Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-06-22 20:17:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ +36702586068 101673 erotikus masszázs

Corona a 2019-06 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam. Nagyon kelemes hangja van, részletesen elmondott minden lehetőséget. Még telefonban megbeszéltük az időpontot. Később módosítani kellett, de nem volt probléma.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyon egyszerűen, egy villamosjárattal megközelíthető a Margit körúton. Korábban érkeztem, de a környéken vendéglátó üzemegységek is működnek, ha el kell ütni az időt... Parkolás a környező mellékutcákban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi bérházban szépen felújított lakás. Több szoba is van, de nagyon csendes hely. Előszobában fotelek, ivóvíz automata, beljebb Zoé kis szobája. Nagyon tetszett, szép belülről. A tatamin alakban elrendezett törülköző, rózsafejekkel díszítve... Nagyon szép volt, tetszett, hogy így várja a vendéget. Fürdő mindennel felszerelt, tusoló, szájvíz és többféle tusfürdő. Higiénia magasfokon.
ZOÉ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képei jól adják vissza szépségét, csodás alakját. Valóságosan is gyönyörű! Arca szép, szemei csodásak, igézőek (kérdezte is néha, hogy miért nézem? :). Mosolya is csodaszép. Teste nőies, telt, cicik ideálisan gömbölyűek, popsi is fenséges. Bőre selymes, érintése izgató.
1. ZOÉ +36702586068 beszámoló Budapest 101673 erotikus masszázs
3. ZOÉ +36702586068 beszámoló Budapest 101673 erotikus masszázs4. ZOÉ +36702586068 beszámoló 2019-06-22 20:17:18 erotikus masszázs 1016735. ZOÉ +36702586068 beszámoló 2019-06-22 20:17:18 erotikus masszázs 1016736. ZOÉ +36702586068 beszámoló 2019-06-22 20:17:18 erotikus masszázs 101673
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Kiváncsi voltam, ezért egy olajos cicis masszázst kértem, kaptam. Lábaimhoz ült, majd a lábszáraktól felfelé kezdte átgyúrni az izmaim. Közben ismerkedtünk, beszélgettünk mindenféléről, még zenéről is. Lassan befejezte, majd rámfeküdt és simogatva, cicivel is masszírozva csúszkált, rendkívül erotikusan, érzékien! . Sokszor puszilgatott közben, simogatott is, az átélt események hatására már elkezdte a levezetést:
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
kérdezte, kényeztethet-e? Igent mondtam, de előbb magamhoz vontam és néhány perces csókolózás következett, s így előkészítve a hangulatot. Olajat kent a kezecskéire, majd rövid kézimunka után forró ajkai közt találtam magam, nagyon finom és jó volt, majdnem azonnal végem lett... de tovább csinálta, sokszor szemembe nézve (és gondolom, mosolyogva, de ezt a szituáció miatt csak képletesen). Eltelt néhány perc, majd finom isteni franciája meghozta gyümölcsét. Még csinálta kicsit, nem hagyta abba, szépen befejezte. Tisztogatás után kértem, hogy feküdjön le mégpedig hanyatt, és csókolóztunk kicsit, végigpusziltam a fülecskéitől, a nyakán keresztül a mellbimbókig - itt kicsit hosszabban időztem, mert láttam hogy élvezi - Lejjebb haladva, a hasikáját és végül a finom puncikáig. Itt töltöttem a több időt, folyamatosan figyelve az arcát, mellét is simizve, majd gyengéd kényeztetésem beérett! Teste remegett aztán kicsit eltolta az arcom, de láttam rajta, hogy jólesett neki :). Szépen megköszönte, szeinte nagyon finom volt :) Kis pihenő után, amikor ismét mellém bújt, inkább kislányos bájjal, mint egy cica. Újra felvetette, hogy masszírozna még, de mosolyogva mondtam neki, h pihenjen egy kicsit. Még beszélgettünk egy sort, aztán megint eliramodott a lábaim közé kényeztetni! Ismételte a csodás eredményes technikájával, még sosem sikerült ez senkinek sem!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A virágszálakat borítékban hagytam a szekrénykén, teljesen korrekt, abszolút megérte.
Rózsacsokor
Corona nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé gyönyörű, bájos ifjú hölgy, hatékony, profi masszázzsal és isteni franciával. Nagyon kedves, aranyos, élvezet vele minden perc! Szereti, ha kényeztetik és én is nagyon szerettem, simogatni is, csólolni is! Mielőtt elmentem, megöleltük egymást, hosszan csólolva. Visszavár és én biztos megyek Hozzá még sokszor!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ erotikus masszázs beszámolójáról


2019-07-01 17:59:09
Tömör, hangulatos, informatív beszámoló. Kellemes kalandban volt Részed! :-)

2019-06-24 13:42:36
Nagyszerű élményedet nagyszerűen osztottad velünk. Hiányérzetem annak a leírásában amit úgy említesz, hogy még senkinek nem sikerült.
Ezt az értékelésemben nem érvényesítettem.
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

felejthetetlen: 18db
(2023-12-14) : Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez,

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

(2023-01-01) : Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, ért a testhez. Mintha az enyém sem lenne idegen neki - tudja, hogy mit és miért csinál velem. A gyúró mozdulatok közé be-becsempészett kellemesen lágy érintéseket, de tette ezt a lehető legtermészetesebben és feszengés nélkül "táncolt" körbe rajtam,

nagyon jó: 13db
(2023-12-27) : Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt. De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.

(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

: 7db
(2023-12-06) : Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán.

(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.