19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Liza erotikus masszázs

erotikus masszázs

Liza-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-06 00:53:36

Erosalkony
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Drága Erosalkony!

Örülök, hogy jól érezted magad velem, és köszönöm a beszámolót!
A lábgörcs miatt ne érezd magad kellemetlenül (még ha kellemetlen időben jött is). Sajnos így tél végére, tavasz elejére kimerül a szervezet, elfogynak a tartalékai. Lehet, említettem is masszázs közben, de ajánlatos ilyenkor kiegészítő vitaminokat szedni. Én a multivitaminra esküszöm, mert több összetevője van. Majd a szervezet kiválogatja, ami kell. Ezt nemcsak Neked mondom, hanem mindenkinek, hiszen mind a civil életben, mind a huncutkodásban jó, ha nem zavar be semmi fizikai kimerültség ;)
Visszatérve az együttlétünkre: jól egymásra hangolódtunk, és jól éreztem magam Veled!
És ahogy ez lenni szokott: lehet ezt még fokozni...

Sokszor csókollak: Liza

Erotikus masszázs beszámoló Liza Budapest 2019-03-06

Egyeztetés
Telefonon hívtam, töltöm felette és egy órán belülre sikerült is időpontot egyeztetni. Korrekt tájékoztatás adott a lehetőségekről. Vidám hangvételű beszélgetés volt,ez már előre vetítette a randi hangulatát is.
Megközelítés
A találka helyszíne a Nyugati közelében így kis mellékutcában található, jó közlekedéssel. Napközben a parkolás nehézkes lehet, hétköznap fizetős.
Helyszín
A lakás egy régebbi társasház emeletén helyezkedik el, de van lift, így kényelmes a felújítás.Többen is dolgoznak itt a lányok, de teljes a diszkréció, nem találkoztam rajta kívül senkivel. A lakás belső kétszintes, Liza szobája az emeleten van egy másik szobával és a fürdővel együtt. A fürdő megfelelő, bőséges tusfürdő választékkal. A mazsola egyszerűen berendezett, de a célnak tökéletesen megfelelő.A masszázs matracon történik.
Liza külseje
Liza egy rövidke ruhácskában nyitott ajtót arcán széles mosollyal. Kaptam két puszit a bemutatkozás során,majd kézenfogva felvezetett a szobájába. Ő egy nagyon csinos milf, pozitív kisugárzással, a szükséges helyeken kellő domborulatokkal.

Erotikus masszázs
A masszázsra az ő és az én kényeztetésem között került sorra és a nála töltött másfél órának a harmadát tette ki. Hason fekve közepes erővel lábtól indulva felfelé végiggyurta a testem, külön figyelmet fordítva a hátam beállt csomóira. Közben kellemesen elbeszélgettünk, nagyon intelligens lány.Fordulás előtt kaptam még egy csuszkát, igen jó érzés volt ahogyan a cicivel masszírozta fel le csúszkálva a hátamon. Fordulás után átgyurta még a combjaimat, majd a tevékenysége átfordult a kényeztetésembe.
Levezetés
Az érkezésemkor a szobába felérve váltottunk egy hosszú csókot, mintha a barátnőmhöz érkeztem volna. Gyors fürdés után visszatérve Liza ledobta magáról a ruciját és immár meztelenül folytattuk a csókcsatát, melyben nagyon ügyes,szenvedélyes. Elhelyezkedtünk a matracon simogatva egymást.Számmal,nyelvemm el felfedező útra indultam,bejártam kebleit hasát, combjaimat így érkezve kelyhéhez ahol intenzív nyalakodásba kezdtem. Nyelvem bejárta a szirmokat a csiklójával, mely megduzzadva bújt elő.Jó hoszzan időztem odalent, Liza nem az a két perces típus. Az egyik ujjam először a hüvelybe dugva próbáltam növelni a hatást,kicsit később a másik ujjamat az ánusrába tolva az együttes hatás méghozta a várt orgazmust, legalábbis a jelek erre utaltak. Ekkor görcsölt be a lábfejem emiatt tértünk át a masszázsra,melyet követett az én kényeztetésem. Ez egy fenomenális franciákat teljesedett ki. Lisa nyelve bejárta a farkam környékét is nem kifelejtve a zacsit és a gátat sem.Kis kézimunka alatt sok nyelvjátékkal elég hamar robbantak a szájában,az utódok mind egy szálig eltűntek.Utána tisztogatás, majd összebújva beszélgettünk,nem siettetett én kérdeztem rá az időre mely eltelt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az elszámolás korrekt,a megbeszéltek szerinti csokrot adtam át a végén. Belvárosi átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lizát érdemes meglátogatni,maximális elégedettséggel távoztam tőle.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Biztosan fel fogom még keresni őt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-06 22:40:16
Ebből a kalandból, úgy érzem, bennünket kissé kirkesztettél....avagy csak fokozni kívántad a Liza hatást?

2019-03-06 19:31:59
Kösz,hogy fölhívtad besziddel Lizára a figyelmem. Kedvencek közt máris.

2019-03-06 15:43:22
Biztatásként adok egy jót! Vendéglátód ismerve csodás élményekkel gazdagodtál..amit jól meg is fogalmaztál! Lizát ismerve van ott még kiaknázatlan lehetőség, ha visszatérsz meg is mutatja, hiszen Ő egy nem egy hétköznapi Hölgyemény!

2019-03-06 10:36:45
Csak bíztatásként értékeltem most Jóra,mert ugyan jól írsz, de nem elég részletesen és informatívan.

A jövőben pedig olvasd majd át még egyszer, a beküldés előtt a besziket, az elütések és a helyesírási hibák miatt.

Gratulálok az élményetekhez, mert a Lizánál nem lehet csalódni!!!

2019-03-06 09:52:14
Gratulálok az íráshoz.!El sem tudom képzelni mi izgalom ért volna még téged, ha az a fránya lábfejed nen görcsöl be!Sok boldog ora vár még rád Lizánál.bravo

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-02-04) : Szakszerű fogásokkal nyújtotta a gerincemet, kitapintotta a csomókat és éppen a megfelelő erővel lazított a lapockám környékén és a vállaimon. A fogásai hatásosak, a masszázs erősségét azonnal az optimálisra állította be,

(2019-01-14) : Dinamikájában a svéd masszázsra emlékeztetett. Sportos, frissítő hatás elérése volta cél. Illatmentes spéci olajat használtak. Akkurátus, jól begyakorolt mozdulatsorok követték egymást

(2018-06-03) : A rutinos barátnőm pedig olajos kézzel, a bokáktól kiindulva, határozott és szakszerű mozdulatokkal, elkezdte masszírozni azt a gyönyörű testet.

felejthetetlen: 7db
(2019-04-24) : Liza nem sajnálta sem az időt, sem az olajat, lelkiismeretesen végighaladt minden fájó és kevésbé fájó ponton, helyenként elidőzve egy-egy problémásabb csomónál. Tökéletesen ellazultam, elfelejtettem a napi gondokat

(2019-01-23) : Egy alapos, erős, egész testet érintő, sportmasszázs vágytam most igazán. Hiszen igen jól ismerem, már vendég látom figyelemre méltó képzettségét ezen a területen is. Ő ugyanis számtalan masszázs fajtát ismer és ezeket nagy maga biztonsággal műveli is. Amíg a testemen dolgozott tulajdon képen csak a munkájára figyelt, nem voltak véletlenszerű benyúlkálások, elkalandozások a kezeivel. Saját elmondása alapján ő inkább a tatamin szeret masszírozni, erre fejlesztette ki az egyedi kezelési technikáit.

(2018-12-11) : Erősen, de egyben nagy odafigyeléssel masszírozta hátamat, megfelelően szétgyurkálva a meglapuló csomókat. Derekamon ülve csak hátmasszázst kértem, élveztem minden érintését,

nagyon jó: 7db
(2018-07-30) : Incselkedett velem egy darabig, majd elkezdődött a franciaóra. Dolgozott kézzel a gát környékén és a heréken is, közben hol a hegyén járt a nyelve, hol teljesen eltüntette.

(2018-06-30) : Lábtól felfelé halad nyakig, Aztán jön az egy csúszkás masszázs hátulról. A mellei csúszásával keményen képes vérnyomást emelni a páciensnél.

(2018-06-26) : közben Liza lágyabb masszással a lábaimat vette kezelésbe, én meg a tükröt bámultam sok, sok gyönyörűséggel telve. Amikor valamelyik kedves hatótávolságba került némi simogatást megengedtem magamnak

: 8db
(2018-11-06) : Erős kezei vannak, nem csak úgy ímmel-ámmal simogat. Az órát egyáltalán nem figyeli, fontos neki, hogy mindenhova jusson elegendő idő! A vége felé már érezhető volt az erotikus átvezetés, szépen fokozatosan tüzeli fel az embert. Tudja mit csinál..

(2018-10-10) : A fenekemet és a derekam környékét dagasztotta később, ezt imádom és ilyenkor mindent erejét beleadhatta. Majd a hátizmokat hosszan erővel de még is jó érzéssel gyalulta tovább,

(2018-10-10) : Mivel a talp masszázsr nem sokan vállalják, és sok ügyetlen is van a piacon, igazi felüdülés volt Liza talp masszázsa!! Már csak ezért is érdemes visszatérni!!