67
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
111
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
24
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Wanda Gold szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-03-14 22:48:59

Smagus
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Wanda Gold Budapest 2019-03-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon többször váltottunk üzenetet, volt több telefon is. Nagyon közvetlen, vicces, laza volt minden esetben. Tegnap végre eljött az ideje hogy találjunk egy időpontot ami mindkettőnknek megfelel. Nagyon korrekt, mindenre kiterjedő, kedves tájékoztatás után megkaptam a címet amit a térkép is tökéletesen jelez, és már úton is voltam :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térkép tökéletesen jelzi a helyszínt GPS pontosan odavisz. Délután kicsit nehézkes lehet a megközelítés autóval, viszont villamos és busz pont a ház előtt, így mindenki megtalálja a módját a közlekedésnek. Én a délutáni csúcs ellenére is találtam a közelben parkolót, bár lehet hogy csak szerencsés voltam a környező kis utcák egyikében :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebben épült ház X-edik emelete, van lift, az emelet teljesen diszkrét. Nem találkoztam a bejutás során senkivel. A lakás igényesen berendezve, mindenhol tisztaság és rend. (Wanda szerint éppen rendetlenség volt, hát én ennek semmi jelét nem láttam :) ) A fürdő felszereltségét egy DM is megirigyelhetné, mindenki megtalálja a megfelelő tusfürdőt (van illatmentes is....). Wanda egyedül van a lakásban így nem kell félni a diszkréció miatt! A szobában csendes (!) franciaágy, kellemes félhomály ami épp annyit enged láttatni amennyit csak kell.
Wanda Gold külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy az adatlapján is látszik alacsony, nagyon arányosan telt Lány, hatalmas és csodás keblekkel, gyönyörű kerek popsival. Érkezésemkor egy fekete bugyi-melltartó kombóban fogadott, már itt érzetem hogy jó helyen járok, nagyon izgató látvány volt. Az arckitakarástól senki ne féljen, igazi nőies, de egyben kislányosan aranyos, mosolygós arca van.... és az a mosoly! Sokkal szebb élőben mint a képeken! Bőre feszes nagyon jó illatú. Tipikusan az a Lány aki után kétszer is megfordulsz az utcán! Sokkal szebb mint a képeken, bár abszolút Róla készültek mégis élőben sokkal szexibb.

Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Érkezésem után rögtön egy igazi csókot kaptam. Nem szájrapuszit, nem kamu csókot, hanem igazi nyelves mély csókot, barátnős ölelés kíséretében. Gyorsan megszabadultam a kabáttól és a cipőtől, majd bevezetett A Szobába. Bőségesen van hely a ruhák elhelyezésére, de máris jött a kérdés "Kérsz valamit inni". Az igen válaszra bőséges kínálat áll rendelkezésre, nagy pozitívum!

Kaptam egy frissen mosott, jó illatú törülközőt majd irány a fürcsi. Ahogy említettem fürdés közben a bőség zavarával kell szembenéznie a Vándornak, olyan kínálat adódik tusfürdő fronton. Wanda elkísért engem, és bár nem fürödtünk együtt sokat beszélgettünk és bolondoztunk már itt is. Igazán barátnős élmény volt.

A szobába érve, bár még rajta volt a fekete kombó amiben fogadott, ez nagyon gyorsan lekerült róla! Elém tárultak a fantasztikus keblek és a borotvát kélybarlang a maga természetes szépségében. Simogatásokkal kezdtük az ismerkedést ami elég hamar csókcsatába torkollott. Igazi csókcsatába. Nyelves, gyengéd, néha erősebb közben persze a kezek sem maradtak tétlenek és igyekeztek felfedezni az eddig ismeretlen területeket. Már itt érződött hogy mindenben lesi a vágyaim, szinte él-hal azért hogy mindenben megfeleljen. Mikor elkezdtem csókolgatni a nyakát és meglátta a meredező férfiasságom, már nem volt menekvés nekem. Rávetette magát, eleinte lassan és finoman, de nagyon hamar megmutatta miért is legendás francia területén. Nem tudom mit és hogyan csinál, de az tény hogy valami fantasztikus technikája van. Elképesztő volt!! Életemben nem kaptam ilyen franciát, éppen ezért percek múlva meg is kellett állítanom, nehogy idő előtt vége legyen az első résznek (nem volt könnyű :) ) Kéretem hadd viszonozzam legalább kicsit amit az elmúlt percekben kaptam így a hátára fektettem és én kezdtem áldásos tevékenységem lent délen. Nagyon finom ízek érték a nyelvem miközben kényeztettem Vendéglátómat. Csodás érzés volt hallgatni a hanghatásokat, markolászni a cicijeit, majd szépen lassan és finoman nyelvmunka mellett becsúsztatni az ujjaim abba a forró kéjbe. Ahogy a hangok és a rángások erősödtek érzetem nem járhatok rossz irányban így növeltem a tempót. Csodás volt elveszni a combjai között.

Mikor úgy éreztem már jó volt Neki (lehet tévedek) feltérdeltem és kértem még egy franciát hogy az Ezredes teljes pompájában tündökölhessen. Hát amit akkor kaptam, férfiember nem bírhatja csak rövid ideig. Az az elszántság, vágy és kéj ahogy kényeztetett, azt nem lehet bírni..... Kértem gyorsan egy esőköpenyt és kértem a kutyust! Szinte észre sem vettem olyan gyorsan került fel rám a védőfelszerelés, majd mire észbe kaptam már ott térdelt, szinte pucsított előttem vágyaim Alanya. Nem kellett sok és eltűntem a szűk kéjlakban. Csak élveztem a fantasztikus popsi látványát, a keblek ringatózását ahogy követték a ritmusom, a hangokat amik követték a ténykedésem..... Nem is bírtam nagyon sokáig, növeltem a tempót majd a hátát elborítva csókokkal lett végem. Egyik kezével hátranyúlva simogatott miközben hagyta hogy lenyugodjak. Nem húzta el Magát, hagyta hogy Benne nyugodjak meg.

Szétvátunk majd nagyon finoman, odafigyelve igazán gyengéden letisztogatott. Már ez is egy élmény volt annyi törődés volt benne. Lepihentünk kicsit, beszélgettünk. Nagyon jól lehet vele mindenről beszélgetni, az élet sok oldalát átbeszéltük :) Nagyon sokat nevettünk, boondoztunk. Mint előtte az üzenetekben :) Nagyon közvetlen, szókimondó, őszinte Lány. Imádom a stílusát. Kaptam üdítőt, kávét (a kedvecemet)..... majd éreztem hogy itt az idő..... de Ő is.....

Visszamentünk a szobába, ahol egy barátnős csók és simicsata után megkérdezete hogy "Szabad egy kicsit franciáznom?". Mit mondhat erre férfiember? Engedtem természetesen. Most tudtam igazán kiélvezni a tudását! Hát valami elképesztő amit tud a szájával!!! A technika valami hihetetlenül egyedi de elképesztően izgató. A nyelv használata, a szívás erőssége a kezezés hiánya, a mélytorok kombinációja olyan magasságokba repít amit elmesélni nem lehet, azt meg kell tapasztalni. Nem is fért igazán hozzám rendesen így kérdezte hogy "Nem fekszel a hátadra kényelmesen, hogy jobban hozzádférjek?"...... Huh, dehogynem! Na amit itt kaptam az szavakkal nem leírható! Csodás és fantasztikus francia, életem legjobbja!

De nem akartam így elmenni így kértem egy pacit. Mire kimondtam már szinte rajtam lovagolt! Ugyan azt a beleélést kaptam mint francia közben. Csukott szem, tátott száj, nagy sóhajok... És még nagyobbak ahogy a kebleit nyalogattam, markolásztam. Mennyi volt látni ahogy hagytam hogy a tempót ő diktálja és azok a hatalmas mellek hol a szemem előtt ringatóztak ahogy nagyobb tempót diktált, hogy a kezeimben vagy a számban voltak amikor én vettem át az irányítást! Bár csúcs szuperül lovagol mégis látni akartam ezt a popsit még egyszer, így kértem hadd forduljunk kutyusba. Nem telt 2mp-be és már ismét a mennyben voltam ahogy hátulról szerettem Őt, miközben ringó melleit markolásztam, csiklóját izgattam..... És közben azok a hangok, azok a mozgások. Ha megálltam, ő vette át a tempót és húzta magát rám. Ez utóbbit hagytam is egy ideig olyan izgató volt....

Végül kértem hogy hadd legyen missziben végem. Mire eszméltem már fordultunk is, semmi ellenkezés nem volt. Csak azt vettem észre hogy a lábak egyszercsak a vállamon landolnak, én a Barátnőnben vagyok, aki csókol és csókol és csókol miközben én Benne vagyok és érzem közel a vég. Bár még szerettem volna tovább élvezni a pillanatot, megmarkoltam a melleit és itt ért a vég. Ez sok volt, az a csodás barlang, az a kéjes heggyel rendelkező domborulat a kezem közt, az a nyelv a számban és az a mozgás az ágyékomban....... telelőttem a gumit!!!

Nagy nehezen magamhoz tértem, kaptam egy nagyon gyengéd tisztogatást ismét. Nem sietősen, barátnősen. Beszélgettünk még egy kicsit majd sajnos időm vége felé indulnom kellett. Még az ajtóban is kaptam egy olyan csókot......... hogy ezt muszáj lesz folytatani :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel először jártam Nála így rögtön az elején kitettem a szekrényre. Ugyan mondta hogy "Jaj, nem kellett volna" de mégis így a korrekt. Végig ott maradt, többet szó sem esett róla. Pesti átlag alatt némivel, extra nélkül. Érték arányban viszont messze többet kaptam!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Wanda egy fantasztikus NŐ, kéretik rá nagyon vigyázni! Én nagyon jól éreztem magam Vele, az biztos hogy még visszatérek hozzá, ez szerintem a besziből is kiderült :) Nagyon kevés az olyan Lány aki IGAZI barátnő feelinget ad, hát Wanda ebben a Nr1! Szerintem!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-15 17:01:33
a kéretik... nem vettem figyelembe, kár volt megtanulnod azt a butaságot.

2019-03-15 15:08:38
"...kéretik rá nagyon vigyázni" - Ezt most tényleg oda kellett írni? Nemáááár.

2019-03-15 08:31:14
Csak óvatosan közelíts a Wandácskához, mert etős és tartós függőséget, memória zavart okozhat....énmárcsaktudom...

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-03-05) : Én pedig azonnal magamhoz húztam őt és megcsókoltam azt az érzéki, kívánatos száját. A cipőm levétele után követtem a ringó csípőjét, néha finoman rápaskoltam a fenekére

(2019-01-13) : Pihenés képen koppanásig nyeli, miközben nyelve a golyszikat nyalja. Ujjam a punciba serénykedik. Ezt egy párszor megismétli és az őrület szélére hajt. Hörögve kérem a gunit.

(2018-11-17) : Kértem a védelmet és picike lovaglást ,amit olyan érzékien csodásan csinált hogy maradtam csak nyugodtan és élveztem vagyis teljesen kiélvezte. ezt a helyzetet .

felejthetetlen: 21db
(2019-03-20) : Állva kezdtünk csókolózni,közben lekerültek a felesleges ruhadarabok és az ágyra vetve magunkat folytattuk.Elsőnek Wanda kezdett kényeztetni,hát igen... Sokat olvastam a franciájáról,de ezt csak akkor érted meg,ha át éled.

(2019-03-02) : Először csak halkan sóhajtozott, majd a csípőjével kezdett mozogni, ezt követően jöttek az egyre erősödő hanghatások, combjai elkezdték préselni két oldalról a fejemet, miközben ki nem hagytam volna a mellei simogatását. Nem sokkal ezután már erősebb sikolyok érték el a hallójárataimat, miközben ívbe feszült a dereka, majd beharapta a kispárnát, abba hörgött, miközben egyre intenzívebben nyelveltem, majd jött egy végső megfeszülés és megkért, egy picit kegyelmezzek neki. megtettem.

(2019-02-11) : Mellkasomon keresztül leért a frekventált helyre, s egy golyszi nyalintás után forró ajkai közé vette az emberesedő tagomat. Így kezdődött franciás felkészítésem.

nagyon jó: 11db
(2019-01-08) : A farkamat kezdte a szájával kényeztetni, fergetegesen csinálta. Nem maradt ki a mélytorok sem. Szerencsére közben én is simogathattam haját, kerek, feszes mellét, gyönyrű, sima punciját.

(2018-09-24) : Ekkor leállított, hogy ő is kényeztethessen. Viccből felvetődött, hogy ő talán egy boszorkány, és hát amit a szájával művel, az tényleg boszorkányság lehet :) Tövig eltüntette a szerszámot, és csodálatosan játszott rajta a nyelvével.

(2018-09-18) : Fantasztikusan csinálja, ha csak ezt vehetném igénybe, akkor is meglátogatnám. Rövid ideig kényeztettem én is, ami a hanghatásokból ítélve jól esett neki. Ezt követően fordultunk és megint ő vett a szájával kezelésbe,

: 22db
(2019-03-22) : Az első felvonásban simogatott, majd bekapta és ütemesen elkezdte szopni a farkam, volt egy kis mellsex is majd a végén a szájában élveztem el.

(2019-03-22) : Lebukott, zacsimat, golyóimat szopogatta. Végig nyalta rudamat. Bekapta kupakomat, aztán elnyelt teljesen, orra hasamnak ütközött, közben időnként nyelvét pörgette makkomon. Tomporát simogattam, punciját dédelgettem. 69-be fordultunk.

(2019-03-13) : Frenetikus franciában volt ezután részem,amolyan igazi barátnős mély torkos nyalakodós verziót,közben simogattam ujjaztam kicsit később 69-ben nyaltam a punciát.Ha hihetek a nyögdécselésének nagyon jól esett neki,könnyen gerjed rá.így lett végem elsőre.