2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Viki szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Viki-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-16 23:47:04

laverga87
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-17

Egyeztetés
Elérhető:
4
Egy szép szombati napon felhívtam. A baratnőjével sikerült beszélnem és pár órával későbbre kaptam időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin pláza környéke el sem lehet téveszteni a helyszínt. Plázában parkolás is megoldott, BKV és taxi is jár arra valószínű. GPS biztosan odavinne a ház elé. Nekem sajnos sokat kellett várni. Egészkor hívtam, semmi. 5perc múlva hívtam, semmi. Aztán az utolsó próbálkozásom előtt hívott fel, éppen indultam volna haza.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű a támaszpont 2 szerelőaknával. Fürdőbe minden ami szem-szájnak ingere (főleg ha Viki is bemegy). Viccet félretéve, tusfürdő vagon tételre, szájvíz és kis pohárkák na meg fogkefék is. Nyithatnának egy fogorvosi rendelőt lassan...
Viki külseje
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Nekem rendben volt a kislany, de be kell vallanom, hogy bejönnek a latinos karakteres arcvonasok. Egy előttem felszólaló megénekelte már a görög/ dél olasz vonalat. Ehhez én sem tudok hozzá tenni. Nagyon szolizott a hervegnő, de nem zavaróan, méginkább latinos tőle. A feneke kellemes keménységű és kreol színben nagyon pompázatos. Mellek kicsik de nem vagyok mellpárti, ezért nem érdekel.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Pornós feeling:
4
Mivel 15perces késéssel kezdtünk és aztán még törölközőért es elrohant vagy 3 percre már kezdtem feladni a dolgot, hogy ebből még jó dolog kisülhet. Végre bejött, levetkőzött (bugyi es melltartó) majd hasra feküdt és simogattam. Tisztázatlan körülmények között a fenekét sikerült legtöbbet érinteni. Kihagyhatatlan. Egész estét betöltő popsi.
Natúr franciáját felajánlotta, amit rögtön elfogadtam. Megbeszéltük milyen technikák léteznek, amot ő illusztrált is rögtön. Nekem mindegyik tetszett. Nem az a gyengen furulyázó hanem érzed, hogy valaki van a végén
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Pesti átlag. Elején odaadtam az egy órát, holott tudtam hogy fél óra lesz a tiszta akció.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon nehezen indult. Az elején kezdtem feladni. Aztán amikor elkezdődött, akkor már jól ment. Remek kis hétvégi program kerekedett ki belőle. A nehéz kezdés miatt átlagosnak mondanám a szeánszot. Mindenesetre nem bánom meg hogy vele töltöttem el azt az órát. Nehéz megfogalmazni, az összbenyomást, leginkább jó, de lenne még hova fejlődni, de nem szexuális téren
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2020-06-13 16:54:10
Eredeti beküldés dátuma: 2020-06-15 13:23:36

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-11 05:21:46
A Corvinos lányokat jól ismerve biztosan kaptál magyarázatot a csúszásra és biztosan volt ötletük is a jóvátételre. A besziben több tisztázatlan rész van, az action leírása használhatatlan. Sajnos ez a beszi 3. nekifutás után is alig ment át Webiék rostáján is. Sajnálom!

2020-06-17 18:32:48
Kétszeri visszaküldés után se lett ebből beszámoló.

2020-06-17 11:33:29
Voltak hasznos infók a besziben, de elég rövid, lehetett volna ezt kifejtősebben is írni. A késés meg arányaiban tényleg tetemes, bár a körülményeket nem ismerjük, felajánlotta-e, hogy visszaad vagy hogy tovább maradj, de mondjuk visszautasítottad, stb. Ezzel együtt a corvin lányai mindig is ajánlósok voltak, szóval ebből kiindulva úgy gondolom ez ritka vagy egyszeri botlás volt.

FunkciókViki legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-02-21) : Mivel kicsit késtem az elején, és az elöjáték is hosszúra nyúlt, épp csak egy-két percig engedtem, hogy szájába vegye Viki addigra már maximális keménységü falloszomat. Kicsit talán csalódottnak is tünt emiatt, majd legközelebb! De már alig vártom, hogy szeretkezzünk.

nagyon jó: 1db
(2020-02-23) : Mindeközben halk nyögésekkel is reagált a bemelegítő akcióra. És ezek a nyögések tényleg valódinak tűntek, nem egy megjátszott műsornak. 10 percnyi nyalakodás után folytattam az irányítást, szóltam Vikinek melegítsen be engem francia tudásával. Hátamra feküdtem, Ő a combomra támaszkodott bal kezével és jobb kezével megragadta farkamat, amit bekapott és hatalmas szívóerővel, ahogy az profi franciázó bajnokhoz illik fel és le játszadozott rajta. Éreztem és meg is jegyeztem Neki, mennyire ügyesen csinálja, ritkán szopik valaki ennyire jól, vagy lehet csak én jártam eddig rossz helyeken?

: 3db
(2020-05-07) : Szépen lassacskán kezdett és ahogy éledeztem élte át Viki is egyre jobban, kicsit oldalt is helyezkedett, így már gyönyörködhettem melleiben és szép puncijában, vagyis persze már a kezemmel is elkezdtem felfedezni testének kincseit.

(2020-03-10) : Az ágy mellet csókolózva hangolódtunk egymásra, majd egyre jobban belemelegedtünk. Csókja érzéki és lágy volt. A csók hevében lassan-lassan az ágy felé konvergáltunk, ahol az ágyra fektettem óvatosan.

(2020-02-23) : Nem is bírtam sokáig, annyira szexi és erotikus volt! Kivégzett, minden bekerült a kis szájacskájába, tisztogatás, aztán kicsit pihentünk. Ő hasra feküdt, én elkezdtem simogatni a hátát, popsiját. Kiderült, hogy nagyon szereti, ha ujjbeggyel cirógatják a hátát. Szinte dorombolt a tevékenységem alatt. Persze, beszélgettünk is: elmondta miket szeret, hol járt a világban, én is mondtam magamról egy két dolgot. Aztán hirtelen kérdezte, hogy beleüljön-e?