195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Angi szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Angi-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-07-16 08:28:50

apollobrown
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Angi reagálása

Az biztos, hogy feldobtad látogatásoddal a napom, és nem egy percre vetted el az eszem. Mind-e mellett kívánatos nőnek éreztem magam melletted... Jó volt veled lenni, és szeretkezni!! Jó fejek vagyunk mi együtt, és külön-külön is ezt véltem észrevételezni abból ahogy egymásba fonottak a szavaink, ójajj!na meg más is. :) Mindig nagyon jólesik egy jól-megírt élménybeszámoló, mert erőt ad nekem, hogy tovább praktizálhassak.Visszavárlak, előtted szeretnék állni most is a neonfényben! Puszillak,ölellek ;-)

Szexpartner beszámoló Angi Budapest 2018-07-16

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
régóta el volt mentve a száma egy szuper kis szülinapi beszámoló hatására. Utána írtam privát üzenetet is, amiben gratuláltam az ott leírt élményekhez. Kedves válasz jött és megírta, hogy szívesen fogad, mégis abbamaradt egy időre az egyeztetés. Újabb beszámoló hatására újból privát üzenetet küldtem és akkor már tervem is volt, hogy mikor mennék. Gyors válasz, majd telefonon is beszéltünk és minden fontos részletet tisztáztunk. Vtr-en küldtem ajánlatot, amit gyorsan elfogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
bár még nem jártam itt, a cím pontos és könnyen megtalálható, a térkép tökéletesen mutatja az épületet. Autóval mentem hétvégén és kicsit előbb érkezve volt pár percem parkolóhely után kutatni. Kisebb bevásárló egység is van a közelben, ahol meg lehet állni, bár nincs sok hely és foglalt is volt mind. A környező utcákban már lehet a helyek közt válogatni bőséggel. BKV-val érkezőket villamos és talán busz hozza a közelbe, a megállók egy köpésre vannak csak.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
régi épület, mikor először láttam a térképen, az jutott eszembe, biztos nem itt van, csak szomszédos címet adott meg. Végül semmi trükk nem volt, ide kellett jönnöm és simán ment a bejutás is. A lakás ajtón már látszik, hogy felújított lakásban leszünk. Belül minden rendben volt és tiszta. Nem volt őrületes mértékű sötétítés sem, teljes valójában láthattam ajtónyitáskor nappali fényviszonyok mellett. Fürdőben zuhanykabin, ülőkével (hehe!!!) és minden, rendelkezésre állt, ami kellhet ilyenkor. A háló tágas, kényelmes ágy, felül galéria, aminek a tartó oszlopa rögtön gondolkodásra késztet.
Angi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
pont, mint a képeken, nincsen semmi trükközés. Nincs retus, ezeket a formákat vehetjük szemügyre kézbe. Nekem tetszett az arca, sokat mosolyog, közvetlen és vagány, nincs zavarban. Ahogy látszik a fotókon, hatalmas dudák, a bimbók mereven néznek előre, jujjj, veszélyes. Kerek hátsó, kemény, mint a kő, markolni való. A punciból is kapunk ízelítőt képek és videó formájában, olyan is, szép szeméremajkak takarnak el mindent és volt egy minimális vékony csík meghagyva, nyamm-nyamm. A fogadóruha egyrészes átlátszó necc hálós volt, amiből majd kiugrottak a mellek és átütöttek a bimbók.

Action
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Közös zuhanyt kértem előre, cserébe a nagy melegre valami alkoholos frissítőt kért. Minőségi bor szerválására már nem volt időm, így sört választottam az opciók közül, a közelben vettem meg, hogy minél hidegebb maradjon. Beléptem az ajtón és mosolyogva fogadott. Rögtön megakadtak a szemeim a kiálló mellbimbókon. Cipők le, puszi-puszi, majd irány befelé. Első utunk a konyhába vezetett és már bontotta is az első sört. Kortyolgatva kezdtünk dumálni, majd az első pohár benyakalása után még egy pohár teli lett töltve és indultunk a tetthelyre. Mosolyogva segített megszabadulni a ruháktól, közben simogattam mindenét, amit elértem, fókuszban a hátsója volt. Próbáltam szájon csókolni, ami ugyan nincs a lehetőségek között, de említette, hogy szimpátia esetén talán. Szájra puszi megvolt, de amikor beljebb hatoltam nyelvvel, óvatos visszanyalás után nevetve elhúzódott. Ekkor lenyúltam és a fehérneműn keresztül gyúrtam a kiálló bimbókat, majd leguggolva lassan lefejtettem róla. Szemmagasságban lévő punci sosem menekülhet, főleg ez a típus, gyorsan nyomtam pár puszit a vágás és a leszállópálya találkozására. Felálltam és magamhoz húzva markolásztam a popót, majd elindultunk fürdeni.

Előre küldött, hogy meglepetéssel szeretne készülni, gyorsan beugrottam a fülkébe és elkezdtem a víz engedését, agyalva azon vajon mit találhat ki. Amikor megjött, letett egy gumit a mosdókagylóra, ha esetleg kellene. Kellemes meglepetés mondhatom, vigyorogva vártam, hogy belépjen mellém. Azonnal elkezdődött a kedvenc műsorom, a szerszámdörzsölés. Nézett a szemembe és határozott kézzel dörzsölte a makkot. Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette és elkezdett szopni, nagyon óvatosan, amit elég nehezen bírtam állva elviselni. Kivételkor pár kört rajzolt a nyelvével a makkomra, aztán újból be a melegbe és nyalókázott tovább. Elengedett és a didkókat összefogva várta, hogy közé rakjam a brét. Adtam is egyből és kézi segítséggel, vagy csak a melleket összeszorítva húzott. Rám nézett és dugni akart, de le akartam mosni előtte, ezért tusfürdőt nyomott a kezembe és megtámadtam egyből a melleit. Nagy elánnal markoltam és dörzsöltem a cickókat, alig jutottam el a következő területre, de aztán csak lementem és benyúltam a lábai közé, ott is jól megdörzsöltem a járatok környékét. Mindkét kezemet bevetettem elölről-hátulról, ujjaim végével a bejáratokat is megmasszíroztam. Nagyon álltam, amit meg is érzett és újabb ajánlatot tett, hogy dugjunk a fürdőben, de végül megkértem, hogy inkább bent folytassuk, hogy első találkozó révén ne 5 perces akció legyen.

Kortyoltunk egy kis sört, majd hanyatt feküdtem a széles ágyon. A lábaim közé jött és finoman bekapva kezdett furulyázni. Kézzel támasztotta és néha húzott is rajta párat. Újabb játék következett a kalappal, nyelvvel körbe-körbe, majd vissza és félig eltüntetve bólogatott a kígyó felé. Sokszor felnézett és kereste a tekintetemet, mosolyogva nyálazta a bránert. Tetszett a műsor, biztos voltam benne, hogy így szeretnék robbanni, ezért amikor szünetként kézzel verte, segítettem ellentempózni. Hallotta a hangomon, ahogy egyre kerültem a lövéshez és úgy vette be újból és kezdett dolgozni gyorsabban. Végül óriási erővel tüzeltem a szájába, megvárta, amíg abbamarad a lüktetés, csak utána fordult a mosdó felé a teherrel. Megmosta magát, majd újabb doboz hideg sörrel tért vissza és töltött mindkettőnknek.

Felajánlotta, hogy megmasszíroz pihenésképpen, hogy tudjak regenerálódni. Ilyen kezek között nincs szükségem regenerálódásra, de elfogadtam, mert a zuhany alatt már kaptam ízelítőt a kézmozdulataiból és kíváncsian vártam mit fog művelni velem. A simogatós fajtát kaptam, amit jobban preferálok, hamarabb felkészít a továbbiakra. Hátamra ült és alaposan végigdolgozott, közben beszélgettünk és kértem, hogy ki ne hagyja a kiálló részek érintését közben, nyugodtan kalandozzon el. Megígérte, hogy megkapom a magamét, ha majd megfordulok, ami hamarosan meg is történt és a fejem mellé térdelt. A zászlórúd felé hajolt és cicikkel kezdte el terelgetni a répát. Gyorsan játékra jelentkezett a rudi, ezért még tovább simogatta a merev bimbóival, majd közéjük véve ingerelt tovább. Hátrahajtotta a műszert és a zacsit kezdte el nyalogatni, majd ismét eltűnt a vége a szájában. Elég gyorsan mentünk át masszázsból szopásba, csak néztem nagyokat. Megkérdezte, hogy hajlandó lennék-e végre megdugni, de nem tudtam otthagyni azt a szép puncit, így helyet cseréltünk.

Ő feküdt hanyatt és bemásztam a lábai közé. A képeken és a videón is látszik, mi fogadott, ezért mindent végigpuszilgatva kezdtem bele a feltérképezésébe. Először végigjártam a környéket, csak néha nyaltam a szirmok közé, végül a csikló környékére koncentrálva csapkodtam a nyelvemmel. Hamar jöttek a hangok és úgy tűnt, nem esett neki rosszul, ezért folytattam, hogy megnézzem meddig jutunk el. Viszonylag hamar elkezdett vonaglani és a nyögések is hangosabbá váltak, de nem tudom megmondani, hogy tényleg sikerült, vagy csak az egómnak szólt, mert nem vált érzékennyé, ahogy tovább nyaltam az érzékeny részt. Gond egy szál se, felhúztam magam és apró szájra puszik közben nyomtam a pélót a combjához.

Mellé térdeltem és kézzel és szájjal dolgozni kezdett a virgácson, így hamar készen álltam, hogy végre betegyem. Megkaptam a védelmet és lovaglással kezdtünk. Szemből ült rám és az óvatos becsúszás után tempósabb vágta következett, majd rám hajolt és szabályosan etetett a melleivel. Ez jól esett és kézzel tartva nyomtam a fejem közéjük és nyaltam a kővé meredt bimbókat. Amikor nem habzsoltam a dudákat, nyúltam hátra és markoltam a kerek seggét, segítettem alulról diktálni a tempót. Kezdtünk bemelegedni és gyorsan fordultunk misszibe. Benyomultam és egyből ráhajolva, a nyakát csókolgatva toltuk tovább. Jól bírta, lehetett adagolni, bele is adtam mindent, nem tartalékoltam. Felhajolva néztem a punciban mozgó dárdát és a szemeit felváltva. Jól nedvesedett, tolhattam nyugodtan nagy tempóban. Mégis átváltottunk kutyába egy idő után és hátulról megmarkolva a farpofákat löktem tovább. Csak nagyon finomakat csaptam rá néha, inkább a derekánál fogva húztam magamra és néztem, ahogy tövig eltűnök benne. Többször megérkeztem a holtpont közelébe, de nem volt áttörés, ezért újból hanyatt feküdt és szemből bújtam be. Most azonban feltérdelve maradtam és a kezeimmel tartottam a félig behajtott lábait. Gyors tempóra kapcsoltam és a derekánál fogva húztam magam felé. Már a befejezés módját tervezgettem, de még volt hátra egy kis időm, ezért megmarkoltam a melleit és azokba kapaszkodva dugtam tovább heves tempóban. Hamarosan éreztem, hogy közel a vége és még mielőtt megtörtént volna, kihúztam a kobrát és felálltam az ágy mellé. Azonnal feltérdelt és odajött hozzám a melleit felpolcolva és kínálta a területet a befejezésre. A szemébe nézve, a nyakánál tartva spricceltem össze a ciciket. Nagy menet volt, jól kimelegedtem, kicsit még sörözgettünk és beszélgetéssel töltöttük a pihenés perceit. Utána zuhanyt vettem és búcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
megfelelő a program, a látványos befejezések tartoznak az extrák közé. Átlagos csokrot kellett az asztalra tennem egy extrával kiegészítve a találkozónk végén. Természetesen nem zavarta ezzel meg a dolgok menetét, magamtól raktam le távozás előtt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
sejtettem, hogy jól megleszünk a megelőző privát üzenetek és telefonbeszélgetések alapján. Így is lett, kedves volt, közvetlen, oldott, hamar összecsiszolódtunk, nemcsak az elfogyasztott alkohol hatására. A szex is hibátlan volt, minden területen maradandót alkotott. Na igen a csók nálam is hozzátartozik a szexhez, de kárpótolt egy csomó mással. Maradtak még lehetőségek, amik most nem kerültek elő, de majd legközelebb beépítjük ezeket is a programba. Biztos, hogy még látjuk egymást.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Suomi
Rutinos harcos
2019-01-21 17:11:15
Az ilyen terjedelmű írásoknak nem a beszámolás a célja. Most megfogadom/mielőtt valaki javasolná/ a jövőben ezeket nem méltatom figyelemre.

2019-01-19 19:42:48
Ez egy nagyduma kiszínezve semmi értelme. Túlspirazott, szerintem aki ezt írta, egy álomvilágban él. Lehet reggel felkelt bekapcsolta a gépet,és írok valamit amit megálmodtam. Ez az írás számomra túl mű.

2018-08-01 21:17:33
Jóóó! Nagyon jó írás! Kedvelem ezt a stílust mi nem elgügyögő önfényező és mellette emberi szitu képét eleveníti fel.

beno
Becsben tartott
2018-07-25 12:41:44
Irigylésre méltó igazi barátnős randi. Ha csók is lett volna, azt mondom, a kedveseddel hancúroztál. Ráadásul már az első randin? Lehet, hogy ez csak neked szólt, de nagyon jó lenne megismerkedi Angival.

2018-07-17 08:08:05
Még olvasni is élvezet volt. Gondolom átélni még nagyobb élvezet lehetett. :-)

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 7db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

(2017-01-27) : néha letérdelt elém és bekapta,mikor lekerült róla az utolsó ruhadarab is ,elkaptam és a gumi felvétele után,ahogy ültem a széken belém ült .Hű ,azok a cicik ahogy előtted ugrálnak

nagyon jó: 26db
(2018-05-25) : Újra bekapott,és a fejét fogva toltam neki.Angi a két gyönyörű cici domb közé vett,és felváltva szopattam és kúrtam a cicijét.Gumi húzás ,és helyet cseréltünk,és háttal nekem belém ült.

(2018-04-22) : Beöltöztetett,és meglovagolt.A cicik ugrálni kezdtek,és nem sokára megtaláltuk a harmónikus közös mozgást.Szinte egybe forrtunk mikor Angi elélvezett,és pár pillanat múlva én is.

(2018-03-18) : A falnak támaszkodva előre hajoltam ,így hozzá fért a zacsihoz is ,és a golyókkal kezdte.Bekapta ,szopogatta,majd a nyelvét végig húzva a farkamon bekapott.

: 56db
(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

(2017-06-18) : After she was in position I asked again (to the safety) if it is ok to come into her mouth. She agreed and began to blow my cock. She blows well, at different pace, once she sucked on my sack and licked in but she has blown mainly and massaged with her hand my sack. Her ass in front of my eyes and the hot blown,