Regi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Regi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-03 22:27:53

Tozo1
Veterán
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Regi Budapest 2019-03-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Első hívásra a barátnője vette fel a telefont. Nem szoktam ilyet tenni, de annyira kedves hangja volt, hogy végül vele egyeztettem le Regi szabad időpontjait. Szerencsére még aznap 12.45-re találtunk 1,5 órára lehetőséget. Bár első alkalomra maximum 1 órás lehetőséget szoktak adni, de egy kicsit rámenősebb voltam (a kolléganőjét rá tudtam venni). Regivel nem is vettem fel a kapcsolatot a találkáig, aminek később azért lesz jelentősége.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Széll Kálmán tértől pár száz méterre lévő utcában egy több lépcsőházból álló jó állapotú társasházhoz kellett mennem. Bkv-val teljesen egyszerű a megközelítés, autóval viszont vadászni kell a helyet. Én kb. 200 m-re találtam csak parkolóhelyet, ami 350 Ft/óra díjazásért foglalható el. Pár perccel hamarabb érkeztem, de a bebocsátás kizárólag percre pontosan következhetett be (fő a rend és a precízség).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lakás tökéletes, rendben tartott. Több lány rendel több szobában, de ügyelnek a diszkréció fenntartására, mármint amit a lakás paraméterei engednek. A szoba pozitív meglepetése a baldachinos franciaágy, körbevéve fátyol függönnyel. Az ágy szépen volt előkészítve, virágmintára hajtogatott törölközőkkel, kisimított vasalt lepedővel. Az egyik oldali falon nagy tükör volt látható. Extra szállodai színvonal! A fürdő megfelelő, káddal rendelkezik, a felszerelése kifogástalan.
Regi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtóban pillantottam meg alkalmi Kedvesemet barackvirág színű, kétrészes fehérneműben és fekete selyem köntösben. Szolid mosollyal üdvözölt két puszival megtámogatva. Az arca teljesen más volt, mint amit a vízióimban elképzeltem, de ez nem jelent semmi rosszat, csak mást, sőt. Nagyon cuki kislányos kerek pofija van, visszafogott mosollyal. Szemei aranyosan, szendén tekintettek végig rajtam. Teste friss, üde és fiatal, az életkorát még a megadottnál is fiatalabbnak becsülném. Alkata teltkarcsú, de abból a legjobb. Van mit fogni rajta, de semmi sem lóg. Kemény, nagyméretű, eredeti cicijei vannak és még keményebb popsija. Magassága miatt sportosan arányos. Bőre kifogástalanul hamvas. Bár állítólag fogyni szeretne, ami talán picit még tökéletesíthetne rajta, de nem sokat, mert így is nagyon pozitív benyomást tett rám.
Regi nagyon visszafogott volt, szinte félszeg szűzlány karaktert vett fel, ami még édesebbé tette. Az is tetszett, hogy nem voltak rajta barlangrajzok, csak a tetőtől-talpig természetesség.
Retusált képekkel hirdet, de felesleges pénzkidobás a retus, mert nem volt min módosítani. A képek a valósággal egyeznek így is, úgy is.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Hatékonyság:
4
Regi a szobába vezetett, háttal az ágy szélének dőlve mondta el a szokásos tudnivalókat. Fenék, cicik, vállak úgy feszítették ki a köntösét, mint egy cirkuszi sátrat a támasztórudai. Egy puffra letettem a ruháimat, pedig még fogas is rendelkezésre állt volna. A szobában nagyon hangulatos fény volt és autentikus zene biztosította a hangulatot. Finom, friss törölközőt kaptam és kémlelés után még el is kísért a fürdőbe. Sajnos az előző vendég a kád mellett zuhanyzott, így úszott a fürdőszoba, amin Regi is őszintén elszörnyülködött, de ez nem tudott eltántorítani a gyors tisztálkodástól. A fürdéssel végeztem és a fürdő ajtaját már kinyitottam, majd visszalépve gyorsan visszacsuktam, mert elfelejtettem a szájvizet használni. Ekkor lekapcsolódott a villany, a szám tele szájvízzel, még szólni sem tudtam. Mindegy, úgyis megjegyeztem hol található a kijárat. Persze Kedvesem 6-8 másodperc múlva észrevette, hogy valaki hiányzik a névsorolvasásnál és már futott is hozzám engem megmenteni.
Jól szórakoztunk a vicces jeleneten és cuki sűrű bocsánat kérésein. Aranyos és őszinte szánakozás látszott az arcán, édes volt ahogy bánta a történteket. Kellenek az ilyen tréfás esetek!

Próbáltam csókot kezdeményezni, de inkább a puszi volt hozzánk illő. Leheveredtem a tökéletesen bekészített ágyon, és kezdődhetett a masszázs. Eligazgatta a végtagjaim és a talpamtól a tarkómig átmasszírozott. Langyos olajat csorgatott a hátamra. A masszázst nem tanulta, így szakszerű masszázst nem kell várni tőle, viszont amit csinált azt nagy kedvvel tette, igyekezett alapos lenni. Ellesett máshonnan több fogást és a közepes erősségével sem volt probléma. Próbált kitenni magáért, amit becsülök. A végeredmény pedig egészen elfogadhatóra sikeredett, jóleső frissítő masszázst kaptam. Az erotikus érintések ennél a fejezetnél kimaradtak, pedig "igény lett volna rá".

A tükörből végig kísérhettem a ténykedését. Csodáltam a gyönyörűen ívelt fenekét és hátát, tetszett a hasának az íve, megindító volt a nagyméretű melleinek hullámzása a könyökei között, ahogy testsúlyát is beleadva dögönyözte eltunyult testrészeimet. Nem volt unalmas a masszázs, mert közben sokszor fogást és területet váltott, elöl-hátul, jobbról-balról és a lábaim között térdelve is masszírozott. A masszírozás tempóján nem is vettem észre azt, hogy egyszer csak földre hullott róla minden ruhaneműje. Ekkor még nem érinthettem meg, viszont a fészkelődései és helyzetváltásai 1-1 újabb fejezetet jelentettek a tükörben vetített erotikus filmemben. Őszintén, eléggé felspannolt a látvány.
Kb. 20 perc múlva jött a fülbesúgás, amit már alig vártam.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
A hasamat és lábaimat alaposan beolajozta, amiből bőven jutott a farkamra is. Az olajozást is 3-4 rétegben végezte el, kiélvezhettem minden érintését. A farkam és a golyóim is úsztak az olajban. Ezután Regi beolajozása következett. A cicijeit könnyen elértem még így fekve is és nagy örömmel besegítettem a cicik felsíkosításában. Regi csúszkamasszázsa elképesztően jó. A fejem alá párnát raktam, hogy lássak mindent. Ahogyan a hatalmas cicik elindultak a térdemtől és ahogy ezek a párnás cicik hullámozva átformálódva végigkövették minden domborulatomat, ahogyan felfelé haladva irányba állították a rendetlenül félreálló farkamat és megállíthatatlanul közeledtek az arcomhoz, hogy mint egy hótoló, a leesett államat felcsukja a felső fogsoromig, összekoccintva a fogamat..... még most is belerázkódok. A szívritmus szabályzómon állítanom kellett egy fél fordulatot, hogy egyáltalán élve megússzam. Ráadásul ezt a műveletet még néhányszor elismételte. Próbáltam elcsípni néhány csókot és az ajkait megpuszilni, de most is inkább az arcra és nyakra puszi volt az elérhető választás.
A fel-le csúszkáláskor a farkam hozzásimult a puha hasához és puncijához is. Regi azért ügyelt, hogy ne okozzak galibát a Kisöcsivel.
A csúszkálás közben az egyik kezével elkezdte végigsímitani, majd marokra fogva dédelgetni a közénk szorult Kisöcsit, amiből gyorsan kézzel-szájjal kényeztetésbe fordult a party. Az egyik legváltozatosabb technikával találkoztam. A kezével elszorította a tövénél kisöcsit a szájával-nyelvével pedig olyan figurákat vágott le a makkomon és a félig szájába csusszant farkamon, ami több, mint elgondolkodtatott (már abban a tekintetben, hogy miért nem kapok én minden nap ilyen élményt.... pedig igény volna rá!)

Éreztem, hogy jön a vég, de nem volt értelme ellenkeznem, a kiéheztetésem tökéletes volt és ívbe feszülve nagyot robbantam a szájába. Regi a lenyugvásomig folytatta a kényeztetésem szájjal és csak a végén kerültek papírtörlőbe az utódjelöltek. Engem is alaposan letörölgetett, de olyan alapossággal, hogy ez is a kényeztetés műfajának körébe tartozott.

Pár perc kölcsönös simogatás után Regi jelezte, hogy ideje fürdenem, mert vészesen fogy az idő. Na itt volt az egyetlen hátránya annak, hogy nem közvetlenül egyeztettem a telefonban Regivel, ugyanis csak 1 órára számított. De probléma egy szál sem volt, mert én tudtam a kolléganőjétől, hogy hogy van az időbeosztása és van még rám ideje, úgyhogy pár mondat viccelődős egyeztetés és újrapozícionálás után, már bele is csaptunk a másodig menetbe. Jól szórakoztunk az eseten! Végül "minden jól sült el"!

Eljöttek az én perceim! Oldalfekvésben, majd Regi fölé helyezkedve szétnyitottam gyönyörű lábait. Kezeimmel a melleit markolásztam, majd feltártam ölének zárt nyílását. Puncija tökéletesen ápolt kislányos babapunci volt, összezárt hamburger pogácsa formájú nagyajkakkal, közöttük fél centis egészen pici kisajkakkal és megbújó ici-pici csiklóval. Kezemmel és a nyelvemmel is kényeztettem, az energikus átfogó nyelvmozdulatok tűntek a legkedvesebbnek számára. Tökéletesen érezhettem a vágyainak fokozódását, ahogyan vérrel telítődtek a nagyajkai és így megnyílt a szentélybe vezető nyílása. Egy ujjamat átjuttattam a nyíláson, de nem hagytam abba a nyelvjátékot, eközben ő két kézzel a melleit szorongatta. Hiába láttam az átszellemültségét és a résnyire nyitott szájának lihegését, valahogy mégsem sikerült elérnem az orgazmusát..... és azt külön köszönöm, hogy nem is játszotta el színészi alakításként, mert így nekem sokkal őszintébb volt.

Kértem, hogy most én következzek. Hanyatt feküdtem és az előzőleg átélt csoda folytatásaként ugyancsak elképesztő nyelv- és szájjátékot kaptam. Többször érezem korábban nem tapasztalt újdonságot a mozdulataiban, ami miatt fel is emeltem a fejem, hogy lássam hogyan csinálja, de a titok megmaradt neki, az élmény pedig nekem. Pár perc alatt kivégzett. Mire kettőt gondoltam, már a szájában is lőttem. A kezével a szájába préselt minden cseppet, mintha majonézes tubust szorítana. Percekig mozdulni sem tudtam.

Regi ezután nem adta fel. Mondta, hogy még van néhány percünk és addig is szeretne simogatni. Megdicsérte a testemet és az ujjaival cirógatott, karmolgatott, ahol ért. Közben volt időnk csevegni néhány szokásos dologról, az élet dolgairól. Majd jöhetett a fürdés, a rózsaceremónia és a távozás.
(Megjegyzés: Amikor a fürdőbe indultam Regi kivette a kezemből a használt nedves törölközőmet és szárazra cserélte. Amikor a fürdőbe beértem, észrevettem, hogy a fürdő már fel volt takarítva, száraz volt a padló és ki volt cserélve a kádkilépő is szárazra!!!! Csillagos 5-ös!!)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban megbeszélt átlagos csokrot, kiegészítve az egyetlen extrával (nfvsz) hagytam a végén a kisszekrényen. Előtte szóba sem került. A kapott élménynek tökéletesen megfelelt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Regi nagyon kedves, fiatal hölgy, aki igyekszik minőségi időt okozni a Partnerének. Látszik, hogy készül a randevúkra és oda is teszi magát. Pozitív élményekkel távoztam, kellemes napot okozott.
Ezen a randin találkoztam olyan dolgokkal (vendégközpontúsága és nfvsz technikája), ami nekem nagyon tetszett és külön értékelek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Regi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-05 16:44:44
Öröm volt olvasni ezt az igen részletes és nagyon alapos írásodat ami felhívta a figyelmemet erre a kissé félénk, de bitang mód tehetséges ifjú hölgyre.

2019-03-05 11:40:08
Informatív, a tali hangulatát jól vissza adó tartalmas beszi. A besorolás lehetett volna több.

2019-03-05 08:43:00
Kiválóan értesz mind az információk átadásához, mind egy ilyen találka hangulatának szavakba öntéséhez. Élvezettel olvastam, amit írtál.

FunkciókRegi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-11-26) : Azt hiszem, értékeli, hogy mennyire őszinte volt a a lapocka alatt keményen belém könyököl. Ez büntetés, kérdezem, naná, válaszolja, de a tükörből rám néz, és az ajka szélén megint ott van az a huncut mosoly.

nagyon jó: 3db
(2019-02-26) : Biztos, jól eső mozdulatokkal kezdett a hátamhoz, lábamhoz, kérdezte mi esik jól, mi nem. A hátat, nyakat, lábat, ülőalkamatosságot is meggyúrta, egy kellemes kis lazító masszázst kaptam.

(2018-10-04) : Kis csúszkamasszázs, mivel nem a kedvencem továbbléptünk, bár azok a cicik nagyon kellemesen simogatták a hátamat. Simizés, francia az ő részéről,

(2018-09-27) : Állva elkezdtem a nyakát csókolgatni, majd lassan lefejteni a fehérneműt a gyönyörű testéről. Előkerültek a csodálatos keblek. Igen, a hír igaz, szépek teltek és természetesek és markolni valók, és finomak.

: 5db
(2019-01-26) : Visszatérve a masszázsra, durván fél óra, ami alatt lehet vele beszélgetni, viccelődni vagy épp az ágy mellett levő tükrökben grimaszkodni.

(2018-11-05) : Teljes masszázzsal kezdtünk, lábaktól indulva. Nem értek hozzá, hogy mennyire volt szakszerű, de az biztos hogy nagyon jól esett.. :) Rövid idő múltán lekerült róla a melltartó és olajos csúszkába kezdett a hátamon, ez baromi jól esett.

(2018-09-09) : Lágyan, finoman, néha picit erőteljesebben, megszívva a makkomat, bő nyállal járt fel alá a kőkemény farkamon, közben hihetlen édesen kuncogott néha, amikor összetalálkozott a tekintetünk.