82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
128
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
65
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
116
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
46
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
19
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Szandi szexpartner

szexpartner

Szandi-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2018-06-09 13:17:02

judojack
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Szandi Budapest 2018-06-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Kerületeket nézegettem mikor megtaláltam. Aznap 12 körül hívtam először kicsengett, de nem vette majd megcsörgetett és utána hívtam újra, ekkor már sikerült beszélgetni. Számomra kinézett időpont megfelelt nekünk, így későbbiek folyamán pár órával előtte megerősítettük a találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A környéken sok parkoló van, biztos van lehetőség valahol találni egy helyet. BKV szerencsére van arrafelé pár busz és villamos is található a környéken. Nyéki Imre uszodától nincs messze. Maps segítségével az utca és a házszám is könnyen megtalálható. Nem kell sokat a házszámokon gondolkodni, hogy hogyan haladnak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szokásos rendszerbeli panelház. A klíma prímán működött, a hőmérséklettel nincs probléma. Tiszta, a célra kialakított lakás. Fürdőben elegendő tusfürdő. Szájvíz, pohár megtalálható. Nagyon hangulatos lakás. A lakásban egy barátságos kutyus is volt, az akció alatt nincs ott teljesen elszeparált helyen van. Patika hely.
Szandi külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Képeken lehet látni szerencsére, hogy kivel fogunk szembeállni. A képek nagyjából mostaniak nincs nagy eltérés a képek és valóság között. Nem ér meglepetés. Kedves és aranyos csaj. Megkínált üdítővel, amit magammal is vihettem.

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
squirt:
5
Ajtón belépve fehér fehérneműben fogadott. Minél hamarabb lekerült rólam a ruha majd zuhany közben Szandiról is lekerült.
Először egy masszázs volt (én masszíroztam legalábbis afféle tevékenységet csináltam :D ). Masszázs közben beszélgettünk majd elkezdődött a lényeg. Először nyalás volt látszólag élvezte majd mondta, hogy szívesen váltana, hogy engem kényeztet. Így is lett. Technikája nagyon jó, nincs benne fogazás nagyon kellemes mindennel foglalkozik, mélytorok felügyelő is jelen volt. Közös megegyezéssel jött a gumi, amit szájával helyezett fel majd a nyeregbe ült. Nagyon jó kis menet volt. A végén spriccelt majd egyből én is elmentem. Kívánom minden makktársnak ezt az élményt, hogy egyszerre legyen vége. Kis pihenés következett majd próbálkoztam a helyzet újra élesztésével :D kisebb sikerrel sikerült is majd a hasára lett vége. Pont jókor mert törlések után az óra be is fejeződött. Teljes mértékben ki lett töltve.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A jól megszokott átlag, az elején adtam oda. Extrákat nem igényeltem.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
A pornós feeling miatt esett a választásom Szandira illetve a beszámolók miatt is. Teljes mértékben megkaptam azt amire vágytam. Kiszolgálta az igényeimet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36202591188 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Szandi szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-06-11 17:08:59
Jól megírtad a baszámolódat, ettől a férfiember ingerenciát kap, hogy meglátogassa.

2018-06-11 10:22:43
Egészen jól össze foglaltad. Lesz még bővebb írásod is. Biztos vagyok benne.

FunkciókSzandi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-08-23) : Felajánlotta, hogy megmasszíroz, ez nagyon jól esett, közben beszélgetéssel próbálta oldani a hangulatot. Aztán kérte, hogy én is masszírozzam meg, amit szívesen vállaltam.

nagyon jó: 9db
(2018-10-14) : Lelkesen csókolgattam,simiztem kézre álló formás kebleit,hegyes bimbóit,majd Szandi sóhajait észlelvén továbbgaladtam eredeti célom irányába. Kicsit lejjebb érve közelről megcsodálhattam szexis köldökében pompázó piercingjét

(2018-08-02) : Hosszabb francialecke után a korábban említett módon felkerült a védőruha majd kérésemre nyeregbe pattant, pár perc után pozíciót váltottunk és kutyusban tolhattam neki.

(2018-02-08) : A hátamra fektetett és erőteljes, bő nyálas NF-ben részesített. Bemerevedtem mint sícipő a fagyban, így kértem a gumimat.Nagyon ügyesen csak szájjal felaplíkálta rám és már lovacskázott is.

: 11db
(2019-01-16) : Pár pillanat múlva oldalt fordult és a szerszámot tövig eltüntette. Majd a csípőjével is megfordult, így már szemből izgattam tovább, aminek következtében legalább 2x is spriccelve élvezett el.

(2018-09-18) : majd ebből az sült ki, hogy elkezdtem nyalni a punciját, de hamar áttértünk 69-be. Mivel csak fél órára mentem, ezért pörögtek az események, volt egy kis misszi, kis lovaglás is,

(2018-06-06) : Finom kölcsönös franciával kezdtük, majd az alap pózokat végégjárva, lovaglásban érkezett az első spricc. Ezután megkért, hogy a popsiját is vegyem kezelésbe, nem kellett kérni kétszer..