29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Sindy szexpartner

szexpartner

Sindy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-06 18:20:08

barroos
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Sindy Budapest 2018-11-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nagyon könnyrn ment csörgettem, hamar felvette tajèkoztatott a rèszletekről ès sikerült is megbeszèlni egy órával kèsőbbi időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Lehel tèrhez közeli új èpítèsű társasház portaszolgálattal. Szerencsère nem kèrdezik hova tart az ember
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben van a cèlnak megfelel, semmifelesleges nincs a szobában. Kènyelmesen le lehet pakolni vetkőzni. A tettgely kèt szemèlyes franciaágy ami a heves lökèsek hatására nyikorog kicsit. Itt jegyeznèm meg, hogy a szomszèdok biztos hallották a tènykedèsem
Sindy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sindy egy lenyűgöző adottságokkal rendelkező teremtès. Szexy ruciban fogadott bekísèrtca tetthelyre ès rögtön a lènyegre tèrt. Mennyi akarok maradni mit szerernèk. Ez furcsa volt elsőre de olvastam hogy nála ez a megszokott így nem zavar. Rendeztük gyorsan az anyagiakai kèzből ķèzbe ezzel sem volt bajom.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
5
Az ajándékozás után gyorsan elszaladtam fürdeni, mert már alig vártam hogy magamèvá tegyem ezt a gyönyörű teremtèst. Gyors zuhit követően már meztelenül várt az ágyon ès gyorsan ki is szalad mèg valami higièniai dolgot elintèzni. Hamar visszatèrt lefeküdt mellèm ès rögtön kèrdezte hogy franciázhat-e nekem. Hát ezt nem utasíthattam vissza hiszen ezèrt èrkeztem. Elèg jó tempósan kezdte kocsit talán monoton os volt úgygogy kèrtem hogy inkább èn kènyeztetnèm kicsit. Már hanyat is vágta magát ès felkínálta a finom punciját. Sok reakciót nem váltottam ki belőle makd ismèt jött a kèrdès bedugod? Igen választ követően gumit húzott ès jól bekente magát ès a farkam is sikosítóval. Kutyusvan kèrtem hogy kezdjuk itt eleimte óvatoskodtam de mondta hogy nyufodtan csinaljam jo neki. Na innentől ment le a redőny mert ez a csaj nagyon bírja ha erősebben adják neki. Nagyon jól bírja az iramot mikor lovafoltattam is kellően kitartó volt ès nagy lendülettel engedte bele magát a szerszámba. Így hamar a gumiba lőttem. Szèpen letisztogatott elmentem tisztálkodni ès minimális átvezető után jött a másdik menet. Itt is rögtön felajánlotta a kènyeztetèst. Szerettem volna misszibe is csodálni a ringó ciciket így hát ezzel folytattuk. Itt is lehetett diktálmi a tempót nem nyavajgott. Kityusba fordultunk ès így lett vègem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt a pesti átlag az elejèn rendezve. Popsival is nagyon jó az èrtèk arány mert megkapod amit szeretnèl.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összegezve egy nagyon jo a hölgy, mimdem kívánságom telkesítette persze csak azon határok között amit vállal. Aki barátnő feelinget keres máshoz menjen, viszont aki egy jót akar dufni mindenkèpp látogassa meg. Èn popsira tuti visszamegyek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

warden
Belát a dolgok mögé
2019-01-30 02:29:21
Ha az elütések stílusjegyek, akkor nagyon hatásosak. Egyébként pedig szinte semmi fölösleg nincs benne, ezt nagyra értékelem.

dgab
Becsben tartott
2018-11-08 21:48:08
Beküldés előtt miért nem olvasod át mégegyszer. Nagyon zavaró tényleg a sok elütés...

2018-11-08 15:56:21
Ó te jó ég, a tartalma jó, de a sok elütés az borzasztó!!! Köszi!

FunkciókSindy legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-09-16) : Fantasztikus csók csata után már a szájában is voltam. Szerettem volna itt elsülni, de hibátlan alakja és formás popsija meggyőzött, s inkább egy pucsitást kértem.

(2015-01-21) : Kellemes franciába kezdett, majd beleült, ezt nem bírta sokáig, így én aktiváltam magam, ouci majd a popsi is sorra került, utóbbi meglepően simán szaladt be, de szűk volt és pár rövid percnél nem is bírtam tovább.

felejthetetlen: 11db
(2018-08-24) : Hamar a lényegre tér és megkérdezi, hogy kezdhetne egy kis franciával, erre nyilván nem lehet nemet mondani. Nedves törlővel megtörölt, mert szöszöl a törölköző, és kezdetét vette a francia óra.

(2017-05-09) : Majd egymásra kezdtünk hangolódni, mely egy kellemes francia kíséretében történt. A szemembe nézett és így folyt az ismerkedés. Nos, popóban nem vagyok jártas ezért kértem, ezzel folytassuk,

(2017-05-04) : Franciás bevezetést javasolt, amit 69-ben csináltunk kérésemre, hogy én se maradjak tétlen. Igyekeztem minden a szemem elé kerülő lehetőségbe belenyallintani miközben csodásan gömbölyödő popsiján jártak kezeim.

nagyon jó: 32db
(2019-03-21) : Miutan elbeszelgettunk, kerdezte, hogy kezdhet e franciaval. Ezt nagyon tapasztaltan csinalja, majdnem vegem is lett, mikor mondtam, hogy valtsunk.

(2018-11-12) : Pár perc pihi után franciával felkeményített, gumit húzott és lovacskázni kezdett. Nehéz szavakba önteni a látványt ami ilyenkor az ember elé tárul.

(2018-08-22) : Francia után gumi és jöhetett a popó, az vmi isteni volt. Hátulról estem neki majd oldalára feküdt közben csodálhattam és simogathattam a mellét és így is lett végem.

: 90db
(2019-04-15) : Így lovaglásba vágtattunk, ami eszméletlen látvány volt, kértem is gyorsan hogy folytassuk popsiba. A popsija fenomenális, mondta is hogy nem kell sajnálni nyugodtam tolhatom, kis törékeny testét keményen tolni ami nagyon nagy élmény.

(2019-03-19) : Keveset még beszélgettünk, aztán natúr franciázni kezdett, néha néha felpillantott azokkal a gyönyörű szép szemeivel, csodálatos volt. Majd kértem, hogy váltsunk 69-re, hogy nyalhassam a csodálatos kelyhét.

(2019-01-02) : Kellemes natúr francia ment egy darabig utana kertem 69-et. Itt már elém terült a csodálatos popo is. Kis idő után gumit ajánlott amit profin fel is húzott.

lehetne jobb: 4db
(2017-02-24) : Ahogyan írtam telefonban még egy óra, helyszínen már csak 30 perces lehetőség. Maxi de inkább MAXI futószalag érzés. Kommunikáció a totálisan minimálisra redukálva.

(2016-08-09) : Elkezd orálozni, ami finom, de szerenték egy ilyen jó kis csajt én is felfedezni, érezni, ezért megkérdem, lehetne-e kicsit csókolózni, mondja, persze, feljön, de két puszi az egész, alig érzem a nyelvét.

(2015-12-24) : Jó akkor had kezdjen franciával, nehogy meg tudjam közelíteni a testét.Az egyik kezét használja,nem baj én szeretem,a francia óra kifogástalan.Ez megy egy darabig aztán gumi húzás és szemből tolom neki

egyeztetési probléma: 3db
(2016-03-08) : Majd pontosan kivártam a 16 órát és csörgettem, ezt folytattam minden 5 percben még fél órán keresztül. Végül fél 5-kor távoztam. Mindig kicsöngött, ill. volt egyszer amikor nem elérhetőt jelzett.

(2015-03-19) : 2 SMS és 2 hívás később rájöttem, nem lenne semmilyen találkozó ... Elvesztettem egy óra, hogy jöjjön a belvárostól és menjen vissza.

(2014-03-30) : as she did not recieve me, there is nothing to describe.apartmant is in a elite luxury residence in Danubius street on Marina Part, just the girl is very unprofessional. As she is for years in this bussines, not a begginer, i really don't understand her.