Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Monique

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2016-09-26 21:11:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm :) Nagyon örülök, hogy ekkora mosolyt csaltam az arcodra :))) Ezt legközelebb is garantálni tudom ... várlak :)) Csókok :)

Beszámoló Monique +36205782699 83067 szexpartner

esbe a 2016-09 hónapi randiján történteket írta meg Monique hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nemrég jelent meg az oldalon, egyből felfigyeltem rá, tetszettek a képek és a lehetőségek is. Egy kicsit tartottam attól, hogy "új" lány, de hamarosan legyőzte a kiváncsiság a félelmemet és telefonont ragadtam. Felvette egyből, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, időpontot is egyeztettünk. Ugyan nemsokára visszacsörgött, hogy mégsem jó neki az időpont, de még ott a hivásban találtunk olyat ami mindkettőnknek megfelelt. Tehát az egyeztetés sikerült.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A kuckó a Marina parton van, a térkép pontosan jelzi. De a telefonban pontos cimet is kaptam, azzal, hogy majd a ház előtt csörögjek.
BKV: Én a metrótól sétáltam, de van vmi buszos megközelítés is. Kocsival szintúgy egyszerű, és még parkoló hely is akad, ami ingyenes. bár ha jól láttam akkor már elkezdték felszerelni az automatákat :(
Tehát a kapuban megcsörögtem, ő megadta a kódot és elnavigált a lakáshoz: egy belső udvaron is át kell menni, majd ott emelet, ajtó. simán odataláltam
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
marina parti lakás, belülről igényesen berendezve - szinek és formák harmóniában. az ajtón belépve egy amerikai konyhás nagy nappali értünk, innen nyiltak a további helyiségek: wc, fürdő és a háló. Ez is kellemes méretű, van hely mindennek. egy nagy francia ágy volt a végső helyszin.
A fürdőben kád van, zuhanyfüggönnyel. tusfürdő választék bőséges, szerintem mindenki megtalálhatja ami neki tetszik. a csap mellett volt szájvíz odakészítve, természetesen használtam azt is.
Monique külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
egy teljes szettben fogadott: fekete bugyi, harisnyakötő és hozzá illő fekete fűző. izgató és titokzatos volt, nekem nagyon bejött, ekkor éreztem azt, hogy jó helyen járok, már itt kívántam őt.
amúgy megfelel a leirásának, nőies alkat: nem sovány, de nem is teltkarcsú. bőre finom és sima tapintású, jó illatú. az egész találkozást maximális higiénia jellemezte, mind Monique mint a lakás tisztán, jó illatúan fogadott.
ami még tetszett, hogy végig érdeklődéssel a szemében figyelt - persze ebben benne volt az is hogy most találkoztunk előszőr. többször volt, hogy azon kaptam, miközben élveztem kényeztetését, hogy bár szája tele, de engem figyel. ez jól esett, egy pluszt adott a dolognak
1. Monique +36205782699 beszámoló Budapest 83067 erotikus masszázs
3. Monique +36205782699 beszámoló Budapest 83067 erotikus masszázs4. Monique +36205782699 beszámoló 2016-09-26 21:11:29 erotikus masszázs 830675. Monique +36205782699 beszámoló 2016-09-26 21:11:29 erotikus masszázs 830676. Monique +36205782699 beszámoló 2016-09-26 21:11:29 erotikus masszázs 83067
Action
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
A fürdőből kilépve ott várt rám a nappaliban és beinvitalt a hálóba: az ágyra térdeltünk és elkezdtük egymás testét felfedezni.
előszőr én puszilgattam testét, majd amikor láttam, hogy nem ellenkezik, akkor következett szájra puszi, végül csókok. jól csókolt, használja a nyelvét is, de nem tolakodóan, nem akar "lenyelni".
Ezután elindult lefelé, puszilta a nyakamat, foglalkozott az én melkasommal - ezt ritkán csinálják a lányok, pedig ugyanúgy izgató dolog, nekem nagyon bejött - és lassan elért a velem egykorúig. Itt is a finom, de alapos kényeztetés volt műsoron: foglalkozott a környékkel, alapos körkörös nyelvcsapásokkal érte el, hogy a mennyben érezzem magam.
Én közben kiszabaditottam a melleit a fűzőből, elkezdtem kézzel simizni, izgatni őket,a bimbók jól reagáltak erre.
Nagyon felhúzott, nem akartam még elmenni, ezért lépni kellett: kértem most ő feküdjön hanyatt, hadd ismerjem meg én. Elsőként eltávolítottam a bugyit, feltárult csodás puncija: szép, szimmetrikus ajkak, már kellően duzzadt csiklóval.
Betérdeltem a lábai közé, és fejem a puncira hajtottam: nyaltam mint a kiskutya, lefetyeltem serényen :) hallgattam a visszajelzéseire, gyorsitottam, mozogtam, hogy jó legyen. Itt jött jól az ágykeret, abban támasztottam meg magam, onnan löktem magam előre, ahogy egyre mélyebbre fúrtam a nyelvemet barlangjába. Amikor megálltam levegőt venni, akkor türelmetlenül nyögött fel: még akart :) és én adtam még neki, fokoztam a tempót, nyelvem ficánkolt amig nemsokára elérte a vég: folyamatosan nyögött, fejemet szabályosan bele nyomta az ölébe, csípőjét megemelte, testünk egybe forrt. Alig kaptam levegőt, de lassan elengedett és én széles mosollyal az arcomon figyeltem ahogy ott piheg előttem. Természetesnek tünt, hogy odabújok mellé, szorosan összebújunk, finoman simogatom... ő hálásan pihegett karjaimban.
pár perc múlva már újra én voltam a porondon: nyelvétől pár pillanat alatt állt a zászló, majd gumihúzás következett és hátulról közelítettem. A gumi miatt kicsit lelohadtam, de az ajkai újra csodát tettek: egy perc és már hátulról hatoltam belé.
Előbb félig térdelve csináltam, igy jó nagyokat lökve rajta, majd már mindkettő térd az ágyon finomabban. Mesés látvány volt ahogy ezt a formás barna bőrű lányt dugtam hátulról, farkam mozgott benne mint a dugattyú. Mindezek miatt éreztem hogy közel a vég, se erőm, se kedvem nem volt lassitani, hatalmasat élveztem a gumiba
Segített levenni a gumit, adott száraz és nedves törlőt is tisztálkodni, majd megint összebújtunk egymás mellett, beszélgettünk és közben simiztük egymást. Jó beszélgető partner, több témát is érintettünk, jól tudtam vele dumálni, amig újra erőre kaptam.
Én kértem tőle masszirozást, nagyon lelkesen csinálta. Javasoltam, hogy én is megmasszirozom őt, ezért váltottunk és most én voltam felül, nem győztem gyönyörű popsiját markolni és simogatni. Krémmel masziroztam a hátát, vállait, lábait. És a fenekét, jó sokat.
Egy idő után magától fordult meg és kezdett el kényeztetni, a velem egykorú, mint a mágnes vonzotta gyönyörű szájacskáját. Most finoman irányitottam, hogy mindenhova jusson el. majdnem teljesen be tudta venni a szájába, kívül végig nyalta, a zacskó és a golyók sem maradtak ki. Sőt amikor megemeltem a lábamat, akkor egészen az ánuszomig jutott, ott is ügyesen izgatott nyelvével.
Néha fogtam fejét és húztam magamra, benne volt a játékban, bár igazából semmi durvaság nem volt, de izgató volt.
Megint éreztem, hogy közelít a vég, már fejben összeraktam a finálét: az ágy mellé álltam, őt magam elé térdeltettem és szájába adtam a sorsom. A falnak támasztott tükörben is figyeltem őt ahogy elnyel, nagyon izgató volt. Itt megint húztam a fejét a farkamra, már ütemesen, fantasztikus volt. Amikor a kezével igatott és közben a makkot szopta, igy lett végem, hatalmasat lőttem szájába. Szépen megvárta amig lenyugszom, nem húzodott el, nagyon lassan tovább szopott, csak akkor láttam viszont a velem egykorút amikor már tiszta volt. Full service-t kaptam. sőt ezután még kimentünk a konyhába, üditőt töltött nekem és ő is ivott.
Kértem és kaptam egy új tiszta törülközőt, és elsiettem zuhanyozni, mert az idő elszaladt. Ő egyébként végig laza és közvetlen volt, semmi TP. Miközben öltöztem végig beszélgettünk, a melóról is, tetszett hogy értelmesen és nyiltan el lehet vele beszélgetni dolgokról.
A végén egy fekete szexi köntösben kisért ki és búcsúzott: én egy puszit nyomtam a popsijára ő pedig kettőt az arcomra. Mivel közben besötétedett ezért csak én láthatam a nagy mosolyt az arcomon amint sétaltam bele a pesti éjszakába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az óra pesti átlag, én másfelet voltam ami szerintem már áltag alatti volt. Telefonon tisztáztuk, az asztalra tettem érkezéskor, végig ott maradt. Mivel nagyon sok minden van alapban, ezért nagyon jó az érték arány
Rózsacsokor
esbe nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Monique egy fantasztikus partner, kezdeményez, figyel rád, veszi a visszajelzésket és ezek alapján törekszik a beteljesülésre. Mindkettőnkére, de ez teljesen természetes volt. Mellesleg belevaló, de kedves, finom szerető.
Lehet, hogy mások mást is ki tudnak belőle hozni, nekem ez nagyon megfelelt, fantasztikusan éreztem magam vele, már azt tervezem hogyan tudnánk legközelebb a nagyszobában a kanapén alakítani valami nagyszerűt :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Monique szexpartner beszámolójáról


2016-09-27 18:48:19
Tetszett az írásod, részletes, kellemes megfogalmazás, ez pedig ismerős volt..Alig kaptam levegőt.. ja a cél érdekében mindent

2016-09-27 18:48:19
Tetszett az írásod, részletes, kellemes megfogalmazás, ez pedig ismerős volt..Alig kaptam levegőt.. ja a cél érdekében mindent

2016-09-27 10:33:16
Te a sötétben sétálva látod a saját arcodat? Aztaaaaaaa!

2016-09-27 10:33:16
Te a sötétben sétálva látod a saját arcodat? Aztaaaaaaa!
Mutasd mindet

FunkciókMonique legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2016-12-27) : A felejthetetlen bőnyálas, kézmentes, a csillagó barna szempár kontrollja mellett végzett csodálatos francia nyelvleckétől kezdve a változatos csókcsatákon át a nagy kedvenc 69- én keresztül egészen az aktusig.

(2016-11-10) : A csodálatos kézmentesen, szemezős, bőnyálas francia nyelvlecke, a rendkívül erős izomzattal rendelkező, a mennyekig repítő szűk, finom, érzékien ,jól reagáló punci..

(2016-10-03) : Először csak körbepuszilgatta , majd belekezdett a franciába. lejjebb kalandozva következett a tasak kényeztetése, ami igen jól esett, majd még lejjebb a popó is sorra került.

nagyon jó: 7db
(2017-01-22) : merev farkamat finom franciában (khmm, szopásban) részesítette. Így elsőre az volt a benyomásom, hogy nem egy virtuóz, hanem inkább egy visszafogottabb barátnő, aki azért mindent megtesz az üdvösségért.

(2017-01-03) : Ezek után helycsere, és hip-hop máris a szájában voltam. Finoman, mélyen bevette, kicsit megfogtam a fejét is, így diktálva az ütemet, de semmi durvulás :) Ezek után misszibe váltottunk, annyira finom és szűk volt,

(2016-12-18) : Földöntúli gyönyörben volt részem, hol gyengéden, hol intenzívebben csillogtatta meg francia tudását. Most is beleborzongok ha visszagondolok rá, ahogy a makkom ott lüktetett forró nyelvecskéjén,

: 13db
(2017-03-21) : Majd az ágy mellett kis simik és puszik mellett oldódtunk kicsit fel. Egyáltalán nem rohant, nem siettette a dolgokat. Aztán az ágyon folytattuk a kirándulást ahol én nyalogathattam igazán finom puncikáját

(2017-03-06) : Felhúztuk a védőfelszerelést, majd újabb helycsere, missziben kezdtük az akciót. Ezalatt már hangosabb tetszésnyilvánításokat kaptam, és folyamatosan puszilgattuk egymást.

(2017-02-19) : Rövid smárolás után elkezdte kényeztetni legkedvesebb szervemet. Kézzel, szájjal, mindenhogyan. Rettentően jól csinálja! Mindenképp a Top 3-ba van nekem a franciája.