82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Cicis Cicelle szexpartner

szexpartner

Cicis Cicelle-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2018-11-08 14:48:44

csabszky
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingyenes hirdetők reagálásai nem olvashatók.

Szexpartner beszámoló Cicis Cicelle Budapest 2018-11-08

Egyeztetés
Már régóta szemeztem a hirdetésével, elsősorban a cickók miatt. Többször beszéltünk korábban, de sosem tudtunk időpontot találni, elsősorban az én beosztásom szűkössége miatt. Most is telefonon egyeztettünk, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és a lehetséges időpontokról. Fél órás programot beszéltünk meg. Vissza kellett még hívnom, egyből felvette és pár óra múlva már tudott is fogadni.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
BKV-val is könnyen megközelíthető, Újpest központtól pár perc sétára. Autóval is egyszerű, ráadásul rengeteg parkolóhely van a környéken, ingyenesen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Panellakás. A szoba és az ágy tiszta és a célnak tökéletesen megfelelt. A fürdőben többféle tusi, szájvíz és pohár. A kilépőt viszont le lehetne cserélni.
Cicis Cicelle külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján más arcra számítottam, de azért nem kellett csalódnom. Kedves, mosolygós leányzó, hatalmas keblekkel, melyek már érkezésemkor kilibbentek a köntöséből. Már akkor sejtettem, hogy jó helyen járok. Mint írta is, ekkora cicik nem éppen vékony alkattal járnak. Nos a képek azért kissé tuningoltak, de aki a teltebb lányokat kedveli, nem fog csalódni.

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
4
Csók:
3
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Amikor visszaértem a fürdőből már meztelenül várt. Egyből rávetettem magam a cicikre, gyurmáztam, csókolgattam őket. Aztán hanyatt feküdt és folytathattam a kézimunkát. Szerettem volna megcsókolni, de úgy tűnt, hogy nem nagyon van kedve hozzá. Még később megpróbáltam 1-2x, de hasonló volt a reakció, így nem is erőltettem. Betudtam annak, hogy először találkoztunk. Inkább hátradőltem és élveztem francia tudását. Kitartóan, változatos tempóban csinálta, néha mélyebbre is bevette. Olykor már-már túl erősen is, de amikor szóltam, visszavett az intenzitásból és a tempóból. A cicik közé is bekívánkoztam és nem is volt ellenére. Hol a mellei között voltam, hol a szájában. Aztán oldalra fektettem, és egy amolyan eldőlt 69-ben folytattuk. Kicsit borostás volt a punci, de engem aztán nem zavart. Olyannyira, hogy gumit kellett kérnem. Missziben kezdtük, hogy jól hozzáférhessek a melleihez. Jó volt látni, ahogy a rengenek a cickók minden lökésnél. Nem is bírtam túl sokáig, felálltam és a melleire élveztem. Gyors tusi és már mentem is el. Nem mindig vagyok az a beszédes típus, de annyira Cicelle sem kezdeményezte a társalgást. Ez most így sikerült, amiért jöttem, abban nem szenvedtem hiányt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A telefonban elmondottak megegyeztek a bővebb infóval. Mindig előre szoktam adni, egy borítékban az éjjeliszekrényre tettem, és nem is esett több szó róla.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
A cicik miatt mentem, ezt maximálisan meg is kaptam. Végig kedves és figyelmes volt, de éreztem egy kis távolságtartást. Így barátnő feeling ugyan nem volt, de ezt betudom az első találkozásnak. Talán majd legközelebb.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36703034218 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Cicis Cicelle szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-11-09 08:43:52
A cicikkel jó sokat foglalkoztál, ez rendben is van. Minden más viszont hiányos és kevés.

2018-11-08 23:21:43
Nem értem miért keresel barátnőfeelinget, amikor Cicelle másban erős, ha olvasnád ténykedését ő írta magáról régebben: "nem bújós cica vagyok !!! Én inkább a vad szexet szeretem ..". Annak viszont örülök hogy elégedett voltál, még egész jó is az írásod, bár tárgyilagos és csak a lényegre fókuszál, semmi körítés. Szerencsére külső leírásnál kihangsúlyoztad a melleket, Cicelle nem véletlenül Cicis, az tényleg nagy csáberő. :) Köszi az írást.

FunkciókCicis Cicelle legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2018-02-23) : Masszázs után hanyatt feküdtem és Cicelle megpróbált NF-al életet lehelni belém. Ez sikerült is neki, majd később kértem, hogy forduljunk 69-be. Ekkor vette le csipkés bugyiját

(2017-08-29) : . Egy franciás kényeztetésre mentem, amiről az MT-k ódákat zengtek. Úgy gondoltam, hogy fokuszálok erre a kardinális tevékenységre, amit Cicelle rendkívül tehetségesen abszolvált.

(2017-08-08) : Mivel a francia tudása az egyik legjobb ,nála mindig a NFVSZ-t veszem igénybe. egy órát kértem 2 élvezéssel. A rövid dumcsi után neki is látott a dolognak,

nagyon jó: 27db
(2018-12-13) : . Ismét ő vette szájába az irányítást, de most már gondoltam eljött a védősapka húzás ideje és kértem, hogy öltöztesse be és misszionárius pózban hatoltam be puncijába,

(2018-11-04) : Most csak egy gyors franciás programra ugrottam el, de abszolút kihozta Cicelle a kevés időből is a maximumomat. Szexi kis rövid ruhában fogadott, amiben a popsi fele kint volt, már magában ez is vérnyomás emelő látvány.

(2018-10-02) : Átöleltem, és a parányi felsőt lassan felfelé húzva kezdtem lefejteni róla. A két méretes gyönyörű félgömb pedig kibuggyant rejtekéből. A selymes tapintású gyönyörűségekbe temettem az arcom, és beszívtam az illatukat.

: 69db
(2019-04-29) : Elég rég volt ilyen alkalom, hogy ilyen jellegű örömökben részesitettem magam és képei alapján úgy gondoltam o megfelelő lesz . Fürdés után szexi fehérneműben vart a szobában ahol ...

(2019-04-25) : Kedves mosolygós, barátnő feeling. Fürdés után megkérdezte mit szeretnék. Franciával kezdett, de kértem, hogy inkább lovagoljon meg, ami meg is történt miközben a melleivel alig tudtam b...

(2018-12-06) : Cicell nagyon jól tud franciázni, nehéz eldönteni, hogy így végződjön, esetleg a mellei közt, vagy action is legyen.

lehetne jobb: 2db
(2014-12-23) : Mikor zuhanyzás után betértünk a szobába kis beszélgetés után már a szájában is voltam. Technika jó,majdnem teljesen eltünteti amit el kell,

(2014-09-05) : Már helyezkedik is a kényeztetésemhez, így beletörődően hátradőlök, a kellemes kényeztetést sosem utasítom vissza. De jaj, a rossz előjelek nem hazudnak, mert jó ideig csak kézimunka folyik, miközben beszélgetünk, ez így nem túlzottan izgató. Lassan azért csak munkára bírja a kis száját, és valamivel javul az összkép.