0
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 9-17
20
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Bunny szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-04-14 21:07:03

sztbali
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon sikerült elérni és egyeztettünk és még sokáig csevegtünk így. Változó a telefonos elérhetősége, ezért aki így egyeztet vele, akkor kell egy kis szerencse a jó időzítéshez. Napokkal előre érdemes egyeztetni; én is így tettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Már sokszor leírtam, hogy miképp szoktam odajutni. BKK buszok a ház előtt állnak meg. Villamospálya van csak a járat még nem megy el odáig. Vidékieknek Volán és MÁV is van.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Bunny ismert kéjkuckója, a sokak által ismert egyszobás garzon, amiben tisztaság uralkodik a fürdő is kellően felszerelt, bár aki hiányosságot talál, az szerintem rosszul emlékszik; vagy nem nála járt. A fürdőre sincs panasz és Bunny mindig egy elég nagyméretű törölközőt ad és választható színű műanyag poharak sorakoznak a szájvíz mellett.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bunny az igazi nagybetűs NŐ. Nőiesen telt alkatához helyes arc, észbontóan nagy méretes cicik, enyhe korrekcióval ellátva, de ugyanakkor markolni és gyurmázni valóak. Feszes has elöl; kerek nagy popsi hátul és kecses lábak alkotják Bunnyt ahogy az apja annak idején elkészítette, csak Bunny azóta felnőtt. Emellett sokakat boldogít a képekkel és amiket azok nem árulnak az a megnyerő és értelmes személyisége ami mindig elvarázsol engem. Egy piros szettben és piros combfixben fogadott és Pirosszka néven jellemezte magát.

Action
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Megérkezésemkor egy-két csók üdvözlésképpen és frissítővel kínált, amit hamar elfogyasztottam. Csevegtünk egy keveset erről-arról és elvonultam fürdeni. Visszatérve Bunny már az ágyon várt engem. Odaléptem az ágyhoz erre ő feltérdelt és én is odatérdeltem mellé és váltottunk pár csókot. Utána felállt és felkínálta a ciciket, amiket én habozás nélkül kezelésbe vettem. Csókolgattam és nyalogattam őket, mikor megunta a passzív szerepet, ezért letérdelt és elkezdett franciázni és én ekkor elkezdtem lehámozni róla a ruhát amiben ős segített és utána az ágyra fektettem. Újabb csókok utána haladtam lefelé elidőzve a ciciken és utána a köldökén is. Mikor elértem a puncijához ekkor kezdett el sóhajtozni, majd a fejem húzta meg inkább beljebb és biztatott rendesen. Következtem az ujjaim és itt még nagyobb sóhajok szakadtak fel belőle és perccel később elérte őt az orgazmus. Váltottunk és a cicik fölött térdelve jött a mélytorkos kebel szex. Utána Bunny gumiért nyúlt és ennek felhelyezése után hátulról támadóban kezdtünk. egy kicsit ráhajoltam aminek következtében az ágyra feküdt és nagy biztatás közepette tempóztam benne. A következő póz a misszi volt és itt kapott egy-két "újraélesztő"mozdulatot. Nem sok időt töltöttünk így és egy újabb francia kör jött egy kis ujjazással egybekötve, majd egy újabb gumi és ismét hátulról folytattuk.A Nyuszi-póz most kimaradt, mert itt már nem sokáig bírtam és az ágy mellé állva egy kis francia után kivételesen Bunny szájába élveztem. Hagyott lenyugodni ugyan, de egy kicsit incselkedett még a velem egykorúval. Utána elfogyasztottam a második frissítőt, majd Bunny hasra feküdt és elkezdtem cirógatni a testét. Miután befejeztem még váltottunk pá csókot majd csevegtünk erről-arról és mesélt a terveiről például a nyaralásáról; ami nemsokára bekövetkezhet és még egy-két vendéget is említett akik nyomot hagytak benne (vagy inkább ő bennük).

Visszavettem a ruháimat, átadtam a csokrot és búcsúcsókok végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és szóba sem került, amúgy a bővebb infó mindent elárul. Egyetlen extrája a popó amit most sem vettem igénybe. Párszor már előfordult, hogy volt ott is aktus, de az nem a mostani találka részét képezte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét egy nagyszerű élménnyel lettem gazdagabb és most se csalódtam Bunnyban, mert, hozat a tőle megszokott formáját és sokan ezt szeretik benne.Egy-két dolog ugyan kimaradt ebből a találkozóból, de most ez is elég volt mindkettőnk számára.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2019-06-08) : Finom volt, nagyon jól csinálta. Ezután hanyatt fektetett és folytatta a francia nyelvtudománya gyakorlását. Minden az ő forgatókönyve szerint ment, nekem nem sok beleszólásom volt, de hagytam is, hogy Ő bontakozzon ki, ne én erőltessek rá valamit. Jó ez így, szeretem.

(2019-04-20) : Cuppogva , szívja lompost, majd a golyszik tűnnek el odaadó szájában. Úgy fordúl, hogy mindenét eléjem. Előbb csak melleit gyúrom, popsiját markolom, majd a punciba tévednek ujjaim. Mindketten hörögve élvezzük a másik ténykedését.

(2019-03-10) : Lassan a szájába vesz bevallom nekem ez a kedvenc részem imádom amikor elkezd kényeztetni. Nyuszkó nem egy távolságtartó mert pár pillanat múlva azt veszem észre, hogy torokra vett.

felejthetetlen: 12db
(2019-06-07) : . többet és jobbat kapsz mint egy "torkon tömtem" élmény.Természetesen ettől még ez is lesz és garantálom, hogy "23" cm nem fog problémát okozni ezt természetesen Bunny mondta, hogy mehet nyugodtan nem okoz neki gondot vagy problémát.

(2019-06-05) : Utána hanyat feküdt és következett a fejlógatós, mélytorkos francia ami isteni volt. Közben sikerült jól kinyalnom a mézescsuprát. Kérte hogy hátulról döngessem meg aminek nem tudtam ellenállni.

(2019-05-21) : Megkért hogy helyezzem magam kényelembe és olyan isteni mélytorkos franciát kaptam tőle hogy alig kaptam levegőt. Majd utána én is kényesztettem egy kicsit de nagyon akarta már hogy behatoljak a tocsogó puncijába a farkamma

nagyon jó: 15db
(2019-05-12) : em kukacol, nincs andalgás, tövig. Tempózik párat, közben előre nyúlok és megmarkolom a melleit, majd én is tempózni kezdek. Hirtelen leugrik rólam, a válla fölött mosolyogva hátra néz, és csak ennyit mond.- Oké Uram melózni fogsz..

(2019-05-08) : Eltüntette teljesen a farkam a szájába. Mondtam neki hogy feküdjön le és én kezdtem a mézescsupor kényeztetést amit biztató szavakkal nyugtázott.

(2019-05-05) : Bunny a lábam közé helyezkedett,és szopogatni kezdte az ezredest..Ahogy merev lettem,úgy fokozta az ütemet.Nem hagyott ki semmit sem.A golyókat kezdte szopogatni,

: 15db
(2019-06-13) : Gyors, alapos tisztálkodás után várt rám a szobában. A gyönyörű cickókat kényeztetve ö is megtalálta amire ő is vágyott. Egyszer csak fordult a kocka és a szájába volt a farkam tövig. Egy kis gyengéd simikkel sikerült előcsalogatnom a libabőrt :)

(2019-06-12) : Minden az ő forgatókönyve szerint ment, nekem nem sok beleszólásom volt, de hagytam is, hogy Ő bontakozzon ki, ne én erőltessek rá valamit. Jó ez így, szeretem.Majd gyorsan gumit húzott és háttal nekem olyat lovagolt mint még senki eddig.

(2019-06-07) : Megfordult, végignyalta dákómat, eltüntette teljesen, többször. Ágy szélére feküdt, feje lelógott, hívott szájába. Bekapott tövig, dugtam a száját. Ujjaztam tovább. Megelégelte, rudamat kívánta, én meg farába vágytam.