1 Brenda beszámoló szexpartner Szeged 2019-04-12
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:30-tól hívható
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Brenda szexpartner

szexpartner

Brenda-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-04-12 17:38:50

Normac
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Brenda beszámoló szexpartner Szeged 2019-04-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon, egyszerűen elérhető. Régen itt is hirdetett, most már csak a rosszlanyokon van meg a száma.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
2
Egyértelmű a cím:
5
Autóval könnyen megközelíthető, aránylag könnyű parkolóhelyet találni. Tömegközlekedéssel ne akarjon senki menni, mert egyrészt nem visz ki a házig semmilyen járat, másrészt ritkán jár minden.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
4
Magánház egy elkülönített kis szobája. Egyedül rendel, ha a ház többi részében volt is valaki, én nem hallottam. Diszkrét. A kis szobából nyíló tusoló is célnak megfelelő, van vagy 8 féle tusfürdő. Mondjuk nekem tök mindegy hány féle van, de egyeseknek ez szempont.
Brenda külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
3
Arc:
2
A képnek megfelelő. 40+-os, kissé érdekes stílusú nő. Csak a külseje miatt az életben nem választanám, viszont amit és amennyiért csinálhatsz vele, az nem semmi.
Action
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Ide nem kedvességért, törődésért, barátnős babusgatásért kell járni. Modjuk nem bunkó a hölgy, de nem is játsza el a "te vagy a kedvencem" műsort. Szobába be, ruhák le, irány a tusoló. Ha akarod, itt lehetne simogatni, kicsit erotikusabbra venni, de nekem nem jött rá ihlet. Baszobába visszaérve friss lepedő fel, megkérdeztem, hogy mennyi ideje van, mert talán maradnék második menetre is, de azt még nem döntöttem el. Mondta, hogy addig maradok amíg akarok. Remek.
Elterültem az ágyon, és kértem, hogy kezdje egy szopással, amihez tüstént hozzá is látott. Jól irányítható, először lassan vette a szájába, majd jelezve a kezemmel a tarkóján egy erősebb ütemet kezdtem diktálni. Nem tudja tövig eltüntetni, de elég vákumosan csinálja, váltogatva a tempót, ahogy szeretnéd.Így ment ez jó darabig, aztán elkezdtem latolgatni, hogy hogy legyen vége az első felvonásnak. Kitaláltam, hogy mégsem a szájában, gumit kérek. Kaptam is, amit gyors mozdulattal felhúzott, rá egy nagy adag sikosítót. Igazából most jön az a rész, amiért jöttem. A hölgy minden pózban, olyan szinten csattogtatható, hogy ilyet egy barátnővel a büdös életbe nem engednél meg magadnak, még a felét sem. És az órát nem nézi. Nekem most pont erre volt szükségem. Kutyába kezdtem, de hamar átfordítottam, popsi alá párna, a lábait szélesen betámasztottam a vállaimnak, és előlről adtam neki. Igen keményen, néha lassan, néha gyorsan, néha "lovagiasan" megkérdeztem, hogy biztos bírja-e még, mert nagyon nem kíméltem. De semmi nyafogás. Amikor elfáradtam, összezártam a combjait, és pózt váltva folytattam. Néha, amikor érezte, hogy közel járok, próbált bíztatni, hogy "ne hagyjam abba, dugjam erősebben", de nem dőltem be a trükknek, húztam amíg jól esett, hogy tovább pumpálhassam. Egy idő múlvaí gy lett végem a vegyvédelmiben, orbitálisat élvezve. Ez olyan maradéktalan és hosszú volt, hogy nem kértem második menetet, pedig lehetett volna. Megjegyzés a többi szolgáltatónak: ha nincs időkorlát sem fog annyival tovább tartani az aktus, sőt az ember jobban elengedi magát. Talán ha valakit feszélyez az idő, azért fog lelankadni, meg elégedetlenül távozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás utólag, messze a szegedi árak alatt. Nincs extrás sz@rakodás.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Amit akartam, azt maximálisan megkaptam. Kőkemény pornós dugás, nyavajgás nélkül. Nem csili-vili plázacica, az igaz, de korrekt árakon fullos szolgáltatást kap az ember.

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36307428882 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Brenda szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2019-04-12 18:03:48
Izgalmas, kedvcsináló a beszed. A baj Szeged kiesik. De egyszer hátha.

FunkciókBrenda legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.