29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
475
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Viktoria40 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Viktoria40-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2018-06-03 08:54:00

roden79
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viktoria40 reagálása

Köszönöm szépen a beszámolód! Mindig sok szeretettel és öleléssel varlak, Draga Roden! Ezer puszim!:)))

Szexpartner beszámoló Viktoria40 Monorierdő 2018-06-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
A szokásos módon telefonon egyeztettünk, majd a találkozó előtt úgy fél órával egy megerősítő hívás.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Autóval mentem, a GPS-el könnyedén odatalál az ember és Viktória is pontos eligazítást ad a megközelítésről. Beszélgettünk a tömegközlekedési lehetőségekről és említette Viktória, hogy a közelben van vasút állomás is. Szerintem autóval érdemes meglátogatni Viktóriát.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis kertes ház, közel a főúthoz. Parkolás a ház előtt könnyen megoldható és természetesen ingyenes. A telket kamerarendszer figyeli. A fürdőben többféle tusfürdő, illatos törölköző és szájvíz megtalálható. A szoba pici, de a célnak tökéletesen megfelel, valamint az előtérben van egy kanapé, ami szintén alkalmas "huncutságokra".
Viktoria40 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy gyönyörű szexi 40-es igazi dögös NŐ fogad, aki teljesen azonos a képeken látható Hölgyel. Azt kapod, amit látsz a hirdetésben. Egy rövid szexi köntösben fogadott, mely alól diszkréten ki-ki villant a fehér csipkés combfix.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mikor megérkeztem egy nagy mosollyal, érzéki csókkal és egy hosszú öleléssel fogadott a viszontlátás örömére. Megkínált üdítővel, leültünk a konyhába beszélgettünk kicsit, hogy kivel mi történt. A beszélgetés során a rövid köntös "elcsusszant" és egy fehér csipkés tanga látványa tárult elém. Ennek hatására a műszer jelezte, hogy ideje meglátogatni a fürdőt. Gyors fürdés után Viktória a konyhában várt rám, töltött nekem még egy kis italt. A köntös lekerült róla. A lárványtól már el is felejtettem az italom, hosszan csókolóztunk, majd kényeztettem a csodás ikreit. Ezután Viktória leültetett a kanapéra, elém térdelt és kaptam egy eszméletlen fullos francia nyelvleckét mélytorkos betétekkel. Próbál közben szinte végig szemkontaktusban maradni. Éreztem, hogy ezt így nem bírom sokáig, ezért kértem a vegyvédelem felhelyezését. Kézségesen teljesítette a kérésemet és háttal nekem ráült a főnökre és egy vad vágtába kezdett. Kedvencem Viktória csodás kerek feszes popsija, nem is bírtam sokáig azt a látványt, telelőttem a gumit. Picit pihentünk, majd gyors tisztálkodás (megittam a kikészített vizet) és bementünk a hálóba. Beszélgettünk közben simogattuk egymást. Aztán egyszercsak azt éreztem, hogy eltüntem Viktória szájában. Én sem akrtam lemaradni ezért kértem a 69-et. Kényeztettem a finom borotvált kelyhét. Ténykedésem célt ért, a Drágám sikeresen elment. Vártam egy kicsit, hogy pihenjen, majd kértem védelmet. Misszibe kezdük el közben igazi mély csókokat váltottunk, majd kutyusban folytattuk. Nekem ez a kedvenc pózom a fantasztikus popsija miatt is. Imádom simogatni, puszilgatni, markolni, paskolni. Hamar végem is lett. Hagyott lenyugodni, beszélgettünk még pár percet. Gyors zuhany, majd a fájó búcsú. Távozáskor még kaptam egy adag finom csokoládét az útra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randevú végén diszkréten elhelyeztem az asztalra. Az érték arány kimagaslóan jó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fantasztikus élmény volt, mint mindig. Maximális figyel minden apró rezdülésedre, hogy mivel tehetné még jobbá az élményt. Csodálatos Nő!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viktoria40 szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2018-06-04 10:31:19
A csók kiemelése nekem mindég fontos. Már csak ezért is jóra értékeltem.

FunkciókViktoria40 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-07-13) : Nagyon finoman, filmbéli jelenetekhez hasonlóan kiváló technikával olyan natúr francia nyelvleckébe részesített, mely kiterjedt a herékre, és azok környékére is, és tele volt igazi mélytorkos elemekkel.

(2018-03-28) : A törölközőt egy mozdulattal lekapta rólam és kaptam egy frenetikus, láb remegtető francia nyelvleckét. A golyszikat sem hagyta figyelmen kívül és a nyelvóra közben nem használta a kezeit.

felejthetetlen: 7db
(2018-12-13) : Kértem a vegyvédelem felhelyezését és megkérdeztem, hogy felfedezhetem-e a kerek popsiját. Úgy látszik, hogy a méretem megfelel a specifikációnak,

(2018-10-08) : Egy fantasztikus francia nyelvleckét kaptam. Hol gyengéden, hol erősebben csinálta, mélytorkos betétekkel. A golyszikat sem hagyta parlagon. Éreztem, hogy közel a vég,

(2018-04-29) : Közös megegyezéssel " hagytam magam ", így megkezdődött a fullos, a környékére is a kiterjedő felejthetetlen élményt nyújtó francia nyelvlecke, mindent eltüntető mélytorkos elemekkel tarkított,

nagyon jó: 13db
(2018-08-04) : Csókoltam, markoltam, simogattam öket, az egyik kezem elkalandozott a gyönyör kapuja felé és ekkor folytonossági hiányt vélt felfedezni a tangának nevezett falatnyi bugyiban. Nyitott bugyi volt a Drágámon.

(2018-01-21) : Miután picit megpihent Viktória kezelésbe vette a velem egykorút. Kaptam egy érzéki francia órát. Hamarosan éreztem, hogy gond lesz, ezért kértem a védelmi rendszer felhelyezését.

(2017-11-18) : fekszem az ágyon és Viktória az érzéki ajkaival kezelésbe vette az ezredest. Majd kértem, hogy az ágyról lelógó fejjel kényeztessen, melyet örömmel teljesített. Egy olyan mély torkos franciát kaptam,

: 21db
(2018-05-03) : A lenyeget elmondva a francia isteni, tenyleg melytorkos. Alul tiszta, finom, bore puha. Elosszor O kezdemenyezett amint kileptem a tusolobol, egy kis olajjal maszirozott

(2018-02-14) : Bekent olajjal és így simogatott, nem csak a kezeivel hanem simult hozzám a testével és gyönyörű kebleivel is ami csodás élmény. Ekkor már ágaskodtam és szép ajkaival folytatta a kényeztetést.

(2018-02-07) : Letérdelt elém, kaptam egy banánt, hogy maradjak csendben és hamarosan nyugtáztam, a Herceg nagyobb lett mint a banán és V az ágyra dobott, tovább szopott, olajjal masszírozot