19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Giulia erotikus masszázs

erotikus masszázs

Giulia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-11 10:10:54

hegi88
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Giulia reagálása

Mèg szerencse, h îzlèsek ès pofonok különbözöek, evvel egyetèrtek. Az iromànynak lehûzàsszaga van. Azèrt mert van lehetösèg a kölcsönös franciàra, nem azt jelenti, hogy mindenképpen benne van a programban.Fix árakkal dolgozom, ha úgy alakult, mert nem kérdeztél, vagy esetleg úgy döntöttem egyéb okbol nem engedem, akkor sem fog kevesebbe kerülni a szolgáltatás ára. Kb 5 éve ezekkel az árakkal dolgozom, s ki- ki eldöntheti megèri e neki vagy sem. Fèlre ne èrtse senki, nem a kritika ellen tiltakozom, de kicsit nevetsèges, hogy màr az is elvàràs, hogy puccparàdèban èrkezzem. Valôban kèstem, ezt jeleztem, melegîtöben, smink nèlkül. A fôbiádat, sèrtettsègedet nem itt kène levezetned!

Erotikus masszázs beszámoló Giulia Budapest 2019-03-12

Egyeztetés
Randi előtt 2 órával egyeztettünk, Fél órával előtte szólt, hogy késik a hölgy egy negyed órát.A ház előtt megvártam.
Megközelítés
Autóval könnyű,parkoló is van.De a háztól nem messze áll meg több villamos.Napközben fizetős az autó.
Helyszín
A lakás szép szalon.De MT-ak nem zavarnak a szobák jól elkülönítve. Fürdő tiszta rendezett,sokféle tusfürdő szájvíz stb.Igényes!
Giulia külseje
Tetszett:
2
Adatok valóságtartalma:
2
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
4
Arc:
2
Guilia a képeknek megfelel.Nem fiatal de brutál feszes orvosi cicik, feszes test.Az arcán látni,hogy nem 20 éves de ez engem nem zavart.Akit nem zaavrnak a milfek nyugodtan látogassa meg :)

Erotikus masszázs
Tanulta, látszik a mozdulatain.NAgyon hosszan elnyújtva masszírozzaa a lábakat, majd a hát és így tovább.Ami nekem hiányzik, hogy hason fekve nincsenek benyúlástok.Viszont nagyon jó beszélgető partner.VÉgig szóval tart :) Masszázs végén elhangzik a várva várt megfordulhatsz kulcsszó ...
Levezetés
Mivel nem voltak benyúlások az ezredes elég kicsi maradt,de nem gond ez Guiliának 2perc alatt gondoskodik a megnövelésééről :) Nagyon jó technikával szinte el el tünteti a szájában a főnököt.Én közben a melleit masszírozom.Ami kicsit zavaró hogy az árben elvileg benne volt a kölcsönösség.Nem kérdeztem rá de fel sem ajánlotta.Bugyi végig rajta maradt!Szólt hogy NFVSZ nincs a végén jeleztem hogy közel vagyok és a mellei közé élveztem egy hatalmasat!
Elszámolás
Korrektség:
1
Megérte:
1
Extrákat nem ajánlott fel.Az alap amit tartalmazott sajnos nem ajánlotta hogy igénybe venném e.Ha pirps betűs ünnep van akkor én viszont nem ezt a csokrot mondtam volna.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rendben volt a hölgy de nem hiszem hogy visszatérekÁr értékben vannak a környéken jobban megérő hölgyek is.
Megjegyzés
Azt, hogy te mit szeretnél igényba venni, nem a lánynak kell kitalálnia. Tudod: "néma gyereknek..." :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Giulia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-14 02:54:23
Most kezdted az írogatást, mikor vissza olvasod a megjelent beszidet, te ezt hogy értékelnéd? Ha nem kérsz dolgokat a helyszínen, akkor mit vársz így utólag? Ezt a beszit én értékelni sem tudom, ettől nincs lejjebb!

dgab
Becsben tartott
2019-03-12 22:09:52
A beszámoló végén a megjegyzés mindent elmond...amire nem kérdezel rá, azt alapból ne is várd!

2019-03-12 12:11:16
A "bővebben telefonon" nem azt jelenti, hogy automatikusan tartalmazza a program... Egyébként ha valami "alap", akkor is joga van a hölgynek elállni tőle megfelelő indoklással.
Más: Illik leegyeztetni, hogy mit szeretnél, nem a lányok dolga kitalálni...pont mint a fodrásznál - ott is te mondod meg, milyen frizurát szeretnél, nem? Valahol megértem Giulia reakcióját.

marinamasszas
V.I.P. SZTÁR hirdető
2019-03-12 11:49:13
A hamis tények vázlata? Egyrészt hamis dolgokat állít, másrészt nem a témába vágó. Egy sértett önérzetű ember félhamis irománya, persze beleszőtt némi pozitívumot, hogy ne legyen annyira átlátszó. A véleményem ennyi, ha valaki kíváncsi rá, engem tovább nem érdekel. Tisztában vagyok vele, hogy milyen kuriózumot képviselek, mind megjelenésben, mind szolgáltatásban, tapasztalatban, és belső értékekben. :-))

marinamasszas
V.I.P. SZTÁR hirdető
2019-03-12 11:41:14
A bejelentkezéshez annyit hozzáfűznék, hogy hazugság a 2h. Pontosan emlékszem a szituációra. 16h-kor még a viberen üzengettél, mire irtam, hogy nem fogadok írásos bejelentkezést, kérlek hívj fel. Ez fél 5h-kor történt, és 5h-re egyeztettünk. Sajnálom, hogy próbáltam alkalmazkodni az időbeosztásodhoz, és azonnal elindulni a helyszínre. A forgalom kiszámíthatatlan, útközben jeleztem kb. 10 percet kések. Ezúton is újra megkérném a vendégeimet, hogy minimum 1,5 órával előtte jelentkezzenek be!

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-07-04) : Ő a környékét és teljes terjedelmét a velem egykorúnak. Gondoltam most halok meg. De nem vissza tudtam még tartani magam. VV ruha majd a lusta szerető pózában maradtam és élvezkedtem.

(2017-06-29) : A farkam kényeztetésének minden változatát bemutatta, nem tünteti el, de nincs is rá szükség, mert igazán élvezettel csinálja, ami a férfiemberben is élvezetet vált ki. Meg is kérdezte hogy kétszer szeretnék-e elmenni,

felejthetetlen: 7db
(2019-03-08) : Nagyon jól esett a talptól felfele haladó masszázs. Ahol kellett, ott jobban megdolgozott. A vállamra is figyelt. Javasolt is pár lehetséges megoldást a probléma kezelésére. Nagyon figyelmes, odaadó volt. Masszázs közben nem voltak "benyúlkálások" egyikünk részéről sem.

(2017-05-21) : Miután kicsit pihent, hátamra feküdtem, várva, hogy viszonozza a kényeztetést. Giulia csábos tekinettel fölém hajolt és finom kezeivel simogatni kezdett. Felsőtestemet, majd hasamat cirógatta, aztán végre hímvesszőmhöz ért.

(2015-07-13) : Erős keze van , úgy masszíroz ahogy én szeretem :) A lábaknál kezdett és a hátamon fejezte be ,többször visszatért bizonyos részekre ..alig vártam ,hogy végre megforduljak

nagyon jó: 7db
(2017-11-16) : én inkább a punciját vettem a számba, szívtam , a csiklóját meg finoman nyalogattam , teszteltem , hogyan reagál a teste. Miután kiismertem, percek alatt szép eredményt értem el. 69-be fordultunk,

(2017-06-27) : Gumi került a cerkámra és szemből támadva mélyen behatoltam . Fenomenális érzés volt ,majd szétdurrantam ,de ne akartam még elmenni ,élvezni akartam együttlétünk minden pillanatát. Mivel popsi fan vagyok rákérdeztem a dologra

(2016-02-11) : Giulia a masszázs során néha olyan erőt fejett ki, hogy csak néztem, hogy egy nőben hogy van ekkora erő. A hátamon talált is egy-két pontot, amit jobban meg kellett dolgoznia

: 30db
(2017-06-29) : Profi a szó minden ízében, pontosan tudja, mennyit akar adni és annyit is ad függetlenül attól, hogy azt szeretnéd-e. Nekem nagyon kiporciózott volt minden, semmi olyasmi, ami arra utalt volna, hogy ez másról is szól...

(2017-06-26) : Megfordult leguggolt és szájával is kényeztetni kezdett. Nem akartam, h sokáig így legyen, mert akkor hamar elért volna a vég, így leheveredtünk a matracra, ahol összebújva tovább izgattuk egymást.

(2017-05-07) : Az a látvány, ahogy néz közben a gyönyörű szemeivel, és közben incselkedik veled, az mindent megér. Most írás közben is látom magam előtt, ahogy kényeztet. És eljött a pillanat, lehajolt és a szájába vette a péniszem.