53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Angi szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Angi-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-04-22 20:46:09

geronimo19
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Angi reagálása

Szimpi pasi vagy nekem az első pillanattól! Hisz amikor ajtót nyitsz belépve hozzám mindig szívesen mozdulok rád - mert tudom, hogy ha beengedlek egy kellemes együttlét lesz a vége. A sok ajándékról nem is beszélek, sok férj nem tesz meg olyan dolgokat a feleségükért, mint te az oldalon hirdető lányokért. Tudsz örülni a női szépségnek, és boldogságának, nem viselkedsz úgy mind egy Farkas, kivéve ha lyukasztásra kerül a sor :) Maradj is ilyen mert szívesen leszek/lennék még partnered az ágyban sokáig.
Köszönöm az értékelést! Csókollak

Szexpartner beszámoló Angi Budapest 2018-04-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Már előtte az oldalon levelezgettünk,próbáltunk időpontot találni.Picit nehezen ment miattam,de Angi ruganyosan megoldotta,és alkalmazkodott hozzám.Ezt utólag is köszönöm.Pontosan megbeszéltük.és VTR-en lefixáltuk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jól megközelíthető helyen rendel,villamos és buszmegállótól pár perc séta. Ezt Angi leirja az oldalán.A parkolás is jól megoldható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen felújított lakás,a folyosó végén szemben a fürdő,és jobbra a szoba.A szobában nagy ágy,és előtte egy tánc rúd.A fürdőben nagy és szuper zuhany,sok tusfürdő,szájvíz.Patyolat tisztaság,és rend mindenütt.
Angi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fekete csipkés átlátszó miniruhát viselt,falatnyi tangával.A bimbói szinte átszúrták a ruhát.Kidomborodó cicik,formás kerek popsi,és karcsú derék.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
A randi előtt küldött egy üzit,és jelezte kb. egy negyed órát csúszni fog.Már úton voltam mikor hívott ,és mondta ha ott vagyok mehetek a megbeszélt időben mert sikerült elintézni a dolgát.Sajnos még 5 percre voltam tőle,de mondta hogy ha megérkezem nem kell hívnom mehetek nyugodtan,és a hátsó ajtón menjek be,mert az első elromlott.Hátulról közelítettem,és kopogtam az ajtón,ami pár pillanat múlva ki is nyílt.Az ajtó mögül elém tünt Angi fekete szexi öltözékben.Hossza átölelve,megpuszilt.Átadtam az ajándékaim,és a szobába lépve már öleltem ,és csókoltam ahol értem.Fríssítővel kínált és leültünk beszélgetni.Beszélgetés közben a látvány hatására letérdeltem Angi elé és a ciciket kihámozva kezelésbe vettem a bimbókat és a punciját.Elküldött egy tusolásra,és mire vissza értem már csak tanga volt rajta.Egymáshoz simultunk,és Angit felkapva az ágyra fektettem.A tangát lehúzva belenyaltam a puncijába.Szétnyílt, benedvesedett a kelyhe,és megjött a hangja is.A csiklója elő bukkant,és mozgott a csípője.Rövidesen megszólalt most finoman,és én szót fogadtam aminek meglett a jutalma.Nagyot élvezett,és lenyugvás utána a szájába vett és keményre szopott..Beöltöztetett,és meglovagolt.A cicik ugrálni kezdtek,és nem sokára megtaláltuk a harmónikus közös mozgást.Szinte egybe forrtunk mikor Angi elélvezett,és pár pillanat múlva én is.Tisztálkodás után oda bújt hozzám,és egy picit át gyúrta az izmaim.Már előbb kértem hogy a kezdő képén látható pózban szeretkezzünk ,és most lefeküdt az ágy szélére a bal lábát felhúzta maga mellé,a jobb kinyújtva,,és a támaszkodott a kezén.Mögé térdelve beigazítottam a lompost ,és tolni kezdtem.Vagy 5 percig ebben a pozícióban voltunk,de Angi jelezte a lábát nyomja az ágy keret,így megfordultunk a másik oldalára és ugyan ezt a pozíciót tartva nyomultam tovább.Közben Angi sem volt tétlen és rázta is a popsiját rendesen,és tele is lőttem a gumit.Frissítő után egy közős zuhanyzásra vonultunk el.Angi le mosdatott,és le ülve a kádban elkezdte szopikázni a farkam.Mivel nem volt nálunk gumi,a szobába mentünk és rá húzta a gumit alexkára.A rudat megfagva Angi bepucsított,és én hátulról kúrtam a kis punciját.A szájába szerettem volna elmenni,ezért gumi le,és letérdelt elém.Megnyálazott és a cicik közé keültem.Angi két kézzel a farkamra szorította és én tolni kezdtem.Majd szopni kezdett és el durrantam.Tisztálkodás ,és még egy jó kis dumálás után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt,mint mindig,Most előre adtam,mert ki volt számolva az időm,illetve egy program ami szerencsére csúszott.Gondolva rá hogy sietve kell mennem ,és ne hogy véletlenül elmaradjon.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Angika mindig a felüdülést jelenti számomra,és a vele töltött randik mindig pozitív élményekkel gazdagítanak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

zoli5613
Becsben tartott
2018-04-24 06:54:55
Remek beszàmoló, Anginál én is hasonlóan jól éreztem magam.

Thom25
Könyvet írhatna
2018-04-24 01:06:13
Kellően részletes, informatív beszámoló.

2018-04-23 14:29:21
Hidd el, olvasni is felüdülés volt a találkátokról, igazi kedvcsinálót írtál.

2018-04-23 12:25:54
Ha még csók is lenne Angi repertoárján akkor egy ilyen jó beszámoló után útra is kerekednék

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 8db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

nagyon jó: 25db
(2018-05-25) : Újra bekapott,és a fejét fogva toltam neki.Angi a két gyönyörű cici domb közé vett,és felváltva szopattam és kúrtam a cicijét.Gumi húzás ,és helyet cseréltünk,és háttal nekem belém ült.

(2018-03-18) : A falnak támaszkodva előre hajoltam ,így hozzá fért a zacsihoz is ,és a golyókkal kezdte.Bekapta ,szopogatta,majd a nyelvét végig húzva a farkamon bekapott.

(2017-11-26) : Angi kihámozott a ruhákból,közben puszilgatva a testem,elért deréktájhoz ahol az ezredes is megkapta a játékos puszikat.Sőt a bőrt felhúzva a makkomon,a nyelvével körbe nyalta,

: 56db
(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

(2017-06-18) : After she was in position I asked again (to the safety) if it is ok to come into her mouth. She agreed and began to blow my cock. She blows well, at different pace, once she sucked on my sack and licked in but she has blown mainly and massaged with her hand my sack. Her ass in front of my eyes and the hot blown,