. Mikor éreztem, hogy picit fárad kértem, hogy cseréljünk és fordítson nekem hátat, mert szeretném hátulról érezni. Nem volt ellenvetése és miután betérdelt elém én jöttem. A látvány is nagyon gyönyörű a gömbölyű fenekének, de érezni és érinteni az az igazi élvezet. Mondanom sem kell, hogy ebben a pózban "ért a vég". A tisztálkodás után még beszélgettünk egy kicsit amivel teljes volt a randink.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi után diszkréten elhelyeztem a kis asztalon az ágya mellett azt a rózsaszálat ami azért amit kapok tőle minden alkalommal csekélység.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Már visszajáró vendégként mondhatom, hogy Ő az igazi szerető és továbbra is ha lehetőségem van visszatérek hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-10-26) : Eddig kimaradt a 69, mostanában ezzel kezdtünk, most sem hagyjuk ki, beszélgetés után belekezdünk, puncija gyönyörű, frissen borotvált és nagyon rendben van, én azt nyalom, Tia a farkamat éleszti újra. Megkérem hogy legyen olyan rész hogy csak nézem ahogy ő csinálja, közben a testében is gyönyörködöm oldalról, itt még szájbaélvezés a tervem, de módosítom és gumit kérek, az ágyhoz állok Tia bepucsít az ágyon

(2020-08-20) : Ennek megfelelően kezdtünk bele, ezúttal nem 69, hanem szemből francia, pont olyan zenék szóltak hogy ütemesen mozgatta a száját én meg az ágyon feküdve toltam a szájába ütemesen, pont szinkronban voltunk, elkaptuk a ritmust, és olyat is sikerült látnom amit még soha tőle és el se hittem volna ha róla ezt írják, jó nyálas volt a farkam, kis túlzással úszott rajta a nyál,

(2020-08-08) : Fölnevet, cuppanok és máris tövét megtámadztva végignyalja. Mint áramütés hasít belém az élvezet. A zene ritmusára jár teste és szopja lompit. Mélyen beveszi és lent is tartja, majd makkom körül pörög nyelve. Ezzel szinte az őrületbe hajt, de vigyáz és inkább bekepja. Puncija száraz, kis nyál és simogatom. Lassan nadvesedik, csiklója duzzad. Franciája változatlan lendülettel folyik közben.

felejthetetlen: 7db
(2020-10-01) : Gumi le és beszélgetés, majd el tusolni a farkam. Második kör ez már orál, és úgy oldalról hogy láthassam az arcát meg a teljes orál aktiont, még nem állt fel a rendszer amikor beveszi, de technikájától ez megtörténik. Ezúttal a Tiás nyelvkörzős technikát veti be az elején, érzem ahogy a makkomon köröz nyelvével.

(2020-08-05) : A híres nyelvpörgetős Tia-specialitás az úgy néz ki, hogy a szájában levő makkon játszik a nyelvével körbe körbe gyorsan (ilyenkor a ki-be helyett). Ezt látni nemannyira lehet csak érezni, és valóban különleges. Olyasmi mint a "tongueblow pornhub" keresés eredménye. Semmi klasszikusan pornós elem vagy mélytorok, de itt nem is hiányoltam. Finom, lassú, egészen kézmentes franciás örömökre leltem Tiánál.

(2020-05-21) : A forró édes puncikájához érve elidőztem és megmutattam neki, milyen az én francia tudásom. Imádtam minden percét amíg csak nyalakodtam nála, melyet Ő is nagyon élvezett. Ezt követően Ő is megmutatta hogy tudja viszonozni a kedvességet amit kapott.

nagyon jó: 7db
(2020-09-03) : Megfordítottam háttal magamnak és így csókólgattam a nyakát, simogattam őt, legfőképp a melleit, míg ő tovább kényeztetett kézzel. De a száját akartam már érezni ezért kértem, hogy franciával folytassuk.

(2020-07-02) : Csókja nem vehemens, de nem is visszafogott. Érzékien pörgette a nyelvét a számban és kedvére ízlelgetett, miközben kezével elkalandozott a bájdorongom felé.

(2020-02-06) : Hanyattfektettem az ágyon és tetőtől talpig végig csókolgattam. A puncijánál perceket elidőztem. Nagyon jó volt a nyelvemmel megízlelni finom kis kelyhecskéjét és a reakcióiból ítélve ő is élvezte. Erre a legjobb jelek az a kis remegés amikor eljutott a csúcsra.

: 2db
(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,