Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Vivien27

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-05-09 17:37:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien27 +36206112880 94738 szexpartner

atoszportosz a 2018-05 hónapi randiján történteket írta meg Vivien27 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonos egyeztetés, azonnal felvette, csilingelő kedves hang, cím és árszabás megbeszélése randi előtt 2 órával.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
13. ker. jó környék, csendes kis egyirányú utca, autóval csak labirintusban jól tájékozódó emberek tudnak bejönni, még GPS sem ismeri fel az egyirányúsítást. Ezért a szomszéd utcában parkoltam, ahol egyébként is sokkal több szabad hely volt. Parkolás fizetős, fizetés sms-el vagy aprópénzzel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Hangulatos lakás, egészen tágas, fürdőszoba is tágas, világos, türcsit 2-t is kaptam volna. Egyet az elején, egyet a végén, de mondtam elég lesz csak egyet összevizezni, elhasználni :) Fogkefe is lett volna original bontatlan (!!!) csak Nekem ... de nem használtam ki, hisz otthon már megtörtént a fogmosás. Viszont igénybevettem a Li...n típusú szájöblítőt :)
Vivien27 külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Magas széparcú, hosszú fekete hajú lány gyönyörű idomokkal. Nem a mai kornak megfelelő "anorexiás csirke" modellalkat, hanem igazán nőies idomokkal rendelkező Hölgy, gyönyörűszép átlagon felüli méretű természetes mellekkel megáldva. Nincs is szebb a természetes ciciknél. Bőre hamvas, fiatal, teste mindenütt feszes, karcsú a dereka, széles a csípője, és gömbölyű a popsija.
1. Vivien27 +36206112880 beszámoló Budapest 94738 erotikus masszázs
3. Vivien27 +36206112880 beszámoló Budapest 94738 erotikus masszázs4. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-05-09 17:37:35 erotikus masszázs 947385. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-05-09 17:37:35 erotikus masszázs 947386. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-05-09 17:37:35 erotikus masszázs 94738
Action
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
4
1 órát kértem, aztán olyan sűrű volt a program, hogy negyedórával túlcsúsztunk, természetesen bekalkuláltam az árba korrekt módon gentleman módjára. Bizony jól kitöltöttük az időt, nem volt lazítás egy percig sem :) Először rövid csevej, öröm hallgatni ahogy csilingel a hangja, majd behűtött (!!) ásványvízzel kínál és indulnék zuhanyozni. Mivel Vivinek melege volt, felajánlottam, hogy jöjjön velem és zuhanyozzunk együtt :) Ez is egy gentleman húzás volt tőlem. Ugyeeee? :))) Szívesen jött, nem volt ellenére, és kellemeset tusoltunk, próbáltam felfedezni teste domborulatait tusfürdővel síkosított tenyeremmel, csakis azért, hogy később ne tévedjek el rajta nagyon. Szóval megállapítottam a tisztogatás közben, hogy Vivinek nagyon finom puha a bőre, és fantasztikus testének minden domborulata. Ezután megtörülköztünk, és a szobába vonulva finom csókokkal indítottunk. Nagyon finoman kellemesen csókol, olyan igazi barátnősen. Az ágyra heveredtünk. Az ágy nem a legnagyobb, de a célnak tökéletesen megfelel, és megtaláltuk a legjobb pozíciót egy franciás előjátékhoz. Nagyon kellemesen csinálja, néha finoman mélytorkozik is és nem hagyja ki a zsacsi kényeztetését sem. Sokáig nem hagyom, kérem hogy 69-be forduljunk. Szívesen teljesíti. Amint aktív módba kapcsolt a nyelvem, nagyon szépen reagál minden ingerlésemre, remélem jól is esett neki. Majd rákérdez a gumira, hát jól van nem bánom. Finoman meglovagolt, majd kutyusban folytattuk és közel volt a végjáték, kértem, hogy a pici szájába mehessek el. Sikerült is a művelet, fantasztikus élmény szájban elélvezni, én ezt még csak most tanulom :). Mindent eltüntetett, és még a szájában benn maradtam egy fél percig amíg lenyugodott a háborgó tenger. Közben finoman kényeztetett, nyalogatott. Egyszerűen tökéletes volt.
Ezután letisztogatott, és megjegyeztem, hogy babatisztaságú lett a szervem, amire azt mondta kedvesen, hogy háááát az a szerv nem picit nagyobb mint egy babáé. Bár én a tisztaságról beszéltem, Ő pedig a méretről :)) Elnézést Uraim, ezt a dolgot most nem hagyhattam ki. Bókolni én szoktam a lányoknak, nekem ritkábban szoktak, ezért ezt muszáj volt megosztanom :)))) Természetesen szerénykedtem, de akkor is ... Vivinek hatalmas piros pont jár ezért a pozitív visszajelzésért vagy bókért. Azt mondta kedvesen .. alig fértem el a szájában ... zene füleimnek :)))
Ezután adtam volna neki egy masszázst, de ő jobban szeret adni mint kapni, hát jó ... legyen.
Emberek ... olyan masszázst kaptam, most már értem miért szereti Ő csinálni. Azért, mert igazán profi ebben. Ahogy hozzáért a hátamhoz, azonnal tudtam, hogy tanult masszőrrel van dolgom. Bár ő szerénykedett, de aztán kiderült hogy járt, ill. ha jól értettem akkor most is jár valamilyen speciális keleti tanfolyamra, ahol megtanul érdekes technikákat. Fantasztikus masszázst kapott a hátam, és a karjaim, tenyerem, ujjaim ... nem mondtam Neki, mert titok :), de megjegyeztem mindent mit csinált velem, és el is raktároztam a memóriában. Bár nem vagyok annyira fiatal, de tudásszomjam határtalan :))))
Ezután pihentünk egymás karjaiban, ami általában az én dilim, amennyiben jól érzem magam egy lánnyal, de ez esetben Ő kezdeményezte hogy bújjunk össze. Mondanom sem kell, hogy ennek egy pillanatig nem tudtam ellenállni, imádok hozzábújni egy kedvemre való kedves édes lányhoz. Szóval így beszélgettünk rövid ideig, aztán felajánlottam, hogy viszonzom a masszázst ... de ez nem igazán sikerült :) Simogatásnak, ill. cicimasszázsnak indult, előbb cici csókolgatás lett belőle, majd rövidesen a kelyhében volt ismét a nyelvem, ami ismét úgy tűnt, hogy jól esik neki. Nagyon jók voltak a visszajelzések, amit csípőjének mozgása és drága csilingelő hangja jelzett. Na ennyit Atoszportoszról és a "híres" masszázsáról. Igen, egy ilyen perverz disznó "masszőr" vagyok nem vitás :) Annyira sikerült behevíteni a tüzet a kelyhében, hogy ellenállhatatlan vágyat érzett arra, hogy mindenképpen viszonozza. Természetesen nem ellenkeztem. A viszonzás részéről megtörtént, majd újra gumit húztunk, és menetirány szerinti lovaglás, háttal lovaglás, kutyus .... hűűű a mindenit ... volt sok minden ebben a menetben, de tény, hogy sokáig élveztem volna még ezt a játékot, akár órákig is bírtam volna anélkül hogy elélvezek, férfiasságom, keménységem nem akart csitulni, de mondjuk azt is éreztem hogy ebből nem lesz részemről újabb elélvezés. Végtelenségig elnyújtott szexelés lehetett volna igen, de elélvezés nem. Ezért egy idő után pihenőre fogtam a dolgot, megbeszéltük, hogy ez így tökéletes volt, miattam nem fejeződik be a második kör, ami részemről teljesen megszokott. Mindketten leizzadtunk, ami jelzi hogy ott voltunk mindketten a szeren :)))) Hipp-hopp ... el is telt az időnk. Aztamindenit. Hát ez bizony rövid volt. Talán majd legközelebb hosszabbra tervezzük a légyottot :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Annyit adtam 1 óra 15 percért, amit 1 óráért szokás. Kérdezte a drága, hogy adjon-e vissza? Nagyon aranyos, rendes, jó fej lány, ezért sem akartam visszaélni a kedvességével, és Nála hagytam a többletet. Szerintem így mindketten maximálisan jól jártunk. Ár-értékarány kiváló. Annyi mindent kaptam ebben a rövid időben, amit máshol még több idő alatt sem. Hát az biztos, hogy nem unatkoztunk egy percet sem !!!
Rózsacsokor
atoszportosz nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kellemes élmény, bekerül a memoárok közé. 1 óra 15 perc rövid idő, szívesen töltenék Vele több időt is egy randi alkalmával. Nagyon finom barátnős szerető, élveztem minden percét, mozdulatai és szavai, folyamatosan mosolygós arca melegséggel tölti el az ember szívét. Azon kívül a finom csókok nagyon jól estek és emelték az egész ottlétem értékét, a szájában ért végzetem számomra ritka alkalom, nem nagyon szokott összejönni, a szakszerű masszázs pedig egy nagyon kellemes meglepetés. Ezen kívül minden mozdulata és szava tele van kedvességgel, bájjal és csintalansággal. Egyszerűen imádnivaló :)
Az intim méreteimre irányuló dícséretét pedig kellő szerénységgel ugyan, de komolyan veszem. Hahaha :))))

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien27 szexpartner beszámolójáról


2018-05-10 22:04:54
Valóban kicsit félreérthető voltam, elnézést. Lényeg a lényeg, hogy többet adtam, mint amit Vivi kért. Azért, mert negyedórával túlszaladtunk. Én ragaszkodtam hozzá, nem ő kérte. Nagyon kedves szerény lány, és semennyire nem akartam visszaélni a bizalmával.

2018-05-10 21:15:43
"Annyit adtam 1 óra 15 percért, amit 1 óráért szokás" - ha nálad ez jelenti a többet, akkor igazad van.

2018-05-10 13:58:12
kispálya ... nem adtam kevesebbet, mint amit kért. Sőt egy kicsit többet adtam a hosszabbítás miatt. Remélem így egyértelmű voltam :)

2018-05-10 11:38:51
Részletes és információgazdag írás. Viszont a rengeteg szmájli jel felesleges szerintem. Valamint nem világos, hogy miért tartod magad gentlemannak, ha 1 óra, 15 percre az 1 órai ajándékot adtad.

2018-05-10 00:20:02
Nagyon jó, kívánatossá teszi Vivient a beszámolód! Köszi!
Mutasd mindet

FunkciókVivien27 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-02-10) : Finom meleg várta a kezemet , amit szépen dudorodó csikló is jelzett. Mindezek közben tovább folytatuk a nyálcserét mert ez nem puszikák voltak, sőt Ő volt aki elég erőteljesen dugta át a nyelvét.

felejthetetlen: 6db
(2019-05-08) : Vivientől egyre mélyrehatóbb franciát kaptam, néha teljesen eltüntetve és lenntartva ,ekkora már teljesen megkeményedett szerszámomat.Fogtam a fejét és kis kényszerfranciásan dugtam a száját

(2019-03-24) : A fürdöszoba meglátogatását követöen sürü ölelkezésbe kezdtünk, s elcsattant pàr szájra puszi is. Lehuppantunk aztán az ágyra, miután kiegyenlítettem a ruházatunkban még fennálló...

(2018-08-26) : Akkor azonban átvette a kezdeményezést, és megismételte a nagy sikerű franciaórát. Kicsengetés előtt azonban gumit húztunk, és páros tornagyakorlatokat mutattunk be.

nagyon jó: 13db
(2019-07-28) : Na de utana visszatert nem volt szarakodas. Agyon en hanyat o Mar tizedmasodperc alatt rajtam csokok, Simi és mar jatszott szerszammal

(2019-07-01) : A golyókat sem hagyta ki ez nagyon tetszett. Néha felhúztam magamhoz tövábbi csókokat lopva és beletemetkeztem a gyönyörű cicikbe. Majd megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi de én kértem, hogy hagyjon engem is nyalakodni előbb.

(2019-05-25) : Vad csókok után megszabadult a felsőtől (ez kicsit nehezen ment mert szűk volt, de elmondása szerint ez a kedvence) és kezelésbe vette az ezredest. Remek a franciája, több technikát is váltogat, de kérésemre pont úgy csinálta, ahogy szeretem

: 19db
(2019-09-20) : Pici pihegés után cseréltünk és most ő vett kezelésbe. Nagyon finom a franciája. Bőnyálas, változatos. Eltüntette, amennyire csak méretem engedte és időnként cicijéhez dörzsölte kis barátomat. A golyókat sem felejtette ki.

(2019-08-21) : Miután ezzel megvoltunk, hagytam, hogy ismét ő vegye a kezébe az irányítást, pontosabban a szájába :). A rövid francia lecke, alatt változatos technikáról tett tanúbizonyságot. Volt, hogy teljesen bekapta és volt, hogy csak a végét, csinálta csak kézzel is és a tövét, illetve a golyókat se hagyta ki teljesen.

(2019-08-16) : nagyon ügyesen franciázik a telt ajkaival. Mélyen és beleélősen csinálja, amit akár végig is vihettünk volna, de nem akartam, hogy így legyen vége. Gumit húztunk, pacival kezdtünk. Ahányszor a tekintetünk összeakadt, mosolygott rám. Nagyon szerettem, ahogy rám néz azokkal a gyönyörű szemeivel.