19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
24
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Szonja erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Szonja-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-02-28 17:40:56

Marquess
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Szonja Budapest 2019-03-01

Egyeztetés
Elérhető:
5
Korábban foglaltam időpontot, hogy biztosan elérjem. Telefonon könnyű elérni vagy őt vagy valamelyik barátnőjét, de én szeretek vele egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bkv villamossal a Boráros térig, onnan gyalogosan 10 perc a helyszín. Aki kocsival merészkedik a környékre, annak fizetős parkolással kell szembenézni, ha van hely. A Vaskapu utcában van egy futtballpálya méretű (fizetős) parkoló szügség esetén...
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás egy bérház felső emeletén található, gyalog vagy lifttel fel lehet jutni. Odafele célszerű lifttel :) A lakás belső tere 2 szobára oszlik, a Szolgáltató Hölgyeknek egy harmadik szoba (szerintem konyha) van. Fürdő nagyon higiénikus, sok a tusfürdő, de én hozok magammal sajátot, az illat miatt. Szájvíz és többféle tic-tac is van, de ilyenkor nem a leltáron gondolkodom. Szobák nagyon jól berendezve, az egyikben tatumi, a másikban 2 franciaágy egybetolva. Hogy elférjünk. Félhomály és hangulatos zene teszi barátságossá a helyet.
Szonja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szonja külseje rögtön feledteti a környezetet, bármi legyen is az: felőlem egy deszkabódé is lehetett volna a maszoba. Érzékszerveim rögtön ráhangolódtak, feledtetve a környezetet, eltompítva minden külső ingert. Egy gyönyörű szép leányt kell elképzelni, csodaszép szemekkel, kissé kerek arcocskával (hasonlít is orosz lányokhoz) csókra nyíló ajkakkal. Teste még lányosan karcsú, formás kis mellekkel, bimbók büszként merednek a szemembe (és a kezembe), selymes bőrének érintése is izgató, csakúgy mint popsikájának gömbjei. Combjai sportos életvitelről árulkodnak, pici lába is nagyon szép, én imádok rajta mindent!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az ajtóban mosolyogva, sminkelve üdvözölt, a csokor virágot is csak később tudtam átadni, olyan hosszan csókolóztunk. Kétrészes fekete melltartó+tanga volt az öltözete, a ciciket eltakaró textil fürdésből visszatérve már a múlté volt. A franciaágyas szobában volt a történet. Állva ölelkezés, csókolózás után ledőltünk az ágyra, átkaroltam és simogattam ahol értem. Két csók között lehelte a fülembe, hogy feküdjek csak hasra, majd jól megdögönyöz és frissebb leszek. Ok, legyen -mondtam, de amikor nekiállt VALÓBAN dögönyözni (azt hittem, csak viccel) akkor kissé könnybe lábadt a szemem. Gondoltam, jól eltalálta, hogy hol is kell csinálni - de biztattam, hogy folytassa. A derekam ismét jobban lett, de már másfelé masszírozott kis kezeivel (amik nagyon erősek ám!), hátam további részei, vállam, bordák, stb. Közben beszélgettünk mindenféléről, szeretem hallgatni is, amint valami történtbe kezd. Hogy méltó befejezése legyen, már magától olajozta formás kis testét, tudva rólam, hogy szeretem az olajos csúszkamasszázst. De a tanga is lekerült valami észrevétlen időpontban, így megleshettem gyönyörű babapunciját. Rámfeküdt hátulról, és csinálta azon az utánozhatatlan Szonja-módszerrel, ami egyben volt kellemes, érzéki és ... tutajos :)
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Massage után fordultam, majd megérintve karját lehúztam magam mellé. Nagyon sokat csókolóztunk, 412-nél biztos többet, ha jól emlékszem. Azt hiszem, ezen a napon csúcsot döntöttünk. Bármikor beneveznék vele egy maratoni csókversenyre. Kezeim simogatták bársonyos bőrét, szinte mindenhol elértem. És a millió puszi amiket kapott az arcára, nyakára, melleire, végig a hasikáján a köldökéig, amit sajnos ki kellett hagynom, mert valami piercing volt benne. Még tovább puszilgatva, végig a combjait, lábikóját, és vissza a puncikáig. Innentől kezdve már meg sem szólalt, csak behunyt szemmel feküdt, én meg folytattam, amit elkezdtem. Nagyon érzékeny csiklója van, és ráéreztem a ritmusra is, mert nemsokára popsi megemelve, hasika remegve, kezek szorítják a karom, majd hevesen megfeszül, markol a hajamba, nyomja puncijára a fejem, erősebben, egyre csak nyomja, aztán kis szünet és eltolja az arcom. Jó pár perc telik el, mire magához tér, mosolyogva megköszöni, csókolózunk kicsit. Nem érzékeltem, hogy megint elment az idő. Feküdj most kényelmesen, mert Te jössz! - mondja. Betelepszik a két lábam közé, kis olajat ken a kezeire aztán rövid simogatás után franciával kedveskedett ismét. Golyókat is simizve, lassan kezdte ezt a finomságot, de érintései- forró ajkai hatására, egyre gyorsuló tempóban - nagyon jól lehetett mozizni közben a tükrökben! - elért a vég! NFVSz volt, így csak mosolygott rám. Megtisztálkodott, és azt mondta utána, hogy - arra tanították, hogy tele szájjal nem beszélünk! Két nagy puszit nyomtam az arcára, majd elment fogat mosni. Visszafelé ismét csóközön, és egy köszönöm-öt rebegtem, mire ő: -Egészségedre! Hozott száraz törülközőt, és én mentem a fürdőbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Abszolút megérte, ezeket a virágszálakat borítékban hagyom a kisasztalon.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szonja nemcsak tüneményesen szép, gyönyörű leány, hanem Szépségkirálynő, Csókkirálynő, Franciakirálynő és szívem Hercegnője is egyben. Örülök, hogy megismerhettem és rendszeres vendége lehetek! Profi masszőr (diplomája is van) és az Érzéki Barátnő megtestesítője.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-05 16:59:34
Kiváló beszámoló. Öröm volt olvasni Szonja dícséretét.

jessi1
Élő lexikon
2019-03-02 16:05:10
Rajongásodat megértem. A beszámoló felidézi a régi emlékeimet, teljesen hasonlókat éltem át.

2019-03-01 11:30:58
Köszönöm kolléga ur ezt a szép irást.Kis kárpotlás nekem szért, hogy nem tudott fogadni Szonja engem a napokban.Így lealabb a fantáziámban kipipálhatom.

2019-03-01 10:44:17
Sikeresen belevittél némi humort is az írásba. Jó hír a sok csók, remélem nem merítetted ki a csókkészletét. :)

2019-03-01 10:41:42
Nagyon klassz beszámoló volt ez is. Köszi szépen, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-03-15) : Most fordul a kocka, és te leszel a helyemben -mondtam, ezzel hasra fordult. Ezután beolajoztam a kezeim, és mint gyakorlott masszőz, a lábainál kezdtem. Egyik lábikó felemelve, lábfejét és talpát masszíroztam kicsit, szerencsére nem csikis. Lerúgta volna a fejem, vagy a fogaim játszottak volna körmérkőzést a bennmaradás

(2019-02-17) : Gyengéden a golyóimra fogott, majd elengedte és csak tenyerének külső felével círolgatta ott, később meg a dákómat. Tetszett nekem is, hogy ilyen keménnyé tudott varázsolni. Majd rámarkolt a rudamra,

(2019-01-13) : Finoman átgyúrta a fájó izmokat, és kérésemre öklöcskéivel is jól megdolgozott, már-már megkértem volna, hogy akár taposhatna is kicsit, de féltem hogy leesik a hátamról.

felejthetetlen: 5db
(2019-03-07) : A masszázs mozdulatokat teljes testével végezte, a mozdulatok hatására billenő domborodó feneke, a ringó kicsiny édes mellei, sejtelmesen kandikáló puncija és a testének hullámzó mozgása tovább fokozták a vágyaimat.

(2019-02-17) : Oda menetelemkor kicsit meg is volt húzódva a derekam, ezen is segített valamennyit. Természetesen ne egy csontkovácsot várjatok. A masszázs átfordult egy csúszkába, ami az én szempontomból nézve hason történt.

(2018-12-17) : Hasra feküdtem, olajjal bekente magát és a hátamat, lábaimat is majd lassú csúsziba kezdett, néha forró kis puszikat éreztem a hátamon, nyakamon.

nagyon jó: 5db
(2019-02-17) : Finom lágy érintésű kezei vannak. A tatami melletti tükörben moziztam a látványt, fantasztikusan éreztem magam a kezei alatt. Fordultam egy idő múlva és elölről is simizett hol gyengébben, hol erősebben, végig a mellkasomtól a lábszárakig.

(2019-02-10) : Olajozás után relax masszázst kértem, kicsit gyengébbre kérve mint egy erősebb simogatást. Elhatároztam, hogy behunyt szemmel fogom élvezni a finom érintéseit, ez ment is egy darabig, de a...

(2019-01-31) : Értette, mire vágyom és egy kellemes, laza, simogatós masszázst kaptam lábtól indítva. Állítólag tud erősen is, de ezt én nem kértem. Valami olajszerű testápolót használ, ami jól csúszik, jól lehetett vele dolgozni.

: 7db
(2019-02-09) : Másfél órára mentem. A találkozó 2/3-ada masszázzsal és beszélgetéssel telt. Igazából inkább az erotikus rész miatt mentem, de mivel először voltam nála nem akartam nagyon pofátlan l...

(2019-01-27) : Kezdetnek megegyeztünk, hogy ő irányít, ő dönti el a masszázs típusát, erősségét. Hason fekve beolajozott kicsit majd erős kezecskéivel lábszáramnál foglalatoskodott egy ideig, majd rátért a másikra.

(2019-01-12) : Minimális beszélgetés után kezdődött egymás testének simogatása. Majd kölcsönös francia először az ő részére. Ezt aranyosan fogadta, előre jelezte, hogy csendes típus és kevés hangot fog kiadni. Utánna ő következett nagyon finoman vette a szájába a dákót mélytorok nem volt.