28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
2
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Aliz erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Aliz-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-04-09 23:38:07

Traki
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aliz reagálása

Kedves Traki és tisztelt Nagyérdemű!

Az előbbinek köszönöm a beszámolót az utóbbiaknak pedig az olvasást!
Tudom mi lesz sokaknál a reakció erre az írásra: nem elég szaftos, nem elég részletes. Nem baj, majd én kicsit kerekítek még az írásodon. Bár a szaftosság elég távol áll tőlem, de a magam stílusában még hozzáteszek ezt-azt. Egyébként sem kell pornóregényeket írni (van aki már megtette ezt Traki kolléga előtt), és ha valaki ennyi kedvcsinálóból sem tudja eldönteni, hogy van-e kedve velem találkozni...nos, annak nem én vagyok az ideális masszőz.
Tudom kicsit sarkosan fogalmazok. Akik ismernek azok már megszokták, akik meg nem, azok pedig rendszerint meglepődnek, hisz ebben a miliőben ez nem szokásos. De én szeretek nem szokásos lenni.
Mikor láttam, hogy írtál rólam, először azt sem tudtam ki vagy, de olvasás közben rögtön rád ismertem. Többször találkoztunk már, de a beszámoló írása elkerült minket. Nem került szóba, nem propagáltam. Egyrészt mindig születik valamennyi ahhoz, hogy tudják létezem, másrészt pedig nem vagyok rászorulva, hogy kampányoljak magam mellett és a dicsfényben úszás sem szükséges a magabiztosságomhoz. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennék hálás annak aki veszi a fáradságot és ír. Hálás némi kritikával vegyítve. Tudom ettől a kritikus vénámtól nagyon sokan félnek. Ilyenkor mindig jót mosolygok. Nagyon sok itteni magasrangú vendég jár hozzám és amíg a másokkal való találkozást szívesen megörökítik addig a mi randijainkról hallgatnak. Többen már be is vallották, hogy félnek írni rólam, mert rettegnek a reagálásaimtól. Tényleg ilyen félelmetes lennék? Na jó, ilyen magas labdát nem adok senkinek, inkább átfogalmazom egy kicsit a kérdést: tényleg ennyire félelmetes az ha valaki a szokásos hízelgésen és kedveskedésen túl mer egy kicsit más húrokat pengetni? Mindenki döntse el maga, én pedig teszem ami jól esik.
Tisztában vagyok vele, hogy sokan tényleg szinte megközelíthetetlennek gondolnak és nem mernek belépni az oroszlán barlangjába. Olyan sok vicces sztorit hallottam már, hogy heteken/hónapokon keresztül készültek a velem való találkozásra és meglepően tapasztalták, hogy bizony túl lehet ám ezt élni. Én egy megfigyelő és sokat gondolkodó típus vagyok. Valaki eljön hozzám akkor bizony szeretem feltérképezni, megismerni, akár úgy, hogy elég személyes kérdéseket teszek fel, akár úgy, hogy kicsit kimozdítom a komfortzónájából, hogy tényleg meglássam a szerep és pózolás mögött a valódi személyiséget. Itt nem egy személytelen és érzések nélküli masszázst kap a vendég hanem egy nagyon is intim és a másikra koncentráló randit. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy én nem mindenkinek való vagyok. Nem is célom mindenkinek megfelelni. Talán ez a megfelelési kényszer nélküli hozzáállás az én sikerességem valódi kulcsa. Persze ezt bárki utánam csinálhatja, de igazából szinte senki nem meri. Nem baj. Ettől vagyok én nem szokásos és nagyon megosztó.
Egy-egy új, rólam született beszámolót a könnyen kitalálható marketing érték mellett még egy egészen más okból is szeretek. Mivel már rég elengedtem azt, hogy a reagálásokban a szokásos udvariassági köröket fussam így maradt az őszinte kitárulkozás. Olyanok ezek mint az ars poeticáim. És mint korábban írtam, hogy sokan megközelíthetetlennek tartanak így ezekből mégis egy árnyaltabb képet kapnak rólam. Én egy elég távolságtartó ember vagyok, de mindezt rendkívül kommunikatívan teszem. Mikor ma megláttam, hogy írt rólam Traki barátunk akkor az volt az első reakcióm, hogy egy rendkívül vidám és szellemes reagálás fogja ezt követni. Viszont most épp egy kicsit rendhagyó és hányattatott élethelyzetben vagyok így a sziporkázás és bohóckodás elmaradt. Masszázs alatt persze, hogy a legjobb formámat hozom, mivel a vendég elvarázsolódni jön, de itt most valahogy nem tudtam/akartam másmilyen lenni. Ez a munka nekem sok támogatást és pozitív visszajelzést ad, amiből sokat tudok töltődni. Tehát ha ez a mostani írásom kissé csalódás másoknak, mert kissé keserédes és nem elég szórakoztató...sajnálom.
Hogy egy klasszikust idézzek: kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a mienk. Ez a reaglás pedig az enyém.


Köszönöm az írást és várlak vissza!

Aliz

Ui: Majdnem elfelejtettem megjegyezni, hogy a kolléga mikor nálam járt épp előtte voltam egy egyhetes kényszerpihenőn mert megerőltettem a karomat és pihentetnem kellet. Ő azok között volt akikkel újra próbáltam visszakerülni a körforgásba és fokozatosan terhelést adni a kezeimnek. Mára már meggyógyultam teljesen, de nála még nem voltam százszázalékos. Persze ezt neki is említettem, nem szeretek zsákbamacskát árulni.

Erotikus masszázs beszámoló Aliz Budapest 2019-04-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Azonnal felvette és megbeszéltük az időpontot. Mivel jeleztem, hogy egész délután ráérek, ezért nem sokkal később újra hívott és megbeszéltünk egy picivel későbbi időpontot, de nekem tényleg mindegy volt. Összességében korrektnek mondanám a tájékoztatást és az egyeztetést is. Én mindig nagyon kedvesnek találom őt és szeretek vele évelődni egy kicsit. ;)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
BKV van a ház előtt, de az útnak inkább a központtól távolabbi részén van ezért érdemes kocsival menni, de tény hogy busszal sem rémálom. Cím és a ház könnyen elérhető GPS odavisz, parkoló van.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Szép tiszta, fogkefe, fogkrém és minden ami kell. Tusfürdő választék parádés törülköző tiszta (bár én két ö-vel írom, ha már itt tartunk)
Aliz külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Igen nagyon szép nő, ami nem csak az arca szépségéből fakad, hanem a bőre és alakja is csoda. Nekem nagyon bejön, többször voltam már nála. Én nagyon szeretek kényeztetni és Ő kimondottan jól reagál. Nekem bejön na :) Nem emlékszem miben fogadott, de gyorsan kibújt belőle és minden szempontból kényelembe helyeztük magunkat.

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
4
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Időrendben ez volt a második, mert mindig a kényeztetéssel kezdem. Nagyon jó a technikája, kicsit fájt a nyakam, amit elég jól rendbe rakott. Ami tény, hogy nem egy gorilla erejét kell hozzá elképzelni, de a kitartás meghozza a gyümölcsét alapon, jól fellazított minden kötött izmot. Először a lábakkal foglalkozik, majd egy kis popsi (itt többet is el tudtam volna képzelni), végül a hátat vette kezelésbe, ahol a nyaknál (kérésem szerint) tovább elidőzött. Összességében nem mondanám erősnek, de a célját bőven elérte és nagyon jól esett, ellazultam. Szakszerűnek nem feltétlen mondanám, de lehet meg fog lepni egy papírral legközelebb.
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Én hosszasan kényeztettem, aminek szerintem lett eredménye, de hát ki tudja ebben a mai világban :) Megvan az egyedi technika amivel szerintem minden sorstársam egyetért, hogy nagyon jól el tud repíteni a mennyekbe miután rám került a sor. Rám ült és sok olajjal addig mozog és kezet használva izgat amíg véged nem lesz. Nagyon egyedi, és felejthetetlen élmény, amit én biztos fogok még élvezni. Nem tart sajnos nagyon sokáig, mert annyira jó. Érdemes tesztelni, hogy kiből mit hoz ki.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Korrekten ahogy megbeszéltük előre. Többször voltam nála, mindig utólag és pontosan. Extrák nincsenek minden az alapban, de fontos, hogy csak akkor, ha megvan a kölcsönös szimpátia.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Remek, szuper, kimagasló, felejthetetlen, különleges, egyedi és nagyon tetszik. Intellektusa is kihívás és nagyon egyben van emberként és nőként is. Ajánlott kategória minden szempontból. Talán egy kicsit jobban zsebbe kell nyúlni, de a prémium mindig megéri.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aliz erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-04-19 18:59:44
Amit az összegzésben írtál, annak alapján bizony részletesebb beszámolót vártam volna. Alizról mindig van miről írni.
A reag pedig a szokásos. Az ember alig várja, hogy elolvashassa.

Erosalkony
Lehet adni a szavára
2019-04-15 22:03:40
Szerintem ez a beszámoló nem méltó Alizhoz. Az ő reagálása viszont fantasztikus.

Tragos
Könyvet írhatna
2019-04-12 13:49:37
Kedves Aliz!
Igen igazad van nem kell ezt ilyen szigorúan venni és tényleg nincs mindenkinek olyan fantasztikus írói vénája mint neked és jó pár makktársamnak ezen az oldalon de….. De azért az egy megbízható makktárstól elvárható lenne, hogy a helyszín leírása az nem egy mondat, a külső leírása ugyan négy mondat de amit leír a kolléga azt látjuk a fotóidon is semmi új információt nem tett hozzá, és a levezetés részben szintén egy mondattal utal rá, hogy mit is csinálsz amikor levezetsz. Nekem ezen a szinten ez nagyon kevés csak ezt szerettem volna tudatni a reagálásommal.
Ami a Hirdetői reagálásokat illeti. Én szeretem ha érkezik vissza jelzés az írásra, természetesen a pozitívnak örül az ember a negatívon meg elkell gondolkodni, hogy mit is csinált rosszul az író. De én mint kíváncsi olvasó a beszit értékelem mert erre van lehetőségem és nem a hirdető reagálását még ha az jobban is tetszik mint az írás.

2019-04-12 09:11:54
Érdekes írás. A hozzászólással lett igazán kerek, így az elismerés kettőtöknek szól.

Aliz314
V.I.P. SZTÁR hirdető
2019-04-11 18:56:53
Tragos!
Szerintem nem kell ezt ennyire szigorúan venni és kritikusnak lenni. (Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen gondolatok hagyják el a számat.). Egyrészt nem lehet mindenki olyan írói vénával megáldva mint például én, másrészt pedig ha képessége lenne hozzá akkor sem biztos, hogy egy kisregényt szeretne írni.
Én a legtöbb esetben a reagálasaimra úgy tekintek, hogy kiegészítik a beszámolót. Ha az nem lett volna akkor én sem tudtam volna villogni ismételten az írásommal. Egymás nézőpontját árnyaljuk...csak én kicsit szószátyárabb módon. Ezzel az írással semmi gond nincs. (Vagy csak jó lábbal keltem fel reggel.)

FunkciókAliz legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2018-11-23) : Az egyensúly részemről tökéletes volt. Egyrészt baromira izgató volt a rajtam csúszkáló kemény húsú tökéletes test, amit a tükör még tovább fokozott. Ha csak ez lett volna, már ettől elélvezek.

(2018-09-03) : Addig csak éreztem Őt, de nem láttam, nem volt meg a szemkontaktus, hiszen én hason feküdtem, de a szembe csúszka lehetőséget biztosított, hogy ebből a pattanásig feszült, vibráló kommunikációs pettingből átváltsunk a kémia által vezetett érzéki feszültségre.

(2018-02-17) : Aztán a cickóira öntött olajat és észbontóan-érzékien csúszkálni kezdett rajtam, puncusával simogatva az egyre jobban lüktető kisorit

felejthetetlen: 18db
(2018-11-25) : A rajtam lévő olaj letörlése után hasra fordultam és elkezdődött egy nagyon aprólékos, minden izom kötegemre kiterjedő masszázs, talpamtól a nyakamig és éreztem izom rostjaim feloldódását,

(2018-10-29) : Persze sietve eleget tettem kérésének jól tudván, hogy mi következik: a messze földön híres Alíz-féle csúszkás levezetés ami közöttünk általában az őrületbe torkollik...

(2018-10-04) : A motivációimról érdeklődött, hogy miért kerestem fel. Amikor ezzel megvoltunk, elkezdte a nagyon alapos láb, hát, kar masszázst. Szakszerűen és elég erősen megmasszírozott a vádlimtól az ujjam hegyéig.

nagyon jó: 18db
(2018-10-09) : Aliz csendben és szerényen lekuporodott a lábaimhoz és elkezdte a masszázst. Módszeresen kezdte végig gyúrni a testemet kezdve az egyik majd másik lábammal.

(2018-07-23) : Meg a tenyeremet is megmasszirozta, amit szerintem meg sehol máshol nem tettek meg. A masszázs erejével sem volt semmi probléma, nem túl erős es nem is a simogatás,

(2018-04-06) : A masszázs alapos volt, olajat használt, szépen közepes erősséggel a boka-vádli kombóval kezdve. Com-derék majd a hátam következett.

: 39db
(2019-02-27) : Tisztességesen végiggyúrt közepes erősséggel egészen a nyakamig, még a csuklóm belső felét sem hagyta ki. A hátamon volt mit igazán szétcsinálni, ott többet időzött, keménykedett is. Volt már, hogy egy profi(?) masszőz a könyökét használta rajtam, de az csak fájt haszon nélkül, viszont jelen esetben egyáltalán nem volt így. Jól esett, ami során szinte éreztem menet közben, hogy távozik belőlem a *feszültség*.

(2018-11-23) : Hasonfekve kezdtunk egy orara mentem, labtol felfele haladt eloszor azt gondotam nem lesz eleg eros de aztan ereztem hogy pont jo, osszetapadt csomoknal kicsit jobban meggyurt ami pont jo volt, talan erezte is hogy mennyire kell.

(2018-06-01) : Aliz neki kezdett a masszírozásnak. Oldalt ülve a lábaimnál kezdte majd haladt felfelé hol az egyik oldalon ült hol a másikon, hol pedig a lábaimon. Alaposan végig masszírozott mindenhol hol kicsit erősebben,