2
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-21
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Szonja erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Szonja-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-09 01:27:46

beszamolok90
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Szonja Budapest 2018-11-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon keresztül történt, amikor ki volt írva, hogy hívható (ennek megfelelően rögtön fel is vette szinte). Nagyon kellemes hangja van. Mindenről teljeskörűen tájékoztatott, így aznap első vendégeként be is jegyzett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem, több irányból is volt lehetőségem megközelíteni. Másnak sem okozhat túl sok gondot, mivel a Boráros tértől található nem messze a többemeletes bérház. Az épületet egyszerű volt megtalálni, telefon, csengetés és már bent is voltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Elég diszkrét a hely, könnyű a bejutás, nem kell azon sem aggódni, hogy egy "Gizike néni" esetleg rosszallóan fog nézni. A fürdő teljesen átlagos, viszont minden megtalálható, többféle tusfürdő, többféle szájvíz, műanyag pohár hozzá, bontatlan fogkefe, fogkrém is akár. Tiszta törölközőt kaptam jövet és menet is. Bent a masszázsszobában kellemes illat és félhomály van, valamilyen lágy zene kíséretében, egy sima ágy az eszköz, a szemem előtt lett egy új színes lepedőféleség felterítve.
Szonja külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Tudni kell rólam, hogy kitakart képeknél mindig imádkozom, hogy ne fogjak mellé, picit lutri néha a dolog, ám szerencsémre a hölgynél a pozitív szempontból. Nagyon szép arca van, angyali, de kissé huncut. A cicik közepes méretűek, tökéletesen formásak és feszesek, lapos has társul mellé és bombajó fenék, eszméletlen jó nő. Sexy bugyi-melltartó kombóban fogadott, bármikor leesne az állatok, mint ahogy nekem is.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Nagyon jó helyre érkeztem, már az első pár percben tudtam. Fürdő után hasrafeküdtem az ágyon, mivel fél órát voltam, így váll- és hátmasszázs volt a programban. Tükörből végig lehetett fürkészni, ez nagyon nagy plusz pont, ezt szeretem, valamint amikor jó lehetőség volt, simogatni őt, gyönyörű mellét, popsiját tapintani. Választhattam, hogy krémet, vagy olajat használjon -e, szerintem az olajos az igazi, így abban maradtunk. Bársonyos kezeivel először szép finoman felvitte az olajat a masszírozandó testrészekre, aztán először egy lágyabb masszázst kaptam, mely fokozatosan ment át keményebbe, mely nagyon jól esett. Lekerült szépen a melltartó, aztán kis idővel a bugyi is és jött a csúszkamasszázs , nagyon erotikus volt érezni a melleit a hátamon, aztán fordulás után is, ahogy hozzáér a testem bármelyik porcikája. Közben beszélgettünk, szerencsémre olyan lány, akivel lehet is.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Simogatással indított a hölgy, először csak a közelében, aztán egyre-egyre közelebb, hozzá-hozzáérve, majd egy lingamszerű kis ráhangolást kaptam. Aztán megérintette az ajkaival és következett egy hihetetlen francia. Ügyesen váltotta az elején azt, hogy csak a végét, csak hozzáér, csak nyalogatja, majd aztán eltűntette, amikor a szájában voltam, akkor is benn a nyelvével játszadozott vele, elég ügyesen, nagyon a mennyben éreztem magam. A legvégén a kezei között lett végem, nem sietve, a végsőkig kifacsarva. Azt mondom, hogy páratlan a technikája. Ezután letörölgetett és jött a fürdő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megérte? Nagyon is, végig odafigyelt rám és nagyon jól éreztem magam, egy élmény volt. Előre odaadtam a csokrot, mivel első alkalommal voltam nála, így én hoztam szóba.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ha mindig ilyet nyújt, akkor egy igazi gyöngyszem, sokan tanulhatnának tőle, hogy hogyan is fogadjunk és bánjunk egy vendéggel, mely természetesen ez oda-vissza igaz, tehát vele is hasonlóképpen bánjon mindenki, mert nagyonis megérdemli a kedvességet és a tiszteletet. Mindenféleképp vissza fogok még hozzá menni, ha lesz rá alkalom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Danny_1
Billentyűbetyár
2018-11-13 22:23:00
Kellően részletes és meghozza a kedvet ez az élménybeszámoló:)

2018-11-10 08:26:29
Igényesen megfogalmazott, látogatásra ösztönző élménybeszámoló!

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-04-07) : Egész kellemes volt, ahogy simizett, nem kellett erősen, csak hogy érezzem a kezeit. Cserében én is simogattam ahol értem, hasra fektettem, és a lábujjaitól a nyakáig szépen masszírozgattam, lassan, és közben beszélgettünk.

(2019-02-17) : Gyengéden a golyóimra fogott, majd elengedte és csak tenyerének külső felével círolgatta ott, később meg a dákómat. Tetszett nekem is, hogy ilyen keménnyé tudott varázsolni. Majd rámarkolt a rudamra,

(2019-01-13) : Finoman átgyúrta a fájó izmokat, és kérésemre öklöcskéivel is jól megdolgozott, már-már megkértem volna, hogy akár taposhatna is kicsit, de féltem hogy leesik a hátamról.

felejthetetlen: 5db
(2019-03-28) : Kértem lehetőséget a kényeztetésre, hogy jó példát mutassak. Csókolózással kezdtem, pusziltam a fülecskéket, majd földrajzi kalandozásra indultam.

(2019-03-15) : Most fordul a kocka, és te leszel a helyemben -mondtam, ezzel hasra fordult. Ezután beolajoztam a kezeim, és mint gyakorlott masszőz, a lábainál kezdtem. Egyik lábikó felemelve, lábfejét és talpát masszíroztam kicsit, szerencsére nem csikis. Lerúgta volna a fejem, vagy a fogaim játszottak volna körmérkőzést a bennmaradás

(2019-02-17) : Oda menetelemkor kicsit meg is volt húzódva a derekam, ezen is segített valamennyit. Természetesen ne egy csontkovácsot várjatok. A masszázs átfordult egy csúszkába, ami az én szempontomból nézve hason történt.

nagyon jó: 6db
(2019-03-07) : A masszázs mozdulatokat teljes testével végezte, a mozdulatok hatására billenő domborodó feneke, a ringó kicsiny édes mellei, sejtelmesen kandikáló puncija és a testének hullámzó mozgása tovább fokozták a vágyaimat.

(2019-02-28) : Ok, legyen -mondtam, de amikor nekiállt VALÓBAN dögönyözni (azt hittem, csak viccel) akkor kissé könnybe lábadt a szemem. Gondoltam, jól eltalálta, hogy hol is kell csinálni - de biztattam, hogy folytassa.

(2019-02-10) : Olajozás után relax masszázst kértem, kicsit gyengébbre kérve mint egy erősebb simogatást. Elhatároztam, hogy behunyt szemmel fogom élvezni a finom érintéseit, ez ment is egy darabig, de a...

: 9db
(2019-04-12) : Kértem közben prosztatamasszázst amit viszont igen jól csinálta. Közben a kezét átváltotta a szája. Hát hogy is mondjam. Rég éreztem ilyen igazán finom gyengéd barátnős franciát.

(2019-02-17) : Finom lágy érintésű kezei vannak. A tatami melletti tükörben moziztam a látványt, fantasztikusan éreztem magam a kezei alatt. Fordultam egy idő múlva és elölről is simizett hol gyengébben, hol erősebben, végig a mellkasomtól a lábszárakig.

(2019-02-09) : Másfél órára mentem. A találkozó 2/3-ada masszázzsal és beszélgetéssel telt. Igazából inkább az erotikus rész miatt mentem, de mivel először voltam nála nem akartam nagyon pofátlan l...