Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Eni

Nem hirdetőnkhirdető

-

Beküldve: 2019-10-23 00:23:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Eni +36309680039 103301 erotikus masszázs

carlfred a 2019-10 hónapi randiján történteket írta meg Eni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az oldalon látható képei nagyon megtetszettek és az eddig egyetlen minősített beszámolója kíváncsivá tett. Ő egy rejtett kincs lehet? Az ismeretek alapján ezt nem tudtam eldönteni, de elhatároztam felkeresem Őt. A gondolatot tett követte és hétfőn délelőtt felhívtam. Elsőre felvette, a kölcsönös bemutatkozástól számított 5 perc múlva már egy konkrét délutáni találkozó és a pontos cím ismeretében mentem tovább a dolgomra.
Legközelebb már csak a kaputelefonban hallottam újra a kedves hangját - pontosan a megbeszélt időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet megközelíteni autóval egyszerű, de a parkolás... Az sem lehetetlen, de erős idegzet és időráfordítás szükséges a pontos érkezéshez (pl. a közeli üzletház parkolója, stb.). A tökéletes megoldásnak a közösségi közlekedés tűnt és jó döntésnek bizonyult. Ahogy illik pontosan érkeztem, első csengetés után azonnal beleszólt a kaputelefonba. Megtalálni a pontos útba igazítás alapján gyerekjáték, gyalogosan kb. 1 perc elérni az első emeleti ajtóig.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Belépve az ajtó becsukódott mögöttem és ott állt Ő egy gyönyörű szőke lány, dögös fekete köntösben és cipőben. Miután puszival üdvözölt az előszobában levettem a cipőmet - a cipőtartó polc már tele volt - de senkivel nem találkoztam rajta kívül az ottlétem alatt.
A belső folyosóról/előszobából már több ajtó nyílt, de csak az engem érintő kisszoba, illetve a fürdőszoba ajtajai voltak nyitva. Mindenhol tökéletes rend és patyolat tisztaság fogadott, kellemes és megnyugtató volt ott lenni. A fürdőszoba is tiszta és újszerű, a tusoló tökéletesen felszerelt (kb. 15 féle tusfürdővel), fali lefolyó elemmel, vízvető peremmel és kellő hosszúságú függönnyel amin kívül egy csepp vizet sem láttam és én sem hagytam magam után. A kis kilépő törülköző mindkétszer száraz volt, a mosdónál szájviz és kispoharak, egyszóval nagyon rendben van a helyszín.
A tetthely egy kellően "meghitt", nyugalmat árasztó pici szoba egy kanapéval (de csak a ruháknak) és tatamival a padlón, ami mellett egy kellő távolságban és szögben földre helyezett hosszú tükör lapul. A szükséges kellékek, hangforrás, kis asztal frissítő itallal és pohárral, hangulat világítással (de kellemes félhomályban és nem sötétben). Törölközők az asztal alatt tornyosultak, egyszóval már csak a helyszín is kellemes, amit még csak fokozott a vendéglátóm jelenléte...
Eni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Eni első látásra elvarázsolt. Belépéskor még csak diszkréten üdvözöltük egymást - első "ismerkedős" alkalom lévén - de a kezdeti zavarom elmúltával nem tudtam levenni a szememet a szép arcáról, de magunk közt szólva inkább a csodás idomokról, amiket még takart az az incselkedő fekete lepel.
A látott képek, a telefonban, majd élőben megszólaló hangja nekem nagyon bejöttek. A nap fénypontja volt találkozni vele, ekkor legalább is ezt hittem.
Utólag nem ugyanaz véleményt formálni, de már ott és akkor sem tudtam volna olyat mondani, ami nem tetszett rajta. Nagyon aranyos volt, hogy a fürdőbe készülődve elém tartotta a törölközőt, ami egy szégyenlős vendégnek biztos nyugalmat kölcsönzött volna, de hát én nem tartottam volna rá igényt.
Amíg levetkőztem megbeszéltük ismét a telefonon nagyjából már tisztázott tudnivalókat, és már siettem is a fürdőszobába. Azaz siettem volna, de Eni előre ment hogy tiszta-e a terep és miután végeztem ott állt a folyosón - ahogy azt megígérte.
1. Eni +36309680039 beszámoló Budapest 103301 erotikus masszázs
3. Eni +36309680039 beszámoló Budapest 103301 erotikus masszázs4. Eni +36309680039 beszámoló 2019-10-23 00:23:32 erotikus masszázs 1033015. Eni +36309680039 beszámoló 2019-10-23 00:23:32 erotikus masszázs 1033016. Eni +36309680039 beszámoló 2019-10-23 00:23:32 erotikus masszázs 103301
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Együtt léptünk be a szobába és egy pillanat alatt mindketten meztelenül álltunk a tatami szélén. Az igazság az, hogy leesett az állam a látványtól. A képek soha nem tudják visszaadni a szó szerint kézzel fogható hús-vér női test látványát, bőrének szépségét, a pillanat meghittségét, testének illatát. Aztán erősen türtőztetve a kezeimet csak egy puszit váltottunk ismét - hasra feküdtem a tatamin. Kellemes, könnyed masszázst kértem már délelőtt, így ez ekkor már nem is volt kérdés.
A lábam közé térdelt és a bokámtól felfelé kezdett masszírozni, először a jobb majd a bal lábamat. Meleg olajjal tette mindezt, és az így sikamlóssá váló testemről Ő maga is folyamatosan kente át magára a már csak testmeleg olajat. De a kezével csak engem masszírozott, az egyéb testrészei fokozatosan lettek olajosak, ahogy egyre nagyobb felszínen érintkezett a testünk.
Képzett/tanult masszőr, ezt éreztem a mozdulatain, de nem igazán tudtam figyelemmel kísérni a mozdulatait, mert a tevékenysége nyomán kezdett megszűnni a külvilág, én elérkeztem a nyugalom szigetére.
A forró olajos keze el-eltévedt a combom belső felén, és még beljebb-feljebb is megérintett néha, de ez csak amolyan incselkedés volt, játék az érzékekkel.
Egyszóval a teljes ellazulást elértem volna, ha folyamatosan nem "zavart volna" meg a vádlimtól a vállamig el-eljutó két kemény melle, a fenekemhez nyomott szemérem dombja, a lábaimra szorított combjai, egyszóval maga a masszírozásba ekkora már teljesen bevont olajos, csodás női teste. Amit a tükörben tisztán láttam...
A megváltó "megfordulhatsz" kimondása előtt azonban Ő fordult meg rajtam és biztos ami biztos beolajozta a csodás és kemény popsiját is testének minden hátsó porcikájával egyetemben.
Ekkor végre elhangzott a várva várt szó...
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ezt előre nem beszéltük meg, lesz ami lesz, először jöttem, majd meglátjuk mit hozunk ki egymásból, stb... Ezt beszéltük meg.
Ehhez képest amikor megfordultam már minden porcikánk érintkezett valami módon és nem is engedett hanyatt dőlni. Szembe ült le velem a lábaim közé és a talpaitól kezdve végre én is elkezdtem simogatni az olajtól kellően síkos testét. A lábfejétől indulva a vádliján át fel tovább a csodás mellekig, csókoltam a nyakát, meg ahol csak értem a testét.
Ebből a pozícióból helyet cseréltünk és én szabad keze(ke)t kaptam. Az elém táruló látvány leírhatatlan. Ezt látni, érezni kell...
Nem akarok olyan melldöngető dolgokat is írni amik nem történtek meg, de a fantáziáját itt eressze el mindenki.
Újra váltottunk és én kerültem a hátamra, most már a célegyenes felé kanyarodva. De még messze volt a vége, mert olyan következett amiben nekem még nem volt részem... Háttal nekem felült a hasamra, majd elkezdett előre csúszni (ismétlem: csak masszázsról beszélünk!) és a szemérem dombja után a vádlijai, majd a talpai közé kerültem.
Ezt megismételte még egyszer, aztán végleg rátért a végjátékra. A csodás ajkaival és a kezével értem el a minden férfi által vágyott gyönyört, miközben a kezem ügyében volt mindene e csodás, feszes testnek és a szememmel néztem végig eljönni a végemet.
Ezután egy rövid időre szilvia is előkerült, de nem tudta elrontani a szoba hangulatát...
Miután "visszatért a látásom" a hozzám bújó mosolygós leányzóval beszélgettünk egy picit, de a kegyetlen idő közbeszólt és - ismét biztosítva a diszkréciót - a fürdő felé vettem az irányt.
Gyors öltözés, búcsúzás és már újra az utcán voltam hogy visszazökkenjek a mindennapok forgatagába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extraként a nfvsz szerepel megadott lehetőségként. Végtelenül korrekt elbánásban volt részem, a fürdésnél a hátamról az olajat is segített lemosni. Amiért elmentem hozzá azt többszörösen is megkaptam. Amit távozáskor éreztem, no azt hívják elégedettségnek.
Az elszámolás nem is volt kérdés. Az ajándékot előre odaadtam, de fel sem bontotta a csomagolást, a távozásomkor érintetlenül hevert ugyanott az asztalkán a tálca mellett.
Rózsacsokor
carlfred nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Biztos hogy visszamegyek. Biztos hogy hamarosan. Ő egy gyöngyszem, akin - és ezt nem rossz értelemben mondom - már nincs mit csiszolni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eni erotikus masszázs beszámolójáról


2019-10-25 05:04:42
Összességében jó beszamoló lett. Írtad, hogy eresszem el a fantáziámat, én mégis tőled szerettem volna megtudni a történteket. Egy apróság: Eni egy masszőz és nem pedig masszőr. Az írás és Eni bemutatása remek. Csak ámulok, hogy Eni mennyire lenyűgözi a vendégeit és csak záporoznak az istennős kitüntetései. Kösz az írást!
Mutasd mindet

FunkciókEni legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-11-14) : Nem egészségügyi masszázsra indultam, ezért kifejezetten örültem a tataminak, szerintem az való erotikus programhoz. Viszont nagyon profi masszázsra meg nem is alkalmas. Amit kaptam, ennek tükrében, egy mégis erős, határozott, jól eső masszázs vokt, sok arra utaló mozdulattal, hogy lesz itt más is.

(2019-04-19) : Hot oil all over the body and light touch, that turns into a closer and fuller contact, and blooms to an erotic tsunami applied with all her naked oiled body!

felejthetetlen: 10db
(2022-07-15) : Szépen, szisztematikusan haladt felfelé a derekamon keresztül a hátamig, folyamaosan pótolva a melegített olajat a bőrömön. Átgyúrta a hátam, majd kitért a fájó nyakamra, vállamra is - bár azt mondta ennek a kezelését a végére hagyja, szóljak nehogy elfelejtse :) Még bemutatott egy eddig ismeretlen csúszka-koreográfiát, amikor is konkrétan ráült a nyakamra és úgy csúszkált a hátamon fenékkel, puncival, miközben masszírozott a kezeivel. Hát, uraim, már ezért megérte eljönni Enihez! Hanyattfekvésbe irányított és elkezdett a combomon dolgozni, egyre feljebb és feljebb haladva. Kaptam egy nagyon finom farok masszázst is (nem tudom a pontos nevét - én ilyenskor sosem tudom megkülönböztetni melyik-melyik :D)

(2022-06-29) : Ahogy én kezdtem hasra fekudni közben Eni megszabadult a fölösleges ruhadarbtol, és már Éva koztümben csodalhattam gyönyörű alakját egy kis időre. Ő mögém helyezkedett, és meleg olajjal a labamtol elkezdett finoman a kezelésnek. Ami nagyon jól esett, mondtam is neki igy folytatja elalszom.

(2022-03-22) : Már vártam a varázsszót, a megforduláshoz ,ami megtörtént ,folytatta a csúszkamasszázst immáron szemből ,nagyon vaditó volt, a lábaival is kényezetette a velem egykorút, majd kérdeztem nem e akarna egy kis kölcsönösséget amit szivesen fogadott ,igy most őt parancsoltam hátára

nagyon jó: 5db
(2023-01-09) : Na de én is megkaptam a várt kényeztetést,csak pici kéz rásegítéssel mert hát tulajdonképpen folyamatosan merev, félmerev állapotban volt, és sok ajak, nyelv, szájmunkával.

(2021-05-31) : Kezdetét vette a PROGRAM! Volt ott mindenféle masszázs variáció forró masszázs krémmel, hideg talpakkal, isteni cicivel, kemény popsival.. szóval mindent bevetett Eni! Fájó tagjaim is megkapták a kényeztetést, nem csak a velem egykorú... Nagyon jó volt...

(2020-10-22) : Melegített olajjal (?) krémmel (?) masszázsol, ami nagyon kellemes érzés. Mondta, hogy az első öt-tíz perc csak masszázs, a kellemesebb (és az általam erősen preferált) részek azután következnek majd. Ez az öt-tíz perc a lábak, vádlik, combok lágy masszázsával telnek, de kisvártatva megérkeznek az első érdeklődő besimítások is a lógós kollégához.

: 8db
(2022-12-14) : Nem volt rossz amit csinált, alulról felfelé haladt, erősnek nem nevezném, inkább kellemesnek. Én a masszázsból hiányoltam, hogy csak hosonfekvésből masszírozott meg, szóval csak a hátsó részt. A csúszka masszázst is onnan kaptam.

(2022-06-22) : A masszírozást egyre feljebb folytatta, jött a vádlim majd a combom ás az ülőgumóim.Nagyon jól esett egyes érintésitől kicsit jólesően kirázott a hideg, illetve amikor elkezdett teljes testtel csúszkálni, hát az mindent vitt. Nagyon érezte, hogy már rég nem láttam NŐ-t közelről, és hogy kicsit be is vagyok feszülve, de élvezem is a helyzetet.

(2022-03-27) : A masszázs, a törölköző lassú lehúzasával kezdodött ami elég kellemes és innen lehetett sejteni ezt a fajta szenszuális stílust ami Eni mester fokon muvel! Meleg olaj használatával a lábaktól halad felfelé, kis benyúlasokkal de mellette teljes relax és egy viszonylag rendes masszázst kapsz.