82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
475
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Viktoria40 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Viktoria40-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2018-10-08 23:43:07

roden79
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Viktoria40 Monorierdő 2018-10-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, gördülékenyen ment, mint mindig, valamint a találkozó elött 30 perccel még egy megerősítő hívás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem Viktóriához. A GPS-el a megközelítés nem okoz gondot, és Viktória is nagyon pontos leírást ad a kis kéjkuckó megközelítésével kapcsolatban. A tömegközlekedésről csak, annyi infóm van, hogy nem messze van egy vasútállomás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis ház a főúttól pár méterre (kb. 30-40). Parkolás a ház elött egyszerű és természetesen ingyenes. A fürdőben illatos törölköző, több fajta tusfürdő, szájvíz várja a kedves vendéget. A szoba pici, hangulatos és tökéletesen megfelel a "követelményeknek".
Viktoria40 külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Egy gyönyörű nagyon szexi 40-es igazi MILF fogadott. A képek teljesen megfelelnek a valóságnak. Avval a Hölgyel fogsz találkozni, aki a képeken szerepel. Az egyeztetésünkor kértem, hogy egy szexi fekete összeállítás legyen rajta. Kérésemet tökéletesen teljesítette! Egy rövid szexi fekete köntösben, combfixben és magassarkúban fogadott.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Elég régen élvezhettem Viktória társaságát, már hiányzott az illata és az érintése. Mikor megérkeztem egy csókkal és egy öleléssel fogadott. Megkínált frissítővel, leültünk az előtérben lévő kanapéra, és beszélgettünk, hogy kivel mi történt mióta nem találkoztunk. Pár perc után már nem bírtam tovább és elkezdtem simogatni a köntös alól kivillanó fekete combfixbe csomagolt szexi combját. Miközben simogattam érzéki csókokat kaptam tőle. Ő is elkezdett simogatni engem, mely hatására a velem egykorú jelezte, hogy ideje tiszteletemet tennem a fürdőszobába. Egy hosszú, mély csókkal utamra engedett. Gyorsan elmentem zuhanyozni. Néhány perc elteltével arra lettem figyelmes, hogy nyílik a zuhanykabin ajtaja és ott állt Ő huncut mosollyal, immár a köntös nélkül egy nagyon szexi fekete babydollba vagy valami hasonlóba (nem igazán értek hozzá). Megkérdezte, hogy megmoshatja e a hátam. Természetesen a hátmosásból semmi sem lett, mert mikor megláttam az "ezredes" jelezte, hogy mit szeretne. Viktória a férfiasságomnál fogva gyengéden kiinvítált a zuhanykabinból, megtörölgetett és letérdelt elém. Egy fantasztikus francia nyelvleckét kaptam. Hol gyengéden, hol erősebben csinálta, mélytorkos betétekkel. A golyszikat sem hagyta parlagon. Éreztem, hogy közel a vég, ezért kértem a védelmet, amit ott a fürdőben felhelyezett. ekkor megfordult, bepúcsított elöttem és kérte, hogy így "szeressem". A látvány frenetikus volt, természetesen rögtön engedelmeskedtem neki. Akkor vettem észre, hogy a falatnyi tanga alul nyitott, ez volt a meglepetése számomra (szeretem, mikor fennmarad a fehérnemű). Nem bírtam ellenállni a csodás popsijának és vadúl elkezdtem mozogni. Nem bírtam sokáig, kedvencem a csodás kerek, feszes popsija. Jó néhány perc kemény vágta után telelőttem a gumit. Hagyott megnyugodni, majd megtisztogatott és bementünk a szobába az ágyra. Beszélgettünk kicsit. Kis idő elteltével elkezdtem felfedezni a csodás testét. Felülről lefelé haladva csókolgattam, puszilgattam, ahol értem. Elértem a finom kelyhéhez és viszonoztam a francia nyelvleckét. Sikerült a Drágámat eljuttatni a csúcsra, melyet "ez nem fair" mondattal nyugtázott. :) Kis pihi után franciázott kicsit. A védelem felhelyezése után rámült és jól meglovagolt. Csodás látvány volt a vágta közben a lengedező ciciket figyelni és simogatni. A lovagló lecke után misszibe folytattuk, folyamatos szemkontaktusban voltunk. Éreztem, hogy közeleg a vég és kértem egy franciás befejezést. Az érzéki ajkai közt lett végem. Beszélgettünk még egy kicsit, majd egy gyors zuhany és a fájó búcsú. Mikor eltávoztam még kaptam csokikat, hogy ne éhezzek meg a hazafelé vezető úton.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A találkozó közben szóba sem került. A randi végén diszkréten elhelyeztem az asztalra. Az érték arány kimagaslóan jó. Az élmény, amivel távozól szinte megfizethetetlen.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Viktória egy csodálatos NŐ. A találkozó minden perce fantasztikus élmény volt számomra, mint minden alkalommal, mikor találkozhattam vele. Imádom és remélem még sokszor élvezhetem a társaságát. Köszönöm a csodás élményeket.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viktoria40 szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-10-12 06:22:23
Kedves Rodem! Nagyon köszönöm a tartalmas értékelésed! Nagyon jól éreztem Magam Veled, munt mindig! Csodás napot és pusziim! Viktória:)

zoli5613
Becsben tartott
2018-10-10 04:49:50
Viktória az egyik legjobb szexpartner, ez pedig egy korrekt beszámoló.

2018-10-09 14:13:52
Nagyon jo beszi egy nem atlagos talirol.Kivaloan erzekeltetted mit is varhat,mi is var a latogatora.

FunkciókViktoria40 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-07-13) : Nagyon finoman, filmbéli jelenetekhez hasonlóan kiváló technikával olyan natúr francia nyelvleckébe részesített, mely kiterjedt a herékre, és azok környékére is, és tele volt igazi mélytorkos elemekkel.

(2018-03-28) : A törölközőt egy mozdulattal lekapta rólam és kaptam egy frenetikus, láb remegtető francia nyelvleckét. A golyszikat sem hagyta figyelmen kívül és a nyelvóra közben nem használta a kezeit.

felejthetetlen: 7db
(2018-12-13) : Kértem a vegyvédelem felhelyezését és megkérdeztem, hogy felfedezhetem-e a kerek popsiját. Úgy látszik, hogy a méretem megfelel a specifikációnak,

(2018-06-03) : Ezután Viktória leültetett a kanapéra, elém térdelt és kaptam egy eszméletlen fullos francia nyelvleckét mélytorkos betétekkel. Próbál közben szinte végig szemkontaktusban maradni.

(2018-04-29) : Közös megegyezéssel " hagytam magam ", így megkezdődött a fullos, a környékére is a kiterjedő felejthetetlen élményt nyújtó francia nyelvlecke, mindent eltüntető mélytorkos elemekkel tarkított,

nagyon jó: 13db
(2018-08-04) : Csókoltam, markoltam, simogattam öket, az egyik kezem elkalandozott a gyönyör kapuja felé és ekkor folytonossági hiányt vélt felfedezni a tangának nevezett falatnyi bugyiban. Nyitott bugyi volt a Drágámon.

(2018-01-21) : Miután picit megpihent Viktória kezelésbe vette a velem egykorút. Kaptam egy érzéki francia órát. Hamarosan éreztem, hogy gond lesz, ezért kértem a védelmi rendszer felhelyezését.

(2017-11-18) : fekszem az ágyon és Viktória az érzéki ajkaival kezelésbe vette az ezredest. Majd kértem, hogy az ágyról lelógó fejjel kényeztessen, melyet örömmel teljesített. Egy olyan mély torkos franciát kaptam,

: 21db
(2018-05-03) : A lenyeget elmondva a francia isteni, tenyleg melytorkos. Alul tiszta, finom, bore puha. Elosszor O kezdemenyezett amint kileptem a tusolobol, egy kis olajjal maszirozott

(2018-02-14) : Bekent olajjal és így simogatott, nem csak a kezeivel hanem simult hozzám a testével és gyönyörű kebleivel is ami csodás élmény. Ekkor már ágaskodtam és szép ajkaival folytatta a kényeztetést.

(2018-02-07) : Letérdelt elém, kaptam egy banánt, hogy maradjak csendben és hamarosan nyugtáztam, a Herceg nagyobb lett mint a banán és V az ágyra dobott, tovább szopott, olajjal masszírozot