386
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-12 17:06:26

gabocy
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefon hívás 2-3 csengés után vette fel.Könnyű egyeztetés ,majd vtr megerősítés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Nem gépkocsival érkeztem,így nem tudom a parkolási szokásokat. Bkk járművek járnak arra,Szél Kálmán tértől laza séta.Az utcát egyszerű megtalálni,a házat ill a számozás is egyértelmű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern épület,lift folyosó kifogástalan.A lakás a luxust sugározza.Amerikai konyhás szoba,nagy ágy.fürdő modern,kádas üvegfal véd a kifröccsenő víztől.Kikészített nagy tűrcsik,pár tusfürdő,szájvíz,műanyag.pohár.
Lara külseje
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
A képekhez képest egy picit más,a haja tényleg nem hosszú,teste,ill melle tényleg szép,szinte tinis.Feszes szép bőre,simára borotvált punci fogadott.Talán pár kiló feleslege van,amit megemlített és igyekszik leadni hamarosan fitness teremben.

Lara, Szexpartner Budapest II. kerület,  nő Bp XI. , 2022-01-13 09:17:30
Lara +36 Budapest2022-01-13 09:17:30 erotikus masszázs
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
A bejutást sms-ben küldte,de szemfülesen az egyik lakó távozása révén bejutottam az előtérbe,mivel elég hideg volt az utcán várakozni.Rövid liftezés,egy pér lépés után már az ajtóban álltam,pár pillanat után nyílt az ajtó .Először szőke fejét,majd fogadó ruháját láttam meg,beinvitált,lepakoltam táskám,kabátom.Az ajándékom és virágszálaim átadása nagyon tetszett neki.Így letudva,megkínált egy kis pezsgővel,amit nagy storizgatások közepette(beszélőkéje az aztán van)iszogattunk.Jó idő elteltével füri,kötelező szeánsz után,az ágyon várt.A ruci nem került le róla,melleit szabadította ki fogságukból.Lustán elfeküdve vártam a kényeztetésre amit nagyon ügyesen,szájával,profi módon,köpködve a rudamat szopta.A környékét sem hagyta ki,miközben dicsérte,szeretgette.Kértem forduljon úgy hogy én is tudjam kényeztetni amit készséggel teljesített.Miután nyalakodtunk kedvünkre,felajánlotta a gumit amit pikk pakk felhúzott és hátulról behatolva a jól felkészített punciba landolt.Dicséretből,biztatásból itt is kijutott bőven.Oly annyira hogy egy gyors rágyorsítás után hatalmasat lőttem a gumiba.Hagyott szépen lenyugodni,majd lassan szétváltunk.Tisztálkodás után folytattuk abbahagyott beszélgetésünket.Szinte kapkodni kellet,mivel csúszásba voltunk,nyugodtan kezelte nem sürgetett.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Extrát nem vettem igénybe,ja de igen a hozzáállása a vendégéhez klassz,nem semmi!
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kedves,közvetlen hölgy,ajánlom másnak is.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-11-22) : Most én feküdtem hanyatt és kértem lovacskában csússzon farkamba, amit meg is tett mondva ki nem hagyná mert élvezi farkam nagyságát. Lassú mozgással kezdett az elején meg megállva lehajolt hozzám, hogy érzéki csókban forrjon össze szánk, amikor kicsit mozgatta csípőjét élvezve merevségem, akkor már tocsogó puncijában egészen magában engedte.

(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-01-04) : Csodásan csókol. Majd letérdelt és óvatosan kezelésbe vette a cerkát. Ezután 69 majd következett, éreztem, hogy kezdek felkeményedni

felejthetetlen: 18db
(2021-11-04) : Pihentetés képen kapott bajtársam a francia leckéjéből újfent ízelítőt, de csak addig míg hadrendbe nem állt. Ekkor gondoltam most már eljött az én időm így kértem az öltözetet, amit meg is kaptam kérésemre szemből ült vagy guggolt bele bajtársamba mozgott is rendesen már a kivégzés határán voltam

(2021-06-15) : ő pedig rátalált kedvenc farkamra,ami értő kézétől már kezdett is ágaskodni. Kis idő múlva azért megcéloztuk a francia ágyat és francia tudását bevetve egy hihetetlenül finom mélytorkos szopást kaptam. Bő nyálasan járta végig rudamat, szopta-szívta tekergette, gátamat ánuszom simogatta, a környéken mindennel foglalkozott.

(2021-06-13) : Finom, hosszan élvezhető, barátnős franciába kezdett. Lara csak külön kérésre kezezett, és leste minden kívánságomat, hogy pontosan a kedvemre tehessen. Mivel az adatlapján szerepel, megkérdeztem, hogy szívesen teljesíti-e egy régi vágyam: a prosztatamasszázst. "Természetesen, amit csak akarsz!" Letérdelt az ágy elé, középső ujjára gumi és síkosító került, hátradőltem

nagyon jó: 23db
(2021-12-10) : Ágy mellett álltam, Lara pedig elém térdelve, majd az ágyra heveredve franciázott, kőkemény helyzetet teremtve. Szerettem volna én is bemutatkozni, aminek ilyenkor kézenfekvő módja a nyalakodás, így Lara hátonfekvő lett, én pedig nedvesre nyaltam a punciját. Lara szeret beszélni, ami nekem nagyon bejött.

(2021-11-22) : Szóval rendesen felszopott, miközben simogattam a haját és verbálisan dicsértem az orális képességeit, illetve időnként ráhúztam mélyebben is a fejét a farkamra. Nem finnyás, egyáltalán, sőőőt bírja a kemény szopatást...;-) Kis idő múlva felajánlottam a földön térdelés után, hogy pihenjen és lefeküdtem az ágy végében, félig ülő pózban az ágaskodó farkammal,

(2021-11-14) : Lara átvette a kezdeményezést, pontosabban kicsi Kémet a szájába és lágyan szopogatni kezdte. Nagyon kellemes volt, bár a mélységi bevételt kihagyta, viszont a golyóknak is jutott a kényeztetésből. Amikor a keménységet megfelelőnek találtuk, gumit húzott rá, majd szemből meglovagolta. Pár perc után éreztem, hogy kezd fáradni, ezért pózváltást javasoltam.

: 21db
(2022-01-21) : Majd én kerültem hanyatt, ő pedig bőnyállal a farkamnak esett. Hát élvezi amit csinál, az biztos. Én közben simogattam, finoman ujjaztam punciját. Majd kértem, hogy lovagoljon meg. Nem kellett kétszer mondani. Beleült, majd rámhajolva vad vágtába kezdett. Ezután én kerültem felülre és gyors tempóban folytattuk.

(2021-11-22) : Én leültem ö meg már ott térdelt az ágy elött és a szájában is voltam. Miközben szopott a haját cirgattam. Aztán fölfeküdtem az ágyra ö is fölött és fojtattuk tovább a franciát csak most már a formás fenekét simogattam és néha néha a puncit is. Pihenés képen hogy ne legyen ilyen hamar végem gerincre fektettem aztán én csokolgattam a testének minden részét. Cici, száj, punci mikor hol jártam.

(2021-11-05) : Utána elég hamar a lényegre tért és egy átlagos franciába kezdett. Közben úgy fordítottam, hogy tudjam simogatni a popsiját és a szép, kívánatos puncit.

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...