53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Zsuzska szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-01 22:07:17

ANFIELD_ROAD
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-02

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Akkor elkezdeném mesémet. Bár, lehet, nem mese. Így meghagytam az esélyt arra, hogy mindenki eldöntse, mese, vagy sem. Az ismerkedésünk Zsuzskával mondhatni hónapokra nyúlik vissza. Ez mind beszélgetés és levelek formájában kezdődött. Elismerem, nem vagyok egy egyszerű eset, de ha valamit megigérek a randival kapcsolatban, akkor az úgy van. Persze hajtott a vágy, hogy megismerjem végtelenül kedves személyiségét. De, nehezen tudtam megoldani kora esti szabadidőmet, legfőképp hétköznap. Így egy hírtelen ötlettől vezérelve küldtem egy vtr-t, amit elfogadott a drága. Tudtam, hogy vissza kell jönnöm Budapestre az előző nap, így a kedd 18 órát javasoltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Láss csodát, BKV-val érkeztem. Mégpedig pontosan metroval, ami után egy pár perc egészségügyi séta és már a kapuban is voltam. Szerintem rém egyszerű. Marina-part egyik utcája, azon belül egy társasháza, és láss csodát, egyik bejárata.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A lakás nem hagy semmi kívánalmat maga után. Tiszta szép fürdő, amiben sorakoznak a kozmetikumok, egy, hangsúlyozom egy pohár az öblítéshez!! Ez számomra fontos, hogy ne tizesével sokasodjanak. Az illúzió romboló. A törülköző nekem nagyon bejött, mert miután megtörülköztem nem voltam vizes. Hihetetlen. A baszoba nem volt, viszont volt egy háló nagy franciaággyal a közepén, a falon tükör és a sarokban egy szobainas található.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zsuzska egy nagyon jó NŐ! És ezt tetézi még az a mérhetetlen kedvesség, ami árad belőle. A képeinek nem hogy megfelel, még túl is szárnyalja. Engem a mosolya, a kisugárzása annyira megfogott, hogy fogalmam sincs mi volt rajta, amiben ajtót nyitott nekem. De a szemei elvarázsoltak, az biztos. És a már említett mosoly.

Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Előre meg kell említenem, hogy rám egyáltalán nem jellemzően, feszült idegállapotban érkeztem meg. Ami aznap összeesküdhetett ellenem, az minden rosszul sült el. De, beléptem a lakásba, és megnyugodtam. Neki köszönhetően. A szokásos személyes bemutatkozásomat két puszival fogadta, elhelyeztem amit ilyenkor illik, majd egy kis ajándék átadása után a szobába mentünk, ahol beszélgetni kezdtünk. Majd közben levettem rongyaimat, elhelyeztem a szobainasra, és irány a fürdő. A fürdőből visszatérve már meztelenül várt rám a kedvesem, így mondhatni hamar egymásba gabalyodtunk. Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját / most a rózsa nem volt ott/ majd szép lassan az ágyra feküdtünk. Csókjával nehezen teltem be, de ettől függetlenül érezni akartam a számmal minden testrészét. A mellei pikánsak voltak nekem akkor és ott, majd megtapasztaltam, hogy a pocija környékén csiklandós, így haladtam finom combjai majd kelyhe irányába. Puncija isteni ízvilággal szolgált, ez volt a desszert számomra. Ekkor már csípője is mozogni kezdett, egy pár sóhaj elhagyta ajkait is. Zsuzska időnként lenyúlt a puncijához kezecskéjével, ami kifejezetten izgató volt számomra. Habzsoltam kelyhét, ami egyre forróbb és egyre nedvesebb lett. Itt szeretnék őszinte lenni, fogalmam sincs, hogy jó volt neki vagy sem, mármint felért-e a csúcsra vagy sem, pedig a magam módján megpróbáltam mindent elkövetni. Majd mellé bújtam, és átöleltem. Ekkor gondolt egyet, majd Ő kezdte el testemen fenomenális nyelvjátékát. Nagyon jó érzésekkel halmozott el, majd szájával a péniszemhez ért és elkezdte ördöngős játékát. Figyeltem és szemmel is élveztem minden pillanatot. Azt kell írjam. nagyon jó volt. A kényeztetéséből egyetlen milliméter sem maradt ki nemesebbik szervemen. Egy mondhatni gyors gumihúzás után belém ült végtelenül kecsesen. Ezek után így ebben a poziturában szeretkeztünk egy ideig, miközben kezeimmel simogattam hol popsiját, hol melleit. Majd két kézzel megfogtam fenekét, és csak húztam magamra. A lovastúra után átfordultunk misszionárius pózba, majd így hatoltam egyre mélyebben kelyhe mélységeibe. Lábait a vállamra vettem, és így folytattuk egymás kényeztetését. Néha lehajoltam csókot lopni, majd újra és újra. Ekkor már nagyon fel voltam ajzva, de szerettem volna még hátulról is megcsodálni testét, így mögé térdeltem majd így hatoltam egyre mélyebben ekkor már tűzforró puncijába. És megérkeztek a fülemnek is kedves hangok, Zsuzska ajkai közül. Hol oldara fordulva a tükörből néztem amint átadja magát nekem, hol csak egyszerűen a szép hátát néztem, miközben egyre gyorsabban húztam popsiját magamra. A hangok a látvány és a péniszem egyre gyorsabb mozgása elsegített ekkor a csodák mezejére. Kedves, azt kell írjam, ritka nagyot élveztem. Köszönöm Neked ezt a kellemes együttlétet. Egy kicsit még beszélgettünk, majd sajnos időm vége felé közeledett így vissza kellett térnem a való világba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szóra sem érdemes. Az a kedvesség és jókedv, amit Zsuzskától kaptam, az viszont igen. Én nagyon jól éreztem magam a társaságában. Teljesen felszabadultam. Az, hogy Zsuzska is így vélekedik-e, mármint a társaságomról, ezt csak Ő tudja. Én csak hálával tartozom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az érzéseim a következők. Zsuzska egy angyali teremtés, aki mindent elkövetett, hogy jól érezzem magam. Szeretkezhettem vele egy nagyon jót és ez számomra akkor nagy pluszt adott. Eljövetelem után valahogy megoldódott minden aznapi problémám. Lehet, ebben is részt vállalt valahol? Személyiségéből még ez is kitelik. Szerintem. Az élmény pedig segített abban, hogy legelső beszámoló írásom a megfelelő helyre kerüljön. Leghátra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 20db
(2020-10-21) : Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni

(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

nagyon jó: 6db
(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

(2020-03-01) : Leparancsolt a tatamira, majd fölém állt, és olyan elszántságot láttam a szemében, hogy simán eltudtam képzelni, hogy ma hullazsákban hagyom el a szobát. Kérdezte hogy milyen masszázst szeretnék? Cerka masszázst, vágtam rá gondolkodás nélkül. Elmosolyodott, majd lassan, kimérten és szó nélkül rám mozdult. Néztem ahogy mellém térdel, hááát… nem volt nehéz megőriznem a hangszerem készségét. Rég voltam ilyen türelmetlen, nagyon vágytam hogy ajkaiban legyek már.

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,