28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Aurora szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Aurora-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-15 00:28:22

Berthier
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aurora reagálása

Drága Barika!:)
Köszönöm neked a kedves beszit és hogy ismét randizhattunk.:) Nagyon össze szokott kis páros vagyunk, ezért nem is kell már írnom hogy mindig várlak és jól érzem magam veled mert ez már evidens!:) Most röpke kis tali volt de nemsokára újra itt leszel a húsvéti nyuszi társaságában!:) Várlak téged nagy szeretettel a fülessel együtt!:) Nagyon szép napot neked! Csókollak és nyauuuu...

Szexpartner beszámoló Aurora Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonos egyeztetés előzte meg randimat Aurorával és már egy héttel előre bejelentkeztem hozzá a biztos időpont miatt majd VTR-en is megerősítettem azt.
Néha nem könnyű időpontot kapni mert nagyon népszerű a Kishölgy! 
Jó volt hallani kellemesen bársonyos hangját aztán már csak a napokat és a perceket kellett visszafelé számlálni a "nagy napig"!  :) 
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az Allee közelében található búvóhely közelében autóm is megpihen az árnyas fák hűvösében. 
A közeli Allee mélygarázsa is kínál parkolási lehetőséget aki éppen bevásárlásból lóg el egy kis görbe kanyarra . :)
Élhető környék számomra oly kedves emlékekkel. Korábbi "fővárosban közlekedni"-fóbiám megszűnt amióta Őt megismertem és nagy örömmel érkezem mindig hozzá. 
A parkolásra pár percet szánva eddig mindig találtam helyet hűséges benzines paripámnak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy remekül felújított minigarzon -afféle csajszis kuckó minden szükségessel felszerelve ami egy kitűnő randi érdekét szolgálja.
Jó fekvés-elegáns berendezés -finom illatok-halk kellemes zene. 
Kényelmes franciaágy a tetthely a nappaliban, a makulátlan tisztaságú fürdőben kád-szájhigiénés cikkek és tisztálkodószerek tömkelege.
Kifogástalan vendégvárás jellemzi mindig! Édesszájúak részére bonbonnal is szolgál a szépséges Kishölgy! Imádnivaló Tündér!  
Aurora külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Aurora a képeit rendszeresen frissíti de ez csak a szépre éhes férfinép javát szolgálja mert kicsiny vendéglátóm az idő múlásával sem változik. A sportosan szexi filigrán hölgy képei láttán döntöttem úgy, hogy nekem Ő kell! 
Huncut barna szempár, állandó mosolyra húzódó ajkakkal, gyönyörű, formás vádlik és combok s olyan popsi tulajdonosa e kicsi lány amit csak legmerészebb álmainkban tudunk elképzelni! Tenyérbe illő feszes mellei pontosan az esetem és bimbói a legfinomabb érintésre is kitűnően reagálnak!  
Sötét szemöldöke és illatos dús szőke hajkoronája kellemes kontrasztban áll egymással és nekem nagyon de nagyon bejön! Finom és ápolt bőre illatát bódultan szívom magamba de a lágy érintései szinte leírhatatlan örömmel töltenek el. Simára epilált bőre cirógatásra született, és a dekoltázsa valamint a nyaka olyan hibátlan ránctalansággal hivalkodik ami még húszéveseknek is büszkeségévé válna. A jó genetika mellett e kitűnő alak a rendszeres és kitartó sporttevékenység által ilyen hihetetlenül csábító! 
Amennyiben nívós férfimagazinok részére keresnék gyönyörű modelleket akkor biztosan szerződést kínálnék neki mert ilyen hihetetlen alakkal és profi pózokkal csak ott találkozik az ember! A mozgásában órákig tudnék gyönyörködni mert olyan természetesen de ringatózó-nőiesen lépdel ahogy mástól nem látom.
Amit a képeken nem láthatunk az a részéről megnyilvánuló kedves bánásmód és a vendégcentrikus magatartás.
Könnyen oldja a hangulatunkat jókedvével és minden témában kitűnő társalkodópartner. Nála közvetlenebb és kedvesebb hölgyet nem tudnék elképzelni!  

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy piros egyberészes neccruhában nyitott ajtót amitől ott menten majdnem behidaltam!!! 
Hegyesen ágaskodó bimbócskái szemtelenül kandikáltak ki a necclyukacskákon ! 
Aztán tekintetemmel lejjebb pásztáztam, és megpillantottam pillangós szépségét, a fazonra igazított puha trimmelt háromszög-szőrpamacskával! KO2! A szívem a torkomban dobogott! 
Mit tud még mutatni nekem ez a csodanő ha már az ajtónyitás során újfent letarolt a dögös megjelenésével? 
A nappaliba kísért lágy lépteivel előttem úszva én pedig csak ejtőztem a látványban! 
Itallal kínált és jóízűen kortyoltam a finom nedűt miközben társalogtunk arról ami csak az eszünkbe jutott. Törcsi-fürdő-zihi-zuhi aztán újra a szobában az ágy mellett állva álltam a kicsiny bombanővel szemben. Hozzá léptem és a ruhájából kibújtatva csókra forrt ajkunk. Hátára fektettem, és fejét a párnáján pihentetve lehunyt szemmel várta, hogy nyelvem felfedezze a combjai rejtekében búvó kis pillangós szépséget. Arcomon elégedett mosollyal nyalókáztam a finom kisajkakat és kezeim el-elkalandozva a mellbimbóit cirógatták majd ujjainkat egymásba fonva élveztük egymás érintését. Aurora finom érintése a legkérgesebb férfiszívet is meglágyítaná minden bizonnyal. Megfordultunk és egy olyan kellemes érzéki franciát kaptam ami csak ritkán adatik meg. 69-be fordultunk és élvezhettem csodás popsijának látványát is miközben csak nyaltam és nyaltam. 
Gumi fel és máris nyeregbe pattant s rám ülve csúszkált izmos lábait egy pillanatra sem pihentetve!
Hamarosan hátat fordítva reverse-cowgirl pozícióban ismét ejtőztem pazar popsija szépségében! Energikusan fel-le szánkázott a cerkán majd jöhetett egy kis misszi! 
Csókoltam és öleltem a kis szőke szépséget miközben szeretkeztünk. 
Még egy kis doggy-ra is jutott idő és magasra pucsított szépséges gerezdjei között farkam eltűnt nedvesen hívogató résében. 
Két térdemen pihenve az ágyon Aurora kezébe( és szájába) adtam a befejezés lehetőségét. 
Finom ajkai közt ért a beteljesülés majd kölcsönös tisztálkodás után még maradt idő egy kis kedves beszélgetésre és összebújásra is mielőtt a fürdőbe tértem újra. 
Két nagy puszi és csók zárta a randinkat és máris vágyakkal fűtve gondoltam a következő randira pedig Aurora csókjának nyoma még ajkaimon volt.  
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az új átlag alatti méretű csokrot kicsit továbbdíszítve helyeztem a nappali szekrényének egyik polcára.
A bővebb infobol lekérhető a csokor mérete és ez a bőséges alapcsomaggal egybevetve az "abszolút megérte" kategória!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ez a randi is egy kellemesen kötetlen ünnep számomra Aurora kitűnő és vidám társaságában .
Önfeledt jókedv járja át a kis kuckót és meg is feledkezik az ember a világ szürkeségéről miközben az Ő karjai közt élvezi az élet szépségét.
Szépségén túl a kedvessége magas szinten elvarázsol és tudom, hogy újra-és újra e mámor részesévé kell, hogy váljak!
Jó ideje az Északi Fény függője lettem akinek fénye mindahányszor mézes gyümölcsként vonzza be lepke -tudatom és arra az egy-két órára a mennyekben érzem magam! 
Köszönöm szépen Drága Aurora! Csókok és ölelés! 

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aurora szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Aurora nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAurora legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2019-02-10) : Eközben Ő sem tétlenkedett és pazar technikával hamar merevítette farkam. Cikázó-köröző mozdulataival birizgálta a fék környékét aztán mélyebbre véve rezgető-pulzáló nyelvpattintásokkal húzott még magasabb szintre.

(2019-02-03) : Valamit másként, jobban tett, mint bárki más előtte, mert én csak élveztem a véget érni nem akaró szeretkezést, Ő gondoskodott arról, hogy ez kellő, de még milyen kellő változatossággal történjen. Kipróbáltuk egymás kedvenceit, meg ami úgy jött. Mindezt úgy, hogy az egészben nem volt erőlködés, nem volt görcs, sőt!

(2019-01-24) : Én alulra, Ő féloldalt fölém. Izgatóan tünteti el a farkam ajkai között, s nyelvével végigfut rajta, majd kint is tesz egy látogatást a fürge nyelvecske míg a zacsinak is kijut a jóból.

felejthetetlen: 14db
(2018-12-07) : Megint ágyra heveredve elkezdtük egymást nyalni falni és simogatni. Csókja ekkor még visszafogott, már már szende. Lehámoztuk egymásról a kevéske textilt, s érezhettem, ahogy finom bőre hozzámér, a formás cicik nekem feszülnek.

(2018-10-31) : Időnként végigszánkázott oldalán ajkaival, máskor csak a végén játszadozott nyelvét fürgén megjáratva rajta, néha pedig váratlanul teljesen eltüntette, hogy aztán ismét kezdje elölről.

(2018-10-15) : Hamarosan pózt váltottunk és ő kezdte meg rajtam pompás francialeckéjét. Jó félig eltüntetve nyelvének csettintő-pulzáló technikájával gyorsan felhúzott és hamarosan teljes keménységgel reagált a cerka a finom kezelésre.

nagyon jó: 4db
(2019-02-21) : Dolgozik helyettem, nekem nem kell csak az élvezetekkel foglalkozni, gugolva, engedve a nem mindennapi látványnak, mozog a főszereplőn le s fel, látom hogyan birtokol, ajkai átölelnek,

(2018-12-01) : Elkapta kedvenc testrészemet, és nagyon jó dolgokat tett vele, gyorsan hanyatt is vágtam magam. Közben simogattam és a kezemmel elkezdtem öt is izgatni, de javaslatára inkább 69-be fordultunk.

(2018-09-30) : Fantasztikusan franciázni kezdett, szívott, nyalogatott és egyre mélyebbre vette, nyelvével játékosan izgatva a makkot. Én kedvtelve figyeltem ahogy az egyre duzzadtabb rózsaszín jószág mélyen eltűnik édes ajkai között,

: 8db
(2019-04-02) : Kérésemre úgy helyezkedett, hogy élvezhessem a látványt a tükörből. Kis lovaglás, majd én kértem hátulról de az most nem akart működni, így újra nyeregbe pattant, csak most nekem háttal hogy tudjam csodálni helyes kis popsiját.

(2019-03-20) : Visszaérkezésem után leültem az ágyra, ő az ölembe huppant. Ismerkedés, simi, némi csók. Aztán hanyatt döntött és kaptam egy finom franciát. Elég tétlennek éreztem magam, ezért 69-be fordulás, és így végre én is tudtam kényeztetni egy kicsit

(2019-02-28) : Fürdés után édesen csacsorásztunk kicsit, majd a hátamra döntött és profin felszopott. remek technikájú, profi szolgáltató. Első körben alaposan meglovagolt, eszméletlen kitartással, nem csüggedve és odaadóan.