134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Klaudia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-22 07:34:03

Igora
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-23

Egyeztetés
Rendszeresen beszélünk viberen ,itt az oldalon levelezünk,sms telefon ,mivel már többször jártam nála így egyszerű elérnem,soha nem okozott problémát.
Megközelítés
Most még rosszabb mint volt,több utca lezárva ,építkezések,bicikli utak:)Metró Bkv közelben áll meg.Még ingyenes a parkolás kis szerencsével akár a ház előtt is lehet.
Helyszín
Minden rendben,otthonos tisztaság,jó illat halk zene,nagy ágy sok párnával.tükörrel..fürdőbe kész drogéria,illatmentes tusfürdő(most komolyan ki gondol ilyesmire ,hogy otthon ne legyen belőle probléma profizmus magas foka) ,száj víz
Klaudia külseje
Számomra Klaudia egy gyönyörű nő, ami viszont talán még fontosabb az a kisugárzása, ami a képeken nem látható. Tény, hogy a legtöbb húszon-éves lány megirigyelhetné Klaudia testét és alakját. Nagyon finom selymes bőre van és csodálatos illata.. :)
Élőben még jobb, mint a képeken és azok a csodálatos tetkók.... hmmm :))

Action
Hát sajnos pár percet sikerült késnem , amit jeleztem is Klaudiának, de azt mondta nem probléma. Érkezésemkor az ajtóban fogadott és kaptam a kéz fertőtlenítőt)ez már megszokott rutin.Megkínált kávéval, de inkább csak egy pohár vizet kértem. Rövid beszélgetés, mi történt azóta, hogy nem találkoztunk, majd én el tusolni. Klaudia természetesen már megfürödve várt, ezzel sem húzta az időt. Visszatérésem után Klaudia eltűnt 2 percre, majd egy vadító kis fekete alsóneműben tért vissza, ami a képeken is látható. Emlékezett rá, hogy írtam Neki, mennyire dögös ebben a cuccban.. :) Ami azt illeti nem sokáig maradt rajta, mert Klaudiát nézni is öröm, de simogatni és kényeztetni csúcs! Most én szerettem volna kényeztetni és kértem, hogy helyezze magát kényelembe. Végigpusziltam gyönyörű testét, mellbimbói csodálatosan keményednek.. Klaudia nagyon jól reagál a kényeztetésre. Szépen nedvesedik és ha jól esik neki amit éppen csinálsz szépen odanyomja a fejed a puncijához. Azt nem állítom, hogy csúcsra jutott, de kisebb rándulásokból arra következtetek, hogy bizonyára nem volt kellemetlen számára a tevékenykedésem.:) dicsérő szavai után gyorsan vv-t kértem, mert már nagyon kívántam. Kértem üljön rám és Klaudia ezek után bemutatott nekem egy csodálatos lovaglást, nem is volt kedvem pózt váltani, pedig Klaudia felajánlotta. Sajnos elég önző módon magamra figyeltem, így hamarabb elmentem, mintsem Klaudiának is jó lehetett volna. Az aktus után hozzábújt, még beszélgettünk,láttam már alig van időm így elindultam zuhanyozni. Szobába visszaérve pont elkaptam a pillanatot mikor Klaudia lehajolt a földön heverő hajcsatjáért:)azt a popsit testet nem bírtam megállni hogy ne érjek hozzá,átöleltem hátulról elkezdtem csókolni a nyakát majd lassan haladva végig az egész testét,éreztem mellbimbói megkeményedtek így elkezdtem azokat is kényeztetni ,majd egyik kezemmel a puncuiját simogattam forró nedves már benne szerettem is volna benne lenni.Klaudia le ült az ágy szélére ,én állva maradtam és mélyen bekapta szerszámomat így bele kezdett egy fantasztikus bő nyálas franciába amit nagyon jól csinált közbe fel pillantott rám hogy nincs e ellenemre :)annyira nem volt ellenemre hogy kb 5 perc alatt kicsinált így és a szájában lett végem remegő lábbakkal és mosollyal álltam az ágy előtt és még nem fogtam fel hogy mi is történt velem ,csak annyit hogy nagyon jól vagyok.Klaudia elment fürdőbe majd visszatért és látta hogy még mindig ott álldogálok az ágy előtt:)jól vagy kérdezte ?hogy a viharba ne lennék válaszoltam és irány újra a fürdő.Visszatértem kibeszéltük és hálás voltam nagyon érte hogy egy újabb fantasztikus élményben részesített.
Elszámolás
Hát ide nem sok mindent tudok írni, az elszámolás teljesen korrekt, Klaudia egyszer sem említette az ajándékot, de én már érkezésem után kitettem az asztalra, ahol ott is maradt távozásomig. érték arány teljesen megfelelő.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én Klaudiánál megtaláltam azt,ami miatt érdemes lányokhoz járni. Úgy éreztem magam Vele, mintha a barátnőmnél lettem volna. Amik nálam a legfontosabbak, hogy teljes a diszkréció, nagyon jó kisugárzása van, barátnő feelinges együttlét ,teljesen felfrissülve mosolyogva távozom mindig és még jókat lehet vele beszélgetni is .Ami biztos, hogy én még visszamegyek.
Drága Klaudiám köszönöm és remélem hamarosan újra találkozunk!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2020-09-23) : Klau olyan odaadással kapta be a szerszámom hogy nehéz volt stop-ott nyomnom,most dicsérhetném órákig francia tudását de a lényeg hogy nagyon jól csinálja ,főleg mikor le fel szánkázik a nyelve farkamon és közbe mélyen szemembe néz (grátisz a tükör amiből formás popsiját látom.nem kellett sok időnek eltelnie mikor éreztem Klau is közeledik csúcshoz rákapcsoltam

(2020-08-18) : Letérdelt és egy bő nyálas franciával kezdett, majd 69-est javasolt ami elképesztő jó volt. Ezután gumit húztunk és fordított lovaglóban rám űlt. Ezzel a pózzal eddig nem volt jó tapasztalatom, de Klaudia olyan technikával mozgott, időnként lassítva, megállva, néha rászorítva, hogy végül óriásit élveztem a hüvelyébe, (természetesen gumiba)ami ebben a pózban még soha nem sikerült.

(2020-06-19) : felajánlotta forduljunk 69 be,így is lett. Nemcsak a látvány de a forró teste mikor így rám fekszik az maga a csoda,szorítottam arcomra finom nedves illatos punciját.Közben Klaudia is bevetette ellenem francia tudását

felejthetetlen: 62db
(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

(2020-05-21) : majd felpattant letepert és kényeztetni kezdett. Ahogy a szájába vett, az valami elképesztően jó érzés volt, kértem is hogy tegyük ezt kölcsönössé:)Elhelyezkedett felettem,

(2020-05-05) : A következőkben ő részesített egy kellemesen lágy majd egy erőteljesebb nfsz-ben, és mellszexben, majd mielőtt végem lett volna kértem, hogy a védőfelszerelést követően folytassuk lovacskában.

nagyon jó: 101db
(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

(2020-06-08) : Ezután viszont nem volt menekvés előle és csodálatos francijáját mohón bevetette rajtam. Bő nyállal, a golyókra és zacsira is kiterjedően ügyködött, hol lassan hol gyorsabban mélyen eltüntetett a szájában, közben rám-rám nézett biztatást várva.

: 160db
(2020-07-30) : Hasonlóan érzéki szájmunkával kedveskedett,majd semmi finomkodás tövig elmerültem benne ,és újra csak hegyénél játszott,Es most jön a csúcs. Úgy mentem el hogy be sem vette a szájába, hanem csak a nyelve hegyével körözött és szánkázott a cerkámon Így lett meg az eredmény. Tisztálkodás után,rövid pihenő (beszélgetés és egy forró fekete elfogyasztása:) Végig csókoltam simogattam közbe,néztem gyönyörű arcát,

(2020-07-07) : Az egyik kedvenc pózunkat választottuk, Klau előre hajolt, én pedig ismételten megcsodálhattam csodás fenekét. Imádom ezt a látványt, miközben a csodás feneke mozog rajtam előre és hátra, én közben 2 kezemmel ölelem a derekát. Klau csukott szemmel élvezi a tevékenységünket, hol felemeli fejét, hol pedig a lepedőbe fúrja az arcát.

(2020-05-15) : Az ágy előtt térdelve ő kezdte a kényeztetésem. Ahogy eddig is, nagyon finoman vett a szájába és rendkívül gyengéd és izgató franciával illetve cicisexszel indított el engem az élvezetek útján.