28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bunny szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-04-14 21:07:03

sztbali
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Bunny Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon sikerült elérni és egyeztettünk és még sokáig csevegtünk így. Változó a telefonos elérhetősége, ezért aki így egyeztet vele, akkor kell egy kis szerencse a jó időzítéshez. Napokkal előre érdemes egyeztetni; én is így tettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Már sokszor leírtam, hogy miképp szoktam odajutni. BKK buszok a ház előtt állnak meg. Villamospálya van csak a járat még nem megy el odáig. Vidékieknek Volán és MÁV is van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Bunny ismert kéjkuckója, a sokak által ismert egyszobás garzon, amiben tisztaság uralkodik a fürdő is kellően felszerelt, bár aki hiányosságot talál, az szerintem rosszul emlékszik; vagy nem nála járt. A fürdőre sincs panasz és Bunny mindig egy elég nagyméretű törölközőt ad és választható színű műanyag poharak sorakoznak a szájvíz mellett.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bunny az igazi nagybetűs NŐ. Nőiesen telt alkatához helyes arc, észbontóan nagy méretes cicik, enyhe korrekcióval ellátva, de ugyanakkor markolni és gyurmázni valóak. Feszes has elöl; kerek nagy popsi hátul és kecses lábak alkotják Bunnyt ahogy az apja annak idején elkészítette, csak Bunny azóta felnőtt. Emellett sokakat boldogít a képekkel és amiket azok nem árulnak az a megnyerő és értelmes személyisége ami mindig elvarázsol engem. Egy piros szettben és piros combfixben fogadott és Pirosszka néven jellemezte magát.

Action
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Megérkezésemkor egy-két csók üdvözlésképpen és frissítővel kínált, amit hamar elfogyasztottam. Csevegtünk egy keveset erről-arról és elvonultam fürdeni. Visszatérve Bunny már az ágyon várt engem. Odaléptem az ágyhoz erre ő feltérdelt és én is odatérdeltem mellé és váltottunk pár csókot. Utána felállt és felkínálta a ciciket, amiket én habozás nélkül kezelésbe vettem. Csókolgattam és nyalogattam őket, mikor megunta a passzív szerepet, ezért letérdelt és elkezdett franciázni és én ekkor elkezdtem lehámozni róla a ruhát amiben ős segített és utána az ágyra fektettem. Újabb csókok utána haladtam lefelé elidőzve a ciciken és utána a köldökén is. Mikor elértem a puncijához ekkor kezdett el sóhajtozni, majd a fejem húzta meg inkább beljebb és biztatott rendesen. Következtem az ujjaim és itt még nagyobb sóhajok szakadtak fel belőle és perccel később elérte őt az orgazmus. Váltottunk és a cicik fölött térdelve jött a mélytorkos kebel szex. Utána Bunny gumiért nyúlt és ennek felhelyezése után hátulról támadóban kezdtünk. egy kicsit ráhajoltam aminek következtében az ágyra feküdt és nagy biztatás közepette tempóztam benne. A következő póz a misszi volt és itt kapott egy-két "újraélesztő"mozdulatot. Nem sok időt töltöttünk így és egy újabb francia kör jött egy kis ujjazással egybekötve, majd egy újabb gumi és ismét hátulról folytattuk.A Nyuszi-póz most kimaradt, mert itt már nem sokáig bírtam és az ágy mellé állva egy kis francia után kivételesen Bunny szájába élveztem. Hagyott lenyugodni ugyan, de egy kicsit incselkedett még a velem egykorúval. Utána elfogyasztottam a második frissítőt, majd Bunny hasra feküdt és elkezdtem cirógatni a testét. Miután befejeztem még váltottunk pá csókot majd csevegtünk erről-arról és mesélt a terveiről például a nyaralásáról; ami nemsokára bekövetkezhet és még egy-két vendéget is említett akik nyomot hagytak benne (vagy inkább ő bennük).

Visszavettem a ruháimat, átadtam a csokrot és búcsúcsókok végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és szóba sem került, amúgy a bővebb infó mindent elárul. Egyetlen extrája a popó amit most sem vettem igénybe. Párszor már előfordult, hogy volt ott is aktus, de az nem a mostani találka részét képezte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét egy nagyszerű élménnyel lettem gazdagabb és most se csalódtam Bunnyban, mert, hozat a tőle megszokott formáját és sokan ezt szeretik benne.Egy-két dolog ugyan kimaradt ebből a találkozóból, de most ez is elég volt mindkettőnk számára.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2019-03-10) : Lassan a szájába vesz bevallom nekem ez a kedvenc részem imádom amikor elkezd kényeztetni. Nyuszkó nem egy távolságtartó mert pár pillanat múlva azt veszem észre, hogy torokra vett.

(2019-03-05) : majd hanyat döntött, hogy ő is üdvözölje a kiscsávot. Csodás szájja van. én megsimogattam a puncit, amibe be is tévedt az ujjam. Nekem ez mániám. Kértem egy idő után, hogy én is nyalkodhassak. Mint a villám fordult át 69-be.

(2019-02-24) : Ezután a hátára feküdt és bekövetelte a vérerest a cicik közé, úgy, hogy Ő szájjal is hozzám fért. Erőteljesen, tövig be kellett vágni a szájába a lőcsöt.Majd én feküdtem a hátamra és ismét frenetikus NF, kézimunka következett, amely roham után a szájába robbantam.

felejthetetlen: 12db
(2019-02-07) : két csók után Bunny kezdett franciázni amíg én Niki ikreit (Incit és Fincit) kezdtem el kényeztetni a kezeimmel, és a számmal valamint a nyelvemmel.

(2018-12-08) : Aztán eljött az idő és adtunk az élvezeteknek. Nagyon Szenvedélyes, és határozott, személyiség. Mindvégig írányított. több pózt kipróbáltunk. Természetesen a nyuszi volt az első :) kifárasztott rendesen.

(2018-11-30) : Nyuszó egyből kapcsolt és franciázni kezdett. Rövid idő múlva már húzta rá a gumit, és kedvenc pózában, a Nyuszi pózban kezdtünk.

nagyon jó: 10db
(2019-04-01) : Csókcsata következett, majd Bunny drága az ágyon térdelve elkezdte dícsérni férfiasságom, ami pillanatok alatt eltűnt...a végtelen mélynek ható szájacskájában. Mondanom sem kell, hogy hamar beton keménységűvé varázsolt.

(2019-02-25) : Miután némi francialecke után Bunny megfelelőnek ítelte az előkészítést meglovagolt háttal. Szeretem így mert látom is a gyönyörű fenekét és simogatni, markolászni is tudom. Innen átfordultunk kutyusba, majd a kontakt fenntartásával hasra feküdt

(2019-02-20) : A második kör előtt a lábam közé térdel és úgy beszél hozzám, hogy az ajkaival bökdösi kecmeckét, egy idő után a bökdösődés kölcsönösé vált, én meg csak néztem micsoda bökdösődés folyik itt.

: 9db
(2019-04-20) : Utána csókcsata majd következett egy isteni francia ahol a mélytorkos akciót is bevetette. Következtem én amit dicsérő szavakkal nyugtázott hogy tetszik neki és ne hajam abba.

(2019-04-11) : Nagyon újat nem tudok mondani bá 400+ beszámoló után.Huhh....hát megizzasztott keményen a Nyuszi.Teljes mértékben azon van,hogy a vendég jól érezze magát, nem volt olyan kérésem amit ne teljesített volna - és talán én is tudtam teljesíteni az ő kéréseit- amolyan régen látott szerető érzése van a randinak.

(2019-03-17) : Bunny fantasztikus nyelvelésbe kezdett velem. Majd mikor már alig kaptam levegőt, szinte belefulladtam csodás kebleibe, amiket a nyelves után a számba nyomott. Majd valahogy hanyatt az ágyra keveredtem, és jött a váltáS