Kiemelt
Bianka(33+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Jázmin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2020-02-12 23:15:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon örülök,hogy jól érezted magad,egy-egy ilyen kellemes program teljesen más és más élményeket tud hagyni mindkét félben... Nem titok,hogy a hangulat,nálam sosem lehet hűvös...

Beszámoló Jázmin +36209870685 104743 erotikus masszázs

Colibri a 2020-02 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
perfekt popsi
végig incselkedő
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A kedves nagyon odafigyelt minden részletre, a kapcsolatfelvétel nagyon egyszerü a hirdetése teljesen egyértelmű. Az üzenetre ,amit küldtem neki azonnal válaszolt!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A helyszin számomra már ismert, azonban bkv és hajó is szóba jöhet annak aki nem az egyéni közlekedés megszállottja. Parkolás könnyű, ellenben mint a Marina parton mindenhol fizetős!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakás hmm az igényeknek megfelelően felszerelt. Belépés után, cipő le..ellenben, azonnal két puszit kap a lelkes versenyző és már irányba is kerül a baszoba holléte felől.
Zuhanyzós fürdőszobai, minden szükséges termékkel felszerelt, a száraz puha törölköz alap felszereltsége a helynek....
A szóba kellemes megvilágítású a funkciónak teljesen megfelelően balra tatami, jobbra sosem használt dekorácíós céllal elhelyezett masszázspad...
Jázmin külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A partnerem erre a pásztor órára kitett magáért. Kérésemnek megfelelen, kellemesen göndör fekete hajzuhatagban fogadót. Ami ámulatba rejtően jól ált neki...
A ruhakölteménye egy fekete combfixböl és a hozzá illő fekete szettböl állt. Az egészet egy csipkés felsövel koronázta meg. Kellemes nem tul hivalkodó illat lengte körül és szinben hozzá illő ápolt körmökkel fogadott...
1. Jázmin +36209870685 beszámoló Budapest 104743 erotikus masszázs
3. Jázmin +36209870685 beszámoló Budapest 104743 erotikus masszázs4. Jázmin +36209870685 beszámoló 2020-02-12 23:15:37 erotikus masszázs 1047435. Jázmin +36209870685 beszámoló 2020-02-12 23:15:37 erotikus masszázs 104743
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A fürdöböl kilépve a folyosói kanapén várt rám, már ekkor tudtam h jó helyen vagyok. A szobába beérve halk zene szólt, megkért h feküdjek a tatamira.
A lábamnál kezdte a masszázst, nagyon határozott mozdulatokkal...amit meggyötört izmaim nagyon jól fogadtak. A lábaim után a hát és a vállak következtek, közben a rajta lévő ruhadarabok szépen fogyogattak...hol egy combfix hol egy melltart került le róla. A végén arra lettem figyelmes hogy ha nem igyekszem még lemaradok az ikrek beolajozásáról de nem így lett ;)
A masszázs nagyon jól esett ezen a szép délelőttön, kellemesen ráhangolt a következő felvonásra, amit a partnerem a következő pillanatban tett, nekem szókatlan módon a beolajozott melleivel nem a testem masszírozta, hanem felkinálta öket h nyelvemmel kényeztessem. Nem esett nehezemre..és innen már a story kellemesebbb részhez is értünk...
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Ami az ikrek kényeztetésén túl, azt is jelentette hogy egy fantasztikus kicsit tulfütőt erotikájú masszázst követően, egymásnak estünk.
Ahogy rámült és izgatott, éreztem h magamhoz kell huznom és nyelvemmel finomam majd egyre vadabban izgattam a szemérem ajkait és a csiklóját, bámulatosan benedvesedett és halk nyögésekkel jelezte h jó irányban haladok.
A következő pillanatban mellém térdelt, majd nyégykézlább göndör fekete hajáva keretezett atrcával rámnézve búján odabújt. Automatikusan kezeimmel benyúltam a lábai közé és ujjaim elmerültek forró nedves puncijában... nyelvemmel hol a hüvelyét hol az ánuszát izgatva vad rándulások és sohajok kiséretében kielégitettem.
A helyzett itt megfordult és.olyan kellemes franciát kaptam, golyó nyalogatással és határozott kézimunkávalh nem is akartam ellenállni. Azonban szorgalmát mosoly és egy fantasztikus orgazmus követte.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt volt, nem jó rózsaszállal érkeztem de sikerült a megfelelő váltás..köszönőm!
Szerintem a repertoárjából, amit lehetett mindent bevetett és élvezettel ki is használtam.
Francia nyelvtudása remek, hozzáállása teljesen magával ragadó.
Rózsacsokor
Colibri nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az eltöltött idő alapján azt mondanám h nem egy óranézegetős tipus. Mindent a kedves vendégért, ahogy mondta, ha idöben lebeszéli vele az ember bármire is nyitott és megprobálja a lehetőségeihez mérten teljesíteni a kéréseket, óhajokat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin erotikus masszázs beszámolójáról


2020-02-13 14:39:41
Inkább jó, mint nem. De ahogy másnál már leírtam: tizedik beszinek bőven elég lenne, elsőnek kicsit információszegény.

2020-02-13 13:01:06
Egész jókat írtál, mégis valamit hiányoltam amikor a beszid végére értem.

2020-02-13 10:52:18
Bár jóra értékeltem, de egy nagyon szép Lánynál vendégeskedtél...ami több információt is elbírt volna a külső leírásnál! Már vártam ezt az írást...vagyis az elsőt eme szépségről...meggyőzően írtál, hogy nem véletlenül tettem a kedvencek közé!

2020-02-13 10:19:11
Helyesírási hibák tömkelege rontja a lényeges infókat nélkülöző irományt.
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2022-03-25) : Talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte. Majd elkezdte a csúszkamasszázs programját.

(2022-02-25) : A tusolás után kezdődött a masszázs koreográfia: Ő is talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.Masszázs közben finom érintésekkel,benyúlásokkal a kellemes érzést fokozta. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

(2020-04-30) : Ezek után lefeküdtünk a tatamira és kezdetét vette a masszírozás első része. A hasamra feküdtem és Jázmin a hátamat, fenekemet, majd a csípőmet masszírozta közepes erősséggel, ami nagyon jól esett.

felejthetetlen: 14db
(2022-06-18) : Zuhanyzás előtt vízzel kínált, amit elfogadtam. Miután lemostam az út porát, meg a 30 celsiusfokot magamról, hasra feküdtem a tatamin. A vádlimtól felfele maszírozott, nem kifejezetten erősen, de jóleső módon. Közben kellemesen elbeszélgettünk.

(2022-05-02) : I got a rather short but well executed massage of the back and legs, which was relaxing and took away my tension for a bit. Although it was short the massage was done rather well, not just some rubbing.

(2021-11-26) : Egy idő után megkértem forduljon a hátára és megkezdődött a masszázs amit én adtam. Először csak simogatás volt aztán cicimasszázs amire már érkeztek sóhajok , azért itt álljunk meg egy kitérőre, szerintem kevés ilyen formás cici van kis bolygónkon, úgyhogy leragadtam ezen a ponton, szàmbavettem és kényeztettem, aztán lágy punci és csiklómasszàzs következett szájjal.

nagyon jó: 13db
(2023-05-16) : A másfél órás program elején kaptam egy láb-hát simogatós, de nem gyenge, és bár nem profi, de kifejezetten kellemes masszázst, ami közben kellemesen beszélgettünk, majd bő fél óra múlva fordulás következett, és Jázmin egy érzéki, kellemes simulós-bújós csúszkába kezdett.

(2021-02-20) : Hátamra feküdtem és Jázmin a már kemény farkamra csurgatta az olajat és finoman kényeztetni kezdte , közben mosolyogva nézte , ahogy élvezem a ténykedését, majd újabb szakaszába értünk randinknak, Jázmin erotikusan beolajozta a testét , a ciciket, a punciját és következett a csuszka , a következő felejthetetlen élmény .

(2021-01-30) : A lábaknál kezdte , krémmel alaposan megmasszírozott, szép lassan haladt felfelé, az érzékeny helynél apró benyúlásokkal , masszírozta át a testemet, miután végzett én következtem és ő feküdt hasra és én kezdtem a nem túl szakszerű de számomra annál erotikusabb masszázst. Én is a lábaknál kezdtem és haladtam felfelé az érzékeny részeknél hosszabb benyúlásokkal

: 12db
(2023-05-26) : A felső testemhez érve, mikor a mellei hozzá-hozzá értek a hátamhoz azért a teljes ellazultságomból visszatérve, volt olyan részem, ami nem tudta meghazudtolni önmagát és önálló életre kelt.

(2021-12-11) : A fürdőből visszaérve kaptam egy pohár vizet, majd hasra feküdtem az olajos masszázshoz. Ez nem volt hosszú és nem sokra emlékszek belőle, de a vége felé a fenekem alatti részek érintése nagyon jó volt. Közben beszélgettünk egy kicsit, ami Jázminnal kedvessége és figyelmessége miatt nagyon könnyű.

(2021-04-07) : Csuszka tökéletes, francia profi gyönyőrű tedt nagyon kedves igazi barátnő feeling lehetne tőbb ilyen lány az oldalon töbször is voltam.nála és menni is fogok tökéletes...

egyeztetési probléma: 1db
(2023-03-08) : Nagyon vártam, hogy egy kellemes órát töltsünk együtt, de legnagyobb bánatomra csalódnom kellett. Időben érkeztem a megadott címre, azonban nem értem el telefonon. Húsz percig vártam, közben folyamatosan próbáltam eléreni, nem fette vel, nem írt sms-t.