0
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 9-17
20
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Cintia szexpartner

szexpartner

Cintia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-14 20:53:35

istu333
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cintia beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
A múlt héten telefonon kerestem Cintiát mikor láttam hogy elérhető, mivel én csak aznap este értem rá ezért nem tudtunk időpontot egyeztetni. Azonban Cintia nagyon is próbált rugalmas lenni, ezért meg is mondtam hogy a következő héten mindenképp keresem majd. Már a hét elején kerestem is és szombatra egyeztetünk időpontot. Cintia annyit kért hogy pénteken erősítsem meg, ezt meg is tettem de csak este mert húzós napom volt. Azonban Cintia ekkor már rég nem volt elérhető az oldalon. Másnap is bénáztam így egy fél órával elcsúszott a találkozónk azonban Cintia nagyon kedves volt, mindezt egyáltalán nem vette zokon. Helyesebben még csak fel se vetődött, a találkozónkra semmilyen kihatással nem volt, mintha nem is történt volna semmi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet kaptam szerintem könnyen megközelíthető és nehéz eltéveszteni. Én tényleg könnyen odataláltam, igazság szerint a cím ismerős volt. Mit ismerős? Nemrég voltam ott egy barátnőjénél ezért csak arra nem emlékeztem hogy a szemben levő két ajtó közül melyik fog kinyílni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy nemrég épült társasházban egy több szobás lakás (?), nehéz a számtan... Olvasni tudok de nekem úgy rémlik hogy négy ajtó nyílik a nappaliból ( ebből az egyik a fürdő). Lényegtelen! Nagyon jó az összbenyomás. Szépen be van rendezve a nappali. A szoba ahol ismét voltam igaz kicsi de kellően felszerelt. Kényelmes ágy mellette tükör, van hova pakolni, szexi rajzok/ képek felhelyezve. A fürdő elég nagy, patyolat tiszta. Minden van, még dezodor és fogkefe is. A lányok ügyelnek mindenre.
Cintia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Cintia külsejéről mind a képei mind a beszámolói sokat elárulnak.Így biztosan tudtam hogy egy nagyon csinos nővel fogok találkozni és ez bizony így is lett. Nekem az első benyomásom az volt hogy egy pici mosolygós, aranyos tünemény. Mit ragozzam a mások által már sokszor elmegmondottakat? Inkább csak megerősítem! Valóban egy csinos , formás nőről van szó...

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Amint beléptem Cintia kedvesen mosolygott, egy gyors üdvözlés után a pár perce telefonban elmondottakhoz mintegy folytatólagosan tett hozzá. Közhely de tényleg olyan volt mintha nem először találkoztunk volna. A cipő levételét követően bementünk a szobába. Helyesebben én mentem ő meg előttem nesztelenül libbent. A szobában az ajtó becsukása után még kedvesebben üdvözölt mint azelőtt, felém fordul és finoman megcsókolt. Párszor... Némi technikai szünet után (zuhany) nagy örömömre innen folyattuk majd kérésemre az ágyon helyezkedtünk el. Nagyon jó volt Cintiát csókolni, el-elkalandozni a mellekhez majd vissza,közben végigsimítani a testét.

Egy idő után elindultam délre amit kedvesen fogadott. Élvezet volt kényeztetni, közben a combját és a hasát simogattam. Később az ujjammal a punci környékét izgattam ami külön élvezett volt. Cintia nyögdécselt, az egyik kezét a hasán levő kezemen nyugtatta a másikkal a fejemet fogta. Mondanám hogy a hajamba túrt de ehhez valamivel több haj kellene, szóval majdnem :) Visszatérve csókolóztunk kicsit majd Cintia lassan végigcsókolta a testemet. Megérkezve céljához oldalt helyezkedve előbb a környékkel foglalkozott majd finoman a szájába vett. Lassan és lágyan alig-alig elnyelve ténykedett kezével épp hogy csak tartva szerszámomat majd lassan mélyebben elnyelve fokozta kicsit a tempót. Én közben ujjbegyemmel a nedves kis punciját kényeztettem ami nagyon izgató volt ezért kértem a védőfelszerelést.

Felhelyezést követően lovaglóba kezdtünk. Izgató volt nézni ahogy Cintia befogadott utána hozzám hajolt, megcsókolt majd szorosan hozzám bújt. Nagyon kis szűk puncija van. Egyenletes ütemben mozogtunk együtt, néha csókolózva néha egymás nyakába lihegve hosszasan ténykedtünk. Én leginkább a formás fenekét fogdostam két kézzel, nehéz is lett volna elengedni... Közben néha oldalra néztem a tükörbe ami eszméletlen jó látványt biztosított.

Kértem hogy forduljunk misszionáriusba. Cintia kicsit felemelkedett, én gondolkodás nélkül átöleltem és átfordítottam. Talán kis lendülettel érkezett az ágyra amin csak nevetett. Ismét behatolva most én bújtam hozzá. Csókoltam a száját és egy kicsit a melleit is, majd a nyakát és a fülcimpáját. Vagyis mindenhol ahol csak értem, de ha nem ezzel voltam elfoglalva akkor a tükörbe leskelődtem. Cintia is ölelt és húzott magába, nyögdécselt és simogatott. Egy idő múlva felemelkedtem, Cintia felhúzta a lábait én meg fokoztam kicsit a tempót. Kérésemre összezárta a lábait, így lehettem a még szűkebbnek érzett barlangjában. Váltakozó ütemben mozogtunk együtt amit végig nagyon élveztem.

Azonban sejtettem hogy az időnk a végéhez közeledik habár Cintia semmilyen módon nem jelezte. Azonban én még ki szeretem volna próbálni a fekvő kutyust is ezért pózcserét javasoltam. Ez nagyon jó ötletnek bizonyult, azokat a formás gerezdeket amelyeket addigra már elég sokat fogdostam bizony látnom kellet így is. A látvány és a szűk punci nemsokára meg is tette hatását. Cintia kedvesen hagyott lenyugodni, miután lassan kihátráltam még megpusziltam a fenekét amin csak nevetett. Viccből odavettetem hogy jöhet e a második menet amin még jobban nevetett.

A zuhanyzás némi logisztikát igényelt, de a várakozás percei kellemes beszélgetéssel teltek. Majd zuhany, öltözés (közben persze némi csevej) és búcsúzás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a telefonban megbeszéltek szerint történt, az elején a kis asztalra tettem és végig ott maradt. Szerintem a pesti átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Cintia egy valóban közvetlen, kedves és figyelmes lány, akivel nagyon jól éreztem magam az együtt töltött idő alatt. Persze ez nem véletlen mert Cintiának megvan minden adottsága és meg is tett mindent hogy ez így legyen. Örülök neki hogy adott lehetőséget a találkozásra és külön köszönöm hogy nem vette zokon az egyeztetésnél történő bénázásomat.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-04-15 23:17:48
Ez egy szép beszámoló lett. Jó az írásmódod, mert a randid képei megjelentek előttem. Ehhez kell tehetség! Nekem többet nyom a latba egy értékes beszi lényege és sugallata, mint a beszi színe (én is bajban vagyok a besorolási korlátok miatt, ahogy te is). Gratulálok és még sok hasonlót!

istu333
Belát a dolgok mögé
2019-04-15 19:22:58
Köszönöm! Nem csak ”jó”!!! DE mint mindig mindenért most is a rendszer a hibás! Nekem csak három beszámolót enged kiemelni. Pedig egy találkozóról sem azért írtam mert csak ”jó” volt…

2019-04-15 10:12:17
Jó kis írást adtál, talán csak a besorolásába kötnék bele "jó" csak ?

FunkciókCintia legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-05-21) : Aztán egyszer csak lassan elindult dél felé. Letérdelt elém a meztelenül és addigra már kíváncsian meredező férfiasságomra ment rá a forró ajkaival. Megsajnáltam a kemény parkettán való térdelésért.

(2017-07-02) : Alig ért a testem a közösen leterített, tiszta, finom illatú lepedőre, mindenre kiterjedő, bőnyálas, francia tudását megcsillogtató NF előadás részese lehettem. Kezei hol símogattak, amit csak elért rajtam, hol erősen, egyre erősebben szorítottak.

felejthetetlen: 13db
(2019-04-11) : Ezek után Cintia következett, finoman elkezdte szopikálni a velem egykorú ezredest, következett egy felejthetetlen csúszka a cicik bevetéséve és kérésemre még puncis masszírozást is kaptam.

(2019-03-16) : Ő csókjaival halmozott, számtól indult, majd lassan lefelé, végig izgatta testemet, fokozatosan közeledett már vágyakozását nem titkoló testrészem felé, mely hamar eltünt az imént még számra csókot lehelő ajkak közt.

(2017-11-07) : Utána lejjebb haladt és finom mozdulatokkal kezdte simogatni a zsákot és a farkamat. Hátranyúlva simogattam a lábait. Egyre jobban nyitottam szét a lábaim, hogy minél jobban hozzáférjen.

nagyon jó: 23db
(2019-05-12) : A folyosó végén megközelített ajtó mögött egy nagyon szép lány fogadott.Beinvitált a szobába .Az anyagiakat én mindig előre szoktam rendezni.Elmentem fürdeni és mikor végeztem már az...

(2019-04-23) : javasoltam, hogy szájjal végezzen ki. Újra finom puha ajkai közé kerültem, de most keményebb franciába kezdett kézzel is rásegítve és a hatás nem is maradt el, nemsokára hatalmasat élveztem a szájába

(2019-04-11) : Ezután a két lábam közé telepedett és a zacsit nyelvheggyel végigbirizgálva majd a cerkán módszeresen végighaladva keményített fel teljesen. Farkam cuppogva tűnt el a szájában

: 19db
(2018-05-11) : lovagolva haladtunk tovább a kiszemelt úton. Kicsit később mégis megkértem, a korábban bemutatott nyelvtudása segítségével kényszerítsen megadásra

(2018-04-05) : Én az ágyon feküdtem, ő pedig oldalról foglalkozott velem. Nagyon tetszett, hogy hosszú haját kibontva hagyta közben. Néha igazgatnia kellett, de én nagyon szívesen segítettem.

(2017-07-29) : Mondta most Ő viszonozná, először a testem csókolgatta, majd ment a lényeghez, fokozatosan, gyengéden nyalta, most se kellett sok, hamar el is mentem a szájában. Pihenésként masszázst ajánlott