19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 14-21
Niki erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Niki-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-10 22:54:58

Erosalkony
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-11

Egyeztetés
A Ii. kerületi lányok hirdetéseit böngészve találtam rá , rögtön megragadott a sárga ruhás képe, tudtam, hogy fel kell keresnem őt. Többször próbáltam telefonon hívni,kezdetben csak kicsörgött, majd a barátnője vette fel és adott egy időpontot amikor Niki elérhető lesz. Akkor telefonáltam, de újra a barátnője jelentkezett. Rákérdezett,mikor és mennyi időre szeretnék menni. Kiderült akkor Niki szabad,igy fixáltuk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a Mamut bevásárlóközpont közelében található, a villamostól pár perc kényelmes séta. Kb ugyanennyi a metrótól is Saját gépjárművel érkezni szerintem halál, igen nehéz lehet parkolóhelyet találni. A cím pontos volt,könnyű odatalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy régebbi társasház emeletén található,kissé szalonszerű, három vagy négy szobás.Több lány is rendel itt,de jó a szervezés, Nikin kívül senkivel sem találkoztam. A szoba jó tágas volt, kanapéval, masszázspaddal és tatamival. A fürdő tiszta, tele tusfürdővel .
Niki külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Amikor a lakás nyíló ajtajában megláttam tudtam, hogy jó helyen járok, nem érhet csalódás. Egy fekete, szexis bodyban fogadott,mely kiemelten karcsú alakját,ami pont ott gömbölyded ahol kell. Az arca nem az kifejezetten madonnaszépség, de nekem bejött, tetszik. Mosolya elragadó fogai hibátlanok.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A másfél órás programban kettő erotikus rész van, ezek között volt a masszázs. Azt javasolta, hogy ismerkedésnek néhány perces masszázs legyen. Nem volt ellenvetésem, fürdés után hasra feküdtem a padon. Ő is megszabadúlt a bodytól, és meztelenül felpattant mögém, lábaim közt elhelyezkedve gyengéden masszírozni kezdett a hátamon. Ez inkább egy relaxációs masszázs volt,majd váltott és alkarjával rám támaszkodva fel álá kezdett rajtam csúszkálni és az alkarjával masszírozott, de mellei gyakran végigsimították a hátam. Kb tíz perc elteltével mozdulatai simogatásba mentek át, keze egyre gyakrabban tévedt a lábam közé,egyre mélyebbre, míg el nem érte a farkam, mely már kezdett ágaskodni. Megemeltem a csípőm, igy jobban hozzámférve tudta a velem egykorút kényeztetni. Fordultam és kezdődött az igazi kényeztetés. A második masszázs már kérésemre a tatamival történt.hasonló módszerrel csak hosszabb ideig, váltakozó erősséggel. Állítása szerint nem tanulta, csak érzésből csinálja. Nekem nagyon kellemes volt,bármikor el tudnám viselni.
Levezetés
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A fordulás után a pad mellé állva,a kezem ügyében állva kezdte olajjal rásegített simogatni az ágyékomat, nem kihagyva a zacsit és a gátat sem. Ajkával végigcsókolta az égnek álló farkam,majd eltüntette a szájában és kezdetét vette egy nagyon kellemes francia.Én is simogattam ahol csak értem, de olyan jó technikával csinálta, hogy hamar bevégeztetett, hatalmasat élveztem a szájában. A második kényeztetés a tatamin történt a masszázs után. Amikor kezdett be-be simitani a farpofáim közé előbb megemeltem a csípőm, hogy jobban hozzám férjen,majd négykézkábra álltam és így csókólgatott hátulról, mindenhova elérve a nyelvével, végül hátamra fordulva kértem, hogy én is kényeztethessem, fölém helyezkedett finom kelyhecskéjét az arcomra tolta,farkam bekapva intenziv szopás a kezdett, én pedig nyaltam, faltam. Egy idő után egyre hevesebbek lettek a mozdultai és a haghatások is. Én újra hatalmasat élveztem, és remélem ő is ellent.Utána fejét a combomon nyugtatva még percekig beszélgettünk, meghitt hangulat volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a végén volt, itt derült ki, hogy kettő szállal nagyobb a csokor, mint ahogyan a bővebb infóban szerepelt, de ez engem nem zavart, ha előre tudom akkor is mentem volna.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Niki egy gyöngyszem, csak ájánlani tudom mindenkinek Bennem mindenesetre maradandó benyomást tett, biztosan fel fogom még keresni őt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2019-03-15) : Kértem egy felvezetést, ami kicsit sajátosra sikerült, hiszen, amikor Niki felült elém a massszpadra teljesen pucéran, akkor nem bírtam nem csókolni a nyakát, fülét, eszméletlen szempilláját

(2016-12-20) : Háton kezdte, majd haladt lefelé a lábakhoz, finoman csinálta nagyon kellemes volt. Amikor a vádlimat masszírozta alátámasztotta a combjával sípcsontomat hogy ne feszüljön a lábfejem.

nagyon jó: 6db
(2019-03-02) : Az elejétől fogva beveti a tejes testét a masszázsba. Kéz, könyök, cicik, combok. Nekem különösen izgató volt érezni, ahogy a kemény mellbimbói karistolták a hátam. Masszázs közben folyamatos a szemkontakt a tükörben és felszabadultan bármiről lehet vele diskurálni.

(2018-07-18) : A masszázs részt krémmel csinálta , itt is egész puha érintésekkel kezdett és mikor biztattam a keményebb játékra , akkor dögönyözte a hátamat jó keményen, de álltam hősiesen , mert igen jól esett.

(2018-03-18) : felpattant a padra és egy csúszkával kombinált isteni masszázsban részesített. Nyaktól kezdve egészen a lábig mindent átdolgozott, nem erős, de pont kellemes intenzitással csinálta.

: 10db
(2019-05-14) : Megfogta a krémes tégelyét és a lábaim között mögém térdelt és elkezdődött a lassú, de alapos masszírozás. No meg a traccsparti. Mindezt a tükörben nézve. Szenzációs volt.

(2019-04-24) : A jobb lábamat a lábai közé fogva mögém térdelt és elkezdődött a krémmel sikosított masszírozás és beszélgetés. Nagyon jót beszélgettünk, de ez nem érdekes, a masszírozás viszont annál inkább. Egy picit hátra húzódott a bokám és a vádlim miatt, majd megindult felfelé,

(2019-04-07) : Masszás inkább egy erős barátnős jellegű, mint szakszerű, de ilyen helyen az embert ne is várjon mást:). Párszor így is felszisszentem az erősségtől, de ennek köze lehetett ahhoz is, hogy régóta nem voltam masszőrnél.