476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
82
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Valentina szexpartner

szexpartner

Valentina-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-03-21 16:10:39

budioka
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

beszámoló

Egyeztetés
Telefonon történt. Kicsengés után megbeszéltük a részleteket és az egyeztetett időpontban ott is voltam.
Megközelítés
Nagyon forgalmas helyen van a kecó. Villamos a közelben, metró öt perc séta. Parkoló macerás és ha van az is fizetős.
Helyszín
Új építésű házban van a kéjlak, amelyet Valentina nagyon ízlésesen rendezett be. A fürdő is dizájnos, szép, kulturált és minden jóval felszerelt. Tökéletesen megfelel a helyszín a rosszalkodásra.
Valentina külseje
Helyes és nagyon csinos leányzó Valentina. A képeken fiatalabbnak tűnik de ez nem számít. Tökéletes test, kafa cicik, húsos nuni, feszes popó. Nagyon dögös a csaj.

Action
Pongyolában , elbűvölően fogadott. Nagyon megnyerő a stílusa. A részletek pontosítása után zuhi következett. Amikor visszatértem elővillant tökéletes teste és az ágyon barátnő feelinges, csókolózós pettinggel kezdtünk. Lekerültem délre ahol tüsténkedésem eredményeként alaposan benedvesedett a kedves. Ezután Ő hozott lázba. NF, ciciszex és kézimunkája hatására kafa merevedésem lett. Megjegyzem, hogy az orálja kicsit keménynek, fogazósnak indult, de aztán beállítottuk együtt a kiváló kategóriába. Szájával applikálta fel a gumit az ezredesre. Lovacskával kezdtünk. Közben kezem a didkókon. Varázslatosan mozgott a nunci pedig izmosan körbeölelte a brét. Közben pedig csókok.
Váltás misszibe. Az egész testét láttam és gyönyörködtem benne, na és a melegben is nagyon szédítő volt.

Ezután irány kuttyusba. Alaposan megdöngöltem. Jó nagyokat sóhajtozott, a szeme meg beopálosodott.

Itt váltottunk át a popóra fél oldal -hátulról. Élvezetes munka volt a lyuk kitágítása és a behatolás. Ebben a poziban reszeltünk egy kicsit, majd letépve a gumit már a szájában , kezében volt az életem. Egy fél litert kilövelltem a kemény cicikre. Fenomenális ejakuláció lett belőle.

Kipihenve a fáradalmakat lezuhanyoztam és indulás ki a hidegbe!!!!
Elszámolás
A pesti átlagnál magasabb számú rózsa száll illegette-billegette magát az aktus után.Nagyon jó, élvezetes, pornós akciót kaptam, mindenkinek ajánlom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon csinos, a szexet kedvelő, imádó és roppant módon értő lány Valentina. Mindenkinek ajánlom a figyelmébe.

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Valentina szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Valentina nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

Funkciók legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2019-04-22) : Én egy felejthetetlen franciát kaptam ami már csak azért is izgató volt mert rendkívül szenvedélyesen szemembe nézve csinálta.Majd én nyaltam a punciát szoptam simogattam a melleit.

(2018-11-01) : Lassan magamhoz térve, elkezdtem átvenni az irányítást és kölcsönös francia, számtalan testhelyzetű aktus után a szájában múltam ki. Második menet hasonlóan alakult,

(2018-08-12) : Igazi pornós szopást kaptam,a kinyújtott nyelvéhez és az arcához verte kőkemény farkam.A golyóim felváltva szopta ,a nyelve végig szánkázott a rudamon,mintha fagyit nyalna.

nagyon jó: 3db
(2019-04-07) : Pár perc ténykedés után gumoit kértem, amit meg is kaptam, és igéretéhez híven a mélytorkost is megkaptam. Uraim, elűnteti gond nélkül, amit el kell.

(2018-10-17) : Ezt követően a golyóimat kezdte először szájjal kényeztetni, de nem telt bele sok idő a farkam is a szájában volt pillanatokon belül és mindent megtett, hogy minél keményebbé szopja azt.

(2018-08-06) : Rengeteg pozíciót váltottunk az egy órás időtartam alatt. Amikor olyanom volt, akkor a mellei közé raktam az ágaskodó répámat, s felszólítottam, hogy nézzen a szemembe ez idő alatt. Fergeteges érzés volt azokba a szemekbe belenézni, s állni a tekintetet, miközben a formás keblei között dolgozott a dákóm

: 7db
(2019-05-14) : Misszionárius kezdésnek. Nagyon jó. Én mosolyogtam, mint a vadalma, behatoláskor. Rám nézett a kék szemeivel, nem láttam be a szemek mögé. Vadítóan néz, imádok belenézni egy ilyen szép nő ilyen szép szemébe miközben kitöltöm belülről.

(2019-04-04) : Mondanom sem kellett semmit, mint egy kiéhezett nő rámvetette magát. Vad csókok után rávetette magát a farkamra. Itt aztán mondta, hogy b...m szét a száját. A lehető legméllyebbre vette, közben a kezem minden felé kalandozott.

(2019-03-18) : megcsillantotta a francia tudását. Változatos technikákat alkalmazott, sokszor koppanásig bevette és bent is tartotta. Látszott, hogy nem először csinált ilyet. Nem ellenkezett, amikor a fejét húztam rá, igazán jól csinálta. Kértem, hogy feküdjön a hátára,

egyeztetési probléma: 1db
(2018-07-16) : találkozó meghiúsult. Megbeszélt időpont előtt tíz perccel hívtam kicsengett és nem vette fel, hívtam a megbeszélt időpontban szintén kicsengett