Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Szilvia3

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-01-25 06:33:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen KÖSZÖNÖM a kedves, igazán megtisztelő beszámolót.
Remélem lesz még alkalmunk ezt megismételni.
Ölellek, Szilvia

Beszámoló Szilvia3 +36707417868 99307 szexpartner

Bela04 a 2019-01 hónapi randiján történteket írta meg Szilvia3 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt. Előző napokban megbeszéltük, hogy pár nappal későbbi időpontban találkozunk, de előtte még megerősítésképpen hívni fogom. Már ekkor is feltűnt a nagyon építő kedves és konstruktív hozzá állása. Nem sietett elhadarni a tudnivalók ismertetésével és nem tartott vissza semmilyen lényeges információt mondván, hogy majd akkor, ha véglegesen megegyeztünk és biztos, hogy megyek hozzá. Így már napokkal korábban tudtam a pontos címet és azt is, hogy hogyan célszerű menni hozzá érkezési irányok függvényében. Ritka , hogy valaki az utazáshoz is pontos javaslatot tesz és nem csak a címet adja meg.
Nekem ez a hozzá állás annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy biztosan tudtam, hogy bármi is történik előbb vagy utóbb mindenképpen megfogom látogatni Szilviát. Lett is belőle előbb, mert megváltozott a programom és pár nappal az eredeti időpont előtt pont a közelében volt egy ügyem amit intézni kellett és gondoltam felhívom, hogy mit szólna, ha most mennék hozzá. Olyan lelkesen adott azonnali időpontot, mintha a egy barátnőm lenne és alig várja, hogy láthassuk egymást.
Gondoltam, hogy ha ez így kezdődik és már így az elején még találkozás nélkül is ilyen barátnő feelinget tud sugározni akkor végkép ott a helyem és fél óra múlva már nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Harmadik kerület Óbuda Flórián bevásárló központtól nem messze lévő tizenöt emeletes épületek egyike. A tértől gyalog öt perc. Kiemelt közlekedési csomópont okán minden tömegközlekedési eszközzel jól és könnyen megközelíthető hely. Autóval mentem. Az épület mögött hatalmas parkoló, szinte mindig van szabad hely. Mint a városban már szinte mindenhol a parkolás az utóbbi időben itt is fizetős lett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Hetvenes nyolcvanas években épült épület. A korához képest nem csak a külső homlokzatában, hanem belső tereiben is meglepően rendben lévő tiszta épület. A lakás az adott kor szellemiségének és elvárásainak megfelelően elrendezett. A szoba tiszta a fürdő szintén és jól felszerelt a méret korlátai ellenére. Látni, hogy karban tartott , de nem alakították át mint ami mostanában egyre gyakoribb az ilyen lakásoknál. A lényeg, hogy funkcionális elrendezésű így a diszkréció adott. Nem fut össze a vendég a barátnővel.
Szilvia3 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Szilvia az adat lapján is látható, hogy az érettebb korosztályba tartozik. A képeknek biztosan róla készültek, tehát látható, hogy csinos jó alakú fiatalos testtel rendelkezik. Arcán látni, hogy nem húszon éves, de ez így van jól. Mindenki a korának megfelelően legyen csinos és jó megjelenésű. Szilvia ezeknek a kritériumoknak abszolút megfelel.
1. Szilvia3 +36707417868 beszámoló Budapest 99307 erotikus masszázs
3. Szilvia3 +36707417868 beszámoló Budapest 99307 erotikus masszázs4. Szilvia3 +36707417868 beszámoló 2019-01-25 06:33:26 erotikus masszázs 993075. Szilvia3 +36707417868 beszámoló 2019-01-25 06:33:26 erotikus masszázs 993076. Szilvia3 +36707417868 beszámoló 2019-01-25 06:33:26 erotikus masszázs 99307
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Úgy gondolom, hogy erre a találkozókra lehet mondani, hogy igazi barátnős filinggel bírt, sőt attól több is volt mert a végére igazi szeretős-baráti feeling jelzővel lehetne jellemezni.
Nem a jól begyakorlott szöveg dobozok és viselkedési szokásokkal fogadott Szilvia, hanem egy olyan belső tulajdonságának köszönhetően, ami azon kevesek kiváltsága, akik vélelmezhetően ezt a munkát minden általános konvencionális megítélés ellenére kedveli és szereti csinálni.
Már az érkezés pillanatában is meglepett, mert a személyes bemutatkozás alkalmával rögtön érdeklődött, hogy mivel érkeztem és érdeklődött, hogy a parkolásnál észre vettem e , hogy már fizetős a környék nehogy elfeledkezzem róla és kellemetlen meglepetésként egy „mikulás csomag” várjon távozásom után. Nagyon értékelhető figyelmes hozzá állás.
A találkozó, egyeztetését már leírtam, ennek ellenére az egész indítás olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást. Mint két régi ismerős baráti csókkal illettük egymást és rögtön olyan fesztelen beszélgetésbe kezdtünk, mint akik alig várták az újbóli találkozót, pedig ez volt az első.
Már nem kell a protokollról beszélni, mert minden, ami a kötelező előkészületekhez kell, rendelkezésre áll be van készítve, és amikor elérkezettnek érzem, az időt megyek, automatikusan a fürdőbe ahol minden olyan tisztálkodási felszerelés ki van készítve.
Nem kellett valamilyen rejtélyes okból már a kötelező vagy kialakult szabvány ismerkedési köröket rónunk, rögtön valós egymás elfogadásán alapuló valós tartalmú beszélgetésbe kezdünk. Közben üdítővel és vízzel kínál
Kellő feloldó beszélgetés után a fürdő felé veszem az utam. Majd vissza a szobába
Nem esünk egymásnak, csak az ágyon helyezkedünk el, érezzük egymás közelségét élvezzük egymás bőrének simogatását, miközben hosszasan beszélgetünk. Meglepő módon nem sablon témákról, hanem olyan dolgokról amiket inkább a valós szeretők szoktak megbeszélni egymás között.
Simogatjuk egymás arcát tekintetünk összeforr és apró csókokkal halmozzuk el a másik arcát, majd fokozatosan lágyan simogatjuk egymás testét.
Úgy csókol mint egy szerelmes társ, van , hogy csak az ajkakat, van , hogy lágyan, van, hogy felfalva.
Simogatjuk a másikat. Néha hozzá ér férfiasságomhoz, de még nem direkt módon, hanem csak úgy incselkedve. A simogatás végén genitáliákink kézzel való felfedezéséhez kezdünk.
Közben a velem egykorú és alá rendelt tárolóban elhelyezkedő ikreim minden földi jóban részesülnek, amit egy szerető női kéz tud nyújtani. Majd franciázni kezd, úgy ahogy én szeretem, közepesen lágyan és nem kapkodva. Saját megítélésem szerint istenien franciázik.
Végigcsókolom testét megállok ikreinél tiszteletemet leróni, de mindig ellenállhatatlan vágy fog el, hogy lábai között elhelyezkedő kéjbarlangját csókjaimmal halmozzam el.
Imádok orálisan kényeztetni, de különösen akkor ha a partnerem élvezi és valósan is szereti ezt a fajta kényeztetési módot. Szilvia ilyen és ennek hangot is ad. Gyönyörű szinte kislányos „illatos kerttel” rendelkezik. Szinte olyan mintha még nem is érintették volna.
Bevetem nyelv és ujj játékaimat, erősebben lágyabban, gyorsabban lassabban, külön-külön nyelvvel és ujjal, hol közösen a kettő különböző kombinációival egy- egy területre vagy az egész érzéki részre koncentrálva. Élvezem a változatosságot és az arra érkező változatos jelekben megnyilvánuló folyamatos kis mozdulatokat, mindaddig amíg egy váratlan pillanatban Szilvia el nem élvez.
Majd ő is el kezd csókolni simogatni és teljes felületében összeérintkező testünk közé becsúsztatja kezét, hogy férfiasságomat megfogja. Finoman lágyan, erősebben teljes egészét és tartozékait kényeztesse, hol egy sima húzogatással, hol érzéki dörzsöléssel, hol szimplán a fogás erejének változtatásával pulzáljon rajta. Közben újból belekezdünk egy csókolózásba. Nyelveink már úgy összenőnek, hogy szinte el sem akarják hagyni a másik nedves meleg érintését.
Folytatjuk testünk érintkezéseinek élvezetét és amikor a velem egykorú kezd lankadni akkor kezdi meg kényeztetésemet szájjal újfent. Különböző módon kényeztet, hol csak ajkaival, hol nyelvével, hol beveti a kezét is és változtatja ő is a sebességet és erősséget. Eljött a pillanat amikor már érezni akartam. Megáll gondoskodik biztonságunkról. Mikor érzem, hogy most már ismét olyan állapotban vagyok, hogy ura vagyok egykorúm irányításának belé csusszanok.
Nagyon lassan mozgunk, majd gyorsítunk, rövidebb hosszabb lökéseket váltunk, hol félig hol teljesen beléhatolok. Majd újra szétválunk és Szilvia a kényeztetésemet kézzel és szájjal folytatja mindaddig amíg én is elrepülök a kéjek birodalmába.
Finoman letörölget miután lenyugodtam. Elszaladok rendbe rakni magam. Majd újra beszélgetésbe kezdünk, miközben kortyolgatom a hozott üdítőt. Nem sürget olyannyira nem, hogy amikor távoztam csak utána láttam, hogy jócskán túlléptem az időt. (Nem tűnt fel, nagyon nem, mert annyira közvetlen volt az egész találkozó.) Nagyon közvetlen volt a beszélgetés szinte már bizalmas olyannyira, hogy a végén már egymás gyermekeinek fényképeiben gyönyörködtünk. Meg is állapítottuk, hogy mindkettőnknek gyönyörű gyermekei vannak és hogy imádjuk őket. Az elején is írtam ez már nem a klasszikusan barátnő feeling volt, hanem egy szeretős-barátnős feeling. Nagyon szuper volt, szinte hihetetlen, hogy ennyire fel tudtunk oldódni a másikba annak ellenére, hogy tudjuk, hogy ez a találkozó milyen konstelláció okán jött létre. Azt hiszem ehhez azért kellett egy jó adag szimpátia mindkettőnk részéről a másik irányába. ( Civil kapcsolatoknál na ilyenkor szoktak hivatkozni a „kémiára”)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor előre letettem egy szekrényre. Többet nem esett róla szó. Régi Pesti átlagos volt a virágcsokor nagysága.
Rózsacsokor
Bela04 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Több volt, sokkal több mint egy sima szolgáltatás. nagyszerű embert ismertem meg Szilviában. Nem csak testi gyönyört tudott nyújtani, hanem igazi szeretős-barátnős érzést és ez ami megkülönbözteti a nagyszerű szolgáltatót a többitől. Szilvia egy nagyszerű szolgáltató.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szilvia3 szexpartner beszámolójáról


2019-11-17 21:42:13
...és még kedvcsináló is, hisz egy ilyen kvalitású és hozzáállású hölgyhöz sokkal szívesebben látogat el!

2019-04-23 20:22:28
Részletes, apróságokra is kitérő, szemléletes, eddig vaciláltam hogy felkeressem-e Szilvit, de most úgy érzem hogy ezt olvasva eldőlt. :-)

2019-02-24 08:25:29
Ez tetszett,èn is voltam vele! Ismrem a csajt profi! 20 ève csinàlja ès mèg mindìg èlvezi.

2019-01-27 13:10:59
Első beszámoló, ilyenkor majdnem bármire megadom a közepes értékelést. Tényleg látszik, hogy dolgoztál vele, de iszonyú nehezen olvasható, és a terjedelemhez képest meglepően kevés infót találtam benne.

2019-01-26 10:15:07
Vegyes érzéseim vannak: hosszú, de nekem mégis kevés valamiért. Hosszú az egyeztetés, kevés a külső, az action sem meggyőző. Az meg hogy ennyire beléptetek egymás privát szférájába (gyerekek képei), szerintem igazán csak rátok tartozik.
Mutasd mindet