74
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Leónka39 szexpartner

szexpartner

Leónka39-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-07-13 07:43:57

bszkjncs
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leónka39 reagálása

Kedves! Köszönöm, hogy meglátogattál:) Igen, nekem is finom volt minden, jól éreztem magam!
Bármikor várlak szeretettel " erre a jó helyre" :)
Csókjaim Neked! Leóna

Szexpartner beszámoló Leónka39 Budapest 2018-07-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, pár csöngés után felvette. Az adatlapja a bővebb infóval együtt sok mindent elmond, így gyakorlatilag csak a címet és az időpontot egyeztettük. Előzetesen csak franciafélórát jeleztem a látogatásom szándékaként, amire egyből rávágta, hogy jó, azt szereti. Még csak egy perce beszéltünk és máris tetszett nekem. Mivel első látogatásra mentem hozzá, annyit kért, hogy aznap délelőtt megerősítő sms-t küldjek, ami szerintem ilyenkor teljesen rendben van.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kapott címmel a zsebben Óbuda ezen részére autóval és tömegközlekedéssel is könnyű odatalálni. Szép nagy panelépületet kell keresni, de nem kell tartani tőle, a házszámozás egyértelmű. Az épületet mögött napközben biztos lehet parkolóhelyet taláni, természetesen fizetős. Tömegközlekedésre buszt javaslom, ránézésre kb. 5 féle járatszámot láttam a ház előtti megállóban kiírva. A kapuban persze telefonhívás és a kód után már lehet is felliftezni jó magasra.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Normál panellakás, semmi meglepő. Ha nem voltál még ilyenben, annyi a lényeg, hogy kisebb szobák vannak rövid cikcakkos folyosóval összekötve. Kb kádméretű a fürdő, azonnal jön a forróvíz, és általában kissé meleg van. Nekem a rend és a tisztaság a lényeges, amire itt nem lehet panasz. Tusfürdő többféle, szájvíz, műanyag pohár minden a helyén. A szobánkban két ruhásszekrény mellett az ajándék elhelyezésére komód, ruháknak kis szék. A hangulatvilágításról sólámpa gondoskodik, az élvezet hangjait egy kis rádióból szóló zene tompítja. Normál méretű franciaágy, mellette a falon tükör.
Leónka39 külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Magas, jó alakú, mosolygós, ahogy mondani szokták: milf. Piros színű fehérneműszettben fogadott, hozzá piros magassarkú. Ahogy követtem a szobába a tudatom kissé beszűkült, csak a formás popsit láttam, ahogy a bugyi szépen körbefogja. A képek az alkatát jól visszaadják, a finom tapintású bőrét és a kissé bódítóan édes illatát nem, de minden rendben volt. Kisebb méretű mellei vannak, a bimbók csókra hegyesednek és ott lent is minden szép és jó!

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A fürdőből visszatérve mögém került és ahogy ott álltunk az ágy előtt a vállaim csókolgatta, közben simogatott. Aztán megfordított és csókolózni kezdtünk, rendes nyelvelés volt, közben levarázsolta a melltartót rólam meg a törölközőt. Amíg egy magasságban voltunk én is simogattam, de aztán a fejünk eltávolodott egymástól és ő az addigra már vigyázzban álló cerkámat vette kezelésbe. Na nem kézzel, hanem szájjal, kb a harmadik mozdulatra már tövig benyelve kezdődött a francialecke. Rendesen torokra vett, lent is tartotta, szóval semmi óvatoskodás. Miközben előttem guggolt szinte észrevétlenül megszabadult a cipőtől is, és tolt is hátra az ágy felé, ahova nagy örömmel ledőltem. Mire észbe kaptam volna, már kaptam is a párnát a fejem alá, úgyhogy az odafigyelés teljeskörű.

Mellém helyezkedve oldalról kaptam a kényeztetést. Közben többször rám nézett és nem túl erősen, de jó lendülettel csinálta. A mélytorok nagyjából folyamatos volt, kis köpködéssel színesítve. A zacsim és a golyóim sem maradtak ki a jóból, sőt még hátrébb is jutott a simogatásból. Azt azért mondtam neki, hogy oda ha lehet, ne nyúljon be, amire figyelt is a továbbiakban. Én pedig látván, hogy minden a jó kerékvágásban halad, abbahagyva a combjai simogatását finoman magam felé húztam, hogy 69-ben folytassuk tovább. Mondani sem kellett, azonnal reagált és a szopást egy pillantra sem abbahagyva fölém helyezkedett. Így aztán én szájjal, orral, arccal mindennel amivel tudtam eltűntem a finom pucnijában. A ténykedésemnek hangban és remegésben lettek jelei, úgyhogy remélem neki is nagyon jó volt. Itt volt néhány pillanat, amikor nem szívott vagy köpködött vagy simogatta a fenekem, de aztán gyorsan újra a szájában voltam és onnantól nem volt megállás. Még mindig a hátamon feküdve szép óvatosan elkezdtem dugni a száját. Nem tapasztaltam semmi ellenvetést, kedvem szerint folytattam is volna még jó sokáig, de eddigre már rendesen a határon táncoltam én is, úgyhogy rövidesen szóltam neki, hogy most vegyen be rendesen, mert végem. Ezt azonnal megtette, így a torkában bevégeztem. Fogalmam sincs az utódokkal mi történt, mire a tudatom visszatért a való világba már törölgetett, szépen alaposan mindnenhol. Kis pihegés után belibegtem a fürdőbe, majd pár kedves szót követően távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre letettem, a bővebb infó szerinti rózsaszálakat, a helyszínen változtatás nem volt. Nevezzük átlagos méretűnek, tekintettel a fenti élményeimre nekem ez teljesen rendben volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szerintem jól sikerült randi volt, legalábbis én remekül éreztem magam. Kellően határozott és kezdeményező partnerem, a rövidke eggyütlétünk alatt sokat simogatott, odabújt hozzám, nagyon kedves volt végig. Ha már az elején is beírtam Leónka egy jó mondatát, hadd idézzem a végén is, amikor búcsúzóul azt mondta, látod, jó helyre jöttél. Ez így is volt!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leónka39 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-07-13 21:57:55
Írj még sok ilyen jó beszámolót! Ez is kiváló, jó a stílus és tartalmas a szöveg.

FunkciókLeónka39 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

(2019-01-08) : Majd letérdelt és a szájába vett és lassan érzékien elkezdet szopni egyre több nyálat használva,és mély torkos tudását latba vettbe kényeztettet.

(2019-01-08) : Nem is kellet sok és a torkába szájába élveztem amit azonnal lenyelt.Rövid kis beszélgetés az új cicikről miközben már kézzel verte a farkam,majd megszabadult a felesleges ruhadaraboktól és a melleit kínálta fel finom óvatos kényeztetésre

felejthetetlen: 7db
(2018-05-01) : Majd ismét a szájában találom a farkam amit még nagyobb élvezettel szopik mély torkosan mint az első menetben,de le kell állítanom hogy be öltöztessen. Gyorsan megtörténik és már húz is magára magába

(2017-06-25) : Majd egy idő után elfeküdtem az ágyon, ő oldalról kényeztetett. Majd kértem, hogy szemből. Majd én az ágy mellett álltam, ő pedig az ágyon négykézláb. A végén letérdelt elém és én úgy akartam elmenni, hogy lássam, ahogy belemegyek a szájába,

(2017-04-23) : Franciája nagyon jó, mélytorkos, tövig elnyelt. Ilyenkor gondolok arra, hogy sajna nem túl nagy a méret, olyan lazán és könnyedén nyelt el, miközben ügyelt a változatosságra, kacérkodásra, vigyázva, nehogy a monotónia a foglalkozás árára menjen.

nagyon jó: 6db
(2018-06-05) : Közben az egyik ujját benyálazta és a popsimat kezdte izgatni vele. Nem akartam mást, csak ezt holnap reggelig... :) Őrületesen klassz volt.

(2017-05-12) : Megérkeztem átadtam a virágcsokrot és tüntem fürdeni. Majd vissza a szobába és azonnal ölelni csókolni kezdett. Kezdeményező, lényegre törő módon tértünk rá mindenre amit csak megkívántam.

(2017-04-25) : Leültem a hátamra az ágyon és hagytam tevékenykedni. Változatos, kellemes franciát kaptam, párszor lecsúsztam torokba is. Utána felálltam az ágyon és kis kézi rásegítéssel folytattuk a francia-órát

: 12db
(2019-04-21) : Ezután az ágyra huppantunk ahol Leóna rávetette magát a kőkeményen álló farkamra. Eszméletlen mélytorkos szopást kaptam.

(2018-12-15) : Fürdés után a csókolózást, simogatást folytattuk állva, majd ahogy az ezredes harcra kész lett, Leónka kezdte szájjal kényeztetni, egészen torkáig engedve (először mondta, hogy méretem miatt nem biztos, hogy egyszerű, de nem volt gond).

(2018-09-19) : következő pillanatban már a farkam a szájában, isteni mélytorkos franciát kaptam, és a kényszerfrancia se kamu. De nem lehetett így végem, így gumit húztam és hátulról támadtam