85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 6-24
27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Nona szexpartner

szexpartner

Nona-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-07 22:12:38

digokan
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
1
Képek száma:
2
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Nona Budapest 2019-03-08

Egyeztetés
Már korábban beszéltünk többször is így nem voltam ismeretlen a számára, könnyű elérni, gyorsan le tudtuk egyeztetni a randit, amikor éppen nem volt elérhető akkor is visszacsörgött, teljesen közvetlen volt már a telefonban levett a lábamról a nevetésével :)
Megközelítés
Könnyű megközelíteni én tömegközlekedéssel mentem, nem messze van az egyik legforgalmasabb helytől a városban így nem nehéz odatalálni, mivel ismerős vagyok a környéken így nem okozott semmiféle gondot odatalálni. Magát a házszámot kicsit már nagyobb kihívás volt megtalálni, de ezt az akadályt is sikerrel vettem :)
Helyszín
Átlagos panellakás jól berendezve a tusfürdő fanok is kiélhetik magukat, többfaja is van a fürdőben a lakás hangulatosan van berendezve, Nona, megteremtette a kellő hangulatot az egész szobában mécsesek, gyertyák, az ágy megfelelő méretű, kényelmes , mindennel egédetten voltam a lakást illetően is .
Nona külseje
Ez persze mindig szubjektív , nekem nagyon bejött Nona, aranyos szimpatikus lány, az öltözködése is tetszett egy hálóingben fogadott, persze azt vártam leginkább hogy mikor kerül le róla :) mivel inkább a naqymellű lányokat részesítem előnyben ebben sem csalódtam, nagyon szép cicijei vannak.

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Amikor beléptem rögtön puszival fogadott, megkaptam a törölközőt, letusoltam kiválasztottam a számomra legszimpatikusabb tusfürdőt, a szájvízet is igényben vettem, visszatértem, már meztelenül várt az ágyon, mivel először voltam nála egy kis ismerkedős beszélgetéssel kezdünk, ami mindkettőnket ellazított, majd elkezdtem csókolni a cicijeit, aztán egyre lejjebb haladtam és a csiklóját kezdtem el izgatni, amit nagyon jól fogadott, az egyik ujjamat bedugtam a puncijáben és ujjazni kezdtem nagyon bejött neki, kéjes hanghatások közepette megengedte hogy még egy ujjam bedugjam közben a csiklót is izgattam, nagyon izgalomba jött, és kisvártatva elélvezett, 1-0, nem is rossz így idegeben, hogy sporthasonlattal éljek. Most rajta volt a sor egy frenetikus franciát kaptam tövig bekapja nagyon jól franciázik , volt azonban egy kis malőr amit megbeszéltünk, ez cseppet sem zarvarta az együttlétet, amikor már kellőképpen kemény lettem, gumit húztunk és azt mondta dugj meg hátulról több se kellett a képeit nézve erről ábrándoztam, jól megdöngettem hátulról folyamatosan bíztatott, elég hamar bele is élveztem, mindkettőnknek nagyon jó volt az első kör, annyira jól egymásra hangolódtunk, meg is jegyezte, hogy ez nagyon kellett :):) tökéletes beteljesülés volt, éreztem is hogy nehéz lesz a második kör. Később kiderült el is lőttem aznapra a puskaporomat, kellemes beszélgetés kezdődött errő-arről, megpróbálkoztunk a második körrel de nem igazán ment, de nem is görcsölt rá egyikünk se ez most így volt jó :) Azt hiszem a kölcsönös szimpátia végig megvolt legalábbis én így éreztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Amit megbeszéltünk azt vállalja is, tulajdonképpen amit szeretem azt mind vállalja, teljesen korrekt volt ebből a szempontból is, lényegében mindenben benne van, mivel először voltam nála, így előre rendeztem í letettem az asztalra majd odaadtam, nehogy a mécses martaléka legyen :)

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jól döntöttem hogy őt választottam, nekem nagyon bejött a a stílusa a személyisége és külseje is, jól egymásra tudtunk hangolódni, egy nagyon jó hangulatú együttlét volt, biztosan visszamegyek hozzá, bepótolni a második kört, és újabbakat kipróbálni :) Köszönöm Nona fantasztikus volt Veled, még biztos találkozunk :) Abszolút megérte.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nona szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

beton1
Lehet adni a szavára
2019-03-10 21:42:01
Jól megírt beszi, Ő igy látta így élte meg ennyi. Kisori menny el nézd meg, ha már ott vagy csinálj is valamit, és írd meg. Véleményezni fogjuk.

2019-03-08 12:34:15
Hiánypótló írásra számítottam, de inkább hiányérzet maradt bennem beszid után.
Még szerencse, hogy sok képpel hirdet - mert a külsőt nagyon összecsaptad: szó sem esett szép arcáról, arról a csodás gömbölyű popsijáról, egyéb kincseiről.
Olvasni is nehéz volt az egymás után ömlesztett szavakat tagolások hiányában.

FunkciókNona legfrissebb beszámolói