Édes szexpartner
EGYEZTETÉSI
szexpartner

Édes-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-12 22:08:52

aggpapa
Friss újonc
szerint kamuképpel hirdet
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Édes Budapest 2019-03-12

Egyeztetés
Kapcsolatfelvétel könnyen, gyorsan, telefonon. Mint utóbb kiderült, nem a hirdetővel, hanem telefonossal egyeztet az érdeklődő. Ezzel csak annyi gondom van, hogy a telefonos a lány nevében mutatkozik be. Előny viszont, hogy akkor is felveszik, ha a lány éppen elfoglalt. Tehát gyorsan sikerült időpontot találnunk.
Megközelítés
Nagyon könnyű megtalálni a címet. Parkoláshoz szerencse szükséges, ha valaki ragaszkodik a ház előtti leálláshoz, de kicsit odébb több lehetőség is van. Én villamossal mentem, onnan csak 3 perc séta.
Leírás
Ház elől telefon. A már hallott hölgy elmondja, miként jutok fel. Az ajtóban már várnak és beljebb tessékelnek. A lány, aki fogad nem azonos azzal, aki a képeken van. Mikor ezt szóvá teszem, nem is ellenkezik. Elmondja, hogy Édesnek el kellett mennie, de ő tud segíteni nekem. Aranyos volt ő is, meg minden, de nem szeretem ezt az erőltetett marketinget. Szeretem azt kapni, amit vagy akit én választok. Hallottam már az ismerőseimtől, hogy létezik egy szalon a kerületben, ahol ez bevett szokás. Nem hittem volna, hogy betalálok. De már tudom hol vannak, így még egyszer nem futok bele. Gondolom lejött, hogy nem maradtam.

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig 1 vendég szerint vonjuk le a prémium napokat és a 200 pontot.

Eddig szavazatak:
Zoan(Billentyűbetyár)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Édes szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-13 10:27:10
Te már tudod, de nekünk elfelejtetted megmondani.

2019-03-13 06:55:10
Megírhattad volna, hogy merre volt a hely. Bartók Béla?

FunkciókÉdes legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-06-28) : A finom, lágy, szembenézős stílust néha mélytorkos elemekkel fűszerezte, így elég hamar kőkemény lettem. Gumit húztunk és Édes nyeregbe is pattant.

felejthetetlen: 1db
(2018-02-15) : .Kellemesen franciázott miközben bársonyos bőrét érezve a fenekét simogattam .Ebben a helyzetben azt hittem végigviszem a dolgot, de hirtelen ötlettől vezérelve kértem forduljunk 69 be.

nagyon jó: 7db
(2019-02-06) : Finom és érzéki módon vette be farkam ajkai közé majd egy olyan francia-szeánsz részesévé váltam ami csak ritkán adatik meg. Bőnyálas -kellemesen csúszós de még éppen nem nyálcsorgatós technikája a legmagasabb színvonalat képviseli

(2018-11-12) : majd franciázni kezdett. Ebben nagyon jó, nem akart egyből kifacsarni, de rendesen végigdolgozta a szerszámot. Kértem hogy legyen 69

(2018-10-25) : Kezébe vette az irányítást és kellemes NF-el fel keményített. Hálám jeléül én is nyalakodtam egy sort. Gumit húztunk és nemes szervem bekukkantott a kehelyben.

: 7db
(2019-05-06) : 69-be fordultunk, ami hamar meghozta a kedvem a folytatáshoz, ami, hát az ezredes leengedése miatt sajna nem jött össze. Ismét folytatta a franciát, ami segített, de az aktus nem akart összejönni. Mondom, hogy tanulságos lecke volt ez nekem.

(2017-11-02) : A látvány az nagyon cool srácok, formás popsi, szép punci. Nem sokat teketóriáztam, be is hatoltam és elkezdtem ütemesebben mozogni benne.

(2017-06-28) : Persze ismeretlen voltam a számára, így nehezen kaptuk el a fonalat, de a kezdeti botladozások után gyönyörű kép teljesedett ki előttem: az ágyon guggoló helyzetben a hűvös falhoz támasztottam a hátamat, a Hölgy pedig elém hasalt, jobb kezével a golflabdáimmal játszadozott

lehetne jobb: 1db
(2017-03-02) : Lábakkal kezd, majd folyamatosan halad felfelé, erőteljes masszázs a háton, deréktájékon, illetve külön meggyúrja a karokat is. Változatos hőmérsékletű illatmentes krémet vagy olajat használ, igény szerint. Ő maga az olajat kedveli.

rossz: 1db
(2018-12-24) : Nos, itt kissé hiányosnak éreztem a a produktumot. Fürdésem után egyből lefeküdt az ágyra, kissé várakozó állás (fekvés :-) ) pontra helyezkedve, így kezdeményeztem én. Kérdezte