Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
erotikus masszázs beszámoló

Liza

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2019-09-22 20:38:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolót,örülök hogy jól érezted magad :) várlak máskor is sok szeretettel ! Puszi Liza

Beszámoló +36 102900

Adamantine a 2019-09 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Éppen megjelent a hirdetése, telefonon hívtam és szerencsére fel is vette. Kissé mélyebb, kellemes alt hangja van, nekem nagyon tetszett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a parkolás nem nehéz, nem fizetős. BKV járat is a közelben tesz le, kis séta a kapuig.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás csendes, modern építésű lakóparkban. Tiszta, világos, egyszerűen berendezett bérlemény. Diszkréció adott, nem zavart senki sem minket. Kis szoba, amolyan tetőszoba design, viszont szépen berendezett, semmi extra (nem is kellett...). Padlóra kényelmes matrac terítve, kis párna, tiszta lepedő. Kis mécsesek fokozták a hangulatot. Nagy méretű síktükör a falon a jobb beláthatóság érdekében, szék, asztalka, szobainas az ingnek. Fürdőszoba higiénikus, tiszta, mindennel felszerelt, ahogy kell.
Liza külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Nagyon jó képei vannak feltéve, igaz arc nélkül, de első látásra is Liza gyönyörű, fantasztikusan csinos, szexi lány! Már első látásra belebolondultam, mosolyogva puszikat adva tessékelt beljebb. Fekete bikiniben fogadott, amely a fürdésem után lekerült róla. Meztelenül nemcsak igéző látvány, hanem Istennői szépség, gyönyörű selymes tapintású bőr, kissé sminkelt gyönyörű arc, csillogó barna szemek, diszkréten rúzsos ajkak. Tökéletes mellekkel, rugalmas popsival, szép combokkal és kecses lábikókkal. Leírás nem teljes, mert hosszú órákat lehetne mesélni gyönyörű testéről, amelyet kibontott szép hosszú haja koronázott meg. Liza sztem egy szépségkirálynő!
1.  +36 beszámoló Budapest 102900 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 102900 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1029005.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1029006.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 102900
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürdéshez egy frottírtörülközőt nyújtott át, aztán elvezetett a fürdőbe, s elmagyarázta, hogy a meleg vízre kicsit várni kell. Fürdő végeztével már félmeztelenül fogadott, megcsodáltam és megdícsértem a gyönyörű gömbölyű ciciket, amiket mosolyogva nyugtázott. Kérdezte, hogy mit is szeretnék, hát kértem egy kis frissítő masszázst a hátamra, vállaimra első körben. Másodkörben már a cicis masszázs után kezdtem sóvárogni, amit szintén készségesen, mosolyogva teljesített, de már bugyi nélkül. Közben rengeteget beszélgettünk, nagyon sok mindenről, ismerkedés céljából. Massage közben sok kis puszit is kaptam, főleg a nyakamra, izgató volt érezni a rugalmas melleit és a kemény bimbók érintését a bőrömön! Tükörből mindent látni lehetett, de ezt már nehéz tolmácsolni a látvány erotikus tartalma miatt :) Még eltartott egy ideig a cicis masszázs, hiszen nagyon jól éreztem magam, majd elhangzott a fordulj meg felszólítás, és én engedelmeskedtemmm...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kis olajat kent a kezeire, majd Kezelésbe fogott az első néhány másodpercben, majd az ajkai közé kerültem. Kicsit felemeltem a fejem, hogy látni is lássam, szemembe is nézett sokszor, csintalan mosoly játszott az ajkai sarkán, aztán ugye már nem lehetett sokáig bírni, nagyot élveztem. Nem hagyta abba azonnal, még csinálta kicsit. Aztán szép lassan befejezte, majd letörölgetett (magát is). Megköszöntem neki, még simogattuk egymást kicsit, beszélgettünk aztán mentem fürdeni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elolvasva a bővebb info-ját még telefon előtt, elegendő virágszál került a borítékba, felfelé kerekítve.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Úgy érzem, szerencsés vagyok, hogy szinte azonnal találkozhattam Vele. Röptében olvastam a besziket róla, mivel siettem már Hozzá, de magam szeretem megtapasztalni a randit. Liza különleges, egzotikus szépség, élvezettel csinálja amit csinál, nagyon profi masszőr és kedves, kellemes kis hölgy. Rendszeres vendége leszek, már ez biztos.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet