Mara erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Mara-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-02-28 13:16:34

Winnie
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mara reagálása

Nagyon szépen köszönöm a beszámolót kedves "Winnie",
sikerült ismét meglepned vele. :)))
Mosolyog a lelkem miközben soraidat olvasom. :)))
Tiszteletre méltó úriember hangszerén mindig élmény játszani! :)))

Várlak sok szeretettel máskor is!
Ölellek, Mara

Erotikus masszázs beszámoló Mara Budapest 2019-03-01

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Előző látogatásom, és Mara hívővé válásom óta forgattam a fejemben, hogy újra meg kell őt látogatnom, feleleveníteni a korábbi élményeket és újabbakkal gazdagodni. Újra SMS-en keresztül egyeztettem, szerencsémre szabad volt a megadott időpontban, így gyorsan be is jelentkeztem hozzá, az előző alkalommal megtapasztalt élmények hatására már 2 órát szándékoztam nála tölteni, és szerettem volna az élvezetet is duplázni.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A már ismert helyszínt könnyedén közelíthettem meg, érdekes módon ugyanazon a parkolóhelyen tudtam megállni, mint legutóbb. A Széll Kálmán tértől sétatávolságra található a ház, így a tömegközlekedési eszközök hada áll rendelkezésre a kollégák részére. A parkolás természetesen fizetős, a helyes zóna kiválasztására fokozottan érdemes figyelni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásban teljes a tisztaság és a rend, mind a fürdőszobában, mind a masszázsszobában. Előszobába lép be a látogató, ahonnan a többi helyiség nyílik, én a fürdőszobával és a masszázsszobával kerültem közelebbi ismerettségbe. A fürdőszoba egész tágas, akárcsak a zuhanyfülke, ahol 5-6 féle tusfürdőből válogathattam. A szobában a földön található a tatami, amelyre tisztálkodás után leheveredhettem.
Mara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A 10 nappal korábbi látogatásomhoz képest sok változás nem történt Marán, talán még aranyosabb volt, hiszen már másodjára láthattam, így kevésbé izgultam, amikor beléptem az ajtón, és így jobban gyönyörködhettem benne. A kék szem, szőke haj nekem a gyengém, ha mindehhez szép arc és kedves, vidám tekintet is társul, nekem már nincs szinte egyéb igényem :-) A képeknek teljesen megfelelő a külseje, az ott látható elegancia és némi rejtélyesség élőben is sajátja :-)

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Nagyon hasonló volt a korábbi alkalommal történtekhez, ugyanakkor némi különbséget is megfigyelni véltem. A hasra fordulásom után ismét beült a két lábam közé, most azonban egyszerre simogatta mindkét vádlim, majd a bokám és a talpam. Kis idő elteltével már csak a jobb lábam következett, vádli, comb, fenék, majd újra vádli és boka, majd a talpam. Kellően erős volt, talán erősebb is, mint előző alkalommal, ami egyébként kifejezetten jól esett, szerintem mostanra kitapasztalta a határaimat, én nem annyira kedvelem, ha szétszednek, majd újra összeraknak...
Következett a bal lábam, az előzőekben leírtak szerinti sorrendben. Ezt követte a felső testem, azonban erre már csak homályosan emlékszem, az igazság az, hogy ennél a résznél a masszázs, a zene, és a korábbi orgazmus hatására néhány percre bealudhattam :-D Mindenesetre a váll, a nyak és a karok masszírozása idején már ébren voltam, így ismét kiélveztem, ahogy a nyakizmaim rendbe lettek rakva, illetve ahogy a karizmok is megkapták, ami járt nekik. Külön élveztem, ahoogy az alkarom végig masszírozza, illetve ahogy a tenyerem és az ujjaim is rendben lettek.
A combok masszírozása során már néhányszor megérinti az intim területeket, amellyel fenntartja az izgalmi szintet. Amúgy az egész masszázsa alatt az az érzésem, hogy a tudatosságnak és a spontaneitásnak egy csodálatos keverékével dolgozik, amelytől sosem lehet ráunni erre a csodára.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Kényeztetés 1.: zuhanyzás után beléptem a szobába, ahol már várt Mara. A tatamira heveredtem hanyatt, ő leterített rám valami lepelszerűséget. A két lábam között helyezkedett el, először a lábszáram, majd a combjaim kezdte simogatni. Már ettől megkezdte emelgetni a fejét a szerszámom, a későbbi pocak, mellkas simogatás még inkább hozzásegítette az erőre kapását, de a végleges merevséget akkor nyertem el, amikor már a zacsi és környéke került a fókuszba. Nagyon kellemes, ahogyan először óvatosan, éppen csak hozzám érve simít, majd egy kissé erősebben kezd el izgatni. Bekrémezett kezével fel-le mozog a vesszőmön, egyre nagyobb izgalomba hoz, rásegít a másik kezével a zacsinál, majd visszavesz a mozgás intenzitásából, hagy egy kicsit fújni, a hasam, a mellkasom simogatja, ezután ismét kissé jobban izgat, majd újra kissé meglassúdik. Az az érzésem, mintha én lennék a hangszer, akit egy zseniális zeneművész a kezei közé kap, és a maga szórakoztatására játszik rajta, persze úgy, hogy az magának a hangszernek is élvezetére válik. Közel fél órás volt az első etap, amelynek a végén elélveztem, itt még az orgazmusom pillanataiban is simogatott, izgatott.

Kényezetés 2.: a masszázs befejeztével ismét háton fekvő pózba kerültem. Az előző kényeztetés végeztével néhány mondatos használati utasítást adtam magamhoz Marának, jobb szeretem, ha az élvezet közben már nem izgatnak tovább, érzékennyé válok ilyenkor. Nekikezdett az izgatásomnak a korábbiakhoz hasonlóan, azonban voltak olyan pillanatok, amikor azt éreztem, hogy hiába simogat, a második orgazmusom Makó-Jeruzsálem messzeségben van. Azonban kiderült, hogy ekkorra már sokkal jobban megismert, mint én saját magam. Amikor én már feladtam volna, mindig tudott egy-egy olyan mozdulatot, érintést elővenni a tarsolyából, amellyel újra a csúcs közelébe kerülhettem. Ez a kényeztetés talán még hosszabb is volt az előzőnél, még mélyebb élményekkel ajándékozott meg, és még nagyobb élvezettel járt, az orgazmusom is nagyobb volt az előzőnél is. Nagyon jól esett, hogy mennyire figyelembe vette a kéréseimet, ez is hozzásegített az eddig még nem tapasztalt élményhez!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A Bővebb infóban minden információ rendelkezésre áll az ajándékkal kapcsolatosan, ez alapján helyeztem el a távozásom előtt.

Rózsacsokor
egy órás randira 18, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Tartom magamat a korábbiakhoz, annyi kitétellel, hogy a harmadik kényeztetés, amit eddigi közös történetünk során kiélvezhettem, tökéletes volt, minden másodperce emlékezetessé vált számomra. Mara számomra istennővé vált, talán megértitek, ha kissé elfogulttá váltam, de csak szuperlatívuszokat tudnék rá mondani...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mara erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMara legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-02-12) : A talpamnál, vállamnál, mindíg pont annyit időzött és olyan erővel amit tökéletes volt számomra. Egyszerűen bizseregtem alatta és most nem szexuális értelemben mondom.

(2016-06-08) : A sorrend az, hogy előbb a lábak és a derék és a farpofák kapnak egy kis ízelítőt, majd betakargat, és a lábfejtől kezd fölfelé haladni. Teszi mindezt olyan finomsággal, belassulós ráérősséggel, megnyújtva a pillanatot,

(2016-03-23) : Mindig csak az a testrészem volt kitakarva amit éppen masszírozott. Kezdte a jobb bokámnál, végig a combomon, hol erősebben, hol finomabban. Majd a bal lábam, a derekam következett.

felejthetetlen: 7db
(2019-02-11) : Először a boka környéke, majd a vádli, majd ismét a boka és a talpam került képbe, később a comb, majd a fenekem. Ahol problémát érzett, arra a pontra vissza-visszatért,

(2019-02-06) : Kifejezetten jól masszíroz, de ennek nem az erőfitogtatás az egyetlen mércéje. Biztos vagyok benne, hogy ha valaki mégerősebbet akar, azt is megkapja. A mozdulatok tanultak.

(2017-09-05) : égig hason feküdtem, először a lábaimmal kezdte, és onnan haladt nagyon lassan, aprólékosan felfelé. Mindig nagyon gondosan végigjárt minden apró területet, és voltak pontok amiket tényleg határozottabban meggyúrt (volt amit még előtte mondtam neki).

nagyon jó: 14db
(2018-05-16) : Mara szeret és tud masszírozni, alapos és ahol kell mélyreható (vádli, fenék, lapockák körüli rész, nyak), illatmentes krémmel dolgozik (vagy olajjal, bocs, de csukott szemmel nehéz felmérni) és nem siet.

(2018-01-27) : A keze nem időzik el sokáig sehol, állandóan mozgásban van, és vissza-visszatér a korábbi pontokra, szinte beboritja testem, mintha négy keze lenne...

(2017-04-03) : Remek kényeztetés és tökéletes relaxmasszázs egyszerre úgy, hogy felváltva keményedik és puhul szerszámom alattam hason fektemben....ez új felfedezés, azaz új móka....ahogyan hatalmas pléddel (?)

: 8db
(2017-10-25) : Jobb lábamat kitakarva kezdte a gyúrást, a talpamon, vádlimon és a combomon profi erősséggel és precízen megtalálta a csomóim fájó részeit.

(2017-01-12) : Pont mint a masszázs, csak fókuszáltabb. Keresi, hogy mi a jó neked, meg is találja. Közös döntés, hogy meddig mentek.

(2016-06-27) : Szakszerű, profi, erős masszázst kaptam tetőtől talpig. Pontosabban talptól fejig. Krémet használt, eddig olajjal masszíroztak, de jó volt ez is.