Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
erotikus masszázs beszámoló

Liza

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2019-03-18 07:56:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 100131

kontroll10 a 2019-03 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyszerűen ment, első hívásra felvette a kagylót. Bár aktuálisan csak egy szűkebb idősáv volt elérhető, de nekem pont megfelelt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ismerős háztömb egy benzinkúttla szemben. Autóval mentem, parkolóhelyet könnyű volt találni, lévén munkaszüneti nap volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Hatalmas nappali ami egyben van az előszobában, szépen bebútorozva. Két szobát láttam, egy picit tatamival és egy kicsit nagyobbat francia ággyal. mi az utóbbiban hancúroztunk.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ferrari tűzpiros, a képeken is látszó ruciban fogadott, alacsony, pici lány, formás idomokkal. Hatalmas hajkorona, pontosabban hosszú, kicsit bodros barna haj. Szép szemek, kedves mosoly, divatos műkörmök. Kétségtelenül ő van a képeken.
1.  +36 beszámoló Budapest 100131 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 100131 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1001315.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1001316.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 100131
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A zuhanyozás után kértem, hogy megölelhessem, mire rögtön ágaskodni kezdett a cerkám. A mivel kezdjük kérdésre így azonnal meg is volt a válasz, hogy felvezetéssel. Segítettem lepattintani a ruciját és elképesztő tapintású kebleinél elidőztem egy kicsit. Aztán a bugyi is lekerült és miközben a cerkámmal foglalatoskodott, legnagyobb meglepetésemre elkezdte magát is símogatni. Nem is kellett több, én is besegítettem. Haját nem fogta össze, így kellemesen símogató érzést okozott miközben kézséges orális kényeztetésben volt részem. A zacsit és a golyszikat sem hagyta ki, s mint egy zenei kompozíció, a téma végén megsímogatta magát. Aztán jött a variáció és a téma lezárása megint egy kis ön-simogatással. Mivel még nem akartam az első menetet befejezni, hanyatt fektettem és belemerültem húsos, keményedő ajkú punciájába. Benyúlt a számba és közben magát simizte. A felvezetés vége térdelve ért, mind megette, vagy talán a papírtörlőbe ürítette. Nem tudom, mert éppen néztem ki a fejemből.

Ezután jött egy kellemes masszázs, bő olajjal nyaktól lefelé haladva, popsi, comb, vádli és még talpmasszázs is volt. Teljesen lementem alfába, nem sokat beszélgettünk, de megjegyztem, hogy szerintem a pici angyal, helyett a pici ördög jobban illene rá...
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nem túl hosszú masszázs után hátulról benyúlt, eszembe jutott az alsó madárfogás amit tinédzser korunkban műveltünk a lányok cicijével, és kaptam egy kis golyszi masszázst. Kedvet kaptam a pucsításához, hogy jobban hozzáférjen, négykézlábra majd hanyatt fordultam. Na itt elszabadult a purgatórium. Játékos szájmunka mellett a combtövemet és a farpofáimat markolászta, most én nyúltam be az ő szájába, és kicsit rásegítettem a játszadozásra. Aztán egyszerűen magamra húztam és 69-be folytattuk. Belebújtam a puncijába, a kis ördög pedig nem bízta a véletlenre, rányomta magát a számra, orromra, alig kaptam levelgőt. Közben kitartóan kényztetett lágyan és tempósan, ahogy szeretem, miközben hajkoronája símogatott. Elég sokáig tartott ez, bár nem mértem a részidőt. Én is markolásztam a popsiját, széthúztam a punciját és lelkesen lefetyeltem. Úgy lett vége, hogy előrenyúltam az egyik kezemmel és gyakorlatilag kivertem a második adagot a szájába. De ő tovább folytatta, amit félbe kellett szakítsak, mert teljesen kivoltam. Legörgettem magamról és mosolyogva dicsértem fantasztikumát. Még ezután is kisérletezett kézzel az ágaskodó cerkámmal, úgy kellett megkérnem, hogy hagyjon élni.

Ritka nagy élmény volt. Zuhanyozás aztán távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszéltek szerint, az ágyra letettem a virágokat.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Liza tökéletes partner volt, a jelek szerint bejöttem neki. És ez alap. Amúgy a formás, régebbi Ferrarikhoz hasonlítanám, nemcsak a tűzpiros szerkó és természet adta idomai miatt, hanem a dinamizmusa, fáradhatatlansága és nem utolsó sorban tökéletessége miatt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet