82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Misty VIP szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Misty VIP-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2018-11-07 15:52:06

adam8
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Misty VIP Budapest 2018-11-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Nem számítottam rá de egyből sikerült elérnem. Sőt aznapra sikerült is időpontot egyeztetnünk. Majd SMS-ben még pontosítottunk pár dolgot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kaptam pontos címet, amit nehéz volt eltéveszteni. A helyszínen kaptam a további utasításokat. Így.a bejutás nem volt gond. Én a lépcsőn haladtam, de nem sokkal mellette van a lift is. Egyébként BKV-val közelítettem meg a helyszint. Nem messze van egy villamosmegálló. De láttam parkolót is az épület előtt.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakást annyira nem figyeltem, de nem volt semmi szembeötlő, ami elvonta volna a figyelmem Mistyről. Mindenhol félhomály uralkodik. A szobában méretes franciaágy. A falakon gondosan elhelyezett tükrök díszkivilágítással, a ruháknak pedig szobainas. Ja és zene szólt bent. Nem tudom már milyen mert, elsősorban nem arra figyeltem :)
A fürdőben tisztaság van és olyan választék tisztálkodószerekből, hogy egy drogéria is megirigyelné. Törülközőt még a szobában kaptam és jól funkcionált végig.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó mögött egy szépség várt. Dús keblekkel és formás idomokkal. Nehezemre esett másra koncentrálni a látványától. Kértem, hogy utcai ruhában fogadjon. Ez végül elmaradt de nem bánkódom miatta.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
4
Érkezésem után elbújtunk a szobában. Egy kevés beszélgetés után a fürdőbe irányított és megkaptam az instrukciókat. Miután megvoltam ő is elugrott egy percre. Visszatérte után az ágy mellett állva kezdtem el egyre behatóbban felfedezni a gyönyörű testét. Közben Misty kibújt a kis öltözékéből, majd az ágy szélére ült és farkam orális kényeztetésébe kezdett. Tetszett hogy közben a lábát is felrakta az ágyra így azt is elértem. Feljebb húzódva az ágyba én kerekedtem felül és hamar a lábai közé került a fejem. Ténykedésemet szóbeli és egyéb megerősítések kísérték. Miután elélvezett gumit húztunk és hátulról, kutyusban folytattuk együttlétünket. Továbbra is kaptam a jóleső biztatásokat. Itt próbált úgy fordulni, hogy lásson mindent a tükörben én meg próbáltam asszisztálni ehhez. Asszem sikerült belőnünk a tökéletes látószöget :) Missziben is csekkoltuk egymást egy ideig a tükörben. Itt megemlítettem, hogy kipróbálnám a popsiját is, de kiderült, ehhez előre kellett volna szólnom. Ezután oldalt fordult és az egyik kedvenc pózomban lett végem.
Jót beszélgettünk ezután mindenféléről. Majd egy tusolás után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A popsi majd legközelebbre marad. Egyenlőre be kellett érnem az alap élménnyel, ami azért elég jó volt. A csokor szerintem ennek megfelelő. Még az elején leraktam, de úgy tűnik kicsit elrejtettem, ezért távozáskor esett szó róla.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Misty egy szenvedélyes nagyon formás testtel megáldott nő. Szerencsére jól ki is használja az adottságait, aminek úgy látom sokan örülünk is. Bízom benne, hogy ez sokáig így is marad :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36304541985 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-11-08 23:59:15
Az írás kevéske, de van egy hasznosítható része amit érdemes megfogadni, ha popózni akarsz előre szólnod kell, nem szabad a helyszínre hagyni csak úgy, hagyni kell időt Mistynek hogy rákészülhessen.

2018-11-08 19:20:11
Misty olyan valtozatos elmenyeket nyujt, amihez kepest az iras keveske....

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2019-02-12) : Misty is beindult, mert meredező falloszom egyre hevesebben húzogatta, miközben a türcsi lekerült rólam, majd az ágy szélére ült és heves franciázásba kezdett.

(2018-11-12) : A tükörben kiválóan látszott minden, mindketten moziztunk is rendesen. Majd fordultunk, Mistyt magam alá gyűrtem, és jött a kedvenc hentai jelenetem, amikor a kicsi szőke nagymellű főhősnőt jó alaposan megdugja a nagydarab szőrös szörny.

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 39db
(2019-03-05) : Amíg a cicikkel ismerkedtem mellette állva, ő már megragadta a farkamat és tornáztatni kezdte, aztán rövidesen az ágy szélére ült és a szájával folytatta. Kb eddig vagyok biztos a sorrendben, mert ezután annyira magával ragadott az élmény, hogy eléggé összefolynak az események.

(2019-02-22) : folytatódott a francia lecke. Néhol gyengéden néhol erősebben de valami fantasztikus volt. Nem sokra rá kértem is hogy nem bírok magammal és legyen 69 aminek eléggé megörült ő is :) Ebbe a pózba elvoltunk egy kis ideig majd mikor már mind a ketten éreztük hogy itt az ideje jött a védőfelszerelés és Lovaglóba kezdtük meg repertoárt.

(2018-12-17) : A szobában állva simultunk össze, s nem torokra menő, hanem érzéki lágy csókolózásba kezdtünk. Kellemes illatú nyakát és fülcimpáit is puszilgattam, közben Ő rámarkolt a növekvő szerszámra.

nagyon jó: 28db
(2019-02-28) : Nincs mese, ez a lány élvezi amit csinál, és ez engem is nagyon beindít. Mivel nem osztogattam instrukciókat, Misty átvette az irányítást, és nem sokat cicózott, kimondatlanul is egyértelművé tette, hogy ez egy szexcentrikus randi, így szexelünk.

(2018-12-10) : Mivel ahogy említettem, videó is készült, ezért nem kell csak az emlékeimre hagyatkoznom. Csakis (khm...) a kollégák pontos tájékoztatásának biztosítása végett többször is megnéztem a filmet. Állva csókolózással kezdtünk, mert én mindig így szoktam.

(2018-10-18) : majd pattant egyet, és rácuppant a farkamra, kitolva a popót, folyamatos tükör-check kiséretében cumizott - és én is láttam a tükörben is, amit művelt velem.. vérforraló :)

: 38db
(2018-12-14) : Ekkor ő kezdett franciázni és ekkor vettem észre és élvezni a tükör adta lehetőségeket. Ekkor már a fejére tettem a kezemet majd kértem 69 és fordulás

(2018-11-20) : Aztán némi kebelszex és azt követő finom szájbadugás után gumit húzott és rámült. Elképesztő jó volt benne lenni, jól mozgott, nyomta az arcomba a melleit én pedig nem tiltakoztam.

(2018-08-21) : Fürdés után némi csókolózás után az ágyra feküdt, és sztem kb 20mp alatt végzett ki, miközben én az ágy előtt álltam. Remegtek a lábaim, így röpke tisztálkodás után nyomban mellé telepedtem az ágyra.

egyeztetési probléma: 7db
(2018-12-18) : Nyilván közbejöhetne bárkinek bármi, de én sajnos sem a megerősítő üzenet után, sem a randi előtt, sem az azóta eltelt egy napban nem kaptam egy árva szót sem, hogy elnézést vagy valami.

(2018-07-23) : Egy fél órát ácsorogtam az esőbe, hátha csak késik, mert a reggeli forgalom elég erős volt, de nem jelentkezett. Hívtam telefon is meg sms-t is küldtem. Csalódotan vissza ültem a kocsiba. :(

(2016-03-14) : 4 nappal előre jelentkeztem be, előző nap sms, másfél órával előtte sms. Hivom nem veszi fel, utána még többször hivtam, mert nem kevés időmben, áldozatomba került szabaddá tenni ezt a délelőttömet, hogy el tudjak jönni.