82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Tekla szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Tekla-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-06 22:07:50

vénkecske52
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tekla reagálása

ÁÁÁÁhh a kis huncut nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavakat igyekszem a jót megbecsülni és megtartani, hogy térjél még vissza hozzám. Nagyon de nagyon jól érzem magam, egyszerűen imádok veled lenni. Szeretem a finomságodat és élvezem ahogy tudok játszani Veled.
Legközelebb még jobban szét cincállak csak kerülj a kezem a közé drágám, addig is sokszor puszillak és várom már a folytatást.

Szexpartner beszámoló Tekla Budapest 2018-11-07

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Terveztem az újabb találkát a Hölggyel, régen volt nyár.....Könnyen elérhető úgy írásban ,mint telefonon. Napokkal előre kértem az időpontot, ami szerencsére neki is megfelelt. Már csak várnom kellett az órát, hogy ismét láthassam ! Megérte . Azon a csodás délelőttön nem csak a Nap mosolygott rám...........
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín egyértelmű nekem így sokadjára, de különben Tekla aranyosan útbaigazít, a pontos könnyen megtalálható címmel. Busz is jár a közelben, autóval lévén , a parkolás könnyű és ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Magas panel sokadik emeletén egy nagyon otthonos kuckó. A fürdőben ultramodern zuhanykabin, számos tusfürdő választékával. Vendéglátóm kiválasztja a kedvencemet,beállítja a vizet, egy pihe-puha törölközött a kezembe nyom ,egyszóval nagyon segítőkész Hölgy ! És hát a "tetthely"... Ahol tesz-vesz !
De inkább add,nem is keveset .............Szóval a szoba nagy ,egy nappali légkondival ,fali tv.-ből szól a zene, szék a ruhának,az ágy óriási,keresztbe- kasba is lehet rajta mindent mi szem szájnak ingere.....! Az ember kimondottan jól érzi magát egy ilyen otthonos helyen.
Tekla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek hűen visszaadják alakját. Amit nem látunk csak a helyszínen az a huncut incselkedő mosolya.
Nagyon csinos,mit csinos,tapizni való! Fénylő selymes,ám mégis feszes bőr, komolykodó szemüvege
mögötti csillogó szempár, incselkedő mozdulatai,lófarkas haja, nyaka,ágaskodó keble, hasa,fitos feneke,
és a még takarásban lévő punci. Egy szóval: már az ajtóban is nagyon kívánatos Nő !

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mint régen nem látott ismerősök üdvözöltük egymást, ami azért kicsit több is volt, ölelés ,csók, simi is, ráadásul ő is tett azért ,hogy még felöltözve rá gerjedjek ! Néhány szó azért elhangzott előzetesben , ám inkább igyekeztem "szalonképessé" válni minél előbb . Megérte ! Mint kiéhezett *vadmacska* (tessék jól értelmezni) hozzám simult, már-már dorombolt ,érzékien csókolt,majd az előzetesben megemlített kedvenceim élvezetével halmozott el ! Lévén "francia fan" elsőnek ezzel indult kényeztetésem........Végsőkig fel húzott,majd kicsit másként de csak oda jutott vissza , mármint a rúdhoz és környékéhez. Végig szembenézősen,már ez is egy plusz ajzó módi volt a részéről ! Majd ajánlotta a 69-et , ami nagy örömömre szolgált, megízlelhettem a csodás punciját is.Részemről megvolt az igyekezett,de az Ő öröme még váratott magára.Szó szerint !
Végül a _húzzunk gumit_ kérés hangzott el,bár nem emlékszem ki kezdeményezte,de helyesen tette,már
sürgősen lépni (csúszni) kellett eggyel beljebb is ! Micsoda érzés,mármint bekerülni egy ilyen csodába !
Lassan és folyton incselkedve egyre beljebb engedett, mindezt lovagló ülésben. Csak kapkodtam a fejem mikor rásegítve csúcsra juttatta magát ! Nagyon ritka *csodát* láttam . És még nincs vége..........
Misszibe fordultunk, majd megismétlődött a fenti csoda,immár mindkettőnknek,majd egyszerre pihegtünk a végén.................Volt is mit kipihenni !
Kis hiánypótló beszélgetés egymás karjaiban ,nagyon is a földön járó csaj ,jó meglátásokkal,határozott elképzelésekkel. Egy zuhany a legvégén ,mindez még belefért a időnkbe.
Napfényes délelőtt csodás pásztor(Tekla) órában volt részem !
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Mint mindig előre rendeztem,kedvencével egyetemben. A telefonban megbeszéltek szerint, a finomságnak
nagyon örült, Tekla édes szájú.......Minden értelemben !

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mint jó ismerőshöz mentem hozzá,és ő is úgy fogadott. De mint partner annál több. Mesteri..........
Nagyobb kihagyás után is nagyon kedvesen állt hozzám, amit pedig a helyszínen nyújtott már több volt mint hab a tortán ! Csak egy nagy köszönettel tudom viszonozni.......

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tekla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-16 16:31:17
Ügyes vagy, szépen fogalmazol, szinte láttattad Teklát és az eseményeket!

2018-11-07 18:12:21
Én kedvelem a stílusod! Rövid, élménydús, tömör és velős....... :-) Jó volt!

2018-11-07 14:40:31
Finom lett, csak nem minden derül ki. Mi volt a nagyon ritka csoda, amit láttál?

2018-11-07 11:05:46
Jól megírt beszi. Nem szószátyár a lényeg mégis benne van. Érthető miért is vagy visszatérő vendég.

2018-11-07 10:20:45
Jót s jól írsz, csak furán tördeli a sorokat a géped. Azért meg, hogy Tekla törzse vagy, elismerésem. Klassz lány.

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-04-27) : Nagy kedvvel és átéléssel tüntetett el szájában, lelkesen mormogva-cuppogva közben. Én a feszes kis testét simiztem, finoman bedugva az ujjaimat ide-meg-oda. Bár szenzációsan és igen eredményesen franciázott - most már nagyon benne akartam lenni.

(2019-04-23) : Ahogy ezt megtette, azzal a lendülettel indult el a kényeztetésem, amit végül az ágy szélén ülve abszolvált néhány pillanatnak tűnő percig. Mélyen, érzékien, szembenézősen játszadozva. Nagyon élvezi a kínzásnak eme formáját,

(2018-11-16) : Megfogta a farkam, elkezdte simogatni, már-már verni, amikor látta, hogy igencsak élvezem, lelassított. Épphogy hozzáért. Fülembe súgta, “csak lassan,

felejthetetlen: 12db
(2019-04-08) : Elégedetten csókolgattuk egymást. Pózcsere következett. Úgy ültem fel, hogy a tükörben láthassuk egymás arcát, miközben háttal felguggolva nyeregbe pattan. Ahogy az a popsi mozgott rajtam...te jó ég!

(2019-02-27) : Majd le az ágyra, és szopni kezdett. Imádom ahogy csinálja. A legjobbak között van, akik közül eddig a szájukba vették a farkamat. Aztán Ő kerekedett felül egy olyan pózban, amit filmekben is ritkán látni,

(2019-02-21) : Érezni, hogy szeretne a kedvemben járni, mindezt rafináltan teszi. Ezt a múltkor talán gésa attitűdnek sikerült nevezni. Már ettől jó a randi. Szenvedélyesen csókol, semmi alibi kategória, de igazodik az intenzitásomhoz.

nagyon jó: 8db
(2019-05-11) : Újabb rövid de fantasztikus francia, majd felkerült a gumi, szájjal. Szemből lovacskával kezdtünk, hú de szűk ez punci, aztán egy kicsit engedett, és csoda jó érzéseket keltett.

(2019-05-02) : Gumit felpattintja, majd nyeregbe pattan. Először lassan kezdünk, közben én is mozgok alulról, majd guggoló pózt vesz fel és úgy folytatjuk, közben a kezemmel támasztom a fenekén.

(2019-04-19) : Pont, mikor már elkezdtem volna könyörögni Neki, hogy ne "kínozzon" tovább, olyan mély és ritmusos nyelvleckébe kezdett, hogy pár másodperc alatt a szájába robbantam. A szemembe nézve hagyott lenyugodni.

: 28db
(2019-05-14) : Nem tudom megmondani, meddig tartott orális kényeztetésem, talán fél óra. Végig lágyabb és lassabb vonalon mozgott, (biztos vagyok benne, hogy Teklanak más is van a repertoárjában,

(2019-05-04) : Majd szusszant egyet, és már a lábaim közt is termett. Egy nagyon érzéki lágy szopásba kezdett, ezt nagyon érti, nyalogatja csókolja végig a csúcson tartott. Majd gumit kértem és finoman rámült, de milyen finoman.

(2019-05-01) : Érzékien kapta be a farkamat, focis szakkifejezéssel élve, hencelés nélkül oldotta meg az orális kényeztetést. A mélytorok is egész simán megy neki, ellenállás nélkül tűnnek el a dolgok a szájában. :)