19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
82
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Rubi szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Rubi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2017-01-27 13:11:13

Sir Mock
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rubi reagálása

Èdes Sir Mockom :-)Ismèt csodás óránk volt együtt és tudod mivvel kezdünk legközelebb ;-) Örülök,hogy ismèt jól érezted magad velem és még szomjan se haltal mert még időben be èrt a jó hideg ásványvíz hozzád :-D :-D Nehari más vette el az eszem pont :-D Viberen csicsergünk ahogy megbeszèltük ès várlak vissza tovább kóstolgatni az ètlapot. Csók neked addig is èdesem ès köszönöm mègegyszer ,:-) :-*

Szexpartner beszámoló Rubi Budapest 2017-01-27

Egyeztetés
Egyeztetés menete itt az oldalon történt, üzenetek formájában, illetve telefonon is. Sőt, viberen is. Szóval lehetőségek vannak bőven őt elérni. Mégha nem is rögtön! Aki népszerű.....:-)
Megközelítés
Zugló, panel lakótelep, Örs-től nem messze. Ha jól láttam troli, busz a nagyon közelben:-) Parkoló helyek vannak, ingyen még a kerület ezen részén:-) Filléres market szomszédságában :-)
Helyszín
Sokadik emelet, liftek vannak, nem kell lépcsőzni ha nem akarsz! Nagyon előnyös a lakás elhelyezése mert a hosszú folyósón nem kell végig caplatni hanem az első ajtó és nyílik az ajtó. Aki járt ott tudja már hogy jobb vagy bal oldalon:-) Ezt sosem fogom megérteni, valamikor (ugyebár mostanság jó fiú lettem és nem kajtárkodok de Rubi kivétel lett...:-)jártam hasonló lakásban: konyhán és fürdőszobán keresztül lehet a szobákba bejutni!! Az ő szobája hangulatos, diszkó gömb-fény kütyü a konnektorban, nagy francia ágy, a szekrénysor oldala csupa tükör!! Jaj, lehet mozizni ezerrel:-)) A fürdő is tiszta, sok-sok tusfürdő, szájvíz, tényleg minden szép, tiszta, korrekt!
Rubi külseje
Rubi jó fej csaj. Vidám, nyitott, beszédes és kedves. Külsőleg látható milyen, nem árul zsákbamacskát, nem egy nádszál csaj, bögyös-faros ífjú menyecske akit nincs olyan pasi amely nem szivesen.....tapizná végig:-)) is.
Kemény mindenhol és mindene, szóval véleményem szerint jó adottságokkal rendelkezik. Arca is látható, attól sem kell tartani!

Action
Be kell vallanom, viszonylag rövid idő alatt, másodjára látogattam meg Rubit.
Nos, zuhi után már ágaskodó farkincával mentem viszza a szobába ahol rögtön elkezdtünk csókolózni, nem szájra puszi, rendes nyelv és nyálcserés csók:-)) közben hámozom kifelé a ruciból mert nem ér hogy csak én legyek meztelen! Nem is tudom hol tapizzam, olyan jó fogdosni mindenhol, azért az a popsi nagyon ott van, bármilyen tekintetben is!! Ő sem tétlenkedik,elkapja a farkamat aztán le is guggol előttem, na nem imádkozni hanem szopni ahogy azért nem mindenki tud: teljesen bekap, hol gyorsabban hol lassabban, koppanásig ott tartja! Az sincs ellenére ha kicsit a fejét rányomom a szerszámra vagy én diktálom a tempót csípőből! Nincs kezezés, max amikor a golyókat simogatja, fogdossa, nem mellékesen azokat is kényezteti, nyalogatja, szívogatja, bekapjaőket is! És közbe nézem magunkat a tükörben: na ez is plusz izgalom faktor!
Hanyat fekszem az ágyon hagyom hogy folytassa a franciázást de egy másik kedvencérel sem feletkezik meg, azaz a nyelvével a hátsó bejáratot is rendesen körbe járja. Könnyebb elérés okán felhúzom lábaimat, felemelem popsimat, egyre jobban tetszik ez a kormája is a kényeztetésnek!
Részemről sem maradhat el a punci nyalás, sőt még ujjam is könnyedén becsúszik de most nem értem el sikert nála! Ja, nem tudom hogy csinálja de nagyon sima, bársonyos az intim területe, semmi borosta, semmi pihe ....na, majd kiderítem.
Gumi fel, popsi fel-bepucsítás, fej, mellkas, karok az ágyon én meg hátulról célzó víz nélkül is betatálok a punciba és kezdődik az intim torna ! Meg a mozizás a szembe tűkörbe! Még szerencse hogy fáradtan mentem hozzá, ilyenkor érdekes módon jobban bírom a tornát, mert ha nem valószínű 10 perc és eldurranok.
Kapaszkodok a popsiba, a derekába a vállaiban , mert akaratom ellenére gyors ütemben járok ki-benne:-)
Mivel már én sem vagyok fiatal egy lassúbb pózban azaz missziben folytatjuk, itt már csak lassan mozgok, Rubi lábai hol a derekam körül, hol a levegőben vannak! Itt azért már érzem hogy közeledik a vég és szünet gyanánt ( a pohár víz amivel megkínált de elfelejtett behozni :-)) ittam és ismét nyaltam! Szerettem volna hogy siker koronázza a nyelvmunkámat, nem mondom hogy egyszerű volt de a jelek-ízek szerint össze is jött!
Hogy én sem maradjak száraz, Rubi ismét szájába vett és az egész akció vége most is NFVSZ volt és olyan természetesen magától értetődik, az utódok mind eltüntek Rubi pocijában!
És az órának a nagyon nagy részét el is töltöttük, nekem és remélem neki is a lehető legkellemesebben! Pár percig még dumcsiztunk, röhögcséltünk aztán zuhi és kéjlak elhagyás:-)
És majd folyt. köv. :-)
Elszámolás
Bővebb infó alatt ezt is meg tudhatod.De akár tőle is, szerintem nagyon korrekt és nagyon meg is éri. Hogy most mi az átlag nem tudom, de a páratlan számok mindig is tetszettek most is tetszenek:-) A kis szekrényre elhelyezve, utólag...előre nem is lett volna esély mert ahogy belép az ember tulajdonképpen már elkezdődik az incselkedés, játék és előjáték:-)

Rózsacsokor
fél órás randira 13, egy órás randira 18, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem vitás, az összbenyomás pozitív. Az étlap több mint bőséges és az plusz hogy nem kell figyelni hogy mikor tévedsz az extrák területére! Jó néhány dolog még kipróbálásra vár de nem sokáig, a maradék étlapot is meg kell kóstolni aztán meg újra kezdeni :-)) Szóval kedvesség, vidámság tömény szex garantált vele!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

lunyó
Belát a dolgok mögé
2017-10-03 07:20:57
sok infót ad és élményszerű ! de a lány reakcióiból többet szerettem volna megtudni

2017-01-27 14:47:04
Remek beszi, lendületes, szórakoztató és érzékletes, de úgy látszik, hogy Rubiról csak ilyet lehet írni!:)

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-04-09) : a VV lepattintása után mohón ajkai közé vett. Kis idő után javasolta, lépjek kicsit hátrébb, s Ő elém guggolt. Rendesen magáévá tette a hangszert, teljes hosszában minden volt.

(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

felejthetetlen: 21db
(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

(2018-10-30) : Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával.

nagyon jó: 33db
(2019-04-24) : Leült az ágy szélére és elkezdte az utánozhatatlan mélytorkos franciáját. Élvezettel csinálta, nekem pedig a szívem majd ki ugrott a helyéről. Változatos kényeztetésének hála rekord idő alatt kivégzett, de még utána sem hagyta abba, levezetett, ahogy kell.

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 56db
(2019-04-29) : Emlékezett az előző alkalomról, hogy a popsiizgatás ellen sem tiltakozom, így néha arra a környékre is áttévedt, őszinte örömömre. Nem volt szívem megakasztani ezt a tevékenységet, csak élveztem, ahogy örömzenélt rajtam, és egyre közelebb vitt az orgazmushoz, amit azzal próbáltam elodázni, hogy pozíciót váltottunk

(2019-04-11) : Franciával harckészre állított. Gumihúzás után kis pacit kértem, majd hátulról a popóba raktam, kis élvezkedés után kértem forduljunk meg,mert szeretem látni a puncit miközben a hátsó bejáratot használom. Sajnos nemleges választ kaptam, mert nem szereti azt a pózt. Tudomásul vettem, és kértem egy gumicserét majd missziben kicsit még döngettem.

(2019-04-11) : Átkaroltam majd csókokban fortunk össze. Nem ment ez így sokáig, Ruby az ágy szélére ült, majd nagyon gyengéden szopni kezdett. Fantasztikus technikája van.