39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-22
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Valéria szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Valéria-

Nem prémium hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-07 10:37:24

vénkecske52
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Valéria reagálása

Drága Uram! :)


Köszönöm a kitüntető,személyre szóló figyelmet amivel minden alkalommal kitüntetsz.

Bár most kissé kaotikus a közlekedés,ez sem szabott gátat kettőnk közé;)
Minden találkára készülvén,próbálok olyan rucit választani számodra,ami
szinte előjátékként is megállja a helyét..:P

Nagyon köszönöm hogy betűrendbe volt alkalmad szedni közös élményünket.:)

Csók: Valika:*

Valéria beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ismeretségünk nem új keletű, megkeresésemre könnyen találunk mindkettőnk számára ideális időpontot. Most is így történt, napokkal előtte írtam neki, szokott incselkedő válasza már egy jó kezdés esetében , és már csak várnom kellett a napok múlását...Mivel egyedül rendel, a telefont ő kezeli, bár most nem volt rá szükség.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ideális hely ,Nagyvárad tér szomszédsága,tömegközlekedési csomópont(busz,villamos metró),parkolás fizetős de van árnyék is a szomszédos kis utcákban !
A pontos cím birtokában nem lehet eltéveszteni,Waze mindig ellavíroz hozzá akár a kertek alján is. A kapucsengő és a kapott útmutató segítségével már irány a jól ismert "kuckó" !
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Új építésű ,remek beosztású,hangulatos ,világos, tágas és csendes.Ami meglepő bár nem láttam légkondit de ebben a szélsőséges kánikulában sem volt meleg benne.
Nagy franciaágy,friss lepedő,kispárnák , ruhának egy karfás szék,amúgy az amerikai konyha asztalán számos kis finomságok,kérésre hideg víz vagy üdítő a hűtőből.A kézbe kapott friss illatos törölközővel a ritka nagy fürdőszoba számtalan kelléke fogad.Nem sorolom,minden szükséges kellék ott van.Kis flakon férfi dezodor is akár. Az idő múlását két óra is avatott mutatni,az egyik néha elfárad,de a másik lépést tart a valódi idővel...
Valéria külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kicsiny kis formás Hölgy,arányos és meglepően jó genetikájának köszönhetően valódi tini testtel rendelkezik ! Mosolygós,kedves,halk szavú.Mindig másként fogad, készül a randira, ruhatárát is felvonultatva,mindent megtesz hogy már belépésedtől levegyen a lábadról .Nem ecsetelném külön a testét, ha azt állítom hogy csinos ,az a képekből is átjön. Biztos vagyok benne senkit nem ér meglepetés ha "gardrobja " lehull róla....

Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Egy hétfői nap fenekestül felforgatta a jól bevált találka formát ! Hatalmas forgalmi csúcsba futottunk bele mindketten. Ő tömegközlekedéssel araszolt,én autóval. Ennek köszönhetően szinte egyszerre késtünk el a közös randinkról :( Menet közben sms-ben tájékoztattuk egymást ki hol jár...Mondanom sem kell nem egy ideális kezdet. Egy közös fürdés lehetőségét is megvillantva ő biztatott a kitartásra. Megérkezvén tényleg majdnem egyszerre mint két jó ismerős ,mindenki tette a dolgát egy üdvözlő puszi után. Ne tessék semmi extrára gondolni,inkább csak a tisztálkodás volt akkor a lényeg,hiszen nem kis késésben voltunk . És ekkor csiribi-csiribá, mintegy varázsszóra egymásnak estünk ! Találkáink egyik legjobbja kerekedett belőle..
Nemes egyszerűséggel a szobában már szájába vett. Én előzőleg az ágyra leültem(még a forgalom izgalmai vibráltak előttem ahol még a GPS is elhagyott !) így ideális "célpont "lettem Valériának . Mármint a kis öcskös. Rögtön elfelejtettem a világ bajait, Kedvesem ebben a formában ragaszkodott a hangulatom felvidításához ,sikerült is neki ! Olyannyira,hogy egyszer csak eltűnt a kedvenc testrészem.Ettől kezdve pusztán önszorgalomból,vagy a hét első vendégének való kedveskedés gyanánt egy folytonos franciázásban volt részem ! Többnyire mély torkosan,keresvén az ideális pózt ,hogy az a mély torok az is legyen.Szeretem benne ezt a szorgalmat.,valamint azt,hogy mindkettőnknek jól legyen. Az volt,sőt, hogy mentsem a menthetőt,időt kérvén viszonozni szerettem volna a magam módján egy kicsit. Mint kiderült sikeres volt a nekifutásom,erre vérszemet kaptam és 69 -be mentünk át. Ez fenomenális vele ! Nyalakodom , Ő élvezi,de mikor elélvez teli szájjal az maga a szexuális érzés csúcsa.... ,meg-meg rándulásai a már régen nem kicsi öcskösön keresztül mikor elér az ágyékomig,az leírhatatlan ! Néha áttekintvén rá láttam amit éreztem is folyvást ,tolta rá magát a péniszemre,cuppogtatva a golyókat,izgatván a gátat,remek kényeztetésben volt részem.Mikor jeleztem,ezt nem lehet tovább bírni,akkor ajkaival felhelyezte a gumit,és beleült ! Csak úgy. Pillanatokig megpihent,mosolyogva le-lehajolt,csókjai még pluszba izgatták az amúgy is izgatott testemet. És lassan elkezdett körözni. Mélyen ,komótosan, nem akartam hinni szememnek,ennek a kicsi Nőnek a torka elnyelt,most a már a péniszem is eltűnt. Tövig. Mi lesz itt ? Hazajutok -e hiánytalanul ? Látván elkerekedett szemeim,megmozdult lassan és *megdugott* ! Látványa,kéjes mosolya,élvezete mind egy plusz amit csak néztem és én is élveztem.Igen így ,nemes egyszerűséggel megdugott. ! Nem az a lovaglós , le-fel ugrálós, legyünk hamar túl rajta .Már-már végem volt majdnem,ezért kértem egy utolsó lehetőséget és átfordultunk miszibe . Itt is gyönyörködtem abban ahogy ő élvezi a szexet,tapad,húz,szorít,kapaszkodik beléd, megérintve a golyókat is.Sajnos ennek a folytonos élvezkedésemnek eredménye lett az eredménytelenség ! Elfáradtam,de nem jutottam oda ahova Kedvesem többször is...Franciás befejést kértem,ami már csak hab a tortán ,de nélkülözhetetlen "íz" ! Mély torkos elemekkel fűszerezve olyan orbitális élvezetben volt részem,hogy bizony első szavam a víz volt !
Ahogy kezdődött a randink ,álmomban sem gondoltam volna ilyen felejthetetlen élményre ! Kedves vendéglátóm kitett magáért,profizmusát dicséri esetünk :))
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elenyésző.Mármint a kapott élményhez viszonyítva. Nála állandó és kiszámítható úgy a tiszteletdíj mint a kapott kedvesség. Ez utóbbi része a tömény erotika is !
Megérkezésem első mozdulata,hogy el ne feledkezzem róla, a kis ajándék,ami ott létem alatt végig az asztal dísze marad.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Valéria szereti a szexet. Talán ez is a siker kulcsa.Ezt ott akkor érezhető.Lehet összepasszolunk az ágyban,a csillagjegyekben, talán ilyen egyszerű egy randi sikere ! Ajánlom mindenkinek,hogy eszerint döntsön. Jó ha van egy két biztos pont az ember életében,Valéria az. Sokadik randink mondatja velem ezt....
Köszönöm az eddigieket, és remélhetőleg lesznek még a mostanihoz hasonlóak !

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-07-15 09:08:27
Az a szó/kifejezés jutott eszembe az írásról, hogy 'élménybeszámoló'. A legjobbak közül.

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-08-29) : Észre vette, puszik közepette letérdelt és egy mélytorkos franciát adott elő, lágyan kezdve, majd később fenekembe markolva ráhúzta magát - nincs kényszer francia, de eddig én nem is mertem volna ráhúzni.... Nos, hogy ne legyen gyorsan vége, az ágy felé tereltem, amire persze négykézláb, homorítva mászott fel, hogy a popó megint felém domborodjon.

(2019-11-22) : Nyalja, csókolja a zsákos családot és lejjebb, a prosztatát kívülről, majd az ágaskodót veszi be. Ezt játszi könnyedséggel engedi torokra, nagy ütemet diktálva. Alig lehet bírni, de szerencsére nem siettet, nem kapkod,

(2018-11-16) : Átadtam neki a terepet és ő kényeztetett miután úgy éreztem, hogy közeleg a vég kértem a védőszerelést, amit meg is kaptam és szemből beleült az ágaskodó velem egykorúba,

felejthetetlen: 12db
(2020-10-21) : Majd lentebb csúszott és elkezdett foglalkozni a kisbarátommal, mélytorkos mindenre kiterjedő nagyon jó franciát kaptam. Majd az ágyra mentünk és ott folytattuk tovább. Mielőtt kivégzett volna, cserét kértem és a elsőnek az ikreket majd a finom puncit vettem kezelésbe. A punci mellet a popsiba is bele-belenyaltam, majd újakkal is besegítettem mindkét helyen, így ment ez tovább száj/új, punci/popsi élvezésig.

(2020-10-08) : Ezek után átadtam neki a terepet és egy kellemes franciát kaptam mélytorkos is volt benne, de hogy én se unatkozzak kértem az egy híján 70-es pózt amit nem kellett kétszer mondanom már felettem is volt így sikerült rendesen kinyalakodnom meg a popsit is kezelésbe tudtam venni hol az ujjammal hol pedig nyelvemmel a dicséret se maradt el részéről nagyon jól csinálom amit csinálok.

(2020-08-06) : Nagy francia-rajongó vagyok, így ezt az élményt teljes koncentráltsággal is meg szerettem volna élni, feltérdepelve folytattuk, ő előttem elfekudve kényeztette tovább. Mélyen és változó intenzitással dolgozott rajtam, néha pedig nyalogatta oldalt vagy egy kicsit lentebb. Hagyta, hogy időnként én diktáljam a tempót és a mélységet, nem kellett egyszer sem megállni, pedig kihasználtam a helyzetet alaposan. Órákig tudtam volna ezt élvezni,

nagyon jó: 12db
(2019-09-21) : Visszatérve folytattuk egymás kényeztetését,melleit izgattam melyek jól reagáltak majd elindultam délnek.hosszasan nyaltam ujjaztam punciját,közben ő a harmadik lábam izgatta kézzel.miután reményeim szerint sikerült elvinnem a csúcsig kértem egy csodás franciát

(2019-02-15) : Mély torkos franciája nagyon is az , könnyedén indít,és hosszan eljátszik vele (velem),finoman a környéket is kényeztetve.Igen ez a helyes kifejezés : Ő kényeztet !

(2018-11-16) : Egyébként azt gondolom, hogy Valéria imád szopni, ugyanis elképesztően ért hozzá. Az elején pillanatok alatt felépített szájjal, utána meg már alig akartam lehiggadni. Az aktus végét egy natúr franciával fejeztük be,

: 21db
(2020-03-09) : ő kezdett orális kényeztetésbe, a gumit gyosran felhelyezte és beleület. Most végig így lovagló pozicíban folytattuk, de ebbe si tudott változatosságot vinni. Így lett végem.

(2019-09-21) : Testén haladtam tovább szájammal mígnem eljutottam puncijáig, amelyet alaposan megdolgoztam besegítve ujjammal is, hangok és rezdülések jelezték az eredményét. Fordulás után Valéria vett kezelésbe, lágyan és finoman kezdte szerszámom kényeztetését, franciája isteni volt.

(2019-07-12) : Seeing her face with my hand on her pussy while my dick was in her ass was a great time me but I asked her to change the position so that I can move to her back and dusk her ass again... it was a very good fuck, she seems to like almost as much as me

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.