Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
erotikus masszázs beszámoló

Pillangó35

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-06-30 01:33:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 101740

prof1 a 2019-06 hónapi randiján történteket írta meg Pillangó35 hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előszabadság előtti munkaőrület kergetett egész héten, ezért reménytelennek látszott, hogy előre tervezetten eljuthassak valahova. Ezért pénteken este dupla szűréssel, kihasználva az oldal erényeit megpróbáltam a reménytelent, egy szombati első időpontot. Először a másnap biztosan elérhető lányokat, majd azon belül a VTR-rel rendelkezőket szűrtem le és máris elém pattant Pillangó, aki újabban használja ezt az opciót. Ráírtam sebesen VTR-en és türelmetlenül vártam a választ, ami jó fél órán belül meg is jött. Az optimálishoz képest 45 perccel későbbre tudott csak reggel első vendégként fogadni, de már okéztam is. Élveztem, hogy nem tudja, az egyik törzsvendégével egyeztet, mert eleddig csak telón egyeztettünk, élőben, vagy sms-ben. Éljen a sokat szidott innováció!
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A kedvelt 13. ker belső részén, a West Endhez közeli ismert utcában található. Bár a megadott házszámot a körúthoz közelebb saccoltam, de szerencsére a kellemesebb jóval beljebb lévő fertályon van. Mivel az utca egyirányú a körút felé, Budáról célszerűbb inkább az Árpád hidat választani. A cím egyértelmű, a parkolás kellemes, főleg szombaton, hely bőven és kivételesen ingyenes, amúgy hétköznap természetesen fizetős. Az épület régebbi építésű, tipikus többemeletes újlipótvárosi ház, jó közepes állapotban. A környék inkább polgári jellegűnek mondható. A házszám alapján a GPS pontosan odavisz, célszerű használni az egyirányú utcák miatt. BKV-ról nem tudok nyilatkozni, de a Lehel piac sincs messze, asszem ott valamelyik metro megáll és onnan már csekély sétával is elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A bejutás pofonegyszerű a kapott kóddal, pár lépcsőn fel és az udvarból ugyancsak pár lépcsőn keresztül elérhető diszkréten, kukucskáló öregasszonyok szemétől nem vizslatva a szalon. Igen ez nem lakás, hanem igazi szalon. Sokkal jobb. mint várnád, ennek oka, hogy korábban szépségszalonként működött, ezért minden földi jóval fel van szerelve. Nekem két különböző helyen lévő zuhanyozót is sikerült igénybe vennem. Először egy nagyobb, welness-részlegben lévőt, ahol tágas infrakabin is van, majd a masszázs végén a maszobából közvetlenül nyílót. Mindkettő patika tiszta, bőven ellátott tusfürdőkkel, az elsőben a kézmosónál szájvíz pohárkákkal. A törölközők jó nedvszívók, nem lestrapáltak. Az egész szalon nagyon igényes, makulátlan tisztaság mindenhol, beleértve a tatamit és környékét is. Úgy gondolom a színvonalból nem engedett Pillangó az ugyancsak igényes korábbi helyéhez képest.
Pillangó35 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Pillangóhoz nem először látogattam el, de az új helyen most voltam először és pár hónapos kihagyás után már ő is nagyon hiányzott. A belépéskor öszinte örömmel fogadott és meglepődött, hogy én vagyok a vtr-es pasi. Abban a frontképeken is látható dögös, egyrészes piros ruciban fogadott. Mikor átöleltem kezeim rutinszerően csúsztak derékon át a csodás popsira, rögtön érzékelve, hogy a bugyi valahol elveszett...szerencsére és azok a csodás keblek is csak úgy omlottak a mellkasomra. Forró csókokat váltottunk a találkozás örömére, nem volt könnyű elengedni egymást. Pillangó az a nő, akinek erotikus kisugárzása túlmutat ragyogó testi adottságain. Van benne egy olyan bensőséges attitűd, ami mindent felforrósít körülötte, mert erotikus megnyilvánulásai annyira spontának, direktek és őszinték, hogy azt érzed, ő az a magyartanár a gimiben, aki elpirul a szerelmes versek elemzésekor és mindent csinálnál vele 15 éves kamszként, csak verset nem elemeznél. Ő az élő példa rá, hogy a szépség bizony belülről fakad, de még mennyire. Hosszú szőke fürtjei kiemelik üde mosolyát, minden irányból kerekded vonalai állandó simogatásra csábítanak, bőre bársonyos, világos. Rendkívül elegáns, dekoratív jelenség, akivel a magánéletben is bárhol meg lehetne jelenni. Bár már sokadszor találkozunk, mindig ugyanúgy hat rám, egyszerűen megkívánom már az ajtóban...pedig még semmit nem csinál, csak rámnéz talpig mosolyban és megérint...
1.  +36 beszámoló Budapest 101740 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 101740 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1017405.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1017406.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 101740
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A frissítő zuhany után én értem előbb a tágas, félhomályban rejtőzködő maszobába, majd beperdült Pillangó is egy pohárka ásványvízzel. Átöleltük egymást szorosan, ő még ruhában én már csak a bőrömben, ki-kiugrálva belőle. Igazi, szenvedélyes nyelves csókokat váltottunk, keze a cerkámra fonódott, majd csodás popsijába kapaszkodva szorosan magamhoz húztam, nyakát, vállait csókolva. Majd hirtelen megfordult a kis bestia és ártatlan szemekkel rám nézve kérte, hogy húzzam le a cippet, mert szegény nem éri el ott hátul. Hmm, rögtön Kim Basinger jelenete jutott eszemben a 9 és 1/2-ből, és Pillangó erősen emlékeztet is rá. Szép lassan haladtam lefelé és a zár egyre nyílt egészen a popsi vonaláig, Pillangó is szaporábban vette a levegőt, mert ajkaimmal, nyelvemmel követtem gerincén zippzár útját egészen a popsi vonaláig, fülemben Joe Cocker dallamával...és ő végig finoman ringatta a csípőjét, mintegy rázva le magáról a kis pirosságot. Jobb kezemmel a derekánál előre nyúltam és alulról ráfogtam a hatalmas vízcseppként lecsurranó keblére, majd másik kezemmel a másikra. Azonnal forróság öntötte el az ágyékomat e mennyei érzéstől. Pillangó bimbói egy szemvillanás alatt kikandikáltak keményen a mutató és középső ujjaim között. Hirtelen mozdulattal belekapaszkodtam a derekánál aléltan csüngó textilbe és domborodó popsiján keresztül bokáira rántottam, kis harapás a popsiba, majd megfordítva felnyalintottam magam az alsó ajkaktól egyenesen a felsőig. A farkam e kis játéktól teljes harckészültségbe vágta magát, véget vetve a bevezető 'masszázsnak'...mert ez volt a masszázs:)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Egy szemvillanás alatt a tatamira omlottunk, ahol Pillangó hanyatt fektetett, vagy inkább rám hagyta e pózt, térdeivel V alakba helyezte lábaimat és a függüleges pozícóhoz makacsul ragszkodó barátomar kezdte ajkaival kilövésre kész állapotba hozni. Finoman, lágyan, de ugyanakkor mély átéléssel és erőteljesen járatott a szájában. Látszott rajta, hogy élvezi, amit csinál, főleg, amikor rám-rámnézve látta, hogy olvadozok a gyönyörűségtől. Lecsúszkált a rudamon és elégedetten morzsolgatta nyelvével a táramat, körbeölelve ajkaival egyenként a töltényeket is. E közben figyelme még a gát sikosítására is kiterjedt és bizony Pelikán elvtárs csak ámult volna, ha az ő gátján ilyen remek játékok lehettek volna. Nem akartam még kilőni a töltényeket, ezért mikor Pillangó felkúszott egy csókra a mellkasomon, átfordítottam és legelni kezdtem csodás halmait, mint egy tiroli tarka milka eső után a friss füvet. A bimbók elsötétültek és mint periszkópok a hullámokba bukó tengeralattjárón ágaskodtak ajkaim között. Ezek a mellek egy elfekvőből is rögbicsapatot csinálnának, hol gyúrtam, hol pofozgattam, hol nyalogattam, csókolgattam, huh nagyon beindítottak.
Szerettem volna megkóstolni az őszibarackot is, ezért lejjeb csúsztam és igen a finom gyümölcs már várt türelmetlenül enyhén szétnyílva, a rózsaszín fodrocskák közül kikandikált nedvesen a jóillatú kelyhecske, enyhe pulzálással jelezve, hogy nem lenne ellenére egy kis kényeztetés. Először az egyik, majd a másik ajkacskát nedvesítettem tovább nyelvemmel, majd lentről felfelé haladva egyre mélyebben járattam nyelvemet a forró olajos gyönyörben. A duzzadó csiklót épp csak a nyelvem hegyével siklattam jobbrea-balra, mint valami kis joystickot. Pillangó egyre szaporábban kapkodta a levegót, egyre szorosabban fogta meg kezemet, érezni lehetett, ahogy mind inkább átveszi az irányítást a gyönyör, majd egy halk sikollyal, egész tetében végigfutó remegéssel elélvezett, revelatív élmény volt ezt látnom, éreznem.
Kis időt hagyva a megnyugvásra pozíciót váltottunk és most ő vette át, pontosabban be a botkormányt. Egészen páratlan technikával és átéléssel vitt át egy másik dimenzióba. Szemét lehúnyva, teljes átéléssel siklatta farkamat az ajkai között pont olyan ütemben és erősséggel, ahogy nekem a legjobb volt. Valósággal szeretkezett a farkammal, fortélyosan, erotikusan és ízlésesen. Hosszan siklott a makkomtól a zacsin át egészen a gátig, majd vissza, aztán szerpentinesen körkörösen haladva, majd csak a makkot bevéve. Ajkait félig szétnyitotta és a makkomat becsúsztatta enyhén, miközben nyelvével a farkam hegyét érintgette, ujjaival a farkam tövét és a golyókat masszírozta. Éreztem, hogy mindjárt szétpattanok és mint a forró vízbe ejtett lázmérő higanyszála úgy jött lassan, de megállíthatatlanul felfelé farkamon a láva...megfeszültem és a teljes tárat az ajkai közé lőttem még a tarkóm is belenyekkent, mintha onnan is ürítettem volna. Nem tudom mennyi idő telt el, míg visszatértem odaátról. Ő csak mosolygott rám ártatlan szemekkel, hogy a cuccot hova tüntette nem tudom, de nem rohant el...utána a maradék bő tíz percben kaptam még egy finom levezető masszázst, kellemesen kilazította a vádlimat, combomat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megszokott átlagos méretű csokorral kell készülni, most csak egy órára tudtam menni, de azt hiszem másfél az ideális, amúgy az is szinte észrevétlenül elrepül. Természetesen erről nem esett szó, mert nem illett volna a helyzethez. Utólag a maszpadra helyeztem, meg sem nézte.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Pillangó egy fantasztikus NŐ, túl azon, hogy gyönyörű, kiváló testi adottságokkal bír, de olyan elegánsan sugározza az erotikát, ami ugyancsak ritka. Persze őt 'olvasni' is tudni kell, lehet hogy más nem ezt veszi le, de az biztos, hogy minden mozdulatában egyszerre van jelen a finom nőiesség és az incselkedő erotika. Egy igazán kedves és odaadó lány, aki ráadásul beszéli a férfiak nyelvét, jó dumálni is vele, amikor épp egyikünk szája sem foglalt:). Valahogy neki nincsenek rossz napjai, ő az aki adja és nem elveszi az energiát. Elsősorban a humoros és vagány uriemberek fogják igazán kedvelni, mert ők tudják kihozni belőle az igazi visszahúzós élményt. Az együtt töltött idő észlelhetetlen sebességgel elrepül, közben annyira leköt, hogy az utcán veszed csak szinte észre, hogy egy bombázónál voltál és már vissza is kéne menned. Nála a függőség reális opció.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Pillangó35 erotikus masszázs beszámolójáról


2020-07-19 05:35:42
Hát egy ilyen remek és alapos írás elolvasása után, nekem is mielőbb meg kell majd látogatnom a Hölgyet!!

2019-07-21 09:20:07
Fantasztikus élményben volt részed. Kedvcsináló, informatív beszámoló. !

2019-07-21 07:21:53
Köszönöm a beszámolót. Szeretnék mielőbb sort keríteni e gyönyörű hölgy társaságában hasonló finomsagokat átélni.

2019-07-21 03:21:17
Jó volt olvasni! Köszi

2019-07-04 02:06:04
Kedves Előttem szóló Uraim, lehet itt beszélni erre és arra, a helyzet akkor is az, hogy Prima sztori Príma beszámoló = Irány Laura
Természetesen .
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

felejthetetlen: 2db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

(2023-05-23) : Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is .

nagyon jó: 2db
(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 5db
(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.

(2023-08-02) : Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát.