19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Mia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-11 15:03:24

vándorló
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Mia Budapest 2019-03-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Csütörtök délelőtt hívtam, egyből felvette. Mivel már ismertük egymást, így minden infot tudtam, ami fontos és már csak az időpontot kellett egyeztetni. Az első általam javasoltat el is fogadta hétfőre. Kedves, vidám hangja van telefonban is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Corvin Plázától kell egy kicsit sétálni, melyhez a BKK különféle járataival könnyen el lehet jutni. Én is így tettem. A parkolás a plázában gyorsan kivitelezhető szerintem. Mia olyan tájékozódási pontot ad meg, mellyel a pontos címet sem kell sokáig keresni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kifogástalan állapotban lévő szalon, így néha lehet hallani a többi lányt, de számomra nem zavaró módon. Kis folyosón vezetett az út a szobába, mely kis méretű, de minen fontos kellék megtalálható benne, úgy mint ágy, szék, szekrény, kis asztal, gumi, óra, stb. Mia tervezi, hogy az ágy fölé tesz egy polcot virágokkal és szembe egy tükröt, támogattam ötletében. A fürdőben zuhanyfüggönyös kádban lehet tusolni. Van kb. 10 féle tusfürdő és szájvíz is.
Mia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Szexi fehérneműben, melltartóban és tangában fogadott, melyeken a rózsaszín dominált. Csodálatos, telt, szilikonos kebleivel nem tudtam betelni, ahogy fenséges, kerek popsijával sem. Az arca bájos, szimpátiakeltő. Hosszú műkörmei most sötétkék és fekete színben pompáztak.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
2
Másodszor találkoztunk, csókkal fogadott az ajtóban, ami nagyon jól esett. Miközben vetkőztem, kicsit dumáltunk, hogy mi történt a másikkal a legutóbbi randi óta. A fürdés után siettem vissza Miához. Kortyoltam egyet a kapott vízből, majd mikor Mia letette az asztalkára, kihasználván az alkalmat, elkezdtem simogatni a popsijánál. Jól fogadta, hamar megfordult és immár kölcsönössé vált a dolog. Elkezdtük felfedezni a kezünkkel egymás testét, Mia levette a melltartóját. Lehetett csókolni, markolni azokat a hatalmas ciciket. Mia először kézzel el kezdte húzogatni a farkamat, majd leguggolt és a szájába is vette. Lendületesen csinálta, azt éreztem, hogy szeret franciázni. Mia újra följött az arcomhoz és fülembe súgta, hogy menjünk az ágyra. Hanyatt feküdt, én pedig a szájától csókokkal elindultam dél felé. Természetesen a melleinél megint hosszabban időztem el. Lent szép, finom puncit találtam, egyre fokozó fel-le nyelvcsapásokkal nyaltam Miát. Sikerült elélveznie, legalább úgy beremegett, amit biztosan nem játszott meg. Miután elröppent, kétszer is mondta, hogy "ajd még egy puszit rá". Imádtam a reakcióját. Ezután megint ő kényeztetett, megkérdezte, hogy lassan vagy gyorsan szeretem. Mondtam, hogy gyotsan és csinálhatja nyugodtan kézzel is. Hamar újra kemény lettem, fel is került a gumi, ami sajnos nem volt jó hatással rám, pedig háromszor is megpróbáltuk, lovagló és misszionárius pózban is. Így végül hol Mia, én kényeztettem magam kézzel, végül Mia a mellei alá irányította az utódokat. Ezután az újbóli fürdés lehetőségéről inkább lemondtam, hogy többet beszélgethessünk. Mia őszinte érdeklődést mutatott, akárcsak az előző alkalommal, ezzel abszolút barátnő feelinget teremtve.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor mértéke a piaci átlag alatti kicsivel, legalább ami az 1 órát jelenti. Miközben hozott nekem vizet, diszkréten a szekrényre tettem, az elején és a végéig ott is maradt. Két extrája van, az NFVSZ és a mélytorok, amiket nem vettem igénybe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ami meghatározta a randit, az a barátnő feeling, melyet az sem ronthatott el, hogy a szex nem jött össze. Szeretem azt a természetes hangulatot, amit Mia teremt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-12 18:40:51
Jól megírt beszámoló, leginkább az őszinteség tetszett benne!

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-04-24) : Mia négykézláb franciázni kezdett, úgy, hogy a feneke a tükör felé volt. Az összhatás megint csak leírhatatlan. Egy gyönyörű arcú, lány láthatóan odaadással, élvezettel kényeztet szájjal, a tükörben premier plánban popsi punci kombó, amit a kezemmel el is érek.

felejthetetlen: 5db
(2019-03-26) : Aztan jott a vagta. Kerdeztem nem baj hogy ezzel kezdjük azt Mondta ezt szereti. Hat ez a latvany, vonaglik a kisholgy, dus Haj korona lobog, mellei kemenyen, kozben csokol, no a sebesseg attol az agy recseg halatszik hogy komoly melo van, par perc és némán elelveztem amit Mia szova is tett milyen kis sunyi vagyok

(2019-02-19) : Idővel cseréltünk és lovacskában folytatta. Térdelős, nem gugolós, az az igazi ;) Volt amilyen helyzetben nagy voltam neki, de megtaláltuk a megfelelő pozíciót és itt is megmutatta, vele minden másodpercet élvez az ember.

(2019-01-26) : Fokozódó szexuális étvággyal dőltünk le az ágyra, ahol Mia a kezdeményezést a kezébe, a farkam a szájába vette. Ügyesen körbeszopogatta, bevette, kivette, végignyalogatta,

nagyon jó: 5db
(2019-05-09) : Összefogta a haját,lesmárolt és végigcsókolta a felső testemet.Ezután a szájába vett és egy isteni franciában részesített.Folyamatos szemkontaktust tartva végignyalta teljes hosszában falloszomat és a golyókat,zacsit is.

(2019-04-29) : Gumihúzás után először rám ült. Beleguggolt a szerszámba, ezt nagyon élveztem mert tudtunk csókolózni, pont a kívánt magasságba kerültek a cickók, amiket alaposan átcsókolgattam. Csinálta beleguggolósan, hogy fel le mozgott

(2019-04-19) : A zacsi is kapott a jóból majd újra bő nyállal vette be kisbarátomat míg én a popsiját simogattam és a punciját cirógattam ami mindenféle művi síkosítás nélkül is eszményi módon tocsogott a gyönyörnedvben.

: 1db
(2018-10-16) : Ezután fordult a kocka, vagyis én, s Mia kerül felülre. Kaján vigyorral a szájacskája szélén kérdezte, h most "akkor ő is kényeztessen engem?" Valami olyan béna választ adtam,, h ha van kedve, akkor rajta. :)