56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Heni szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Heni-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-14 01:54:27

öreg1
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Heni Budapest 2019-04-14

Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon hívtam, könnyű volt elérni, először foglalt volt, amikor kicsöngött felvette. Egy meghiúsult randi miatt SOS helyzetben voltam szombat fél 11-kor, viszonylag közeli időpontot tudott adni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lakótelep a Szt. Imre kórház közelében. Parkolás nagyon nehéz volt, mert a közeli parkban nagyszabású rendezvény volt koncerttel stb; emiatt szabályosan vadászni kellett a parkolóhelyet. Gondolom ez egyedi eset, szerintem általában jól lehet parkolni és ingyenes. BKV: a közeli Tétényi úton sokféle busz jár. GPS odavisz, autóval könnyű megtalálni. Nekem a megbeszélt időpontban kellett várnom pár percet, amiért kedvesen elnézést kért.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Közepes állapotú panellakás, néhol felújításra szorul. Nemrég költözött, még kialakítás alatt van a berendezés és az egész lakás. Tett helyszíne nekem túl sötét volt a majdnem teljesen leengedett redőny miatt, ezen kérésemre sem lehetett változtatni, mert nem lehet feljebb húzni. Nagy franciaágy kényelmes, nem kifeküdt. Törölköző nagy és nedvszívó, két féle tusfürdőt láttam, van szájvíz és eldobható műanyag pohár.
Heni külseje
Arc:
5
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Magas, karcsú, hosszú fekete hajú, szép arcú lány. Szexis fehérneműben fogadott, kedvesen, puszival. Képeknek megfelel.

Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
2
Aktus:
4
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Félreértések elkerülése végett, elején rákérdeztem az adatlapon alapban szereplő dolgokra, de minden okés volt. Fürdés után, először kézzel fedeztem fel a testét, simogattam, csókolóztunk, ami nekem nagyon jól esett. Majd lekerült a fehérnemű és bevetettem a nyelvemet. Sokáig nyaltam a punciját, az ujjamat is bevetve, kéjes nyögésekig, lihegésig, sikerült eljuttatnom, de a csúcsra nem. Utána cseréltünk és ő kényeztetett, finom a franciája, néha a kezét is bevetette, de nem volt ellenemre. Mélytorokból kérésre kaptam egy 3 másodperces ízelítőt, beleférek az adatlapon feltüntetett mérethatárba, szerintem mélytorok témakörben ne várjatok túl sokat! Pont amikor mondani akartam, mint egy gondolatolvasó kérdezte, hogy húzzunk-e gumit. Először missziben kezdtük, ami úgy éreztem, nem túl kényelmes neki, örült amikor javasoltam a kutyus pózt. Hátulról mindkettőnknek jobb volt, tudtam markolászni nagyon formás popsiját. Nem így akartam elmenni, kértem franciás befejezést.Vegyvédelmi le, és kaptam a franciát, kis kezezéssel. Kérésére jeleztem utódok jövetelét, akik a szájában landoltak. Ekkor elég gyorsan felpattant, utódokat átadta Szilviának, majd fürdőszobába ki szájöblítésre, így engem saját gondjaimra bízott, amit ügyesen megoldottam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Rózsákat elején kérte, kicsit az átlag felett van. Korrektnek éreztem, mert minden az előzetesnek megfelelő volt. Extrák nem kerültek szóba.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Magas , karcsú, szép arcú, fiatal lány. Hagyta magát irányítani, kedves volt, túl sok szenvedélyességet nem tapasztaltam. Jól éreztem magam, de a nagy szívdobbanás nem volt meg.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Heni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókHeni legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-10-07) : Azután fordultunk 69 -be, és egy nagyon finom franciával kezdett, még időben kértem a védőeszközt lovagó pózban folytattuk, kértem hogy lassan mozogjon, ahogy közben rámhajolt, és néztem gyönyörű testét,

nagyon jó: 3db
(2018-09-23) : Nem hagyott ki semmit, de mindent olyan érzékien csinált, mintha a barátnő, lett volna. A mély-torkozás is igaz nála, bevette addig ameddig tudta, közben a szemembe nézett folyamatosan

(2018-06-08) : Kicsit simogattam még, beszélgettünk is kicsit, aztán 69-ben folytattuk a találkozót. Isteni finom popsija van, és a franciája is isteni volt, mert néhány perc múlva nagyot élveztem. NFVSZ.

(2018-05-26) : Mellém térdelve kezével tartotta az árbocot, miközben végignyalta, majd bekapta és puha ajkakkal kezdte fejni lassan. Kitartóan dolgozott,

: 18db
(2019-04-12) : Utána mellém feküdt majd simogattuk egymást. Majd újra azt vettem észre hogy a szájában vagyok, sokszor kereste a szemkontaktust ami növelte az élményt. Majd gumithúztunk és doggyba folytattuk.

(2019-01-21) : Egy gyors zuhany után visszatérve ő kért pár percet. Miután visszatért, kihámoztam átlátszó fellépőruhájából. Próbálkoztam puszikkal , simogatásokkal oldani a hangulatot, de láttam ez most hiábavaló, így rábíztam, hogy ügyes szájával életet leheljen kisöcsémbe. Közben persze újra próbálkoztam testének felderítésével, ismét gyér sikerrel. Alapként van jelölve a csók, de elhúzódott előle. A mélytorok is annak volt hirdetve, de egy minimális próbálkozásában kimerült a dolog.

(2019-01-14) : Mintha a a régi 20 évvel ezelőtti barátnőmmel lettem volna, annyira zavarba voltam a fiatalsága miatt, meg is jegyeztem. Minden esetre egymás mellé hevedtünk, kölcsönös csókok simogatás, aztán hagytam hogy végig puszilgasson és kenyeztessen egy kicsit.