82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Rubi szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Rubi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-02-18 21:28:47

zoli5613
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rubi reagálása

Szia drágám :) Hát igazából szóhoz se jutok a beszi láttán de azért mégis megpróbálom :D Nagyon szépen köszönöm neked és örömmel tölt el hogy a legrégebbi kedvenced csak, én vagyok neked :)És várom,hogy vasárnap újból együtt legyünk :) A tombit küldöm neked és millió csók vasárnapig, akkor át adom személyesen :) :D

Szexpartner beszámoló Rubi Budapest 2018-02-19

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
A másik oldalon levélben egyeztettem vele még a hét közepén. Mindent megbeszéltünk, és mivel már többször voltam nála, elég volt a helyszínen felhívni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mint említettem, többször voltam, így most is simán odataláltam, parkolás a ház előtt ingyenes, trolimegálló is van a közelben. De aki szeret sétálni, nincs messze az ismert központtól ahol mindenféle tömegközlekedési eszköz megtalálható.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Masszőr barátnőjével együtt dolgozik, de ezúttal sem volt semmi zavaró tényező, lehet nem is volt otthon, mert nem hallottam semmit. Igaz ilyen társaságában nehéz is lett volna másra figyelni :)
A szobában ezúttal is rend, és tisztaság volt, hangulatvilágítás, nagy franciaágy, mellette egy közepes méretű tükör, kis szekrény, ahol az innivaló mellett kényelmesen elférnek a programunkhoz szükséges kellékek, a ruhák elhelyezésére egy szék szolgál. Türölköző előkészítve, a fürdőben többféle tusfürdő, illetve szájvíz.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Gyönyörű! Nagyon széparcú, szépszemű szolibarna tünemény. Minimálisan telt, de remekül áll neki. Mindenhol ápolt, illatos, imádtam mindenét kényeztetni. Ezúttal is egy fehérneműszettben, magassarkúban fogadott, de alig vártam a mesztelen valóságot.

Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Profi masszázs:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Érkezéskor megkínált egy üdítővel, közben én rendeztem amit kell, és gyorsan ledobáltam magamról a ruhákat. Mire visszaért, már az alkalomhoz illő öltözékben vártam, ittam egy pár kortyot, aztán gyorsan lezuhanyoztam, kiöblítettem a számát, és igyekeztem vissza a szobába, ahol Rubi mosolyogva várt.
Odaléptem hozzá, megöleltem, csókóltam, közben persze megszabadítottam a felesleges ruhadaraboktól, ő pedig érzékien viszonozta a közeledésem, simogatotta a hasam, a hátam, a vállam, de én türelmetlen voltam, és egyik kezét a már merev szerszámhoz igazítottam. Rubi megérezve a keménységet, letérdelt elém, és tette amit szerettem volna. Nála tényleg igazi mélytorkos francia van, semmi nyafogás, kifogás, felesleges próbálkozás, lehetett tolni rendesen. Én is így tettem, és fogtam a fejét, közben hol lassabban, hol gyorsabban dugtam a száját egészen a végemig, és a torkára engedtem az összes utódot. Rubi egy hang nélkül (velem ellentétben :)) tüntette el mindet, aztán mosolyogva kellt fel előlem, én pedig eldőltem az eddig érintetlen ágyon.
Így is terveztem, hogy az első lövés a torkára menjen, így elégedett voltam magammal, masszázs közben pedig feltöltődök, hogy igénybevegyem a többi, igen bőséges lehetőséget is. Masszázs közben ellazultam, közben beszélgettünk, aztàn jöhetett aminek jönnie kell. Fordulás után, kértem, hogy előbb a fenekem kényeztesse, majd a gólyókat, végül pedig jöhetett a már éledező szerszámom is. Amikor elég keménynek ítéltem meg a helyzetet, átvettem az irànyítást, és előbb Rubi puncijàt kezdtem nyalni, majd újjazni, aztán a popsija is sorra került, közben az ápolt lábait kényeztettem. Ezt már nem lehetett sokáig bírni, így gumit kértem, és szemből a puncijàt kezdtem döngetni, majd fordulás, és némi nyalakodás után a szűk popsiját is löktem. Itt sem kellett visszafognom magam, határozottan, keményen toltam ami a csövön kifért (illetve be), de Rubinàl nincsenek határok. A végére alaposan kifáradva levettem a gumit, Rubit pedig a megfelelő szögbe állítottam, és kipréseltem magamból a maradékot, amit ismét az utolsó cseppig eltüntettett.
Elégedetten feküdtem végig az ágyon, majd időm végefelé nagynehezen felkelltem, lemostam magamról az elmúlt óra fáradalmait, felöltözve megittam a maradék innivalót, és kellemesen kifàradva távoztam egy felejthetetlen emlékkel a hátam mögött, úgy hogy már vártam a következő alkalmat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A mozijegy árát előre rendeztem, de csak a szekrényre raktam, és távozásomig ott is maradt. Valamennyivel a helyi átlag alatt van, de a bőséges étlap végigkóstolása után méginkább megérte.

Rózsacsokor
fél órás randira 13, egy órás randira 18, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A jelenlegi lányok közül Rubit látogatom a legrégebben, és eddig mindig elégedett voltam vele. Egyetlen hátránya, hogy az időpont egyeztetés nehézkes, mert nagyon népszerű a hölgy, de ezt nem is csodálom :)
Megjegyzés: tanulva az építőjellegű kritikákból, ezúttal megpróbáltam több színt csempészni a legutóbbi légyottomat megörökítő beszámolómba, remélem nem feleslegesen :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

SZ_
Már Valaki itt
2019-01-08 13:49:37
Köszi szépen. Sikerült érzékletesen átadni a légyottot.

2018-07-11 10:53:42
Jó,választékos részletes beszámoló. Mindent meglehet tudni belőle.

TylerD
Ismerkedik az oldallal
2018-06-16 14:52:54
Megtudtam belőle, hogy mit vállal a lány és hogy miben ügyes.

2018-02-19 20:24:50
Ez igen, kiváló beszámoló egy igencsak bőséges kalandról. Nem irigyellek ám, csak kicsit. :-)

Leon404
Lehet adni a szavára
2018-02-19 13:19:16
Danke für den sehr guten Bericht. Rubi ist eine Bombe.

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-04-09) : a VV lepattintása után mohón ajkai közé vett. Kis idő után javasolta, lépjek kicsit hátrébb, s Ő elém guggolt. Rendesen magáévá tette a hangszert, teljes hosszában minden volt.

(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

felejthetetlen: 21db
(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

(2018-10-30) : Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával.

nagyon jó: 33db
(2019-04-24) : Leült az ágy szélére és elkezdte az utánozhatatlan mélytorkos franciáját. Élvezettel csinálta, nekem pedig a szívem majd ki ugrott a helyéről. Változatos kényeztetésének hála rekord idő alatt kivégzett, de még utána sem hagyta abba, levezetett, ahogy kell.

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 56db
(2019-04-29) : Emlékezett az előző alkalomról, hogy a popsiizgatás ellen sem tiltakozom, így néha arra a környékre is áttévedt, őszinte örömömre. Nem volt szívem megakasztani ezt a tevékenységet, csak élveztem, ahogy örömzenélt rajtam, és egyre közelebb vitt az orgazmushoz, amit azzal próbáltam elodázni, hogy pozíciót váltottunk

(2019-04-11) : Franciával harckészre állított. Gumihúzás után kis pacit kértem, majd hátulról a popóba raktam, kis élvezkedés után kértem forduljunk meg,mert szeretem látni a puncit miközben a hátsó bejáratot használom. Sajnos nemleges választ kaptam, mert nem szereti azt a pózt. Tudomásul vettem, és kértem egy gumicserét majd missziben kicsit még döngettem.

(2019-04-11) : Átkaroltam majd csókokban fortunk össze. Nem ment ez így sokáig, Ruby az ágy szélére ült, majd nagyon gyengéden szopni kezdett. Fantasztikus technikája van.